Ahad, 18 Ogos 2013

Berakhirlah Gelaran Tunggul Perdana Kepada Najib Kerana Beliau Telah Menemui Kembali Dirinya.


Majlis Rumah Terbuka Tun Dr M pada hari ini adalah sejarah penting di dalam negara. Apabila DS Najib menemui kembali 'Semangat Daulat Raja' dalam tubuh badannya, maka berakhirlah gelaran Tunggul Perdana kepada beliau. Ambe bersyukur ke hadrat Allah Ta'ala kerana gagalnya usaha puak BU-DU dan politikus tertentu (Guntingan-Anwarista) yang mahu wujudkan Kerajaan Perpaduan di antara Anwar-Najib. 

Segala cacamarba yang timbul dan berbangkit mengenai 'cerita-cerita fiksyen' penjelasan mengenai pertemuan itu dan ini berkaitan Kerajaan Perpaduan Anwar-Najib sudah tamat. Ianya memang bukan ide Najib pun. Ianya adalah ide puak-puak BU-DU dan politikus Guntingan Anwarista. Kini, DS Najib sudah menemui kembali Daulat Raja nya. Sedar siapa dirinya. Itu sahaja yang ambe inginkan. Ambe tak peduli apa oranglain nak buat teori dan hipotesis. 

Disinilah membuktikan kepada Najib bahawa tanpa 'Wang Sebagai Raja' tapi menjadi dirinya sendiri yang mengambil iktibar kisah Karaeng Aji, moyangnya, beliau mampu menjadi seorang Perdana Menteri yang disegani dan dihormati kawan dan lawan. Beliau kini bukan lagi Tunggul Perdana yang boleh diperalatkan oleh sesiapa pun terutama puak BU-DU dan politikus Guntingan Anwarista. 

Demikian itu, DS Najib sudah membuktikan dirinya adalah layak menjadi Presiden UMNO. Sekarang terpulang kepada akar-umbi UMNO untuk menyahkan semua politikus BU-DU dan Politikus Guntingan Anwarista di dalam UMNO di PAU nanti. Ingat PRU 14 adalah matlamat anda semua. LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...