Jumaat, 29 April 2011

Ayuh Selamatkan Tempat Ibadah Rakyat Malaysia Daripada Rusuhan Amokan AMK & PKR

1. Penulis menyeru kepada semua rakyat Malaysia agar membuat lapuran Polis terhadap AMK dan PKR di atas insiden rusuhan di tempat ibadah siang tadi. Ayuh kita gerakkan gelombang SELAMATKAN TEMPAT IBADAH RAKYAT MALAYSIA  DARI AMOKAN RUSUHAN AMK & PKR.

2. Kita desak kerajaan agar mengambil tindakan paling tegas terhadap AMK dan PKR kerana melakukan rusuhan di tempat ibadah yang menimbulkan rasa gelisah dan tidak selamat kepada rakyat Malaysia untuk beribadat di tempat ibadah mereka.

KITA PERLU MEMBERI SEDIKIT PENGAJARAN KEPADA KEBIADAPAN AMK DAN PKR KERANA BERANI MERUSUH DI DALAM MASJID, DALAM RUANG UTAMA SOLAT, PAD A HARI JUMAAT TATKALA SELESAI SOLAT JUMAAT. PERMOHONAN MAAF TIDAK MEMADAI, KITA DESAK AMK DAN PKR YANG TERLIBAT AGAR MENYERAH DIRI DI MANA-MANA IPD DAN BALAI POLIS BERDEKATAN.


NADI RAKYAT MENGECAM SEKERASNYA RUSUHAN AMK DAN PKR DI MASJID AMRU AL AS.


Ketuanan Rakyat Membenarkan AMK Merusuh Di Tempat Ibadah, Aljuburi Yang Takut Bersumpah Mubahalah.

1. Aljuburi yang enggan bersumpah muhabalah telah menghasut AMK untuk merusuh di tempat ibadah. Pada kali ini di masjid. PKR dan AMK yang selama ini mendabik dada mendakwa mengamalkan Kematangan Berpolitik ternyata hanya berbohong mengenainya. Indah Khabar Dari Rupa hodoh sebenar mereka.

2. Perbuatan merusuh di tempat ibadah agama Rasmi Persekutuan bukanlah perbuatan yang boleh di pandang ringan dan remeh. Ini memberikan isyarat dan lampu Hijau bahawa Aljuburi mampu melakukan apa jua tindakan melampau bagi melepaskan dirinya dan untuk mencapai matlamatnya.

3. Jika pada hari ini,. masjid menjadi mangsa keganasan PKR dan AMK, apatah lagi tempat-tempat ibadah agama lain. AMK dan PKR sepatutnya di tahan di bawah ISA.

KDN WAJIB MENGAMBIL TINDAKAN TEGAS KE ATAS AMK DAN PKR DI ATAS INSIDEN RUSUHAN DI RUANG UTAMA SOLAT DALAM MASJID AMRU AL AS INI. SUNGGUH MENGAIBKAN DAN MENCONTENG ARANG KE MUKA UMAT ISLAM. AMK DAN PKR SUDAH MEMALUKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA DAN PERMOHONAN MAAF TIDAK MEMADAI BAGI MEREKA.


NADI RAKYAT MENYERU KEPADA SEMUA UMAT ISLAM AGAR BERSIAP SEDIA MEMBUAT LAPURAN POLIS BERAMAI-RAMAI TERHADAP AMK DAN PKR DI ATAS RUSUHAN DALAM MASJID PADA HARI INI.
AYUH KITA GERAKKAN GELOMBANG
SELAMATKAN MASJID DAN TEMPAT IBADAH RAKYAT MALAYSIA
DARIPADA RUSUHAN AMK & PKR!

SUMPAH MUBAHALAH: Insiden Di Masjid Amru Al As Bandar Baru Sentul.

1. Menyentuh mengenai insiden rusuhan kecil pada hari ini selepas solat Jumaat di Masjid Amru Al As Bandar Baru Sentul yang didalangi oleh AMK dan beberapa kerat penyokong PAS bertujuan membuat kacau-ganggu Majlis Sumpah mubahalah Datok Eskay. Amatlah dikesali dan wajar dikecam perbuatan kacau ganggu tersebut.

2. Berlaku 2 insiden yang benar-benar menyayat dan mengguris hati umat Islam di Malaysia ini; pertama: Perbuatan terpekik terlolong AMK bagi menghalang dan melemahkan semangat Datuk T untuk melakukan Sumpah MUBAHALAH. Kedua, berlakunya solat 2 imam. Kesemuanya berlaku sebaik sahaja selepas solat Jumaat dilakukan dan ianya berlaku di dalam ruang solat.

3. Kejadian kacau-ganggu bertaraf rusuhan ini sebenarnya tidak perlu pun dicetuskan oleh AMK kerana Sumpah MUBAHALAH ini tiada kena mengena dengan permohonan laknat ke atas Aljuburi tetapi ke atas si pembuat sumpah. Tidak ada sebarang alasan dan justifikasi dari segi perundangan dan akhlak Islam yang membenarkan perlakuan kacau ganggu bertaraf rusuhan dilakukan dalam ruang solat di dalam masjid. Fikirkanlah, AMK dan pihak PAS sendiri tidak memberikan sebarang contoh teladan yang baik dan seolah-oleh memberi lampu Hijau kepada pihak anti Islam dan anti Melayu dibenarkan membuat rusuhan di dalam ruang solat utama mana-mana masjid pada bila-bila masa pun.

KITA MENDESAK AGAK PIHAK AMK DAN PAS YANG MENDALANGI RUSUHAN DI RUANG UTAMA SOLAT DI MASJID BERKENAAN PADA HARI MULIA ORANG ISLAM DIKENAKAN TINDAKAN YANG AMAT KERAS. AMBOI, MENTANG-MENTANGLAH MASJID ITU BERHAMPIRAN DENGAN PARLIMEN BATU TIAN CHUAN, ADAKAH ITU LESEN UNTUK MERUSUH DI DALAM RUANG SOLAT UTAMA MASJID TERSEBUT?


NADI RAKYAT mengutuk dan mengecam rusuhan tersebut.

Tidak Ada Sebab Munasabah AMK Merusuh Di Ruang Utama Solat Dalam Masjid

1. AMK sudah menunjukkan kebiadapan melampau. AMK tidak menghormati masjid ini bermakna AMK tidak menghormati tempat ibadah orang Islam sekaligus AMK melakukan kesalahan menghina agama Islam, menghina Sultan Selangor, menghina Perlembagaan Malaysia, menghina umat Islam, menghina Hari Jumaat, menghina Rasullullah s.a.w dan menghina Allah Subhanahu wa Ta'ala.

2. Kebiadapan AMK ini merupakan wajah sebenar PKR. Adakah slogan KETUANAN RAKYAT yang dilaungkan oleh mereka bermakna Kebebasan Merusuh Di Tempat Ibadah? Sama-sama kita fikirkan dan renungkan betapa AMK ini diasuh dan dididik menjadi Perusuh Tempat Ibadah. Adakah ini yang kita mahukan?

3. AMK dan PKR wajib dipertanggungjawabkan di atas tindakan rusuhan mereka ini. Tiada kelonggaran dan kemaafan boleh diberikan kepada mereka kerana mereka sudah merusuh di masjid dan tidak mustahil mereka merusuh di kuil, gereja dan mana-mana tempat ibadah rakyat Malaysia yang lain. Ini amat merbahaya kepada ketenteraman Awam. AMK telah menjadikan Tempat Ibadah tidak selamat untuk para penganut agama untuk beribadah.

INSIDEN RUSUHAN OLEH AMK DI MASJID INI MEMBUKA MATA KITA SEMUA BETAPA PKR MENDIDIK ANAK-ANAK MUDA MUDI KITA MENJADI GANAS TIDAK TERKAWAL. INI ADALAH SAMA SEPERTI TINDAKAN NAZI DI BAWAH HITLER YANG MENDIDIK KETAKSUBAN MELAMPAU KEPADA PARTI POLITIK DAN BERSIFAT GANAS. INI ADALAH PENZAHIRAN IDEA-IDEA HITLERIAN. RUPANYA, GUAN ENG DAN SEKUTUNYA YANG MENGAMALKAN IDEA-IDEA HITLERIAN INI.


NADI RAKYAT MENGECAM KERAS RUSUHAN DI MASJID AMRU AL AS.

RINGKAS TERKINI: Wajib Tonton Video Angkat Sumpah Laknat Datuk T

SAKSIKAN
VIDEO MAJLIS ANGKAT SUMPAH LAKNAT
OLEH DATUK T
SEMUGA ANDA DAN KITA SEMUA DIBERIKAN 
HIDAYAH PETUNJUK.
HAQ TETAP HAQ
video sumbangan Encik Ketam
ENCIK KETAMINILAH KEBENARAN HAKIKI YANG TIDAK DAPAT DITUMPASKAN 
OLEH GEROMBOLAN PENJAHAT SAMSENG PERUSUH AMK.


SELAMAT JALAN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR!
APA PULA BAKAL MEREKA NAFIKAN LAGI?

RINGKAS TERKINI: Akhirnya Datuk T Dapat Melakukan Sumpah Laknat Sebentar Tadi. AMK Kecewa, Shamsul AMK Gagal.

ALHAMDULILLAH
ALHAMDULILLAH
ALHAMDULILLAH

Akhirnya episod ini selesai, Dato T berjaya melakukan Sumpah Laknat sebentar tadi dan mengakui bahawa beliau ada di tempat kejadian.
kilk di sini untuk bacaan lanjut


Aljuburi bila lagi?


AMK AMAT KECEWA KERANA GAGAL DALAM RUSUHAN MEREKA TAPI ADA KEMUNGKINAN MEREKA BAKAL MENEMANI DAN JADI TEMAN SETIA LAJUBURI DI SG BULOH NANTI.


SELESAI SUDAH.
SELESAIKAN PULA AMK
DAKWA AMK ATAS CEROBOH MASJID!

RINGKAS TERKINI: Dato T Bersiap Sedia Angkat Sumpah Laknat.

Nampaknya usaha AMK gagal total. Datuk T sekarang sedang bersiap sedia untuk angkat sumpah Laknat. Buang maso je AMK buat bising tapi elok gak AMK buat perangai bangang seperti itu, rakyat sudah menolak PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR! Baca disini KLPOS.COM.NEWS


ERK MANA PERGI SI SHAMSUL ? SUDAH HILANG KA? TAK NAMPAK PUN KELIBAT ALJUBURI ? TAKOT KA?


BERKAS saja perusuh-perusuh AMK itu

RINGKAS TERKINI: Tak Cukup Mengganas, AMK Lakukan Solat 2 Imam Pula.TAK CUKUP DENGAN MELALAK DAN MENGACAU GANGGU DALAM MASJID
AMK LAKUKAN SOLAT 2 IMAM BAGI MENAMBAHKAN LAGI 
'KEKOTORAN' MEREKA MENCEMARI MASJID


TANGKAP SEMUA AMK DI MASJID AMRU AL AS !


RINGKAS TERKINI: SMS daripada Dato Eskay, Sumpah Laknat Tetap Diteruskan AMK Jadi Kaum Nabi Luth.


1. " Apakah zaman nabi Lut sudah berlaku di Malaysia apabila penentang kemungkaran Liwat dan Zina di Benarkan dan penegak Kebenaran di Tentang? Tunggu Petunjuk dari Allah"


-sms dari Dato Eskay-


AMK ADALAH KAUM NABI LUTH A.S. DAN MENCEMARKAN MASJID SEPERTI ZIONIS.TANGKAP SEMUA AMK YANG ADA DI MASJID AMRU AL AS !RINGKAS TERKINI: AMK Selangor Enggan Beredar, Dato T Masih Bertahan Dalam Masjid Mahu Meneruskan Sumpah Laknat

1. Amat jelas sekali AMK sudah hilang kewarasan akal mereka. Masjid kini dicemari oleh perbuatan durjana AMK.! Mereka enggan beredar walaupun Polis mengarahkan mereka beredar. Para pembaca, jelaslah kini AMK tidak MENGHORMATI MASJID ! DAN MEREKA MELAKUKANNYA DENGAN RESTU MAHADEWATARYA NIK AJIH DAN ALJUBURI !

AMK WAJAR DIBERKAS SEKARANG JUGA DAN DI DAKWA MENGHINA DAN MELANGGAR TITAH DYMM SULTAN SELANGOR YANG MELARANG SEBARANG KEGIATAN DAN KEKECOHAN DI MASJID !


AMK WAJAR DI DAKWA MENGHINA MASJID!

RINGKAS TERKINI: AMK Selangor Gagalkan Majlis Sumpah Laknat Dato Eskay.

1. Mengikuti entri blog Papagomo klik di sini SUMPAH TRIO DATUK T DIGANGGU AMK yang memetik sumber laporan KLPOS.COM klik di sini KLPOS.COM NEWS melapurkan bahawa AMK di bawah Shamsul Mat Akin telah bertindak ganas dan menggangu Majlis Angkat Sumpah Laknat Dato' Eskay.

2. Apakah yang boleh kita simpulkan di atas tindakan AMK ini? Ini bermakna memang sahlah bahawa pelaku dalam Video Salahlaku Seksual itu adalah pimpinan kesayangan mereka ANWAR IBRAHIM.

WAJARKAH AMK MENGGANGU MAJLIS ORANG LAIN YANG BERANI BERSUMPAH LAKNAT KERANA HENDAK MENEGAKKAN KEBENARAN HAKIKI? ADALAH WAJAR AJK MASJID AMRU SENTUL DAN DATUK T MEMBUAT LAPORAN POLIS KE ATAS KACAU GANGGU AMK INI.


NADI RAKYAT mendesak agar AMK dikenakan pendakwaan Kacau Ganggu di Masjid dan atas Perhimpunan Haram.

RINGKAS TERKINI: Pabila MAHADEWATARAYA Nik Ajih Murka Durja,

1. Entri blog Pisau.net klik di sini PENGAMPUNAN ZINA WALI SELIPAR  dan terkini entri secara langsung dari Taiping Mali klik di sini LIVE MASJID AMRU SENTUL , MAHADEWATARAYA NIK AJIH sudah MURKA DURJA ! Lalu keluarkah titah firman sabda sucinya memerintah akan segala para juak dan biduanda PAS agar mengacau ganggu Majlis Sumpah Laknat Datuk Eskay di Masjid Amru Sentul.

2. Menurut Pisau, Mahadewataraya Nik Ajih murka durja semalam dalam perhimpunan Ceramah (Haram) di Pasir Mas telah menyeru segala mambang, jembalang dan puaka agar mengacau ganggu Majlis Sumpah Laknat Datuk Eskay bagi menyelamatkan Anak Dewataraya Aljuburi daripada turut bersumpah laknat.

3. Ternyata, turunlah sekelian jembalang, puaka dan mambang pada hari ini mengacau ganggu Datok Eskay bersumpah laknat. Kita nantikan seterusnya lapuran-lapuran mengenainya. Di sini disertakan serba sedikit gambar yang di ambil dari entri blog Taiping Mali,

4. Turut dilapurkan dalam edisi lidah fitnah Pakatan Jahat Selango Kini bahawa Ketua Angkatan Muda Kabaret PKR telah membuat pengaduan Qazaf di JAWI di atas penyebaran Video Salahlaku Seksual Aljuburi. BEGINILAH CARANYA PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR MENEGAKKAN KEADILAN LAGI SAKSAMA SEPERTI MANA HALNYA KAUM YAHUDI SEMASA ZAMAN RASULULLAH S.A.W. YANG CUBA MEMADAMKAN CAHAYA KEBENARAN YANG MEREKA SENDIRI PINTA NAMUN BILA KEBENARAN ITU TIDAK BERPIHAK KEPADA MEREKA, MEREKA MENJADI MANUSIA PENENTANG KERAS LALU MEMPERSOALKAN ALLAH SWT , KEBENARAN APAKAH INI ?


NADI RAKYAT mendesak Aljuburi Bersumpah Laknat, jika Aljuburi yakin bahawa semua ini adalah FITNAH
CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (8) Hantu Tisu DIPersalahkan !Di Telan Mati Katak Di Luah Mati Akal Mereka Hendak Nafi.

Surah Al Humazah


Surah At Takkastur

1. Mengingati hari ini adalah Hari Jumaat dan penafian-penafian pro Aljuburi dalam isu pendedahan Video Salahlaku Seksual Aljuburi yang seringkali mengatakan bahawa itu semua adalah FITNAH REKAAN UMNO, tetapi sehingga sekarang mereka gagal membuktikan Video Salahlaku Seksual Aljuburi itu adalah sebuah FITNAH REKAAN UMNO. Baca entri terkini Dr Novandri yang mematahkan hujahan Pakatan Jahat mengenai 'HANTU TISU' klik di sini 

2. Secara ringkas, pro Aljuburi memfitnah mengatakan Video Salahlaku Seksual Aljuburi adalah sebuah fitnah. Apakah lagi yang mereka mampu lakukan melainkan menyebarluaskan kepada umum sebuah fitnah bagi memadamkan sebuah KEBENARAN HAKIKI. apakah mereka mampu memadamkan sebuah KEBENARAN HAKIKI yang yang bukan ciptaan manusia?

3. Manakala Aljuburi merasakan dirinya hebat sebagai Anugerah Tuhan yang mempunyai kemewahan dan kekayaan yang dikumpul olehnya selama ini melalui fitnah dan pendustaan - Surah Al Humazah dan Surah At Takkastur. Aljuburi dan Wan Jijah sanggup memilih jalan dusta dan fitnah untuk mengejar kemewahan duniawi. Inilah yang digambarkan dalam kedua surah di atas. Fikirkanlah.

KEDUA SURAH INI DITUJUKAN KEPADA PRO ALJUBURI DAN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR. VIDEO SALAHLAKU SEKSUAL ALJUBURI ADALAH KEBENARAN HAKIKI. KEBENARAN HAKIKI YANG DIHAJATI OLEH MEREKA SENDIRI. KINI, KERANA KEBENARAN HAKIKI INI TIDAK BERPIHAK KEPADA MEREKA, MEREKA MENGATAKAN IANYA SUATU FITNAH DAN MEREKA GAGAL KEMUKAKAN SEBARANG BUKTI IANYA SUATU FITNAH SEHINGGA KINI.


1 MALAYSIA .. mana Hantu Tisu ?


EDISI SARAPAN : Maaf terlewat, Tapi Kita Layan Ini Dulu !

Pada pagi ini yang mulia ini, Penghulu Segala Hari, senaman minda dan akal kita tertumpu kepada soal-soal kerohanian daripada jasmani. Oleh itu senaman minda dan akal kita pada pagi ini disajikan dengan santapan rohani. Mari kita dengarkan DEMI MASA kerana MASA ITU ADALAH NYAWA DAN JUGA ANUGERAH TUHAN. Janganlah kita merugikan dan membazirkan MASA mempercayai PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR. Kita sudah kerugian MASA selama 3 tahun ini. Fikirkanlah.KERUGIAN KITA KERANA KITA MENGABAIKAN KEBENARAN HAKIKI
WALAUPUN KITA DIBERIKAN 
'ILMUL YAQIIN
'AINUL YAQIIN
HAQIQUL YAQIIN
TAPI KATA IBRAHIM ADHAM
KITA MEMINTA KEBAIKAN
TAPI KITA MELAKUKAN KEJAHATAN
SEPERTIMANA
PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR
LAKUKAN !


1 MALAYSIA 1 KEUNTUNGAN

Atas Nama Ketuanan Rakyat, PKR Selangor Merompak Rakyat !

Wajah Yang Sang Pendusta

1. Ramai begitu teruja sehingga ada terinzal syok sendiri apabila seruan REFORMASI dimulakan pertama kali di jalanan pada 1997. Seolah-olah imam Mahdi sudah muncul ! Itu 14 tahun yang lepas. Kini, keterujaan dan keinzalan kembali semula apabila seruan KETUANAN RAKYAT bagi menghapuskan KETUANAN MELAYU dan HAK ISTIMEWA MELAYU dilaungkan oleh pemimpin MELAYU yang tidak tahu menjaga Anu nya Anugerah Tuhan.

2. Dalam tempoh 3 tahun sahaja PKR Selangor menjadi sebuah Organisasi Perompak Berjaya yang memerintah di Selangor, kita pada hari ini amat berbangga sungguh tahap melampau di atas kejayaan cemerlang PKR Selangor menjadikan KETUANAN RAKYAT sebagai LESEN BESAR untuk merompak rakyat dan hasil negeri Selangor mengikut sukahati dan kerakosan mereka!

3. Pada permulaan rompakan, PKR Selangor mencetak suratkhabar SELANGORKINI untuk edaran percuma kepada rakyat Selangor sebagai alat propaganda agenda politik PkR Selangor.Kosnya di ambil dari kantung negeri Selangor.

4. Sebelum itu, PKR Selangor bermain wayang kononnya memberikan  bekalan air percuma kepada rakyat sebelum menghabiskan kantong negeri untuk memulakan perang papantanda di serata ceruk tanah bersimpang di Selangor yang setiap 1 papantanda itu berharga RM20,000.00 untuk merompak perkhidmatan konsesi air.

5. Belum puas merompak, PKR Selangor dengan beraninya melakukan rompakan terbesar pasir sehingga sanggup membohongi DYMM Sultan Selangor mengenai sasaran jumlah pendapatan hasil pasir yang banyak memperkayakan KSSB milik PKR Selangor.

6. Masih belum berpuashati dengan hasil rompakan-rompakan tersebut, YAYASAN SELANGOR pula dirogol, diperkosa dan selepas itu dilacurkan sehingga mengaut keuntungan defisit berjumlah RM7 juta lebih. 

7. Tidak berpuashati dengan hasil tambahan rompakan yang sediaada, PKR Selangor kini membelanjakan RM600,000.00 untuk kempen menjahanamkan keselamatan negara melalui penghapusan ISA. Tidak cukup dengan itu, PKR Selangor bakal membelanjakan beratus ribu bagi membiayai program sibertruper upahan PKR.

8. Belum cukup lagi dengan itu, PKR Selangor turut merompak wang rakyat untuk membiayai kos guaman ADUN-ADUN PKR, membiayai kos penginapan perwakilan PKR dalam Konvesyen PKR, menjual aset-aset hartanah milik PKNS dan demonstrasi jalanan. Kesemuanya berkepentingan politik PKR Selangor.

9. Ingatlah, kesemua rompakan ini dilakukan atas nama KETUANAN RAKYAT ! Sekarang adakah anda masih mahu merasa teruja dan berinzalan kesedapan merasai kenikmatan penipuan dan pendustaan PKR Selangor ke atas anda? Mahukah anda terus diperbodohkan oleh PKR Selangor ? Dan ingatlah, sementara PKR Selangor seronok merogol, memperkosa dan melacurkan hak-hak rakyat, Ketua Umum PKR pula berseronok dan membalun setiap China Doll bila berkesempatan sebagai tanda syukurnya mempunyai Anugerah Tuhan dan andalah yang menanggung kosnya.

PKR SELANGOR INI IBARATKAN AGEN PELACURAN YANG MASUK KE KAMPUNG-KAMPUNG, BERKATA MANIS BERWAJAH 'ALIM, BERPURA-PURA MAHU MEMBANTU MENCARI PEKERJAAN UNTUK ANAK-ANAK DARA KAMPUNG, TUNANGAN ORANG, KEKASIH ORANG, JANDA DAN ISTERI ORANG. BILA PERANGKAP MENGENA, SESAMPAI DI BANDAR, DILACURKAN ANAK-ANAK KAMPUNG INI KEPADA TAUKE CINA MEREKA DAPIGS. AKHIRNYA, ORANG KAMPUNG KEHILANGAN ANAK, KEHILANGAN SEGALANYA. KEPADA ANDA SEMUA, FIKIRKANLAH DAN RENUNGKANLAH.


1 MALAYSIA selamatkan masadepan keluarga dan anak-anak kecil!

X-KLU-SIXTY TWO. Bila Papa Maki, Keluar Video Salahlaku Seks Part 3, 4, 5 , 6 Versi Penuh !


SAKSIKAN SALAHLAKU SEKSUAL
SEORANG PEMIMPIN KANAN
PAKATAN JAHAT 
VERSI PENUH


Ihsan blog PapaGomo.

Oleh kerana Aljuburi semakin kurang ajar berlaku sombong dan berlagak angkuh serta tidak mengambil pengajaran maka Siri-siri seterusnya 3,4,5,6 akan video Salahlaku Seksual Dipersiarkan
Semuga Aljuburi Bertaubat !
VIDEO DI ATAS DI AMBIL DARI BLOG PAPAGOMO.
sila ke blog 


SIla ke link ini untuk Bahagian 4.5.6.
Blog Panglima Garang

ANDAKAH ANDA MASIH MAHU MEMBAZIRKAN UNDI ANDA SEMUA KEPADA PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR?
JANGAN SESIAKAN MASADEPAN ANAK CUCU ANDA SEMUA
JOM !  TOLAKLAH PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR
AMAR MKRUF NAHI MUNKAR


Checkmate Aljuburi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...