Rabu, 13 Julai 2011

GILA TAK SETARA, KARENAH 2 KAFIR HARBI DAPIGS DALAM DUN SELANGOR.

Ostad NG SUEY LIM dan SPEKER DUN SELANGOR, MAHARAJA PLAWOK TENG CHENG KHIM. 2 ORANG KAFIR HARBI DAPIGS SEKUTU BAIK PAS DAN PKR TELAH CUBA UNTUK MEMANIPULASI HADIS BAGINDA RASULLULLAH S.A.W. TIDAK JELAS ATAS TUJUAN DAN SEBAB APA.

APAPUN, ADUN SATIM DIMAN TELAH MEMBANTAH TINDAKAN ADUN NG SUEY LIM TETAPI DIPERTAHANKAN OLEH SPEKER DUN. 


Manakala diceritakan semua adun-adun Melayu Islam PKR dan PAS diam seribu bahasa seolah-oleh merestui tindakan ADUN NGSUEY LIM dan SPEKER tersebut. Inilah yang telah saya perkatakan sebelum ini bagaimana pengaruh Iblisetanirojim laknatullah mula berkembang di kalangan puak as-syaithinirojim laknatullah ADUN-ADUN MELAYU ISLAM PAS & PKR. 
Perlakuan mempersendakan Hadis Nabi s.a.w. ini tidak sepatutnya dibiarkan berterusan berlaku kerana dibimbangkan ianya menjadi suatu gurauan dan permainan di pihak Kafir Harbi DAP seterusnya mengakibatkan ketinggian dan kemuliaan Hadis Nabi s.a.w. disama-tarafkan dengan kata-kata manusia lain. Inilah BAHAYA DAN ANCAMAN pengaruh IBlisetanirojim laknatullah yang di bawa oleh puak DAPKRPASM. 

Bibit ke arah itu sudah mulai nampak dan kerana itulah AMAT PENTING BAGI SEMUA UMAT MELAYU ISLAM DI NEGARA INI BERSATUPADU DALAM 1 BARISAN JEMAAH UNTUK MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN ISLAM. JANGAN BIARKAN KAFIR HARBI DAN KELOMPOK AS-SYAITHINIROJIM LAKNATULLAH MENJADIKAN AGAMA ISLAM SEBAGAI SENDA GURAU DAN PERMAINAN MEREKA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

21 MEI 2010, NIK AJIH AKUI PKR & DAP PARTI SEKUTU YANG LEMAH.

MARI KITA TONTONI DAN HAYATI APA YANG PERNAH DIKATAKAN OLEH NIK AJIH MENGENAI PKR & DAP PADA 21 MEI 2010 YANG DILAPURKAN DALAM BULETIN AWANI, ASTRO.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

WAJIB DI BACA ! PESANAN BUAT SEMUA. ANCAMAN BAHAYA PENGARUH IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH.

KAWAN ADA PESANAN RINGKAS KHIDMAT MASYARAKAT UNTUK SEMUA PEMBACA DAN MOHON DISEBARKAN SELUAS-LUASNYA DI KALANGAN MEREKA YANG TIDAK MEMBACANYA.

KETAHUILAH, BAHAWA DI MALAYSIA SEKARANG INI, PENGARUH IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH SEDANG MENYEBARLUAS DI KALANGAN PUAK PAKATAN IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPSM.


MENURUT SUMBER, PENGARUH IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DIKEMBANGKAN MELALUI CARA-CARA & KAEDAH-KAEDAH BERIKUT:-

1. Melalui pengisyitharan oleh sesetengan kelompok dan individu yang mengakuinya mereka adalah ULAMA WARISATUL ANBIYAA' , WALI ALLAH, WAKIL IMAM MAHDI,  &  gelaran-gelaran lain seperti AL HAFIZ

2. Terbaru, pengaruh IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH akan menyelewengkan SEMANGAT UKHUWAH ISLAM.

3. Ajaran yg di bawa oleh pengaruh IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH hanya dimanifestasikan apabila sampai ke pengajaran yang ke 96, 97, 98 , 99 dan ke 100.

4. Amatlah mendukacitakan apabila pengaruh iblisetanirojim laknatullah kini amat kuat di kalangan orang MELAYU ISLAM.  yang tertentu konnonnya mengamalkan ilmu-ilmu Perubatan dan terkini seorang bomoh wanita muda sedang giat menyebarluaskan ilmu-ilmu Iblisetanirojim laknatullah di pondok-pondok di sebelah Utara.
5. Ayat-ayat Al Qur'an dan Hadis akan diselewengkan tafsiran dan takrifannya bagi menjustifikasikan dan menyembunyikan nilai-nilai serta ajaran-ajaran pengaruh Iblisetanirojim laknatullah yang sehalus rambut di belah tujuh.


CARA MENGATASI PENGARUH AJARAN IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH.

1. Sentiasa merujuk kepada orang yang lebih tahu.

2. Jangan tergesa-gesa menerima dan akur.

3. Sentiasa membaca Ta'awuzz dan Basmallah.

4. Jangan sesekali mengambil dan mengamalkan ilmu-ilmu iblisetanirojim laknatullah seperti ilmu sihir ambillah pengajaran daripada kisah  2 malaikat HARUT dan MARUT dalam surah AL Baqaroh

Semuga semua mendapat pengajaran dan manafaat,

TEPUK DADA TANYA IMAN.

MALAYSIA YANG AMAT AJAIB !


DIMULAKANLAH ARTIKEL PADA HARI INI SEAWAL PAGI YANG BOLEH. 

HARI INI UTUSAN MALAYSIA MELAPORKAN KENYATAAN-KENYATAAN AKHBAR ANWAR IBRAHIM KEPADA MEDIA-MEDIA ARUS PERDANA DI INDONESIA.


Klik Imej ANWAR IBRAHIM HENDAK LANCARKAN 'REVOLUSI ATAS NAMA SIAPA ?

ANWAR IBRAHIM SUDAH MENGISYTIHARKAN PERANG KE ATAS YDPA.

KENYATAAN ANWAR MEMPUNYAI KECENDERUNGAN MENGHASUT SEPERTIMANA YANG DITAKRIFKAN DI DALAM AKTA HASUTAN.

JOM BUAT LAPURAN POLIS TERHADAPNYA.

TEPUK DADA TANYA IMAN !

ingat PAS ingat AHZAB
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat CAUVINIS RASIS KOMUNIS

BARU KEMBALI DARI JALAN-JALAN CARI PASAL.

TANPA PENGETAHUAN RAKAN-RAKAN DAN SESIAPA PUN, JS TELAH MEMBUAT SATU LAWATAN CSI MENGENAI HAMBA ALLAH YANG DIKATAKAN MENJADI ARWAH SEMASA RUSUHAN AWAM TERANCANG PADA SABTU, JULAI 9, 2011. SEBAB ITULAH 1 HARI AKAUN FACEBOOK DAN BLOG JS TIDAK 'BERBUNYI'. 1 HARI SUNTUK LER, JS BERPELUH KETIAK. NASIB BAIK GUNAKAN PEWANGI KETIAK ODORONO REXONA UNTUK LELAKI.

DISAMPING ITU, JS MEMBUAT PERBANDINGAN DENGAN GAMBAR-GAMBAR VISUAL YANG DIKELUARKAN DAN DI PUTAR-ALAMKAN  OLEH BLOGER FITNAH BERBAYAR PIHAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH HARAMJADAH DAPKRPASM DENGAN PENDEDAHAN OLEH RAKAN BLOGER PAPAGOMO DAN PISAU. 

PENDEDAHAN FAKTA CSI PERSENDIRIAN

Memanglah benar ada  seorang yang bernama BAHARUDDIN AHMAD yang baru dikebumikan. Berdasarkan kepada semua maklumat-maklumat bertulis dan klip video samada dari pihak pemabngkang dan pro Kerajaan di mana wajah dan identiti arwah BAHARUDDIN AHMAD dapat dikenalpasti termasuklah kisah mengenai sebab musabab kematiannya.

Blog pembangkang menggunakan wajah orang yang di bawah ini di mana beliau bukanlah BAHARUDDIN AHMAD tetapi seorang yang dijadikan serta di upah untuk menjadi PELAKON TAMBAHAN untuk KESAN EFEK DRAMATIK oleh puak IBLISETANIROJIM HARAMJADAH LAKNATULLAH DAPKRPASM bertujuan MEMBURUKKAN LAGI KEADAAN.


GAMBAR SEBENAR ARWAH BAHARUDDIN AHMAD IALAH SEPERTI DI DALAM GAMBAR DI BAWAH INI , DI MANA PADA MASA ITU ARWAH MASIH BELUM MENINGGAL DUNIA, BERMAKNA ARWAH TIDAK MENINGGAL DUNIA DI LOKASI RUSUHAN AWAM TERANCANG SEPERTIMANA YANG DIPUTARBELITKAN OLEH BLOG PEMBANGKANG.BARULAH BETUL GAMBAR ADALAH ARWAH BAHARUDDIN AHMAD.

Jadi apa yang didedahkan oleh Papa Gomo adalah benar. Orang lain yang meninggal, gambar orang lain yang digunakan bertujuan untuk memberikan kesan DRAMATIK kepada penceritaan yang telah diskripkan sejak awal. 

Gambar yang diputarbeltkan oleh blog pembangkang bukanlah arwah BAHARUDDIN AHMAD tetapi SUHARDI MOHD. Pada asalnya, rancangan puak pembangkang ialah meletakkan SUHARDI MOHD berlakon membawa watak yang MATI AKIBAT KEKEJAMAN POLIS. Tanpa disangka-sangka oleh mereka, arwah BAHARUDDIN AHMAD pula yang meninggal dunia tetapi bukan di tempat kejadian.BEGITULAH BAGAIMANA ALLAH SWT MENJADIKAN TIPU DAYA PUAK IBLISETANIROJIM HARAMJADAH LAKNATULLAH DAPKRPASM INI LEMAH.

Ini disahkan oleh PERMIT MENGUBURKAN yang ada di Balai Polis berdekatan dan di dalam rekod JABATAN PENDAFTARAN NEGARA.  Sendiri pergi ler ke tempat-tempat yang berkenaan. dan lihat di bawah ini diberikan contoh PERMIT MENGUBURKAN. kerana didalamnya ada dinyatakan butiran SEBAB KEMATIAN. 

PERMIT MENGUBURKAN INILAH MERUPAKAN BUKTI SAHIH IDENTITI ARWAH DAN SEBAB KEMATIANNYA,  LOKASI DI MANA DIA MENINGGAL DUNIA DAN TARIKH /MASA KEMATIANNYA.CONTOH PERMIT MENGUBURKAN.
SILA LIHAT ADA BUTIRAN 

' SEBAB KEMATIAN' DAN 

'TARIKH /MASA KEMATIAN' 

'TEMPAT TINGGAL MASA KEMATIAN'

INI KERANA, DI MALAYSIA ADANYA PERUNTUKAN KHAS DI MANA , PERMIT MENGUBURKAN PERLU DI AMBIL DARIPADA PIHAK BERKUASA SEBELUM MENGEBUMIKAN SESEORANG. 

INI JUGA BERMAKNA REKOD KEMATIAN MANA-MANA PENGUNDI BERDAFTAR DI MALAYSIA ADALAH LENGKAP DAN MEMBOLEHKAN SPR MENGEMASKINIKAN DAFTAR PEMLIH DARI MASA KE SEMASA TAPI HANYA BOLEH MENGELUARKAN NAMA PEMILIH APABILA ADA PERMOHONAN DI BUAT DAN IANYA TIDAK BOLEH DILAKUKAN DENGAN KUASA SPR SENDIRI SEBAB ITU HAK PEMILIH BUKAN SPR YANG TERMAKTUB DALAM PERLEMBAGAAN.

Kepada pihak iblisetanirojim haramajadah laknatullah DAPKRPASM, kalo iya pun nak buat temberang , don't be too obvious lah stupid bloody fool!

Kematian arwah BURHANUDDIN AHMAD membuktikan kepada kita, sejauhmana pihak iblisetanirojim haramjadah laknatullah DAPKRPASM sanggup melepaskan tanggunjawab mereka ke atas kematian dan kecederaan yang dialami oleh peserta-peserta perhimpunan haramjadah tajaan mereka. Ini macam ka dikatakan bersifat KEBAJIKAN ?

NYAWA & HARTABENDA RAKYAT TIDAK ADA NILAI LANGSUNG DI SISI MEREKA ( PIHAK IBLISETANIROJIM HARAMJADAH LAKNATULLAH DAPKRPASM) DAN HANYA MERUPAKAN ' BAHAN BERITA BERNILAI UNTUK DI PUTARBELITKAN LAGI' BERTUJUAN AGAR LEBIH BANYAK NYAWA & HARTA RAKYAT DIKORBANKAN SUPAYA BOLEH DISENSASIKAN OLEH MEREKA DEMI KEPENTINGAN HATI PERUT MEREKA YANG KOTOR JIJIK BUSYUK!

TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...