Khamis, 27 Oktober 2011

AZIZ BARI PHEWIT KT KAK WAN JIJAH HAMBOI SUNGGUH KURANG SOPAN.

Memang Akaq Kesepian ... Tapi ... 

AZIZ BARI. Ya la taulah akaq Wan Jijah tu Boneka Kesepian tapi harta, duit, bon luar negara, dana, saham berlambak-lambak bang Nuo beri sebagai 'ransom' tutup mulut. Ramai yang tahu berapakah nilai sebenar akaq Wan Jijah. Sebagai gambaran (congakan .. sebab pepuak sinun pun rajin buat congakan [estimate kata Yusof Wilchar]) jurunilai bertauliah pun memerlukan 3 tahun untuk buat audit. Ini bukan macam audit auta yang chegubard dan Mak Lempira buat ke atas nilai cincin dan beg tangan DS Rosmah yea. Cuba fikirkan kenapa dalam banyak-banyak figura korporat hancing , si Khalid G yang terpilih jadi Menteri Besar Selangor? Kemudiannya melantik bang Nuor jadi Penasihat Ekonomi Selangor? Kenapa bang Nuo begitu beriya-iya hendak menghapuskan UMNO? Ingat, bang Nuo pernah menjadi orang kedua paling berkuasa dalam UMNO (Baru). Agak-agaklah kenapa bang Nuor sendiri pun tidak berani mendedahkan apa yang beliau tahu? Kenapa bang Nuor selalu terbang ke London? Kenapa bang Nuor amat suka pergi ke Indonesia? Apakah aset yang di kejar oleh abang Nuo dan apakah pula peranan yang dimainkan oleh bank di Indonesia yang sering menjadi kunjungan bang Nuo? Kenapa Lim Kit Siang, Karpal Singh dan Lim Guan Eng masih mahukan Anwar Ibrahim walaupun mereka ketahui cerita sebenar bang Nuo? Kenapakah Institusi Raja-raja Melayu seringkali dijadikan sasaran oleh dap-pkr-pas? Pada masa ini wang adalah kuasa mutlak. Berapakah NILAI BANG NUO? Tun Dr Mahathir masih hidup dan bernyawa lagi. Kenapa Menteri Kanan Singapura Lee Kuan Yew membuat serangan kepada Pak Lah semasa Pak Lah menjadi Perdana Menteri? Kenapa ada bloger otai yang pernah menulis mengenai bon-bon perang dunia kedua? Kalau orang melayu hendak merasa hidup merempat dan menjadi pengemis dalam PRU 13 silalah menjual harta orang Melayu kepada Cina Nanyang (DAP) dan kepada bang Nuo dan da geng dalam PAS para pengkhianat agama bangsa dan tanahair

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANWAR AKUI TEWAS KEPADA SIBERTRUPER PRO BN/UMNO!

Jaga Hangpa Semua !!!!! 
Abis Terlondeh Pepuak Ceq Hangpa Kerjakan !!!!!

ANWAR IBRAHIM. Gelombang TSUNAMI sibertruper pro BN/UMNO yang ntah dari mana muncul tetapi muncul di setiap ruang dan sudut dunia siber menguasainya tanpa BELAS KASIHAN menyebabkan Anwar Ibrahim begitu gentar dan begitu berang. Slogan terbarunya anda dengarkan dalam klip video ini. SLOGAN BALAS KAMI IALAH :


WE'LL FIGHT WITH NO MERCY!
WE'LL DEFEND WITH NO MERCY!
WE'LL ATTACK WITH NO MERCY!
BE AFRAID
BE FEARFUL
WE ARE NOT MERCENARIES
BUT
WE ARE MERCILESS

WE ARE CYWARIANS WITH NO MERCY!TEPUK DADA TANYA IMAN!


KAK WAN JIJAH PASANG BODI LAH.

Apasalahnya .. sekali sekala akaq nak pasang bodi jugak..

WAN AZIZAH. Mak Lempira Zuraida Ampang kemain murai mulut jaja cerita pasal beg tangan DS Rosmah. Pelik juga dari mana sumber maklumat tersebut Mak Lempira perolehi. Beberapa rakan blgoer ada menyebut mengenai musang berbulu ayam dalam pejabat Perdana Menteri. Ini sama lah taraf dengan cerita jaja chegubard mengenai cincin. Akhirnya semua cerita jaja dibuktikan tidak benar samasekali.

Samalah juga dengan cerita jaja seorang bloger pembangkang mengenai harga Menu 1 Malaysia. Lain yang ditawarkan dalam pakej lain pulak si mamat bingai itu buat pesanan. Manalah hendak dapat harga yang sama. Inilah perangai pepuak PKR-DAP-PAS. Bila batang hidung sendiri berdarah minta ampon, mintak nyawa dan mintak simpati.. tolong jangan babitkan ahli keluarga. Kononnya lah. 

Kalau bab Lapuran ketua Audit Negara pulak, hamboi gambaran yang mereka berikan seolah-olah pemimpin UMNO dan BARISAN NASIONAL ini kemarok sangat duit. Bila bab Lapuran Ketua Audit Negara hentam diaorang , semuanya menikus kaber line. 

Dalam kisah ramas neneng, kemain Guan Eng bercakap pasal porno, lucah, jadikan anaknya mangsa dan macam-macam lagilah. Pada tahun 1994, Guan Eng juga pergunakan budak perempuan umur 15 tahun untuk menjatuhkan, memalukan dan mengaibkan Rahim Thamby Chik.Pada tahun 1997, Karpal Singh, Mat Syabu, Guan Eng dan Kit Siang semuanya memainkan isu salahlaku seks ke atas Anwar Ibrahim. Sekarang ini apajadi? Begitulah hipokritnya malaun-malaun tersebut. 

Rakyat pun sudah naik menyampah dengan sampah-sarap yang dibangkitkan oleh dap-pkr-pas. Pulau Pinang dengan skandal sPICE dan bermacam-macam lagi. Kedah penuh dengan kelemahan pentadbiran. Kelantan sudah mula menjadikan Nik Aziz sebagai TUHAN dan DEWA yang wajib di sembah. Selangor pula semakin rancak pkr rompak khazanah negeri. Eloklah korang semua tolak dap-pkr-pas kembali kepada asal mereka yakni duduk di kerusi pembangkang dalam jumlah yangs edikit. Bila mereka menjadi ramai dan mentadbir negeri habis lintang pukang negara dan rakyat. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KRISTIANISASI MELAYU DAP-PKR-PAS MENGHIMPUN KEKUFURAN AKHIR ZAMAN.

Alarh Korang Nie ... Itu Dulu lah .. Sekarang Ini PAS Perjuangkan BUKU JINGGAY.

ISU KRISTIANISASI MELAYU. Anda semua di ajak meneliti dan membaca petikan-petikan dokumen pendedahan ini Baca dengan emosi yang tenang, Jiwa yang tenang. Akal Fikiran yang tenang. Jangan benarkan iblisetanirojim laknatullah menguasai amarah anda semasa membaca pendedahan ini. Sebaliknya berfikirlah apakah sumbangan kita sebagai umat Nabi Muhammad s.a.w. di akhir zaman wajib lakukan demi mempertahankan akidah ISLAM yang suci. Jangalah mengambil jalan yang di pilih oleh dap-pkr-pas. Dalam pendedahan ini juga membuka sifat hipokrit melampau Khalid Samad dalam isu murtad dan HIMPUN. Dahulunya beliau di petik berkata:-
"... the whole of Malaysia will be Christianised , the latest by the year 2000..."
Sekarang 2011. Memang benar apa yang pernah diucapkan oleh Khalid Samad kerana ini PAS-PKR giat memberikan sokongan tidak berbelah bagi kepada gerakan kristianisasi Melayu di Malaysia. Selain amalan  mempertuhankan 'TUHAN -TUHAN GURU PAS' turut diamalkan oleh PAS ialah amalan TAHALUF SIYASI yang cenderung kepada HARAM tetapi diHARUSKAN oleh PAS. Kita melihat bagaimana TUHAN-TUHAN GURU PAS di seret oleh penyokong mereka sendiri ke jurang neraka. Di seru kepada semua umat Melayu Islam BACALAH!

Dokumen Ini Mendedahkan Mengenai Realiti Pergerakan Kristianisasi Di Kalangan Orang Melayu Oleh NPW Sebuah Kelompok KRISTIAN SOSIALIS RELIGUS.Seterusnya Didedahkan MODUS OPERANDI NPW MEMURTADKAN ORANG MELAYU. Turut didedahkan  mengenai manipulasi isu kristianisasi oleh pemimpin PAS seperti KHALID SAMAD & MAT SABU pernah MENGADAKAN PERHIMPUNAN / CERAMAH MENGENAI ISU KRISTIANISASI INI DI SITIAWAN PERAK DAN MENDAKWA KONONNYA 10 000 ORANG MELAYU BERJAYA DIKRISTIANKAN SUATU FAKTA YANG TIDAK BENAR SAMASEKALI.

Tapi itu dulu, sekarang PAS tidak lagi mahu memikirkan mengenai kegiatan Kristianisasi orang Melayu kerana sebenarnya mereka bimbang terperangkap dalam permainan licik mereka sendiri. Masihkah relevan perjuangan politik tanpa akidah PAS ini?
TEPUK DADA TANYA IMAN

PKR-DAP-PAS SELANGOR BERCUTI SAKAN KE IRAN.

SELANGOR.  Berdasarkan kepada tweet terbaru KHALID IBRAHIM, (lihat gambar di bawah) pemimpin dap-pkr-pas SELANGOR sedang 'bercuti sakan' ke Tehran, Iran atas 'penipuan' mencari pelaburan. Ya la tu, best tak Khalid G bercuti ke IRAN dengan duit rakyat Selangor? Rompakan wang rakyat Selangor terkini ialah berjumlah RM500,000.00. Syok ler depa. nanti balik Malaysia jangan lupa 'Buah Tangan' untuk kami yea Khalid G.


TEPUK DADA TANYA IMAN!


DS RAIS YATIM KANTOIKAN LAGI BLOGER PEMBANGKANG.

DS RAIS YATIM. Hamba suka beliau kerana beliau merupakan pemimpin BARISAN NASIONAL (UMNO) yang begitu berani mengambil tindakan perundangan terhadap bloger pembangkang. Belaiu tidak menunggu lama untuk menundukkan semua fitnah hasutan bloger pembangkang terhadap dirinya. Ini barulah betul pemimpin berani dan winnable candidate. Lihat di bawah petikan daripada blog KLBOYZ.


Tuan-tuan dan puan-puan setakat ini sila berikan nama bloger pro umno yang pernah didapati bersalah dalam mahkamah sivil sebagai PEMBAWA FITNAH HASUTAN sepertimana yang pernah bloger pembangkang terkena? Ada tak? Jadi siapakah yang lebih berintergriti dalam hal ini. CHINA PISS boleh pergi JAHANAM!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


SPR PAMIRKAN NAMA PEMILIH BARU & PAS KEDAH PAMIRKAN NAMA ORANG MISKIN YANG BAKAL DI HALAU.


PEMILIH & PEMILIK RUMAH RPA. Di Malaysia ini setiapkali berlaku satu perkara baik akan disusli dengan perkara yang tidak baik. Keduanya sama naik saja. Pagi ini kita dimaklumkan mengenai dua perkara, satu baik dan satu buruk. Pertama mengenai SPR mempamirkan nama pemilih baru dalam senarai daftar tambahan suku tahun ketiga. (Julai- September 2011). Seramai 264,404 orang pemilih baru telah didaftarkan manakala seramai 52, 215 orang telah membuat permohonan menukar alamat dan pusat daerah mengundi mereka. Kepada jentera UMNO/BARISAN NASIONAL silalah buat kerja jika ada sebarnag bantahan dan buatlah pemeriksaan dengan teliti. Jangan tidurlah. Selepas ini jika ada lagi dakwa-dakwi mengenai pengundi hantu memang sahlah yang mebuat dakwaan itu sebenarnya 'BERHANTU'. 

Perkara kedua pula mengenai PAS KEDAH buat lawak. Tak pasal-pasal hendak menghalau seramai 5,000 orang miskin yang di dakwa oleh PAS Kedah sebagai gagal membayar ansuran pembayaran rumah RPA. Ada sekur EXCO kerajaan negeri PAS Kedah (Pahrolrazi) terkena sindrom hantu. Ini semua ada kaitan dengan mengurangkan jumlah pemilih berdaftar dalam satu-satu Pusat Daerah Mengundi, DUN dan Parlimen. Jangan memangsakan bangsa sendiri lah. Cukup-cukuplah menzalimi dan menyusahkan orang Melayu. Kenapa tak menghalau saja mana-mana pemilik tanah di bandar yang tak bayar cukai pintu dan cukai taksiran?Kesimpulan: Permainan politik dap-pas-pkr selama 3 tahun ini terlalu banyak sangat mengikis kepentingan orang Melayu dan agama Islam. Kepentingan orang Melayu semakin mengecil berbanding dengan kepentingan orang Cina dan India yang menajdi penyokong kuat kepada dap-pkr-pas. Bayangkanlah orang Melayu yang berada di atas pagar paling banyak menerima musibat akibat permanan kotor jijik dan keji dap-pkr-pas. Sampai bilakah pemimpin berotak udang dan lumbu dap-pkr-pas akan sedar?

TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...