Ahad, 9 Januari 2011

GEMPAQ 18SX: Skandal Seks Dalam PAS- Dari Gila Seks ke Paedhopilia???


1. Belum habis kisah Adun Selinsing dan Adun Perupok, timbul pula cerita sensasi tahun ini. Pelakunya ialah Setiausaha PAS Hulu Selangor. Ditangkap kerana disyakki mencabol kanak-kanak suci di PASTI di bawah kelolaan dan kendalian PAS. Apa dah jadi dengan parti tupperware ini? Eksyen lagi kutuk-kutuk UMNO. Astaghfirullahal-adzhiim.


2. Sejak bersengkongkol dengan parti Dajjal Al Masikh, PKR dan parti Nasionalis Sanming Zhuyi, DAPIGS, makin terserlah nilai-nilai SYAITHOONI dalam PAS. Tuang Gurus Pok Nik pula diam seribu bahasa. Pesuruhkaya PAS Negeri Selangor nampaknya sudah tak berjaya. Malah, ada 'rayuan' daripada Muslimah PAS minta tolong dan bantuan untuk tadbir PAS. Masya-Allah!


3. Dalam depa dok syok-syok fitnah Dato Rais Yatim, setiausaha PAS Hulu Selangor ditangkap kerana disyakki dok syok beromen dengan kanak-kanak suci. Orang PAS dakwa itu semua hanya FITNAH. Kanak-kanak suci ini tak makan 'rasuah politik'. Mak bapak kanak-kanak suci pun takkan 'makan rasuah politik' juga kerana dah tentu yang menghantar kanak-kanak suci ialah orang-orang PAS dan orang yang bersimpati dengan PAS. MUSTAHIL ianya satu KONSPIRASI JAHAT & FITNAH! Sama seperti hal aduan mengenai Adun Selinsing. Orang PAS juga yang 'pecah-lobang'.


4. Mustahil juga Polis bertindak sesuka hati mereka. Ini kes bukan kes yang boleh direka-reka. Ini kategori kesalahan jenayah seks Paedhopilia.Kes ini amat berat sifatnya,Penderaan seksual ke atas kanak-kanak suci. Orang PAS boleh cakap apasaja dan bohong apasaja, itu sudah menjadi naluri semulajadi mereka. Namun, KEBENARAN tetap diperkatakan walaupun PAHIT.


5. Jika kita senaraikan aduan-aduan orang awam mengenai kelakuan seksual dalam PAS ini kita boleh senaraikan seperti berikut:-
a. Aduan hubungan seksual dengan isteri orang;
b. Aduan hubungan seksual dengan anak angkat.
c. Aduan perlakuan paedhopilia ke atas kanak-kanak suci.
d. PAS juga membenarkan perlakuan liwat kepada isteri dalam rang undang-undang Hudud mereka.


6. Selama 60 tahun lebih, PAS menikmati persepsi taraf' KEBAL' dan 'PEJUANG ISLAM' di Malaysia sehinggakan UMNO dipandang keji dan cela sebagai parti SEKULAR, Sebut saja PAS, wah ! Itulah Islam!. Hari ini, Allah Ta'ala menunjukkan kepada semua, PAS HANYA INDAH RUPA DARIPADA KHABAR!.

7. Pada hari ini juga kita menyaksikan pelbagai dolak dalih PAS berikan kepada orang ramai bagi menyakinkan orang ramai bahawa di Malaysia ini hanya PAS sahaja yang boleh diharapkan untuk memperjuangkan ISLAM. Ya la tu, HARAPKAN PAS, ISLAM MELEPAS!. Akhirnya orang Islam juga yang tercalar maruah !

Pengajaran & Kesimpulan :-

ISLAM ini milik mutlak Allah Ta'ala dan bukan milik PAS mahupun pihak anti UMNO. Di atas alasan inilah UMNO selama ini tidak mahu mendabik dada dan menyeru-yeru seperti PAS lakukan sebaliknya berselindung di atas nama perpaduan MELAYU kerana MELAYU itu beragama ISLAM. Takrifan Melayu dalam Perkara 160 Perlembagaan pun sudah menyebut salah satu ciri MELAYU ialah BERAGAMA ISLAM!. Bila sebut sahaja istilah  ISLAM dah tentu menyentuh juga AL QURAN dan HADIS. Hanya mereka yang dangkal saja kata tak cukup hanya sebut ISLAM saja. Walhal Rukun Islam yang 5 itu menyentuh Al Quran dan Hadis. Rukun Islam adalah perbuatan kepada Rukun IMAN. IMAN itu atas dasar IHSAN, IHSAN itu diperolehi daripada mengamalkan ajaran Al Quran dan Hadis.Bila sebut ISLAM maka menyentuh kesemuanya. Jadi, betullah, UMNO ITU ISLAM TULIN!
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN!!!!
UMNO RAKYAT DIDAHULUKAN
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT RASISMA CAUVINIS


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...