Isnin, 10 Disember 2012

WOW! SUKARELAWAN PRU 13 PAKATAM AHZAB SASAULISMA DI AMBIL DARI PUSAT URUT KHAS KUALA LANGAT!

Bendera PAS pun perlukan Khidmat urut ... Agaknya Jus Tok Guru Tak Berapa Mojarab dah.

Baru-baru ini bertempat di sebuah bangunan 'milik' dot..dot...dot di Banting, Kuala Langat, dap, pkr & pas mencari 'calon-calon sukarelawan pru13' untuk dijadikan 'Jentera Menggoda dan Melaram' berkempen untuk mereka. 

Tempat dan calun yang sesuai ialah mereka di pusat-pusat urut lah. 
Kalu tak apa bikin di situ dan buat pentas seprti di dalam gambar ini?
Takkan plak pemimpin-pemimpin pakatam ahzab sasaulisma yang dikatakan 'warak' dan 'suci' serta 'maksum' segala dosa menyukai perkara-perkara maksiat pulak?


Seperti anda lihat dalam gambar, jelas kelihatan dari jauh barisan  'Gigi nyeringai Mak Lempira Zuraida' di atas pentas. Kelihatan juga beberapa tongak Dewan Perhimpunan Penyokong Pas. YB Doloh Sani , pemimpin DAP dan anak Nasution. 

Tema Kain Rentang 'Kuasai Putrajaya 'Selamatkan' (?) Malaysia (?) [Anwar Ibrahim & Pemimpin Pakatam Ahzab sasaulisma ke penjara]. Temanya lebih bermaksud 'Pemimpin Pakatam Ahzab Sasaulisma' Kuasai Putrajaya Selamatkan 'Kerjaya Politik & Periuk Nasi Mereka di' Malaysia. Itu baru betul maksudnya. 

Mereka menjangkakan kehadiran lebih 1000 orang tapi yang datang hanya 100 orang sahaja. Lihat lah di dalam gambar di bawah ini.I Yang datang hanyalah sekitar 100 orang sahaja ! Itupun termasuklah sekelian jejuak dan tukang sorak yang tegar sahaja.

Menarik Bukan, Logo DAP dikapit di kiri dan kanan oleh PKR & PAS sebagai TANDA DOMINAN & HEGEMONI DAP dalam PAKATAM AHZAB SASAULISMA.rostrum pula hanya ada logo PKR sebagai tanda PKR punya fungsi cuma sebagai BURUNG KAKATUA & TUKANG CANANG SAHAJA.  Di

Khemah Ceramah PAS yang roboh di tiup ribut.
Begitulah nasib sial dan malang pakatam ahzab sasaulisma di Parlimen Kuala Langat dan tiga DUN di dalamnya. Keberkesanan polisi Transformasi yang di bawa oleh UMNO/BN di bawah pentadbiran DS Najib sudah menampakkan impak dan kesan mendalam di dalam hati sekelian rakyat jelata.

Tengok 'Mood' para hadirin pun macam cuak dan terpaksa. Bayaran Kehadiran Tak Mencukupi Kot?

Banyak kali dah pakatam ahzab sasaulisma cuba semarakkan kempen mereka 'menambat' kembali sokongan rakyat yang telah berlari jauh ke dalam pangkuan BN kembali. Takat mereka 'propa' kan dalam fesbuk dan belog mengenai jumlah 'kehadiran' dengan bantuan 'fotosop' itu biasalah bro. 

Hakikatnya ialah kemarahan rakyat semakin reda terhadap UMNO/BN bila melihat kesungguhan UMNO/BN nak berubah dan melakukan perubahan drastik.
Pembuktian kepada kebenaran kenyataan di atas ... ANDA LIHATLAH SENDIRI DALAM GAMBAR-GAMBAR YANG DIPOSKAN DALAM ARTIKEL INI.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...