Isnin, 18 Jun 2012

RM30O JUTA JADI HABUAN ENAK PKR PAKATAM SELANGOR.

1MALAYSIA 1SUARA 1MATLAMAT
SAYANGI SELANGOR YAKINI BN 
JANJI DITEPATI

SELAGOR BERADA DI AMBANG KEHANCURAN. DISEBABKAN DI TADBIR OLEH PUAK REPUBLIK KEPALA LEMBU HITAM RM300 JUTA PAKATAM SELANGOR YANG SECERDIK CICAK RUMAH. 


SHAH ALAM: Apa cerita mengenai geran SelangorKu RM300 juta? Ke mana dana itu pergi? Bagaimana dana itu di agih-agihkan? Ada nampak sebarang manafaat terus kepada rakyat? Kenapa Faekah Setpol Menteri Besar Baner Incorporated rejim Republik RM300 Juta Pakatam melenting dan melatah macam nenek tua bila Khir Toyo mengkritik kuasa mutlak Khalid G dalam kelulusan Geran RM300 juta dan mengenepikan Pegawai Kewangan Negeri dan Setiausaha Kerajaan Negeri dalam proses kelulusan tersebut? Itu lah kan contoh amalan Ketelusan, Kredibiliti dan Akauntabiliti Regim Republik RM300 Juta Pakatam. Lagi mahu undi ke puak Republik RM300 juta Pakatam?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP MUSUHI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS KELDAI DAP SEJAK DULU

KLIP VIDEO KEGANASAN KAUM NEOLITIK PAKATAM SELANGOR

Pada hari ini kita amat bertuah kerana spesis manusia purba yang dikenali sebagai Neolitik telah berjaya ditemui di Selangor. Penemuan tersebut berjaya di rakam. Menurut pakar antropologi dari Eropah dan Amerika Syarikat mengakui ianya adalah sebuah penemuan yang terpenting dalam sejarah pengkajian antropologi dan eskavasi. Kebanyakan pakar antropologi dan sosiologi mengakui bahawa penemuan tesebut berjaya membuktikan Darwinisma dan evolusi manusia menjadi berok ada benarnya jika manusia itu menjadi ahli PAS DAP Dan PKR. Namun evolusi tesebut hanya berlaku di dalam persikitaran kondusif di mana ketiga parti tersejbut menguasai empat buah negeri. Mari kita saksikan bagaimana spesis berok samseng Pakatam menyerang YB Zulkifli Nordin.


REPUBLIK LGBTX PAKATAM SELANGOR: PERKAHWINAN SEJENIS, BOLEH!

SHAH ALAM: Demi mensejahtera rakyat dan berlaku adil kepada semua golongan rakyat tanpa mengira orientasi seksual mereka, Republik Papantanda Pakatan Selangor kemungkinan besar akan memastikan pernikahan gay dan lesbian dib. Aerikan taraf sahlaku. Anwar Ibrahim dan Ambiga sendiri sentiasa mempersoalkan kenapa perlu mendiskriminasikan manusia berdasarkan kepada orientasi seksual. Bukankah lebih mulia membebaskan manusia dari kengkangan hukum-hakam agama yang rigid di atas nama hak asasi manusia membuat pilihan. Ambiga dan Anwar Ibrahim berkeras mendakwa kempen Seksualiti Merdeka bukan bertujuan menggalakan amalan seks luar tabie tapi cuma mahu agar amalan itu disahkan sebagai boleh.  Biarlah pengamal seks luar tabie bebas mengamalkan apasaja kehendak naluri seksual mereka tanpa ada sebarang batasan. Adakah anda mahu negara ini menjadi sebuah neara yang dikenali sebagai HUB LENDIR SEDUNIA? Arab Saudi pun tak begitu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...