Sabtu, 24 Mei 2014

PANAS MENGELEGAK TERUS DARI KUALI ! STRATEGI PARTI IMIGRAN BRITISH DAP YOETAI BANGSAT & BANGKAI MEMBONEKAKAN MELAYU BAKAL DIDEDAHKAN!Memang ianya merupakan satu strategi POLITIKAL KOTOR parti Imigran British DAP Yoetai bangsat & bangkai memaksa RN Rayer mengeluarkan kata2 cacian kepada UMNO.

Kita tak perlu tunduk dan patuh kepada permainan politikal kotor dan busuk parti imigran British DAP Yoetai bangsat & bangkai yang hanya mewakili 20 peratus pengundi manusia cina bani adam a.s.

Kita lagi ramai wehhhhh .... !!!!
jom lah kita balun parti imigran british DAP yoetai bangsat dan bangkai tu kow-kow tanpa henti 

BANTAHAN MELAYU KEATAS PARTI IMIGRAN BRITISH DAP BANGKAI & BANGSAT BERTERUSAN

Kali ini MELAYU KELANTAN pula bertindak balas tethadap kebiadapan parti imigran British DAP bangsat dan bangkai.

Teruskan wahai bangsa Melayu membantah dan terus membantah sampai egois parti imigran British DAP bangsat dan bangkai rebah!!!

MB KELANTAN NASIHATKAN CALUN PARTI IMIGRAN BRITISH DAP JANGAN NGEJEK HUDUD JATUH KAFIR.

MONTORI BOSA KELANTAN 

Ni ambe ciplak dari blog Siemens MelayuMaju :-
Seseorang yang beragama Islam hendaklah menghormati dan menjaga batasan tuntutan Allah yang telah jelas dinyatakan dalam al-Quran seperti hukum hudud.
Maka jangan ada unsur-unsur penolakan terhadap hukum Allah yang jelas ini walaupun berada dalam parti yang berbeza. Hak seseorang islam terhadap Allah hendaklah dijaga dengan penuh ketaatan.
"Masih ramai pengundi melayu dan beragama Islam dalam Parlimen Teluk Intan yang akan menjadi pengundi dalam PRK tersebut.
Maka atas sensitiviti agama, semua calon sama ada calon daripada Barisan Nasional atau calon DAP mesti menjaga sensitiviti tersebut malahan jika pertikaian kepada hudud ini datang dari seseorang yang beragama islam seperti calon daripada DAP, maka ia lebih mengelirukan masyarakat," katanya yang dipetik melalui posting di laman sosial Facebooknya baru-baru ini.
Paling besh MB Kelantan label calon parti Imigran British tu sebagai Gundik kepada Kit Siang Ketua Parti Imigran British

CALUN SEBENAR DAP BANGSAT BEWOK BANGKAI BANI YOETAI IMIGRAN BRITISH DI TELUK INTAN.

Mula-mula kita singkap Wajah Pertama Mereka ... Begini rupanya wajah Calun Sebenar DAP imigran British bangsat bewok bangkai ..
Kemudian kita singkap sekali lagi , wajah Yang Pertama itu.. dan Lihatlah Rupa Wajah Sebenar  CALUN SEBENAR DAP imigran British bangsat bewok bangkai bani Yoetai 


POLITIKUS MUDA LIBERAL PROGRESIF SELFIE IBDILLAH ISHAK KENA BALUN DENGAN POLITIKUS BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH.


KEJAP , MAAFKAN AMBE ... 
AMBE NAK GELAK TERTAWA TERBAHAK-BAHAK TERLEBIH DAHULU ....

KETUA POLITIKUS MUDA -MUDAAN LIBERAL PROGRESIF KJ MOHON MAAF SECARA PRIVAT KEPADA POLITIKUS BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH ATAS KESALAHAN POLITIKUS BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH . 

AKSI LIBERAL PROGRESIF ITU DITOLAK MENTAH-MENTAH OLEH BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH . AKIBATNYA KETUA POLITIKUS MUDA LIBERAL PROGRESIF MENDAPAT MALU DAN AIB TERBESAR SEJAK MELANCARKAN AGENDA LIBERAL PROGRESIF. 

DEMI MENYELAMATKAN KETUANYA, POLITIKUS MUDA LIBERAL PROGRESIF SELFIE IBDILLA ISHAK CUBA PERTAHANKAN BOSNYA. 

MALANGNYA, BELIAU JUGA TURUT DIMALUKAN DAN DIAIBKAN OLEH BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH .

SKOR SEKARANG DALAM LIGA POLITIK LIBERAL PROGRESIF :-

POLITIKUS BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH - 2

POLITIKUS MUDA LIBERAL PROGRESIF SELFIE - 0

WAKAKKAKAKAKAKAKKAKA
POLITIKUS BANGSAT BEWOK BANGKAI DAP YOETAI IMIGRAN BRITISH PUN TAK LAYAN AGENDA LIBERAL PROGRESIF SELFIE POLITIKUS MUDA-MUDAAN.

POLITIKUS PENDATANG BANGSAT & BANGKAI DAP YOETAI TOLAK PERMOHONAN MAAF K.J


Yang buat SALAH ialah puak politikus bangsat dan bangkai pendatang imigran british bawak .

Yang terkial-kial merayu-rayu minta maaf politikus Liberal Progresif KJ.

Tergedik-gedik mamat Liberal Progresif tu mohon maaf kat politikus samseng bangsat dan bangkai kaum pendatang imigran dap yoetai atas kesalahan yang politikus kaum pendatang/imigran bangsat dan bangkai bikin.
Memang Hidung Tarak Mancung Pipi Tarak Mekap lah diibuatnya politikus Liberal Progresif KJ.

Bab Cari Makan memang politikus liberal progresif cukup terlebih pandai, cam genknya Azwanddin Bro.

Politikus bangsat dan bangkai kaum Pendatang/ Imigran DAP yoetai celaka tak sedar diri diuntung oleh UMNO selama ini.

Kalau UMNO tak tubuhkan MALAYSIA, takkan ada politikus bangsat dan bangkai kaum pendatang/ imigran DAP yoetai.

Sesia saja UMNO beri kasih sayang selama ini kepada kaum imigran/pendatang dan kepada politikus kaum pendatang/imigran. Akhirnya, Politikus kaum pendatang/ imigran besar kepala dan ludah balik UMNO. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...