Isnin, 28 Mei 2012

SERAMAI 2 JUTA ...ERR KERUSI DI KONVENSYEN HIMPUNAN BELIA SELANGOR,







Di bawah ini pula HIMPUNAN BELIA NEGARA 2012





Penutupan HBN 2012 pula saksikan ...


"JADIKAN HARI ESUK LEBIH BAIK DARI HARI INI"

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

KEJAYAAN KERAJAAN PAPANTANDA SELANGOR DI PAPANTANDA.


Dimanakah semua janji-janji PRU 12 rejam Pakatan ? Dimulutkah? Tertunaikah? Sebenarnya semua janji-janji PRU 12 Rejam Pakatan ditunaikan di papantanda-papantanda gergasi dan kain-kain rentang ganad-gadang yang banyak kelihatan di seluruh Selangor. Disitulah kita melihat bagaimana Rejam Pakatan Selangor berjaya mengotakan semua janji-janji PRU 12 mereka. Cantik kan? Buat sebanyak mungkin janji kemudian mengotakannya di papantanda-papantanda dan kain-kain rentang. Itu namanya Kerajaan Papantanda kata Noh Omar. Tanpa papantanda dan kain rentang siapalah Rejam Pakatan Selangor ini. 

Mula-mula Rejam Pakatan Selangor begitu kemarok menubuhkan SELCAT. Kononnya untuk mengembalikan semula kewibawaan dan maruah jentera kerajaan Negeri serta membetulkan semula apa yang mereka dakwa sebagai penyelewengan besar-besaran oleh kerajaan BN terdahulu di bawah Khir Toyo. Lama-kelamaan barulah kita nampak apa tugas SELCAT sebenarnya. SELCAT hanyalah berfungsi sebagai Pusat Kumbahan Rawatan segala najis-najis Rejam Pakatan. 

Apabila Rejam Pakatan Selangor di hentam dan di lanyak mengenai janji-janji PRU 12 lalu barulah Khalid G tergagap-gagap menyemak semula janji-janji tersebut. Sekarang ini sudah saat-saat akhir. Bagi menyelamatkan sedikit maruah yang masih ada (itupun sudah tercalar habis) papantanda-papantanda dan kain-kain rentang dijadikan tempat mengotakan janji-janji tersebut. Lagipun duit masyuk lebat bila buat papantanda gergasi dan kain-kain rentang tersebut.

Kerajaan Papatanda Rejam Selangor ini bersifat materialistik dan korporat keparat.Apasaja tindakan dan polisi yang dijanjikan dan dilaksanakan mestilah membawa pulangan paling mewah buat ahli-ahli kroni dan Lembaga Pengarah Kerajaan Papantanda Rejam Pakatan Selangor.

Papantanda paling ngetop sekarang di Selangor ialah papantanda yang mempaparkan wajah Khalid G dengan senyuman dan isyarat tangan 'Bagus' kerana berjaya memperdayakan rakyat Selangor. Masaalah-masaalah kutipan sampah , kes demam Denggi yang semakin meningkat,  serta krisis air yang meruncing tidak diberikan perhatian. Apa yang penting buat Kerajaan Papantanda Rejam Pakatan Selangor ialah setiap sen yang dibelanjakan kepada rakyat mestilah membawa pulangan keuntungan berlipat kali ganda masuk poket kroni dan pemimpin Kerajaan Papantanda Rejam Selangor. Senyuman Khalid G pada semua papantanda dan kain rentang gergasi di Selangor ada makna. Senyuman Ada Makna, Ada Duit Masyuuuukkkkkk. 

"JADIKAN HARI ESUK LEBIH BAIK DARI HARI INI"

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

USTAZ WARIS KATA USTAZ AZHAR KATA ULAMAK PAS KATA K-POP ITU OK NGETOP

PaperWaris

(DARI MEJA PENGARANG PAPERWARIS YANG SELAMBER DERQ MEMBANTAI DAN MENGHENTAM PROPAGANDA TERDESAK PUAK PAKATAN MENGENAI KONSERT K-POP DI HBN 2012.)
Artis K-Pop Telanjang!! - HBS 
Readers maybe dah ternampak betapa hangatnya dimainkan di facebook apabila Himpunan Jutaan Belia 2012 menyajikan persembahan K-POP artis antarabangsa dari Korea. Gambar-gambar sewaktu artis-artis ini menari dan menyanyi di sebar meluas ke internet. Tak kurang ada juga yang censored gambar berkenaan seolah-olah artis-artis ini tidak berpakaian.  
Waris tak boleh kata apa tentang penampilan mereka kerana selagi mereka tidak bertindak lucah dengan memberi persembahan tiang atau lapdance (yang banyak terdapat di Selangor). Untuk memberi komen tentang pakaian mereka yang seksi, Waris sendiri tidak turut serta dalam konsert berkenaan kerana berada di forum Belia. Lagipun Najib tak WAJIBKAN Waris untuk hadir ke konsert tu.. Jadi apa salahnya Waris isikan masa dengan kegiatan berfaedah.
Tetapi rata-rata pemakaian seksi bukan hanya boleh dilihat di konsert berkenaan. Lepak sajalah di mana-mana di Malaysia. Trend pemakaian seksi bersepah baik di kalangan anak Melayu, Cina dan India.
Komen Waris bukan menandakan Waris setuju... Cumanya Waris pelik mengapa isu ini digunakan pihak pembangkang untuk menghentam UMNO. Mungkinkah mereka sudah lupa pada tahun 2011, mereka terpaksa mempertahankan pemimpin mereka kerana ingin menganjurkan konsert MTV World Stage di I-City?
 

Mereka sekarang mempersoalkan di mana Majlis Fatwa dan Imam Muda UMNO dengan program yang disajikan di Himpunan Jutaan Belia 2012... sedangkan pada waktu MTV WORLD STAGE 2011 diadakan...mereka sendiri terPAKSA memBISU. 
K-Pop juga ada di MTV World Stage. Gua tak hairan pun..

Jadi.. kesimpulan yang Waris dapat buatkan di sini.. isu k-pop di Himpunan Jutaan Belia bukanlah satu perkara yang patut menjadi isu jika sekiranya 'pihak di sana' juga berbuat perkara yang sama sebelum ini. Jika benar 'pihak di sana' ingin menegakkan Islam, sudah pasti MTV World Stage 2011 tidak terlaksana.. bukan begitu.. namun apakan daya....ia terlaksana juga kerana ULAMAK mereka belum cukup kuat menentang suara Anuwar Al Juburi. 
Bagi Waris... isu ini dianggap selesai kerana ianya bukan satu ISU pun! Mari sama-sama layan video di MTV World Asia 2011 di I-City ini!! K-POP SIOT!!!


perghhhhhh!! Nik Aziz tengok melelehhhhhhhhh~

RALAT :
Bila kerajaan dap+pas+pkr buat pesta mean machine di auto city tahun lepas, siap ada acara basuh kereta dgn model2 yg tayang dada dn sebagainya, takde la plak puak2 (DAP+PKR+PAS) ni menyalak, kata tak islamik dan sebagainya... Semua diam saja.... Islam pun simpan ketepi semata2 nk jaga hati dap...Kalau tak caya, google ajelah image mean machine autocity penang dan tgk sndiri... Bandingkan pula dengan HBN 2012 yang banyak manfaatnya...Percayalah, lembu2 PR (Pakatan Rakyat) akan pura2 tak nampak, buat2 bodoh dan abis kuat kata itu anjuran dap je.... Bukan pas pun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...