Jumaat, 28 Jun 2013

Melayu Perlu Tuntut Syarat-syarat Baru Sosial Kontrak.

Jangan ambil peduli lagi atau mengulas apa-apa tindakan kepimpinan Melayu samada dari PAS, PKR, UMNO dan pertubuhan-pertubuhan lain. Melayu sedang hadapi sindrom Kepimpinan Tenat. Kerana kepimpinan Melayu gagal menyatupadukan Melayu seperti kepimpinan Melayu pada era penentangan Malayan Union. Kepimpinan Melayu yang ada pada hari ini, rata-rata terbelenggu dan terantai leher mereka dengan duniawi dan populariti. Takut dan gentar untuk bertindak. Hidup dalam bayang-bayang kuasa pihak lain. 

Kuasa politik Melayu diselamatkan bukan kerana gerak kerja kepimpinan Melayu, sebaliknya Melayu akar umbi sedar dan bangkit sendiri. Merekalah yang menyelamatkan Kuasa Politik Melayu dari jatuh ke tangan dominasi DAP sosialis-liberal, yang berusaha mahu membatalkan semua syarat-syarat Kontrak Sosial terdahulu.

Oleh itu, Melayu akar umbi perlu bangkit sendiri tanpa mengharapkan 'Tongkat Sakti' kuasa politik kepimpinan Melayu yang semakin lemah dan tak berdaya maju. Jumud dalam segala-galanya. Pada kali ini, Melayu akar umbi perlu bertindak 'menguasai' kepimpinan Melayu. Kita perlu desak dan terus menerus mendesak menuntut agar semua kepimpinan tak kira Melayu Cinabeng India dan lain-lain tunduk dan patuh kepada semua kehendak Melayu.

Kita mulakan dahulu dengan melemahkan sumber kuasa utama politik cinabeng. Iaitu, WANG. Ekonomi cinabeng menjadi sumber utama kuasa politik mereka. Untuk itu, kita lancarkan boikot ekonomi dalam bentuk Jihad Ekonomi. Kita didik dan asuh diri kita agar pergi ke perkhidmatan Melayu dan kedai Melayu serta produk Melayu. 

Kita perlu bersifat ungkal dengan mana-mana polisi dan tindakan yang menindas kepentingan politik, ekonomi, sosial dan pendidikan Melayu yang termaktub dalam Perlembagaan. Kita takungkan semua kuasa-kuasa minoriti di dalam kelompok Melayu. Kita pancung dan cantas sumber-sumber kuasa politik dan ekonomi cinabeng daripada cinabeng.

Kita perlu gerakkan tuntutan baru kepada syarat-syarat Kontrak Sosial yang mahu dibatalkan dan dihapuskan oleh cinabeng melalui DAP, MCA & GERAKAN. Kita perlu bersatu dalam gerakan tanpa bertongkatkan kuasa politik kepimpinan Melayu. Kita bina satu bentuk dan corak kepimpinan baru Melayu. Kita namakan, Kepimpinan Kolektif Melayu. Kita contohi Kepimpinan Manhaj Nubuwwah dan Sahabah Satu dalam berbilang dan berbilang dalam bersatu.

Biarlah pada kali ini, kita Melayu akar umbi menjadi penentu halatuju dan polisi-polisi awam. Bukan lagi ditentukan oleh mana-mana kepimpinan yang ada. Ambe fikir semua Melayu akar umbi mampu melakukannya !

Menurut Jenice Lee, DAP Pertubuhan Samseng


Pengakuan ikhlas, Jenice Lee. Bermakna, beliau turut mengakui selama ini beliau menganggotai sebuah pertubuhan samseng dan pernah menjadi ADUN mewakili pertubuhan samseng.


Pengakuan Jenice Lee pula di sokong oleh penyokongnya dan menambah, DAP amalkan rasuah. Mengenai amalan rasuah DAP, Ambiga pernah berkata:-


Manakala bekas senator DAP, Tunku Abdul Aziz pernah mendedahkan:-


Akibatnya beliau di pecat dari DAP. 
Tapi dalam propaganda DAP disebarkan betapa hipokritnya DAP,:-Indeks Persepsi Rasuah di Malaysia pada 2012 adalah seperti dilaporkan:-Terbaru DAP memaksa PAS menjadi Liberal dan Sosialis untuk terus kekal dalam Pakatan Rakyat. Dan jangan lupa dalam pendedahan daripada Mohamad Razali, bekas DAP, mengakui wujudnya AGENDA DAP dan kebencian DAP ke atas tiga perkara:-
  1. MELAYU
  2. ISLAM
  3. RAJA-RAJA
DAP tak benci Rasuah.
Pengakuan Teresa Kok Tak Setuju Islam Agama Persekutuan Sahkan Pendedahan Mohamad Razali.
Mohamad Razali Abd Rahman, Tunku Abdul Aziz, Shen Yee Aun dan ramai lagi bekas-bekas DAP, telah banyak melakukan pendedahan demi pendedahan mengenai AGENDA DAP. Paling hangat ialah mengenai Kristian Agama Rasmi dan Red Beans Army (RBA). Memang tiga perkara paling di benci oleh DAP, Melayu, Islam dan Raja-raja. Betul lah segala yang didedahkan oleh Mohamad Razali , Tunku Abdul Aziz dan Shen Yee Aun selama ini. Kita tak perlu ragu dan was-was lagi mengenai segala pendedahan oleh bekas ahli-ahli DAP.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...