Khamis, 30 Disember 2010

GEMPAQ SKANDAL SEKS ADUN SELINSING PENDEDAHAN OLEH USTAZ SAIDI.
1. Ustaz Saidi Hussin, bekas Ketua Keselamatan DUN Semerak dan bekas Ketua Keselamatan Pondok-pondok telah ditemubual oleh pasukan NADI RAKYAT di rumah ustaz Saidi sebuah rumah kayu tradisional yang telah usang usianya. Berikut merupakan video temubual ustaz Saidi dengan pasukan NADI RAKYAT yang kemudiannya disusuli oleh pasukan FORENSIK BLOGGERS bagi mengesahkan cerita yang didedahkan oleh ustaz Saidi Hussin.

2. Suatu perkara yang menarik dalam interbiu itu, ustaz Saidi mendedahkan bahawa Pok Nik pernah mengeluarkan kenyatan mengenai PURDAH. Ustaz Saidi mendedahkan potongan akhbar berkenaan. Sungguh memeranjatkan sekali kerana Pok Nik mengeluarkan kenyataan sedemikian yang bersifat pada pandangan ustaz Saidi mendiskriminasikan muslimah yang berpurdah. 


3. Untuk makluman, pasukan NADI RAKYAT yang pergi ke Selinsing telah membuat langkah-langkah keselamatan bagi mengelirukan puak-puak PAS mengenai pergerakan pasukan interbiu NADI RAKYAT. Ternyata, helah ini berjaya di mana pepuak PAS terperangkap dengan helah yang dilakukan, Ini juga bagi memastikan keselamatan saksi utama dan keselamatan ahli-ahli NADI RAKYAT yang ke sana. Blog Papa Gomo telah menceritakan hal ini KLIK DI SINI

4. Ini kerana rentetan peristiwa melanggar kereta ustaz Saidi yang pada pendapat beliau merupakan sesuatu yang disengajakan. Ini berlaku selepas beliau membuat video pendedahan yang pertama. Pada tengahmalamnya selepas interbiu dengan pasukan NADI RAKYAT , beliau telah diserang oleh 3 orang lelaki.

5. Demikianlah sikap yang dipertunjukkan oleh sebuah PARTI POLITIK yang tidak ada BANGSA dan bermazhab POK NIK dan selama ini seringkali mentakfirkan orang ISLAM lain yang tidak sehaluan dengannya malah sanggup menuduh orang lain sebagai assobiyah dan sekular tanpa alasan yang benar.

6. Kepimpinan PAS seringkali memperbodohkan dan memperbudakkan serta memanipulasikan penyokong-penyokongnya terutama mereka yang masih pada usia rebungnya, Ustaz Saidi cepat menyedari hal ini dan bertindak bijak mufarakah dengan kepimpinan PAS terutamanya POK NIK.

7. Amat menyedihkan kerana sifat taksob yang menguasai diri para penyokong PAS gagal melihat bahawa kepimpinan PAS bukanlah malaikat, Rasul, Nabi & wali Allah dan Pok Nik bukanlah  bertaraf ulama pewaris nabi. Benarlah seperti yang di dakwa oleh Dr Mujahid Yusuf Rawa , Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional PAS yang pandangannya ditolak oleh DEWAN ULAMA PAS KEDAH iaitu PAS TIDAK BERPIJAK DI BUMI NYATA.


BERANI & BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN!!!!
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PKR INGAT DAJAL AKHIR ZAMA
INGAT DAPIGS INGAT KOMUNIS
YEAHHHHHAAAAAA FAM MALAYSIA TIM MENANG PIALA AFF SUZUKI!1. Ya la, walaupun kalah 2-1 kira menang dari segi agregat gol. 4 - 2. Hehehehehehhe. Apapun tahniah kepada penjaga gol Malaysia , FAHMI yang berjaya menjaga galang gol Malaysia daripada ditembusi sehingga mengagalkan INDONESIA menjuarai AFF SUZUKI 2010 walaupun tembus gol sebanyak 2 kali yang membolehkan INDONESIA menang dalam FINAL II. Apa jadi kepada senjata rahsia laser pelakon seksis Indonesia? Mungkin ada masalah taknikaliti.Atau mungkin OTROMEN yang PAPA GOMO hantarkan berjaya menangkis serangan laser tersebut.

2, Bola ini sama je cam POLITIK. Semuanya berkenaan dengan BILANGAN NOMBOR. Siapa yang punyai kelebihan bilangan NOMBOR , dialah menang walaupun kalah.. Kita juga mengucapkan tahniah kepada RAJAGOPAL & FAM di atas usaha mereka selama ini sehingga dapat melahirkan sebuah pasukan yang MANTOP gitu,

3. Keseluruhanlah, permainan dikuasai sepenuhnya oleh pasukan INDONESIA , pasukan MALAYSIA cuma bertahan dan sekali sekala menyerang. TAKTIK ini kebiasaannya digunakan dalam mana-mana kejuaraan yang mempunyai pusingan FINAL 2 kali, Itu biasa. Malah begitulah juga KEBIASAAN TEBIAT RAKYAT MALAYSIA. Mudah SELESA dengan apa yag ada dan MEMPERTAHANKAN APA YANG ADA tanpa mahu berusaha lebih gigih maju kehadapan dan memanafaatkan semua peluang dan luang yang ada. Kalah perlawanan takpe asal tetap MENANG. 

4. Apapunlah TAHNIAH PASUKAN MALAYSIA ! psst lainkali jangan persiakan segala peluang, luang dan ruang yang ada, jika dapat skor gol .. skor je lah .... di samping mempertahankan KEMENANGAN lagi elok ditambah lagi KEMENANGAN. 

HAKIKI POLITIK KETUANAN RAKYAT: Racun & Gila


1. Pembohongan demi pembohongan, kalo tak berbohong tidak sah bagi PKR, kalo tak memfitnah tidak sah bagi PAS dan kalo tidak berdusta dan berpura-pura tidak sah bagi DAPIGS. Tiga parti ini sentiasa saja berbohong, berdusta, memfitnah dan mengumpat keji semata-mata mahu menumbangkan kerajaan BARISAN NASIONAL walaupun mereka tahu mereka tidak berupaya melakukannya.

2. KIta semua tidak terkejut bila pemimpin-pemimpin PKR PAS & DAPIGS pernah mengatakan bahawa mereka tidak menyangka TSUNAMI 2008 dan rakyat mengundi sebagai TATACARA MENGHUKUM pentadbiran PAK LAH yang telah fitnah oleh PKR PAS dan DAPIGS sebagai sebuah pentadbiran tidak bagus.

3. Dek kerana mabok kemenangan yang tidak dijangkakan itu, kita dapat melihat betapa DAPIGS tiba-tiba mengambil kesempatan ini dengan mengapi-apikan permusuhan sesama MELAYU agar DAPIGS dapat terus  MABOK DALAM KEMENANGAN TSUNAMI 2008. Orang baru dapat rasa pegang kuasa dan itulah yang mereka idamkan selama ini. Tahniah kepada Al Jubs kerana berjaya merealisasikan impian DAPIGS untuk berkuasa di PULAU PINANG & di SELANGOR. Tahniah juga kepada PAS kerana turut membantu menjayakan IMPIAN DAPIGS selama ini.

4. Selama 2 tahun ini kita dapat merasakan keperitan PAKATAN 'HARAMJADAH' ini berkuasa, sama seperti halnya semasa JEPUN perintah MALAYA dulu. Tidak ada bezanya pun. Dalam PKR dan PAS menyibukkan diri mereka menghentam UMNO untuk melemahkan UMNO walaupun usaha-usaha itu gagal, DAPIGS pula mengambil pelbagai langkah MENGUATKAN DOMINASI POLITIK mereka terutama di PULAU PINANG. Adakalanya, DAPIGS membiarkan saja PAS dan PKR bergolak.Apa dia peduli pun, lagi cepat PAS dan PKR bungkus lagi bagus. 

5.Pihak yang baru merasa KUASA sebenarnya lebih merbahaya daripada pihak yang sudah lama BERKUASA. Pihak yang BARU BERKUASA berpenyakit GILA KUASA & MENGGILAI KUASA.Inlah yang terjadi kepada DAPIGS, mereka sudah lama idamkan jawatan dalam kerajaan negeri Pulau Pinang dan membeli secara murah jiwa-jiwa orang Melayu di sana. Kawasan idaman DAPIGS ialah BALIK PULAU kerana di situ ramai orang Melayu yang ada.

6. Kita berusaha sedaya upaya kita untuk mempertahankan kedaulatan negara ini daripada dicemari oleh permainan poitik dan gagasan DAPIGS yang tidak berkiblat kepada MALAYSIA tetapi berkiblat kepada NASIONALISMA NANYANG SANMIN ZHUYI. Di dalam NASIONALISMA NANYANG SANMIN ZHUYI tiada ada ruang untuk MELAYU & INDIA, inilah HAKIKI KETUANAN RAKYAT yang dilaungkan oleh mereka.


BERANI & BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO / BN
UMNO ITU ISLAM TULIN
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PKR INGAT DAJAL
INGAT DAPIGS INGAT KOMUNIS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...