Ahad, 21 Disember 2014

SEMUA POLITIKUS & KOPARAT JANGAN PERLECEH & PANDANG RENDAH KEPADA MELAYU & ISLAM

‪‎Bismillah‬
لا اله الا الله الملك الحق المبين محمد رسول الله الصادق الوعدالإ مبن
Salamun 'Alaikum 


Sejak anwar ibrahim si peliwat tua bernama KETUM dikeluarkan dari penjara, beliau bukan saja menyerang UMNO/BN tapi turut menyerang Hak-hak Melayu dan ISLAM. Bahkah, sesama dalam UMNO lagi, peliwat gay tua tu selama 17 tahun (1982-1997) dok menipu dan sakau semua peruntukan Melayu untuk dirinya dan keroninya. Kini nak Bajet Suci konon. 

Puak malaon dap memang ler cari peluang dan ruang selama ini. Bila peliwat tua gay Anwar Ibrahim sudah bukak pintu, maka puak malaon dap pun amik kesempatanlah. Sedangkan, pada masa krisis anwar ibrahim - UMNO BARU (1997-1999), puak malaon dap , mendiang karpal singh dan rakan syubahat dap, mat syabu ler yang bising dalam Parlimen mengenai salahlaku liwat anwar ibrahim. Malah gelaran AL Juburi pun Mat Syabu yang berikan kepada Anwar Ibrahim Ketum. 

Ditambah lagi dengan peel haramjadah puak Liberal dan politikus Melayu pkr & PAS yg pro dap dan terlalu bencikan sangat UMNO; maka makin mengada-ngada lah puak dap neyh menyerang dan memperovokasi Melayu dan Islam. 

Yang teramat pelik ialah kenapa beriya beno pentadbiran azmin khinzir nak bina dan membantu pembangunan ladang mega khinzir neyh? awat tak cukup lagi ke ladang2 khinzir mega kat luar negara dan dalam negara?

Setahu ambe, Malaysia kekurangan bekalan daging lembu dan kambing dalam negara, sehingga terpaksa impot dari India dan Indonesia serta Siam. Pelik lah, kenapa pentadbiran azmin khinzir tak fokuskan kepada projek pembangunan ternakan lembu fidlot, kambing dan ayam di Selangor bagi memenuhi pasaran tempatan dan mengurangkan impot?

Malah dah kedengaran plak gosip liar (belum sohih) bahawa pentadbiran azmin khinzir akan membantu projek ladang mega khinzir tu dengan macam-macam pakej dan kelebihan ? ? ? ? semuanya dengan Niat Untuk Memburukkan Lagi keadaan masyarakat Melayu di Selangor agar terus mengundi PKR demi meraih sokongan undi pengundi Cina ???? 

Berbeza dengan keadaan sebelum adanya PR neyh, di mana dalam isu-isu sebegini puak DAP ler ke depan, Sekarang ini puak bahlol PKR plak ke depan menjuarai isu-isu yang takde kepentingan untuk Melayu dan ISLAM pun. wah PKR dah betul-betul jadi lembu di cucuk hidung dek DAP. 

Puak PKR memang celaka besar buat Melayu. dan Puak lebai PAS yang pro dap-pkr pun satu lagi suwey buat Melayu. Tak ketinggalan puak liberal demokrat dalam UMNO pun sama jugak. 

Ni ler senario politik yang semakin kuat sentimen anti Melayu dan anti Islam. di bawa dan dipelopori puak-puak pkr-dap. Puak pas cuma mengikut je mana pernah guna kepala otak mereka pun. 

Dibawha pengaruh pkr-dap-pas, kuasa ekonomi Melayu semakin mengecil. dan kuasa politik Melayu pun semakin terhakis. Malah setiaphari Melayu di maki hamun dan agama Islam di cabar secara penuh biadap dan bacul oleh jentera siber PR. 

Apa pun pertambahan dan kebaikan serta manapaat yang Melayu dan Islam perolehi pun daripada dap pkr pas sejak 2004? YILEK ! Makin di cabar dan makin disakiti Melayu dan Islam ada ler. 

Melayu Kebanyakan jangalah leka dan lewa lagi. Kalau nak sokong pun dap pkr pas sebab bencikan UMNO/BN, ketahuilah yang akan merugi nanti ialah anda sendiri !

1982-1997 SELAMA 17 TAHUN ANWAR IBRAHIM TIKAM BELAKANG & KHIANATI UMNO.

Bapak Dajal Malaysia Yang Kini Bajet SuciArtikel Dari Utusan Malaysia pada Jun, 1999. 

ARKIB : 20/06/1999

Senarai kroni Anwar -- Rustam Sani yang hebat mengecam kerajaan juga mendapat projek

KUALA LUMPUR 19 Jun - Bekas Setiausaha Agung Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM), Datuk Kamaruddin Jaafar, mengetuai senarai kroni Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mendapat habuan projek dan saham yang bernilai berpuluh bilion ringgit.
Mengikut senarai itu, syarikat milik Kamaruddin merupakan pemegang saham utama dalam tiga buah projek iaitu Kuala Lumpur Linear City, KL People-Mover Rapid dan Sabah Shipyard Sdn. Bhd. yang nilai kos keseluruhannya ialah RM11.319 bilion.
Beliau memiliki saham dalam dua syarikat mengendalikan pembinaan pengangkutan di ibu negara ia itu KL Linear City bernilai RM10 bilion dan KL PRT Sdn Bhd. bernilai RM1,298 juta serta projek Sabah Shipyard Sdn. Bhd sebanyak RM21 juta.
Nama Kamaruddin terkandung dalam senarai saham dan pemberian projek kerajaan yang dikeluarkan oleh Kementerian Kewangan pada Perhimpunan Agung UMNO di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) hari ini - satu tindakan yang bertujuan mendedahkan bagaimana Anwar membahagi-bahagikan kekayaan negara kepada rakan-rakannya.
Dalam senarai saham, bapa dan dua adik Anwar dicatatkan sebagai turut mendapat peruntukan saham bumiputera yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Bapanya, Datuk Ibrahim Abdul Rahman dan adik beradiknya, Farizan dan Marzukhi memegang saham berjumlah lebih 7.1 juta unit dalam tiga buah syarikat.
Dr. Rahim Ghouse, seorang lagi penyokong kuat Anwar turut mendapat projek Express Rail Link bernilai RM2.4 bilion.
Penulis dan bekas pensyarah universiti, Rustam Sani, yang hebat mengecam kerajaan selepas Anwar dipecat daripada kerajaan sejak sembilan bulan lalu juga mendapat projek iaitu pembinaan Kompleks Jabatan Imigresen Shah Alam yang kini pada peringkat kelulusan prinsip.
Rustam, 55, adalah pemegang saham utama syarikat yang mendapat kontrak itu, Pasca Baru (M) Sdn. Bhd.
Beliau lantang membela Anwar dan mengkritik Perdana Menteri, Datuk Seri Dr. Mahathir Mohamad, yang didakwanya mengamalkan kronisme dan nepotisme terutama dalam tulisan-tulisannya yang diterbitkan dalam akhbar Harakah dan penerbitan yang pro bekas Timbalan Perdana Menteri itu.
Salah satu dokumen yang dikeluarkan dalam senarai itu bertajuk Pemberian Projek Penswastaan Kepada Penyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim Melalui Unit Perancang Ekonomi (EPU) (Perjanjian Telah Ditandatangani).
Projek pembangunan kerajaan yang diluluskan kepada kroni Anwar adalah pelbagai daripada penswastaan pembetungan najis, penswastaan perkhidmatan ambulans hinggalah kepada pembangunan hartanah di kawasan Brickfields di Kuala lumpur.
Kementerian Kewangan mengeluarkan lapan dokumen pada Perhimpunan Agung UMNO, dan daripada senarai itu terdapat dua senarai yang mengandungi maklumat berhubung 27 buah projek yang diberikan kepada penyokong-penyokong Anwar.
Hanya 14 daripada 27 projek itu dicatatkan kosnya. Nilai terkumpul 14 projek itu ialah RM33.92 bilion. Dijangkakan, jika kos projek-projek lain diperoleh, nilai keseluruhan akan jauh lebih tinggi.

Lagi Mao Picaya Ka Itu Malaon Dajei ? 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...