Ahad, 13 November 2011

WAJIB TONTON & SEBARKAN KERANA KLIP VIDEO INI BUAT KIT SIANG DATUK BABI BANGSAT BUNUH DIRI.

ANAK MUDA MELAYU. Esuk lusa kamu akan beranak pinak (kecualilah kalau kamu kelompok gay, lesbian, pondan dan mak nyah yang gagal menjadi orang berani melawan hawa nafsu songsang mereka). Kamu akan ada cucu dan cicit. Anak, cucu dan cicit kamu nanti tidak akan sependapat dengan kamu. Itu lumrah alam. Kitaran kehidupan. Tidak semestinya kamu membenci UMNO maka anak cucu cicit kamu akan membenci UMNO. Tak semestinya kamu sokong PAS maka anak cucu cicit kamu akan sokong PAS dan tak semestinya kamu sokong PKR maka anak cucu cicit kamu akan sokong PKR. Tak semestinya kamu pada hari ini sokong DAP maka anak cucu cicit kamu akan mengikuti kamu. Jangan ikutkan citarasa nanti binasa agama bangsa dan negara. Jangan menjatuhkan diri anda dalam kesialan dan kecelakaan sepertimana yang terjadi kepada para anak-anak babi bangsat pencacai Pakatan Haramjadah di alam maya. 


TEPUK DADA TANYA IMAN!

BABI PUNYA KIT SIANG CINA DAP BANGSAT SIAL!

Kami anak beranak Memang Orang Sial dan Celake Kami Hidup Mahu bagi semua orang Melayu susah Semua Rakyat Susah Lu Olang Sokong Kita Olang memang Tolol Macam Babi.


KIT SIANG DATUK KEPADA PERAMAS TETEK. Sang babi tonyok tua ini memang bangsat lagi sial. Keturunannya peramas tetek dan gila seks. Kemungkinan besar semua keturunannya bakal menjadi Perogol Bersiri. Bahkan bukan saja genetiknya adalah gila seks tetapi juga dipenuhi dengan geneteik berdengki.. Perangai pun macam babi sial. Elok sangat artis bengong yang suka tunjuk teteknya itu menyerahkan dirinya kepada keturunan si babi tua sial. Biar kedua-duanya tahu apakah makna KEWARASAN.


Sang babi tua bangsat telah menuduh secara membabi buta berlaku penyelewengan ke atas dana awam dalam Projek fidlot Nasional (PFN/NFC) kerana digunakan untuk pembelian banglo mewah di Bangsar. Tanpa sebarang bukti kukuh dan asas benar sang babi tua bangsat itu turut memfitnah Datuk Seri Noh Omar membantu dan bersubahat. Sungguh keji tuduhan itu! Bangang sungguh sang babi tua bangsat itu. Adakah ianya BENAR? TIDAK SAMASEKALI! Kenapa ianya TIDAK BENAR? Anak lelakinya dan menantu hantunya menjadi ADSUN Ahli parlimen dan memegang jawatan penting dalam parti bangsat DAP berada dalam kerajaan negeri tidakkah itu lebih  anih dan pelik dan lebih menyeleweng Dana Awam yang berada dalam tangan mereka? Anak lelakinya tidak tinggal di rumah rasmi sebaliknya menyewa sebuah banglo lain. Adakah itu tidak meneyeleweng Dana Awam?

1. Apakah Status Wang (Dana Awam) RM250 Juta Tersebut?
Apakah takrifan sang babi tua bangsat tersebut kepada terma "Dana Awam"? Adakah sejumlah wang yang dijadikan Pinjaman kepada sebuah syarikat swasta untuk mengusahakan sebuah Projek Nasional adalah 'Dana Awam"? Ianya adalah PINJAMAN bukan GERAN seperti yang diluluskan oleh DUN Selangor baru-baru ini iaitu GERAN SELANGORKU BERJUMLAH RM300 JUTA. Itu barulah dinamakan DANA AWAM! Malah jumlah berpuluh juta yang dipinjamkan oleh MPP kepada syarikat Pemaju sPICE adakah itu Dana Awam? Kepala hotak sang babi tua bangsat.

2. Adakah Apabila Pinjaman Didisburkan Ianya Masih Berstatus DANA AWAM?
Kerajaan ada wang. Wang itu milik kerajaan bukannya milik Awam atau di ambil daripada poket orang awam lalu diberikan kepada NFC. Ianya tidak sama seperti Hartabenda Awam atau Tandas Awam atau Padang Permainan Awam. atau kutipan derma daripada orang awam dalam Majlis Makan Malam yang selalu dianjurkan oleh Pakatan Haramjadah.Contohnya seperti SUARAM dalam KEMPEN SCORPENE.

3. Adakah Wang RM250 juta itu MILIK AWAM?
Inilah persoalannya yang sengaja diputarbelitkan oleh sang babi tua bangsat tersebut. Adakah wang RM250 juta tersebut sama seperti segala DANA AWAM hasil kutipan derma daripada orang awam yang selalu dianjurkan oleh Pakatan Haramjadah dan parti politik bangsat DAP? Keluar dari poket orang awam masuk ke akaun peribadi milik sang babi tua bangsat. Adakah wang dalam akaunnya itu masih milik orang awam yang mendermakan atau milik peribadi si babi tua bangsat itu? Anda tentu tahu jawapannya.

Apakah Yang Sebenarnya?
Sebenarnya sang babi tua bangsat itu tidak senang hati dan senang duduk kerana PFN mampu mengatasi monopoli kartel-kartel pengimpot daging yang milik bukan Melayu dan bukan Islam di negara ini. Ini membawa natijah HARGA DAGING DI PASARAN TERBUKA TERMASUKLAH MEKANISMA HARGA DAGING TIDAK LAGI DAPAT DIMONOPOLI DAN DIMANIPULASI OLEH KARTEL-KARTEL TERSEBUT SEKALIGUS MEMBERIKAN KEJAYAAN KEPADA BARISAN NASIONAL MEMBANTU RAKYAT KEBANYAKAN. Ini samalah seperti usaha memburukkan KEDAI RAKYAT 1 MALAYSIA (KR1M).

Kesimpulannya.
Pakatan Haramjadah termasuklah si babi tua bangsat tidak mahu rakyat kebanyakan hidup senang lenang dan terlepas daripada bebanan kehidupan. Jika ini berlaku bermakna mereka tidak berpeluang untuk menyakiti rakyat kebanyakan untuk memberontak. Mereka lebih rela rakyat hidup susah dan menderita. Niat jahat mereka ini samalah seperti perbuatan penjaga pintu membenarkan pencuri masuk merompak kawasan yang mereka diamanahkan menjaganya. Perbuatan sabotaj Pakatan Haramjadah ini amatlah melampaui batasan. Ianya sama seperti PENGKHIANATAN KEPADA NEGARA!


Amat elok sekali si babi tua bangsat dan seluruh kepimpinan Pakatan Haramjadah ini mampos mengejut tertelan tulang babi, tersedak arak dan semasa minum Jus Tuhan Guru Nik Ajis. Elok mampos saja mereka semua hidup asik hendak menyusahkan kehidupan orang lain. Takde manafaat pun mereka hidup.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


KONDO MEWAH, KJ , NFC & DATO SAHRIZAT JALIL.


AKTA SYARIKAT 1965 MALAYSIA. Anda perlu tahu mengenai STATUS PERUNDANGAN SEBUAH SYARIKAT YANG DIPERBADANKAN DI BAWAH AKTA SYARIKAT MALAYSIA. IANYA DIBERIKAN STATUS PERUNDANGAN SEBAGAI SEBUAH ENTITI BERBEZA DENGAN INDIVIDU YANG MENJADI AHLI LEMBAGA PENGARAH, PENGARAH SYARIKAT DAN PEMEGANG SAHAM SYARIKAT. FAHAMI INI DULU KEMUDIAN BARULAH ANDA TAHU BAHAWA PEMBELIAN KONDO MEWAH OLEH NLMC TIDAK ADA KAITAN DENGAN DATO SHAHRIZAT ABDUL JALIL.

Sebagai seorang yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang korporat dan hal ehwal perundangan korporat di Malaysia selama 15 tahun , tindakan NLMC melaburkan sebahagian kecil wang Pinjaman di bawah NFC bagi tujuan PELABURAN SEKURITI dan PELABURAN BERIMBANG BALIK untuk menampung KOS OPERASI PROJEK NFC merupakan sebuah tindakan yang tidak salah dan tidak menyeleweng daripada tujuan asal Pinjaman Tersebut diberikan. Malah Melabur dalam Hartanah menjadikan Wang pelaburan Tersebut menjadi Terjamin dan meningkatkan lagi kapasiti syarikat NLMC untuk membayar jumlah pinjaman yang diberikan. Tindakan tersebut memberikan keuntungan kepada kedua-dua pihak di mana sebarang kenaikan kos operasi dalam Projek Fidlot Nasional tidak perlu diberikan Sebarang Penambahan Jumlah Pinjaman lagi kerana MODAL PUSINGAN KOS SUDAH DIKITARKAN DAN DIJANAKAN MELALUI PELABURAN HARTANAH YANG MENGUNTUNGKAN. Ianya boleh di jual semula pada Margin keuntungan Yang Besar berbanding Di Simpan Dalam Pelaburan Bentuk Simpanan Tetap.

KESIMPULANNYA AMAT MUDAH, SAIFUDDIN NASUTION MELEMPARKAN TUDUHAN TINDAKAN PELABURAN HARTANAH MENGGUNAKAN WANG PINJAMAN DI BAWAH NFC ADALAH SUATU PENYELEWENGAN MENURUT PANDANGAN PERIBADINYA TANPA MERUJUK KEPADA SYARAT-SYARAT DAN TERMA-TERMA PERJANJIAN YANG ADA SERTA MENGAMBILKIRA MAKSUD DAN MATLAMAT HARTANAH TERSEBUT DI BELI (SEBAGAI PELABURAN DAN PENJANAAN SEMULA WANG TANPA MEMERLUKAN PENAMBAHAN JUMLAH PINJAMAN YANG SEDIA ADA). HARTANAH TERSEBUT ADALAH MILIK SYARIKAT NLMC DAN BUKAN MILIK PERIBADI DATO' SHAHRIZAT JALIL. SAIFUDDIN NASUTION MEMANIPULASIKAN KELEMAHAN SALAH FAHAM UMUM MENGENAI STATUS PERUNDANGAN SYARIKAT SEBAGAI SEBUAH ENTITI BERBEZA DENGAN PEMILIK SYARIKAT LALU MEMBUAT TUDUHAN LIAR MENGATAKAN BAHAWA APASAJA HARTA MILIK SYARIKAT ADALAH MILIK PEMILIK SYARIKAT WALHAL IANYA TIDAK BENAR SAMASEKALI KERANA APASAJA MILIK SYARIKAT ADALAH MILIK SYARIKAT DAN BUKAN MILIK PERIBADI PEMILIK SYARIKAT. AKAN DIPERJELASKAN LAGI.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


BODOHNYA AMMAK BIK GA (AMBIGA)KUALA LUMPUR 12 Nov. - Pengerusi Jawatankuasa Terpilih Parlimen, Datuk Seri Dr. Maximus Ongkili hari ini mencuri perhatian banyak pihak apabila secara bersahaja 'membelasah' Datuk S. Ambiga berhubung kedudukannya pada persidangan jawatankuasa itu hari ini.Beliau bertindak demikian bagi menghalang bekas Presiden Majlis Peguam itu daripada mewakili Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) pada persidangan jawatankuasa berkenaan kerana pertubuhan itu tidak berdaftar.Bagaimanapun, Ambiga tetap diberi ruang untuk menyuarakan pandangan secara panjang lebar, tetapi hanya atas sifat peribadinya sebagai rakyat Malaysia, bukan selaku Pengerusi Bersih sebagaimana diharapkannya."Saya tidak pernah takut pada Bersih, tetapi Tuhan itu bukan hanya menilai pada perkataan bersih, hati juga kena bersih," kata Maximus sebagai membalas kenyataan Ambiga yang mempersoal adakah beliau takut dengan Bersih.Terdahulu Ambiga berkata, Maximus tidak perlu takut dengan pertubuhan tersebut kerana perkataan bersih itu membawa maksud yang baik selain badan itu sendiri mewakili suara 80 badan bukan kerajaan (NGO) dalam mengubah sistem pilihan raya negara ini.Persoalan mengenai penglibatan Bersih dalam persidangan Jawatankuasa Terpilih Parlimen mula timbul apabila ahli jawatankuasa itu, Azmin Ali (PKR-Gombak) mempersoal mengapa Ambiga tidak dibenarkan mewakili Bersih.Mengulas isu itu, Maximus berkata, memang menjadi ketetapan bahawa hanya badan politik dan NGO yang berdaftar layak mengambil bahagian dan jika tidak, mereka perlu memberi pandangan atas sifat peribadi."Ini adalah ketetapan. Bersih tidak berdaftar dan kami tidak boleh menerima pandangan daripada Bersih, tetapi Ambiga boleh memberi pandangan atas kapasiti peribadi. Ia akan direkod sebagai pandangan individu," katanya.- UTUSAN
Bodoh betul Ammak Bik Ga dengan gayboy Azmin Ali. Tu la pasalnya kita tak boleh percaya cerita jaja tolol mereka mengenai kondo Dato; Shahrizat Jalil. memang konpom cerita jaja tu tak betul macam cerita jaj banglo Khir Toyo harga 27 juta sedangkan terbukti ianya tidka benar samasekali. Elok sangat orang macam gayboy dan ammak Bik Ga ni mampos mengejot saja,. Hidup nyusahkan orang sahaja.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BDTB BHGN 1 BAB 3: SATU KAU PUNYA 10 AKU PUNYA BAGI-DOL.BAHAGIAN SATU
Bab 3:
''Satu Kau Punya 10 Aku Punya Bagi-Dol''

Seorang hamba rakyat telah berhimpun di sebuah medan berucap depan sebuah komplek beli belah termahal di dunia. Dek kerana tempatnya hampir dengan laut makanya mau tak mahu masin jugalah mulutnya walaupun berbau busuk arak. Matanya sepet perutnya buncit tapi cakapnya lebih besar daripada seluruh kawasan Putrajaya. Marahlah hamba rakyat tersebut memaki hamun mencaci semua pemimpin politik bangsa Melayu agama Islam. Menurutnya selama ini puak nomadnya didiskriminasikan. Tak diberikan biasiswa. Takdiberikan peluang menjawat jawatan dalam Perkhidmatan Awam. Takde jawatan dalam syarikat minyak nasional. Takde diskaun beli rumah. Takde kuota dalam serba serbi. Ini tak adil katanya. Mana boleh puak nomadnya yang paling banyak bayar cukai di layan seperti babi sekandang. Menjerit-jeritlah ia marah sana sini. Setelah habis ia berucap maka turunlah hujan dengan lebat. Habis basah semuanya yang hadir termasuklah dirinya sendiri. Terpaksalah ia berlari mencari perlindungan daripada hujan. Akhirnya menumpang berteduh di bawah payung makcik yang jual karipap daging. Sambil mengelap-ngelap badannya yang basah dan ia mula berbicara kepada makcik penjual karipap.

"Makcik lu tau ka, makcik hidup susah itu olang sana idup sinang linang. Tengok apa dia olang kasi tolong sama makcik.. Wa manyak sidih sama makcik tau!" katanya dengan penuh semangat berkobar-kobar. Makcik penjual karipap itu senyum saja. Sambil menghulurkan tuala kering dan menghidangkan sepinggan karipap daging serta air teh tarik panas kepada hamba rakyat tersebut. Tanpa mengucapkan terimaksih kepada makcik tersebut, hamba rakyat itu pun mula makan sambil mulutnya tak berhenti-henti memaki hamun pemimpin Melayu Islam. Zalim katanya. Makcik penjual karipap hanya senyum-senyum sahaja. 

Akhirnya apabila telah selesai ia makan minum hasil pemberian makcik karipap itu, tiba-tiba makcik karipap itu bersuara " Anak, selama ini makcik tak pernah minta apa pun daripada kamu daripada puak nomad kamu. Setiap hari makcik pergi bantu semua peniaga puak nomad kamu. Makcik tak pernah bising pun bila puak peniaga nomad kamu naikkan harga barangan. Makcik tetap beli juga walaupun di tempat makcik ada kedai orang makcik. Dulu kedai runcit puak nomad kamu kecik je macam reban ayam. Lama-kelamaan perniagaannya unutng besar sebab orang Melayu Islam banyak bantu beli barang"

"Orang kampung makcik selalu jual barang-barang murah kat peniaga nomad kamu sampai mereka berjaya cemerlang.Tak pernah pun selama ini orang kampung makcik minta walau satu sen pun daripada peniaga runcit nomad kamu tur atau apa-apa bantuan daripada peniaga nomad kamu tur" 

"Dulu peniaga nomad kamu tu takde tanah takde harta takde apa-apa tapi orang kampung tolong jual tanah berekar-ekar kepadanya. Setiap hari peniaga nomad kamu asik kata tak untung tak untung niaga tak untung. Hidup susah walaupun dulu dia takde kereta hari ini dia ada sepuluh biji kete mercedes."

"Ya la makcik sibab olang wa kuat kelije tau. Hali-hali kelije. Manyak lajin tau" sanggah hamba rakyat tersebut dengan nada sombong.

" OOoo kalu begitu lah kata kamu, apakata kamu merajinkan diri kamu tolong jaga gerai makcik ini tanpa upah sedikit pun sebab makcik pun dah beri kamu makan minum dan perlindungan tanpa makcik kenakan sebarang bayaran kepada kamu' sindir makcik penjual karipap tersebut. Hamba rakyat terus terdiam. Tanpa berkata dan memandang kepada makcik penjual karipap tersebut, hamba rakyat itu terus beredar dari situ. Dengan takdir Allah SWT baru beberapa langkah hamba rakyat itu melangkah tiba-tiba petir menyambar. Terjelempuklah hamba rakyat itu jatuh habis terbakar separuh badannya. Mengerang-negerang kesakitan. Lalu hamba rakyat itu meminta tolong kepada makcik penjual karipap " Makcik ! Makcik Makcik ! Haiyaak tolong sakit wooo sakit woooo wa sakitt" katanya terjerit terpekik terlolong. Lalu makcik penjual karipap itu berkata " Aiseh ... kamu mintak tolonglah kepada bangsa nomad kamu kan kamu kata puak nomad kamu rajin-rajin belaka' Lalu matilah hamba rakyat itu sampai sudah takde seorang pun bangsa nomadnya mahu membantunya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


SHAHRIZAT JALIL APA KISAHNYA PASAL KONDO MEWAH

 

Gambar-gambar ini dikatakan adalah kondo berharga RM9.8 juta. Dipertuduhkan kepada Dato Sharizat Jalil berkaitan dengan isu Projek Fidlot Nasional. Nampaknya Nurul Izzah semakin takut dan gentar untuk bertanding semula dan melawan Dato' Sharizat Jalil serta Pakatan Harmajadah semakin di cucuk hidung mereka oleh kartel-kartel laknat. Tiada sebarang butiran lanjut mengenai bukti pemilikan kondo yang ditunjukkan dalam gambar-gamabr di atas sebagai milik Dato' Shahrizat Abdul Jalil. Memang Pakatan Harmajadah dan anak-anak babi mereka ini bangsat dan laknat. Suka menyebar ftinah hasutan dan pendustaan. Elok sangat mereka semua mampos mengejut. Para blogers sedang menunggu respons dan perjumpaan dengan Dato' Shahrizat Jalil mengenai isu ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BANGSAT BANGAT DAKYAH RASISMA INI DARIPADA PAKATAN HARAMJADAH!

DAKYAH RASISMA ANTI MELAYU. SEL13.COM sekali lagi mendedahkan kepada semua mengenai dakyah yang disebarkan oleh Pakatan Haramjadah (DAP Cina bangsat laknat Rasis). Sedikit petikan daripada artikel tersebut:-

Malaysia Kejam Terhadap Bukan Melayu? Baca Tohmahan Ini!

Filed under: Kolum Panas | 
From: andrew chua <n2ccl@live.com>
Date: Sun, Oct 30, 2011 at 2:34 AM
Subject: FW: Facts about Malaysia When will you wake up ?
To: Alan Tan <alantan4u@yahoo.com>, AlexKweh kweh <cheng-seong@hotmail.com>, Allen Yap-WohHeng <wohheng@yahoo.com>, Andy Goh-Guru <andygoh@fujihome.com>, Baloon <alan_piong@yahoo.com.sg>, Ben-Peng <ic3chai@yahoo.com>, Bernard Tang <biozeta@gmail.com>, Bernard-Roslan <bernardkkl@yahoo.com>, Brion Yon Wei Chau <yonwc@hotmail.com>, Choon <joelee@lianbeesteel.com>, Chris <ktnmsb@yahoo.com>, Edmond-Knth Son <tbh312@hotmail.com>, Edward-Hui MIn <edward.chua@verticalrivers.com.my>, Engene <eugeneloo2040@gmail.com>, Fatt-Eric Lee <erick_ycl@yahoo.com>, henry foong-knth <kloneinternational@gmail.com>, How Yek <tanhowyap@yahoo.com>, Hui Min <limjessica30@gmail.com>, Jacky-Simon <sumbermegasetia@gmail.com>, JackyWong <jacky.fy.wong@gmail.com>, Jeffry Lai-Piling <jeffrylai1234@hotmail.com>, Kai-absolute vodka <absolutevodka76@hotmail.com>, Kenneth <kenneth888@live.com>, Kenn-Fai Bro <kenn4896@yahoo.com.hk>, Lek <elvinlee74@hotmail.com>, lenny-Destar <destar.lenny@gmail.com>, Lenny-MengCousin <hl_soon9@hotmail.com>, LimAikHoe <limaikhoe@exsim.com.my>, loh leong <kok-leong@hotmail.com>, Mahatir <mahazir.mahazir@gmail.com>, May-Meng <espritlighting@yahoo.com>, “Mr Wong(Roslan)Bd Concept” <bd_concept@hotmail.com>, Nicholas-Fai Knth <nicholas@nbntrading.com.my>, owe <engjooowe@gmail.com>, PhoenixSue Hayashi Lim <hayashi_76@hotmail.com>, Richard Ho-Knth <meiwah_91@hotmail.com>, Roslan <rruslanhusin@yahoo.com>, sasara <akifumi1948@yahoo.co.jp>, Sean-Kannerth <wymeng77@hotmail.com>, Siang-Ah Bee <rustynailz1123@gmail.com>, stanley-jacky2 <suvrsb@gmail.com>, Tock Sing Chua <tock_sing_chua@hotmail.com>, Vincent Teh <vswoosh77@yahoo.com>, wenghewchen@yahoo.com, Yer Sow <yslim62@hotmail.com>, y kok wai <kwai8@hotmail.com>

Discrimination of Non-Malays in Malaysia plain racists as PAS said . . . This list is a common knowledge to a lot of Malaysians, especially those non-Malays (Chinese, Ibans, Kadazans, Orang Asli, Tamils, etc.) who have been racially discriminated against. Figures in this list are merely estimates, so please take it as a guide only. The government of Malaysia has the most correct figures. Is government of Malaysia too ashamed to publish their racist acts by publishing racial statistics?
This list covers a period of about 48 years since independence (1957).  List of racial discrimination ( Malaysia ):
(1) Of the five major banks, only one is multi-racial, the rest are controlled by Malays.
(2) 99% of Petronas directors are Malays.
(3) 3% of Petronas employees are Chinese.
(4) 99% of 2000 Petronas gasoline stations are owned by Malays.
(5) 100% all contractors working under Petronas projects must be of Bumis status.
(6) 0% of non-Malay staff are legally required in Malay companies. But there must be 30% Malay staffs in Chinese companies.
(7) 5% of all new intake for government police, nurses, army, are non-Malays.
(8) 2% is the present Chinese staff in Royal Malaysian Air Force (RMAF), a drop from 40% in 1960.
(9) 2% is the percentage of non-Malay government servants in Putrajaya, but Malays make up 98%.
(10) 7% is the percentage of Chinese government servants in the entire government (in 2004); a drop from 30% in 1960.
(11) 95% of government contracts are given to Malays.
(12) 100% all business licensees are controlled by Malay government, e..g. Taxi permits, Approved permits, etc.
(13) 80% of the Chinese rice millers in Kedah had to be sold to Malay controlled Bernas in 1980s. Otherwise, life is made difficult for Chinese rice millers.
(14) 100 big companies set up, owned and managed by Chinese Malaysians were taken over by government, and later managed by Malays since 1970s, e.g. UTC, UMBC, MISC, Southern Bank etc..
(15) At least 10 Chinese owned bus companies (throughout Malaysia in the past 40 years) had to be sold to MARA or other Malay transport companies due to rejection by Malay authorities to Chinese applications for bus routes and rejection for their applications for new buses..
(16) Two Chinese taxi drivers were barred from driving in Johor Larkin bus station. There are about 30 taxi drivers and three were Chinese in Oct. 2004. Spoiling taxi club properties was the reason given.
(17) 0 non-Malays are allowed to get shop lots in the new Muar bus station (Nov.. 2004).
(18) 8000 billion ringgit is the total amount the government channeled to Malay pockets through ASB, ASN, MARA, privatization of government agencies, Tabung Haji etc, through NEP over a 34 years period.
(19) 48 Chinese primary schools closed down from 1968 – 2000.
(20) 144 Indian primary schools closed down from 1968 – 2000.
(21) 2637 Malay primary schools built from 1968 – 2000.
(22) 2.5% is government budget for Chinese primary schools. Indian schools got only 1%, Malay schools got 96.5%.
(23) While a Chinese parent with RM1000 salary (monthly) cannot get school textbook loan, a Malay parent with RM2000 salary is eligible.
(24) All 10 public university vice chancellors are Malays.
(25) 5% of the government universities’ lecturers are of non-Malay origins. This percentage has been reduced from about 70% in 1965 to only 5% in 2004.
(26) Only 5% has been given to non-Malays for government scholarships in over 40 years.
(27) 0 Chinese or Indians were sent to Japan and Korea under the ‘Look East Policy.’
(28) 128 STPM Chinese top students could not get into the course to which they aspired, i.e. Medicine (in 2004).
(29) 10% quotas are in place for non-Bumi students for MARA science schools beginning in 2003, but only 7% are filled. Before that it was 100% Malays.
(30) 50 cases in which Chinese and Indian Malaysians are beaten up in the National Service program in 2003.
(31) 25% of the Malaysian population was Chinese in 2004, a drop from 45% in 1957.
(32) 7% of the Malaysian population is Indian (2004), a drop from 12% in 1957.
(33) 2 million Chinese Malaysians have emigrated in the past 40 years.
(34) 0.5 million Indian Malaysians have emigrated overseas.
(35) 3 millions Indonesians have migrated to Malaysia and become Malaysian citizens with Bumis status.
(36) 600,000 Chinese and Indian Malaysians with red IC were rejected repeatedly when applying for citizenship in the past 40 years. Perhaps 60% of them had already passed away due to old age. This shows racism, based on how easily Indonesians got their citizenships compared with the Chinese and Indians.
(37) 5% – 15% discount for a Malay to buy a house, regardless whether the Malay is rich or poor.
(38) 2% is what new Chinese villages get, compared with 98% – what Malay villages got for rural development budget.
(41) 0 temples/churches were built for each housing estate. But every housing estate got at least one mosque/surau built.
(42) 3000 mosques/surau were built in all housing estates throughout Malaysia since 1970. No temples or churches are required to be built in housing estates.
(43) 1 Catholic church in Shah Alam took 20 years to apply to have a building constructed. But they were told by Malay authority that it must look like a factory and not like a church. As of 2004 the application still have not been approved.
(44) 1 publishing of Bible in Iban language banned (in 2002).
(45) 0 of the government TV stations (RTM1, RTM2, TV3) are directors of non-Malay origin.
(46) 30 government produced TV dramas and films always showed that the bad guys had Chinese faces, and the good guys had Malay faces. You can check it out since 1970s. Recent years, this has become less of a tendency.
(47) 10 times, at least, Malays (especially Umno) had threatened to massacre the Chinese Malaysians using May 13, since 1969.
(48) 20 constituencies won by DAP would not get funds from the government to develop. These Chinese majority constituencies would be the last to be developed.
(49) 100 constituencies (parliaments and states) had been racially re-delineated so Chinese votes were diluted for Chinese candidates. This is one of the main reasons why DAP candidates have consistently lost in elections since the 1970s. (update to 2008 needed)
(50) Only 3 out of 12 human rights items are ratified by the Malaysian government since 1960.
(51) 0 – elimination of all forms of racial discrimination (UN Human Rights) has not been ratified by Malaysian government since 1960s.
(52) 20 reported cases whereby Malay ambulance attendances treated Chinese patients inhumanely, and Malay government hospital staffs purposely delayed attending to Chinese patients in 2003. Unreported cases may be 200.
(54) 20 cases every year whereby Chinese drivers who accidentally knocked down Malays were seriously assaulted or killed by Malays.
(55) 12% is what ASB/ASN got per annum while banks fixed deposits are only about 3.5% per annum.
There are hundreds more examples of racial discrimination in Malaysia to add to this list of ‘colossal’ racism. It is hoped that the victims of racism will write in to help expose this situation.
The Malaysian government should publish statistics showing how much Malays had benefited from the ‘special rights’ of Malays and at the same time release the statistics which show how minority races are being discriminated against.
Hence, the responsibility lies in the Malaysia government itself to publish unadulterated statistics of racial discrimination.
If the Malaysia government hides the statistics above, then there must be some evil doings, immoral doings, shameful doings and sinful doings, like the Nazis, going on with the non-Malays of Malaysia .
Civilized nations, unlike the evil Nazis, must publish statistics to show its treatment of its minority races. This is what Malaysia must publish.
We are asking for the publication of the statistics showing how ‘implementation of special rights of Malays’ had inflicted colossal racial discrimination onto non-Malays.
Human Book
DO YOU BELIEVE IN1MALAYSIA AFTER READING THIS? WHAT IS MCA AND MIC DOING
AFTER ALL THESE YEARS. THE LEADERS LIKE SAMY AND DR LING ARE CORRUPTED AND SERVE THEIR OWN SELF INTERESTS.
CITIZENS OF MALAYSIA MAKE YOUR VOTES COUNT IN THE COMING ELECTION.
WHAT WE NEED IS A MALAYSIAN NELSON MANDELA.
WHAT MAKES US SICK ARE THE MALAYSIAN ‘WHITE’ LEADERS PRACTISING APARTIED UNDER THE NOSE OF THE WORLD COMMUNITY AND GET AWAY WITH IT. THEY HAVE THE CHEEK TO CRITISIZE THE WHITE SOUTH AFRICAN REGIME AND PRACTISE APARTIED AT HOME. MAYBE TO CAMOUFLAGE THEIR ACTIONS!! SMART ? BUT ACTUALLY VERY STUPID BECAUSE THEY WILL MAKE MALAYSIA A FAILED NATION. NOT NOW BUT LATER AS SURELY AS THE SUN RISES OVER THE HORIZON. NAZI GERMANY TRIED IT IN THE THIRD RIESCH. MALAYSIAN CHILDREN INCLUDING THOSE FROM THE ‘WHITE’ REGIME WILL SUFFER.
HOW COME ONLY AN AUSTRALIAN NEWSPAPER IS NOT HOOKWINKED BY THIS MALAYSIAN LIE AND DISCEPTION? baca seterusnya di sini http://sel13.com/archives/714
SENTIMEN ANTI MELAYU YANG DITIUPKAN OLEH CINA DAP BANGSAT LAKNAT. Termasuklah semua pemimpin keling pariah PKR bangsat yang mendapat restu daripada pemimpin Melayu PKR pengkhianat serta sokongan padu daripada pemimpin Melayu Islam PAS celaka inilah yang menjadi ancaman kepada keselamatan negara dan bangsa Malaysia. Setiap hari itulah alunan irama rentak perang yang mereka mainkan secara diam-diam dan tersembunyi di belakang kita. Kesemua statistik yang diberikan merupakan 'Penipuan' dan 'Pendustaan' semata-mata. Pemimpin Cina DAP bangsat dan Keling Pariah PKR bangsat serta Melayu PKR pengkhianat menuduh BARISAN NASIONAL rasis dan mengamalkan dasar aparthied sedangkan kemakmuran negara ini juga dapat kita lihat dinikmati oleh komuniti Cina dan India tanpa sebarang sekatan. Adakah anda semua masih mahu dipengaruhi dengan pemainan sentimen anti Melayu dan Islam yang disebarkan oleh Pakatan Harmajadah tersebut?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

EKSLUSIF PENDEDAHAN SUMBER GERAN SELANGORKU RM300 JUTA.

Cilakak Betul ! Habis Lah .. Puak Kartel Laknat Mesti Hantam Punya ! Bodoh Betul Anwar Ibrahim , Saifuddion Nasution, Rafizi JMB dan Mak Lempira Zuraida

GERAN SELANGORKU RM 300 JUTA. Setelah membaca maklumat yang dikeluarkan oleh rakan bloger SEL13, dapatlah kita maklum bahawa sumber dana bagi GERAN SELANGORKU RM300 JUTA kemungkinan besar diperolehi melalui kartel-kartel pengimpot daging dan peruncitan di Malaysia. Begitulah tindakan pengkhianatan Pakatan Haramjadah kepada rakyat kebanyakan. Rakyat kebanyakan wajib mempertahankan Projek Fidlot Nasional kerana ianya mampu menewaskan kartel-kartel laknat pengimpot daging yang selama ini sewenang-wenangnya menaikkan harga daging di Malaysia. Mereka jugalah yang telah menggagalkan syarikat Lambert. Kartel-kartel ini mahukan NFC berada di dalam penguasaan mereka dan seterusnya merembat semua soft loan yang diberikan. Logiknya adalah jelas kerana aktiviti pentadbiran Pakatan Harmajadah di Selangor memperlihatkan penjualan aset dan saham GLC milik kerajaan Ngeri Selangor berleluasa tanpa sebarang pemantauan oleh Jabatan Audit Negara kerana semua urusniaga diletakkan di bawah kawalselia MENTERI BESAR INCAPACITATED (MBI). Keuntungan yang diperolehi oleh YAYASAN SELANGOR dan PKNS tidak PERNAH PUN DIBERIKAN BUTIRAN TERPERINCI OLEH PENTADBIRAN PAKATAN HARAMJADAH SELANGOR. Rakyat kebanyakan diseru agar terus mempertahankan poisi-polisi dan tindakan kerajaan Barisan Nasional yang menguntungkan rakyat seperti Projek Fidlot Nasional dan Kedai Rakyat 1 Malaysia. Jika anda benarkan Pakatan Haramjadah berkuasa bermakna Malaysia akan dijadikan Hub Surga kartel-kartel laknat yang akan terus menerus menekan kehidupan dan menghisap darah anda semua. Buatlah pilihan yang tepat mulai sekarang! Maka molek benar jika kelompok mereka itu (pemimpin Pakatan Harmajadah + kartel-kartel laknat) mampos mengejot kerana tertelan tulang babi dan tersedak arak.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAKATAN HARAMJADAH MENJADIKAN MALAYSIA SEBAGAI HUB SORGA KARTEL LAKNAT.

PAKATAN HARAMJADAH & KARTEL LAKNAT. Sedikit petikan mengerikan daripada artikel SEL13

Jenayah Politik Kartel Sudah Sampai Ke Malaysia

Filed under: Nasional | 
Berita tentang kematian ngeri seorang blogger di Mexico yang banyak mendedahkan tentang operasi kartel dadah, tersebar ke seluruh dunia, sekaligus membuktikan dunia sosial baru merupakan penyampai maklumat yang sangat mengguna dan sangat meluas.
Pengendali portal Nuevo Laredo en Vivo yang menggunakan nama pena Rascatripas atau Penggaru Perut, telah dijejak, dibunuh dan kepalanya dipenggal sebelum mayatnya ditemui di bawah selimut dan kertas nota yang memberi amaran kepada pengendali-pengendali portal serta blog agar tidak menggunakan media baru bagi memerangi jenayah kartel.
Berita yang mengerikan itu sebenarnya menunjukkan dengan jelas tentang peperangan yang bakal dilakukan oleh kartel atau dalam bahasa yang lebih sopan iaitu pemonopoli.
Di Malaysia, kartel-kartel belum lagi sampai ke tahap itu. Sekurang-kurangnya bukan secara berterus-terang seperti yang berlaku di Mexico. Sebaliknya kartel-kartel di negara ini menggunakan parti-parti politik dan pemimpin politik yang sanggup bekerja bagi pihak mereka, sama ada untuk mendapat upah mahupun untuk dana bagi parti mereka dalam PRU.
Selain daripada kartel dadah dan jenayah maksiat, Malaysia sebenarnya mempunyai banyak kartel, terutama yang melibatkan pemonopoli barangan harian dan kegunaan asasi. Penguasaan kartel terhadap pasaran makanan sebenarnya sangat mencengkam kehidupan rakyat marhein. Walaupun tidak banyak yang diperkatakan tentang kartel-kartel atau blok-blok pemonopoli, apatah lagi kebijaksanaan mereka mempergunakan pemimpin-pemimpin politik sebagai penampan atau pekerja mereka, namun semenjak kebelakangan ini, belang keserakahan kartel semakin ketara.

Itulah yang berlaku dalam kemelut yang melibatkan program fidlot kebangsaan apabila Ketua Audit Negara, diputarbelitkan oleh pemimpin-pemimpin popular PKR bagi tujuan menggagalkan cubaan memecahkan penguasaan kartel-kartel pengimport daging untuk keperluan domestik.
Tidak susah untuk melihat tujuan sebenar mengapa RM250 juta diperkisahkan oleh Saifuddin Nasution, Zuraidah Kamaruddin dan Anwar Ibrahim yang mempergunakan Rafizi Ramli untuk menyuarakannya di luar Dewan. Seperti yang diketahui kartel-kartel yang mendapat permit daripada kerajaan menguasai pasaran daging lembu di negara ini. Menariknya, hampir kesemua kartel tersebut dimiliki oleh bukan Islam. --- baca seterusnya di sini SEL 13.
ISU PROJEK FIDLOT NASIONAL MELIBATKAN KEPENTINGAN KARTEL PENGIMPOT DAGING LAKNAT.


Baik di dalam isu NFC mahupun Kedai Rakyat 1 Malaysia, kartel-kartel pemonopoli laknat yang selama ini mencekik darah pengguna di Malaysia semakin tergugat dan resah. Apabila kekangan sudah berada di hadapan mereka dan kemungkinan kehilangan berbillion ringgit hasil mencekik darah rakyat Malaysia melalui  kenaikan harga barangan keperluan dan daging secara membabi buta, kartel-kartel laknat telah mempergunakan dan memperalatkan pemimpin politik celaka sialan daripada PKR untuk merosakkan dan mensabotaj segala usaha-usaha kerajaan membantu meringankan bebanan rakyat akibat aktiviti melampau kartel-kartel laknat tersebut. Jadi eloklah semua pengkhianat-pengkhianat tersebut termasuk pemimpin politik Pakatan Haramjadah mampos mengjeut sahaja kerana mereka banyak menyusahkan kehidupan rakyat jelata selama ini mereka bukanlah penyelamat tetapi pemusnah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...