Selasa, 8 Mei 2012

KERANA CINTA, KHALID G SERAH TANAH KEPADA ELIZABETH WONG " TUKAR TANAH SUKA SAMA SUKA YEA DARLING"
Mwah .. mwah .. chupp .. chupp ..slurrrpppp barangkali itulah bunyi bakal kita dengar dalam klip video terpanas hasil dendam kesumat puak Tanggang PKR kepada Khalid G. Menteri Besar paling romeo pada peringkat umur 50 tahun ke atas sebab beliau seorang je yang romeo orang lain tidak. 


Setelah berjaya memanjat tangga kekuasaan dan menjadi Menteri Besar Selangor yang paling kelakar dan merampas kasih sayang Elizabeth Wong daripada semua boya-boya frenlis (BBF) si Eli, sebagai tukaran tanah suka-sama suka ' Lu kasi lu punya tanah sekangkang kera wa kasi lu tanah hakmilik kekal.. tanah kubur nanti sama-sama kita cari la"

Jadi, apa ada hal pun berkorban kerana hawa nafsu serakah? Paling tidak dapat syok lah.. dapat geli-geli dengan Eli. Bukan mudah nak geli-geli dengan awek kuning langsat muka rencong cam Eli di peringkat umur 50 tahun ke atas. Yea tak? Soal dosa apalah sangat, nabi palsu Pok Nik sedia mengampunkanya takpun pergi ke gereja sel DAP bawah Teresa Kok gerenti ada pastor kasi ampun dengan renjis-renjis air percuma 20ml.

Maka terkorbanlah sekeping tanah milik rakyat ..amanah rakyat dilakukan oleh Khalid G demi mempertahankan dan membuktikan betapa agungnya cinta haram jadah nya kepada Elizabeth Wong. Apa kisah pun? Semua pemimpin dan penganut PKR camtu. Sebab tu bagi mereka apa saja yang haramjadah itu adalah kebaikan besar.


RPK sendiri suah memberikan bunga-bunga cinta mengenai skandal seks Tian V=Chua , Parlimen Batu granit:-
"So, Malaysia Chronicle a.k.a. Suara Tian Chua, do we continue? What more shall we talk about? Shall we talk about how Desi YL Chong was rejected by Malaysiakini and Free Malaysia Today before he joined Malaysia Chronicle to become a member of Tian Chua’s team? Shall we talk about how Wong Choon Mei was sacked from Malaysiakini for misconduct before she joined Malaysia Chronicle to become a member of Tian Chua’s team?
Yes, what more shall be talk about?
Shall we talk about that Malay girl, the daughter of an opposition leader, who Tian Chua made pregnant and later had to have an abortion to get rid of the unwanted baby? I do not want to mention her name so as not to shame the girl or her father. Dr Syed Husin Ali knows about this matter so he is aware of what I am talking about. So let’s leave it at that, at least for the meantime, unless Tian Chua or Malaysia Chronicle a.k.a Suara Tian Chua wants to take this to the next level."
Ini macam mau jadi pemimpin memimpin 28 juta rakyat yang mempunyai moral yang lebih tinggi berbanding dengan mereka ?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

SOALAN KEPADA PRESIDEN MAJLIS PEGUAM " ADAKAH MAJLIS PEGUAM BADAN PROFESIONAL ATAU PARTI KOMPONEN PAKATAN?'


Antara yang menarik di dalam kenyataan Ranjit Singh Dhillon ialah :

  1. Presiden Majlis Peguam ibarat menembak kakiknya sendiri
  2. Lapuran Majlis Peguam bercanggah antara satu sama lain.
  3. Presiden Majlis Peguam berat sebelah.
  4. Majlis Peguam tidak profesional di bawah Presiden Majlis Peguam sekarang ini.
  5. Soalan, "Adakah Majlis Peguam ini parti komponen Pakatan atau sebuah badan profesional?"
Teringatkan kata-kata Timbalan Pengerusi DAP, ' Setiap perhimpunan aman akan berakhir dengan keganasa, siapa yang akan bertanggungjawab ke atas keselamatan para peserta?" Kerajaan Arab Saudi pun dah nak kenakan peraturan ketat ke atas jemaah umrah dna haji dari Malaysia gara-gara Nik Abduh, Ambiga dan PAS berdemo di depan masjidil Nabawi di atas nama BUSUK 3.0. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

AL KISAH TANGGANG PKR DENGAN DUA ORANG AHLI SIHIR WANITA PKR.


AL KISAHNYA, kem Tanggang PKR akan membalas dendam kepada kem Khalid G. Tak lama lagi kita bakal menyaksikan pula aksi-aksi panas Khalid G didedahkan oleh kem Tanggang PKR. Apa lagi modal kem Tanggang PKR untuk membalas dendam ? Otak mereka pun tak lah secerdik mana sebab 'kepala' satu lagi asik di eskrem kan oleh kekasih-kekasih gelap mereka. He he he .. jangan marah lah. 

Ahli sihir wanita dari kem Tanggang PKR, Zuraida Ampang pun dah sound check kat Khalid G kerana hanya beri kenyataan sinis ' NO KOMEN' bila di tanya oleh wartawan mengenai aksi eksrem Azmin Ali Si Tanggang PKR. Punyalah marah ahli sihir Ali Si Tanggang. Makin bertambah hangin puak kem Tanggang PKR bila terbitnya klip video luahan suara hati Mak Tom mengenai peel Azmin Ali si Tanggang. Mak Tom plak kena maki dan di cerca oleh puak kem Tanggang PKR. Teruk moral PKR nie. Dari pemimpin sampailah ke penganutnya. Malah Azwan Ali pun dok cerca ibu nya sendiri. 


Sekur lagi ahli sihir wanita PKR versi Tamil Tiger Eelam pulak si Irene Pundekmasin dok melalak memburukkan negara sendiri. Irene Pundekmasin berbohong mengatakan Malaysia tidak mempunya perundangan bagi melindungi hak pekerja warga asing. Kenyataannya itu di bidas dengan penuh sini oleh Dato' Sri Utama Rais Yatim di akaun fesbuknya (RAIS YATIM II)


Inilah rupa gambaran sebenar pepuak yang kata perjuangkan hak majoriti rakyat yang mereka sendiri pun terlupa majoriti rakyat masih menyokong Barisan Nasional. Pepuak pedajjal ni baru berkuasa di empat buah negeri tapi korang tengoklah sendiri hampir musnah negeri-negeri ayng pepuak pedajjal itu tadbir, satu hapa pun takde yang menyumbang kepada negara. Masaalah penyelewengan hasil pasir, monopoli konsesi pasir dan bekalan air mentah serta banjir kilat di kawasan-kawasan perbandaran di Selangor pun pepuak pedajjal itu tak mampu nak setelkan. Dah tu camana nak tadbir 14 buah negeri ?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

FAKOF AMBIGA & MAJLIS PEGUAM! KERANA KORANG UMAT ISLAM MALAYSIA SUSAH NAK BUAT UMRAH & HAJI.
Kerana Majlis Peguam, Ambiga dan rombongan PAS diketuai oleh Nik Abduh yang telah melanggar undang-undang negara Arab Saudi, kini jemaah umrah dan haji dari Malaysia mengalami kesukaran dan kesulitan. Tidak seperti sebelumnya di mana jemaah umrah dan haji dari Malaysia dihormati oleh pemerintah Arab Saudi. 

FAKOF Ambiga , Majlis Peguam dan PAS !

Mansuhkan AKTA PROFESION GUAMAN DENGAN SEGERA !!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

SAYANGI SELANGOR PENTAS RAKYAT MALAM INI DI KG BUKIT NAGA KELANG.


JOM HADIR BERAMAI-RAMAI 

TUNJUKLAH KASIH SAYANG ANDA KEPADA SELANGOR DENGAN MENGHADIRINYA.

AIR PERCUMA BAKAL DIBATALKAN REGIM PAKATAN ADA 2013.


AIR PERCUMA 20 meter padu ? Percuma ? Tak perlu bayar atau disubsidikan? Siapa tahu berapakah meter padu telah dibazirkan semenjak 'Air Percuma' dilaksanakan? Apakah impaknya? Positif atau negatif ? Kita mampu bayar RM75 sebulan untuk Astro tapi memerlukan 'Air Percuma 20 meter padu' setiap bulan? Ok lah mungkin soalan tersebut amat sensitif kepada penerima 'Air Percuma' berbanding dengan soalan mengenai isu murtad. Isu murtad tak sensitif kerana tidak melibat ' Air Percuma' atau 'Pendidikan Percuma'. Tapi berapa lamakah skim Air Percuma mampu bertahan?

Kepenggunaan air bersih semakin meningkat. Sumber masih tahap begitu juga. Sumber air mentah tetap begitu juga. Kalau 100 tahun dulu ada 4 batang sungai, sekarang ni pun masih ada 4 batang sungai jugak. Dulu takde kilang, sekarang kilang semakin bertambah. Dulu projek perumahan tak banyak, sekarang projek perumahan selang 100 meter sahaja. Sumber-sumber asli terhad. Tidak bertambah tapi semakin menyusut. Hari ini kita menikmati Air Percuma esuk lusa anak cucu cicit kita pula ternganga.

Gambar di atas dan gambar di bawah adalah tapak projek penyaluran air mentah dari Pahang ke Selangor bagi menampung dan meningkatkan simpanan air di rawat. Ini untuk masa depan dan masa kini. 2014, simpanan bekalan air bersih di rawat jatuh ke tahap paling kritikal. Kemungkinan besar catuan air akan berlaku jika keadaan tidak berubah. 
Sekarang ini pun 126 projek yang menawarkan 12,00 pekerjaan tak boleh nak dilaksanakan oleh regim Pakatan Drakula kerana apa? Kerana masaalah kekurangan simpanan air di rawat. Sudah kritikal lor.Banyak projek perumahan sudah terbengkalai. Kerana apa? Kerana simpanan air di rawat semakin menyusut. Selangor kerugian pelaburan berjumlah RM3.8 bilion kerana apa? Kerana simpanan air di rawat semakin menyusut.

Sekarang tibalah masa kita bertanya soalan paling besar, KENAPA SIMPANAN AIR DI RAWAT SEMAKIN MENYUSUT, APA REGIM PAKATAN PENYANGAK SELANGOR BUAT?

JAWAPANNYA IALAH:-

Regim Pakatan Jahiliyah Selangor bukan cerdik tapi tamak terlampau. Kebolehan mereka cuma menipu .. berbohong ... buat fitnah ... baling batu sembunyi tangan ... pastu meroyan kat jalanraya. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU
BILA REGIM PAKATAN JAHILIYAH NAK JADI CERDIK, TAK  TAU !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...