Ahad, 27 Mei 2012

AZHAR IDRUS ADALAH AGEN IBLIS ??? IBLIS YANG DI SANGKA ULAMAK.


AZHAR IDRUS adalah ulamak? Ustaz? Pendakwah? atau Iblis yang disangkakan sebagai ulamak, ustaz dan pendakwah kerana ada yang terpesona dengan kata-kata madah berhelahnya? Adakah beliau berceramah mengenai ilmu-ilmu agama atau berceramah memesongkan ilmu-ilmu agama? Tidak ada dalam ceramah Azhar Idrus yang tidak di selang seli dengan maki hamun dan cacian. Penuh dengan lawak jenaka sahaja. Dimanakah penyampaian ilmu agama dalam ceramah beliau?

Apa yang hamba nampak hanyalah seorang manusia yang belajar agama tak kesampaian tapi terlalu sangat nak mencari makan dengan ceramah di dalam masjid dan surau. Memperdayakan umat Islam kebanyakan yang masih dahagakan ilmu-ilmu agama. Ramai yang menyangka apa yang dikatakan dan dituturkan oleh Azhar Idrus adalah dari agama walhal ianya datang dari mulutnya sendiri. 

Beliau membina populariti dan personaliti melalui ceramah-ceramahnya. Beliau menjual agama melalui penjualan buku-buku ciptaannya dan cd-cd rakamannya sendiri. Belaiu pergi dari masjid ke masjid dan dari surau ke surau menyampaikan buah fikiran beliau yang disangkakan oleh orang ramai sebagai ajaran-ajaran pokok dari agama Islam. 

Bahayanya Azhar Idrus tidak nampak pada hari ini tapi akan jelas kelihatan dalam berpuluh-puluh tahun mendatang di mana kata-kata dan ajaran Azhar Idrus akan disangkakan sebagai wajib diikuti dan diamalkan tanpa usul periksa dari mana sumber ilmu tersebut. 

Azhar Idrus tidak akan berhenti kerana beliau sedang di julang tinggi oleh para peminatnya. Selagi beliau tidak berhenti selagi itulah para syaitan dan iblis akan bergembira kerana mampu mengenderai Azhar Idrus dan membawany sikit demi sedikit ke arah menyesatkan akidah umat Islam. Hati-hati lah. nasihatilah Azhar Idrus agar banyak-banyak muhasabah dirinya.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

10 KEMALANGAN PALING NGETOP DALAM PERLUMBAAN DRAGSTER DI DUNIA.


Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Shabeery Chik petang tadi berada di Hospital Putrajaya untuk melawat mangsa dan keluarga akibat kemalangan pertunjukan perlumbaan drag, sempena Hari Jutaan Belia 2012 disini, malam tadi.

Sebelum itu, seramai 17 penonton perlumbaan mengalami kecederaan termasuk empat yang parah apabila sebuah daripada kereta yang mengambil bahagian dalam acara tersebut itu.

Dalam kejadian yang berlaku tengah malam tadi di Lebuh Wadi Ehsan di Presint 19, kereta terbabit dikatakan hilang kawalan semasa sesi ujian sebelum perlumbaan sebenar, menyebabkan ia melanggar sekumpulan penonton yang dikatakan berada di luar kawasan yang dibenarkan.


Salah seorang mangsa, Ami bin Nakim, 26, berasal dari Bahau, Negeri Sembilan, mengalami patah kedua-dua kakinya sementara adiknya yang turut sama menyaksikan perlumbaan drag tersebut, hanya mengalami kecederaan ringan.

Beliau yang ditemui memberitahu tidak menyalahkan mana-mana pihak dalam kemalangan itu dan menganggapnya sebagai perkara biasa terjadi dalam sukan permotoran.


Shaari bin Ujang, 59, Felda Bukit Rokan dan bapa kepada Mohd Iskandar Rashiq, 20, salah seorang mangsa kemalangan memberitahu wartawan anaknya mengalami kecederaan parah di kaki dan kepala, masih lagi menjalani rawatan.


Hamidah binti Zainal Abidin 51, Cheras, ibu kepada Fairus bin Jalaluddin, 27, turut mengesahkan anaknya terlibat dalam kemalangan malam tadi. Anak beliau kini berada di wad pembedahan dan mengalami kecederaan limpa pecah dan luka di hati.

Kesemua keluarga mangsa yang ditemui memberitahu tidak menyalahkan mana mana pihak dalam kejadian tersebut. Di petik dari sumber PAPAGOMO .


JS: Kemalangan berlaku dalam bidang sukan. Kadangkala melibatkan penonton. Ianya adalah suatu kejadian yang tidak diingini dan tidak dapat dielakkan sepenuhnya walaupun segala langkah keselamatan telah dilakukan. Dalam hal kemalangan yang berlaku dalam sukan dragsters ianya bukan sesuatu yang di luar  dugaan dan hanya berlaku semasa HBN 2012 sahaja (Sebelum ini tiada kemalangan berlaku dalam perlumbaan dragster di HBN). Kita amat bersimpati dengan mangsa-mangsa kejadian dan kepada keluarga mereka. Hamba yakin dan percaya kebajikan mereka tidak akan terabai kerana kerajaan BN adalah sebuah kerajaan yang prihatin dan bertanggungjawab. Di bawah ini adalah klip video yang mempaparkan 10 kemalangan ngetop yang selalu berlaku dalam sukan dragsters di dunia (pemandu berpengalaman pun alami kemalangan) Jadi jangan salahkan sesiapa pun. Ianya adalah sebuah kemalangan yang tidak diingin oleh mana-mana pihak. Sebaliknya kita patut bersyukur kerana setakat ini tiada kematian dan para mangsa diberikan rawatan rapi serta penganjur tidak lepas tangan seperti penganjur BUSUK 3.0


JADIKAN HARI ESUK LEBIH BAIK DARI HARI INI 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

HBN 2012 TELAH SAMPAI KEMUNCAKNYA TAPI WARTA RAKYAT SYNDICATE KENCINGKAN BLOGER.JUTAAN TAHNIAH KEPADA KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN (KBS) yang telah berjaya mengumpulkan para belia Malaysia dari pelbagai budaya, agama dan latarbelakang HBN 2012 telah berjaya mencapai sasaran dan matlamatnya. Seramai dua juta orang belia telah berjaya dikumpulkan. Pelbagai jenis aktiviti disediakan untuk para belia. Penyertaan belia amat menggalakkan. Selama lima hari para belia Malaysia belajar membuat pilihan mereka sendiri. Program ini amat elok dijadikan acara tahunan berterusan kerana para belia mempunyai tempat dan acara untuk melakukan aktiviti yang mereka minati. Bak kata DS Najib Jadikan Hari Esuk Lebih Baik Dari Hari Ini. 

Namun pada masa yang sama satu kumpulan bernama WARTA RAKYAT SYNDICATE telah mengencingkan bloger yang melakukan kerja. Grup WRS nie memakan hasil titik peluh orang lain dan hanya mementingkan diri mereka sendiri, Mereka tidak layak bersama-sama KBS untuk menjayakan HBN di tahun-tahun hadapan kerana sikap mereka yang lebih pentingkan wang daripada kebajikan bloger yang bekerja bertungkus lumus untuk memastikan HBN 2012 mendapat sambutan hebat. Pelbagai cara dan kaedah WRS gunakan untuk memeras ugut dan menindas bloger yang mereka peralatkan . 

Hamba berharap agar grup WARTA RAKYAT SYNDICATE tidak alagi diberikan sebarang peluang dan ruang untuk menyertai lagi program-program mana-mana kementerian dan agensi kerajaan. Ini kerana mereka hanya akan memperdayakan ramai bloger untuk kepentingan diri mereka sendiri. Pada akhirnya, akan memberikan nama buruk kepada kementerian dan agensi kerajaan yang berkaitan.

Kepada KBS, sekali lagi tahniah kepada usaha-usaha baik anda meraikan belia-belia di Malaysia ini. 

KESULTANAN MELAYU YANG DI BUNUH DI ATAS NAMA KETUANAN RAKYAT!


Di atas nama KETUANAN RAKYAT , para Sultan Melayu dan kaum kerabat mereka di bunuh dan di bakar hidup-hidup. Ianya berlaku pada tahun 1946 pada masa kebangkitan PARTAI KOMUNIS INDONESIA di atas nama REVOLUSI RAKYAT. Kini ianya menjadi sejarah Paling Hitam. Kini semangat KETUANAN RAKYAT yang sama mahu ditegakkan dan dilaksanakan di Malaysia. Ayoh kita menentang keras idealisma KETUANAN RAKYAT YANG MEMBUNUH TANPA PERIKEMANUSIAAN.


MELAYU KAYA

Sultan-sultan Melayu di Sumata Timur memang terkenal sangat kaya raya.. lebih kaya dari Sultan-sultan dari Tanah Melayu.

TRAGEDI 12 MALAM 3 MARCH 1946

Akibat "Ketuanan Rakyat" dan laungan "Daulat Tuanku" diganti dengan "Daulat Rakyat"... kerajaan2 ini runtuh.. kerabat-kerabat dirajanya semua dibunuh.. dan rakyatnya juga dibunuh.. sehingga tiada ganti dan tinggalan walau sepuing kemegahan

Pada malam itu juga... 5 buah kerajaan Kesultanan Melayu di Sumatra dihapuskan :

- Kerajaan Langkat
- Kerajaan Kota Bahran
- Kerajaan Asahan
- Kerajaan Serdang
- Kerajaan Deli

KETUANAN RAKYAT YANG BODOH

Dasar relocation Sukarno, yang membawa PENDATANG jawa dan batak ke Sumatra.. mengundang bencana.

PENDATANG-PENDATANG ini.. diberi kerja di ladang-ladang dan perusahaan-perusahaan Sultan-sultan Melayu dan kaum kerabatnya... PENDATANG-PENDATANG ini juga jauh lebih miskin dari penduduk melayu asal di Sumatra Timur

Akibat dari fitnah, dan propaganda dari Parti Komunis Indonesia yang melaungkan = "Daulat Rakyat" bagi menggantikan "Daulat Tuanku".. mereka memberontak.

Raja-raja Melayu difitnah bersekongkol dengan Belanda.. dan difitnah mereka suka menindas rakyat.. memeras ugut harta rakyat, cukai dan sebagainya

Perkara ini mendapat sambutan dari PENDATANG-PENDATANG tersebut.. malah ada juga orang tempatan terpedaya..

PENGHAPUSAN ETNIK

Ini adalah antara rekod-rekod yang dinukilkan semasa pembunuhan dan penjarahan oleh kaum-kaum PENDATANG di Istana-istana Sultan Melayu di Sumatra :

Kerajaan Bilah

Sultan Bidar Alam Syah IV dibunuh dengan dipenggal kepalanya.. istananya dirompak dan dibakar

Kerajaan Panai

Kerajaan Mahmud Aman Gagar Alam Syah dibunuh satu keluarga.

Kerajaan Labuhan Batu

YDP Tengku Al Haji Muhammad Syah dan keluarganya dibunuh.

Kerajaan Serdang dan Kerajaan Deli

Sultan-sultan dibunuh.. tetapi istananya selamat kerana didiami pegawai pemerintah.

Kerajaan Langkat

Istananya dibakar dan dirompak, SEMUA kerabat sultan Langkat dibunuh dengan dibakar hidup-hidup.. termasuk Tengku Amir Hamzah

Lebih kejam.. Puteri-puteri Sultan Langkat di rogol dan di "gangbang" di hadapan Sultan Langkat sendiri sebelum dibunuh.


Kerajaan Asahan

Kesemua kerabat lelaki Tengku Musa dan anaknya dibunuh kejam.  140 orang yang memakai gelaran "Raja", "Tengku", "Wan" semuanya dibunuh. 

Kerabat-kerabat.. pembesar-pembesar negeri dan rakyat-rakyat yang bersimpati semuanya dibawa ke Kem Tahanan di Tanah Karo negeri batak untuk disiksa, dirogol dan dibunuh.

SEMUA KEKEJAMAN INI DILAKUKAN OLEH KAUM PENDATANG YANG MELAUNGKAN 'KETUANAN RAKYAT'

SEJARAH MUNKIN BERULANG

Perkara ini berulang..lihat sajalah orang-orang yang melaung-laung "ketuanan Rakyat" sekarang, yang didukung oleh keturunan PENDATANG.... that's exactly apa yang terjadi di Sumatra 70 tahun dulu.. 

History speaks..nilaikanlah sendiri dari tinggalan-tinggalan kemegahan Sultan-sultan Melayu yang dah berjaya dihapuskan oleh KETURUNAN PENDATANG di Indonesia ni :

Istana Kota Bahran.. sebelum penghapusan etnik Melayu :


Tinggalan selepas rusuhan "ketuanan Rakyat".. setelah habis harta bendanya dirompak oleh kaum pendatang.. istana ini diletupkan dan dibakar kerana benci dan cemburunya kaum pendatang.ISTANA TANJUNG PURA.. Istana yang paling indah :Istana Bedagai Rantau Panjang Kerajaan Serdang :


Ruang tamunya :


Istana Puri Kerajaan Melayu MedanDan lain-lain istana-istana, masjid-masjid dan rumah-rumah peninggalan raja-raja Melayu yang dibakar dan dihapuskan bukti peninggalannya oleh pejuang ketuanan rakyat :

............ dan.. itulah hasilnya perjuangan 'ketuanan rakyat' yang bodoh itu. Malaysia mungkin jadi yang seterusnya???

SUMBER : TERIMA KASIH unekspekted_XII DARI FORUM CARI :  UNTOLD STORY - KETUANAN RAKYAT BAPAK LUU!

PERASMIAN HBN 2012-IKRAR BELIA MALAYSIA !


Pengisytiharan DEKLARASI BELIA MALAYSIA oleh Presiden Majlis Belia Malaysia di hari perasmian HBN 2012 pada 26hb Mei 2012.

"JADIKAN HARI ESUK LEBIH BAIK DARI HARI INI"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...