Selasa, 21 Jun 2011

SELANGOR BAKAL JADI MODEL PLURALISMA ? KHALID JAMES JADI TIMBALAN PESURUHJAYA PAS 2 SELANGOR.


Barisan kepimpinan PAS Selangor mengalami perubahan sehingga 80 peratus, menyaksikan Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad kembali sebagai timbalan pesuruhjaya negeri.

Khalid, Yang Dipertua PAS Shah Alam, pernah memegang jawatan itu selama setahun sehingga 2009.

Pesuruhjya PAS Selangor yang baru Dr Abdul Rani Osman mengekalkan Exco Kerajaan Negeri Iskandar Abdul Samad sebagai timbalan pesuruhjaya satu.

Solehin Muhyi dilantik timbalan pesuruhjaya kedua manakala Khalid pula timbalan yang ketiga.

Iskandar pernah dilantik sebagai timbalan pesuruhjaya PAS oleh kepimpinan sebelum yang diterajui Datuk Dr Hasan Ali.

Hasan, Exco Kerajaan Negeri, dilantik sebagai salah seorang ahli jawatankuasa lantikan

  1. Harapkan PAS, PAS sesatkan akidah. PAS Selangor semakin gabra dan kehilangan punca kerana terlalu takutkan sekutu setan nirrojim mereka, DAP. Dr Hasan Ali di pecat manakala pelopor fahaman Pluralisma di angkat menjadi pemimpin no. 2 di Selangor.

  2. Selepas ini kita bakal menyaksikanlah bagaimana SELANGOR BERUBAH menjadi Model Negeri Pluralisma dan bakal adalah nanti upacara-upacara Bida'ah karut marut diamalkan oleh PAS Selangor dengan restu bapak-bapak setan nirrojim mereka.

  3. Surau dan masjid bakal menjadi medan berceramah para pendita agama-agama lain dan adakah kita bakal menyaksikan bagaimana Mahkamah syariah Selangor mengeluarkan banyak SIJIL-SIJIL  PENGESAHAN KELUAR ISLAM? Kita harap tidak akan berlaku sampai ke tahap itu.

  4. Memanglah PAS Selangor kini menghadapi KRISI IDENTITI YANG PALING TEROK DAN MENGALAMI KRISI KEPIMPINAN YANG KRITIKAL. SIAPA ADA PENAWAR? JOM KITA UBATKAN PAS SELANGOR DAN PUSAT AGAR SEMBUH.
JANGANLAH LANTIK ORANG SEPERTI KHALID SAMAD INI JADI PEMIMPIN. DIA SENDIRI PUN KELIRU MENGENAI AKIDAH DAN TAUHID ISLAM. SESAL DULU PENDAPATAN SESAL KEMUDIAN TAK BERGUNA LAGI.TEPUK DADA TANYA IMAN. 

AJK BEERSHIT 2.0 : AGENDA POLITIK KOTOR PAKATAN SATANISMA DAPKRPASBEERSHIT BUKAN NGO TETAPI ADALAH SAYAP PAKATAN SATANISMA DAPKRPAS. AGENDANYA ADALAH AGENDA POLITIK PEMBANGKANG DAN SAMASEKALI TIDAK MEMBAWA AGENDA KEPENTINGAN RAKYAT JELATA. MEREKA ADALAH KELOMPOK MANUSIA PEMBOHONG DAN PENDUSTA ! KEPALA BUTOH LAH AJK BEERSHIT 2.0!!!!
Dato’ AMBIGA SREENEVASAN
Bekas Presiden Majlis Peguam/Pengerusi BERSIH 2. Semasa jadi Presiden Bar Council, agendanya politik belaka. Jangan hairan akan bertanding atas tiket PKR pada PRU akan datang.

MOHAMAD SABU
Timb. Presiden PAS Pusat/Marshall Perhimpunan. Si pekak, buta dan sekali gus, bebal pun tak percaya Mat Sabu bukan ahli politik. 

MARIA CHIN ABDULLAH
Pengerusi Persatuan Kesedaran Komuniti SELANGOR [EMPOWER]/AJK BERSIH.

CHUA Tian-Chang
AP BATU/Marshall Perhimpunan dan AJK Publisiti Perhimpunan. Stuntman PKR, NGO, parti Fan Yew Ting … sapa tak kenal … 

KAMARUZAMAN MOHAMAD
Ketua Dewan Pemuda PAS WILAYAH PERSEKUTUAN/AJK Keselamatan Perhimpunan. Jelas NGO hehehe … 
HASBULLAH MOHD RIDZWAN
Ketua Dewan Pemuda PAS SELANGOR/AJK Keselamatan Perhimpunan.
 
KHAIRUL ANUAR AHMAD ZAINUDDIN @ JONA
Ketua AMK SELANGOR/AJK Keselamatan Perhimpunan. Tangkap kasi pada SPRM. Projek banyak dapat di Selangor. 

HISHAMUDDIN RAIS
Aktivis reformasi/AJK Keselamatan Perhimpunan. Veteran huru hara 1997/98. Kalau bukan ahli PKR pun, dia pro PKR dan Islam liberal. Antara orang pertama patut ditangkap masuk ISA. Sumbat dalam sel dan kasi dia ganja banyak2. Dia akan hisap banyak2 sampai otak dia tercabut

Dr. HATTA RAMLI
AJK PAS Pusat/AJK Mobilisasi.

SYED SHAHIR bin SYED MOHAMUD
Ketua Cabang PKR KELANA JAYA/AJK Mobilisasi.

 SYED IBRAHIM bin SYED NOH
Pengerusi Gerakan Mansuhkan ISA [GMI]/AJK Mobilisasi. Usahlah nak bersembunyi belakang NGO. Dia terlibat dalam MAFREL. Sah orang PKR. Demo anti ISa adalah demo terakhir Mat Sabu pimpin yang tidak berjaya. 

TERESA KOK Suh-Sim: AP SEPUTEH/AJK Mobilisasi. Tengok nanti berapa kerat DAP datang kikiki …. dia patut jadi AJK khusus untuk kudakan PAS. 

BADRUL HISHAM SHAHRIN: Pengerusi Solidariti Anak Muda MALAYSIA [SAMM]/AJK Mobilisasi. Sudahlah sapa tak tahu kau AMK…

 SHAMSUL ISKANDAR MD AKIN: Ketua AMK Pusat/AJK Mobilisasi.

TQ Pak Din !

LAHANAT-LAHANAT SUNDALAN AJK BEERSHIT 2.0 BOLEH PERGI JAHANAMLAH. SEMOGA PADA TARIKH TERSEBUT AKAN BERLAKU BANJIR KILAT YANG TIDAK DI DUGA SEPERTI YANG TERJADI DI TENANG YANG MENGAGALKAN USAHA JAHAT MEREKA. TEPUK DADA TANYA IMAN.

BEERSHIT 2.0 ADALAH USAHA RUSUHAN AWAM TERANCANG, PENAFIAN HAK & MENAKUTKAN PENGUNDI BERDAFTAR


  1. Fenomena HISTERIA MASSA berlaku bilamana terjadinya satu perhimpunan yang sebesar BEERSHIT 2.0 sasarkan. Tidak pelu menduga ianya tidak akan berlaku kerana pasti akan berlaku berdasarkan kepada semua jenis perhimpunan yang tercetus di jalanraya pada amsa sekarang. Berikan satu contoh yang mengatakan sebaliknya, ada? Tidak ada langsung.

  2. Apabila berlakunya Histeria Massa ini, para pengajur perhimpunan tidak akan dapat mengawal ledakan emosi para peserta yang sedang mengamok dan berada dalam tahap saikologi Histeria Massa. Inilah yang hendak kita elakkan daripada berlaku.

  3. Histeris Massa hanya boleh dielakkan daripada berlaku jika perhimpunan itu diadakan di dalam tempat yang terkawal seperti stadium dan kawasan tertutup. Apabila penganjur BEERSHIT 2.0 tetap berkeras dan berdegil untuk mengadakannya di kawasan terbuka awam, sudah jelas teranglah niat sebenar mereka iaitu untuk mencetuskan suasana HISTERIA MASSA yang bakal mengambil momentum tersendiri.

  4. Kita boleh tanggapi secara sah , wajar dan munasabah bahawa cetusan HISTERIA MASSA yang bakal berlaku adalah JALAN PINTAS ke Putrajaya sekaligus ini adalah merupakan tektik KOTOR pihak Pakatan Satanisma Haramjadah Bejadah menafikan dan menakutkan pengundi yang tidak mengundi mereka.  

  5. Percayalah dan yakinlah bahawa puak pakatan satanisma dapkrpas serta penganjur BEERSHIT 2.0 sememangnya mahu mencetuskan HISTERIA MASSA dan BEERSHIT 2.0 adlah RUSUHAN AWAM TERANCANG sebagai jalan pintas buat mereka menawan PUTRAJAYA. 
LIHAT VIDEO KLIP DI BAWAH INI:-


ADAKAH KITA RELA HAK KITA DINAFIKAN OLEH SEKELOMPOK PERUSUH YANG TIDAK MEWAKILI KESEMUA KEHENDAK DAN SUARA RAKYAT MALAYSIA ? TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...