Khamis, 8 November 2012

PAKATAM AHZAB KATA SATU JENAYAH BESAR JIKA JADI ANAK MENTERI & SUAMI MENTER BN@NajibRazak

Rakyat tahu dan bukan tak boleh berfikir mana baik dan mana buruk. Bila timbul cerita mengenai Hummer yang dikaitkan dengan Nedim anak kepada Cif Nazri Aziz, semua nak melalak.

Imbas kembali, bagaimana pelbagai kisah mengenai DS Rosmah, semua melalak.

Imbas kembali bila timbul cerita mengenai suami Kak Ijat, semua melalak. Tun Dr Mahathir sindir pedas pemikiran sebegini. 

Isu Hummer timbul bila dewataraya PKR bernama Anwar Aib Abraham di kritik rapat-rapat dalam isu penggunaan bas mewah, treler mewah dan jet peribadi mewah. Motif sebenar Pakatam Ahzab hanya hendak memberikan gambaran imej buruk kepada anggota famili pemimpin BN.

Dilakukan bukan di atas kepentingan rakyat jelata tetapi mempertahankan imej buruk pemimpin Pakatam Ahzab yang lebih kaya daripada Soros.

Hanya dalam Pakatam Ahzab sahaja datuk, nenek, mak, bapak, anak, menantu menjadi ahli Parlimen dan memegang jawatan dalam hirarki tertinggi parti-parti bangsat dalam Pakatam Ahzab. Kerana itulah mereka mahukan anak-anak mereka yang belum mencapai umur 18 tahun tidak di tulis status keturunan bangsa, agama dan kewarganegaraan.

Pakatam Ahzab mahu hapuskan semua kaitan agama, bangsa dan sejarah tanahair dengan keturunan Melayu dan Raja-raja Melayu. Gagasan kebebasan Agama saranan Pakatam ahzab mencabar kedaulatan dan leuhuran Perlembagaan. Berapa lama lagi harus kita bersabar dan mendiamkan diri kepada karenah kebudakan pakatam ahzab ini dari hari ke hari?

Pakatam ahzab sudah menjadi musuh dalam selimut kepada semua rakyat Malaysia dan membuka pintu-pintu serangan serta campurtangan asing ke dalam senario politik Malaysia. Pencelaan dan penghinaan yang dilakukan oleh Pakatam Ahzab secara berterusan sebagai serangan terhadap agama Islam dan orang Melayu tidak boleh dibiarkan terlalu lama. Empat tahun bersamaan dengan 48 bulan sudah cukup terlalu lama pencelaan dan penghinaan tersebut dibiarkan sahaja.

Takkanlah apasaja yang pakatam ahzab lakukan semuanya betul dan segala kebaikan yang dilakukan oleh pemimpin BN semuanya salah. Mustahil pada hukum akal!

Pakatan ahzab sudah berpolitik sampai ke tahap sasau.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...