Sabtu, 27 Oktober 2012

MALUNYA PAKATAM AHZAB BILA RAKYAT DESAK KAIN RENTANG PROVOKASI MEREKA DI TURUNKAN SEGERA!

Kain Rentang Propaganda Provokasi Pakatam Ahzab Yang Di Gesa Rakyat Setempat Agara Diturunkan Segera ! Membuktikan bahawa Sokongan kepada Pakatam Ahzab Hanya Tinggal Kenangan Semalam dan Rakyat Sudah Ucap SELAMAT TINGGAL KEPADA PAKATAM AHZAB KERANA POLITIK EKSTRIMIS YANG DIAMALKAN OLEH PAKATAM AHZAB.

Kejadian ini benar-benar berlaku dan terjadi di Selangor dalam kawasan Parlimen Kuala Langat DUN Sijangkang. DUN tersebut dikuasai oleh Pakatam Ahzab. Pada PRU 12 lepas kawasan itu menjadi kawasan panas. Malah di situ jugalah bermulanya penentangan rakyat setempat yang dulunya melakukan undi protes mula dizalimi oleh rejim Pakatam Ahzab. 

Seorang pemimpin setempat telah lama memendam rasanya kerana seringkali melihat perpecahan anak-anak buahnya akibat politik ekstrim pakatam ahzab. Beliau pun turut di fitnah dan di caci maki oleh penyokong-penyokong tegar Pakatam Ahzab walaupun beliau seorang pengundi atas pagar. Kesabaran ada batasan.

Akhirnya kesabaran beliau begitu tercabar apabila berlaku perang kain rentang yang dicetuskan oleh pakatam ahzab mengutuk dan memaki serta memprovokasi pihak BN melalui kain rentang di atas. Satu laporan polis telah di buat oleh beliau agar pihak berkuasa mengambil tindakan menyuruh pihak berkenaan (Pakatam Ahzab)  menurunkan segera kain rentang tersebut.

Malam semalam semasa umat Islam di Kuala Langat mnyibukkan diri memakmurkan masjid dengan bertakbir, puak pakatam Ahzab sibuk ceramah agama baru mereka. Doloh Sani dan beberapa pemimpin DAP setempat. Tapi tak dapat sambutan yang hadir hanya ahli berdaftar mereka sahaja yang ntah beberap kerat. 
Terdahulu cerama pas turut tidak mendapat sambutan di Teluk Panglima Garang termasuklah ceramah agama Baru Pakatam Ahzab oleh Dewataraya Utama mereka Anwar Aib Braheem di pantai Morib minggu lepas. 

Kini Pakatam ahzab tidak mampu lagi nak mendabik dada kononnya rakyat suka mereka.

Sekarang Pakatam Ahzab mendabik dada seperti tabiat gorila yang menepuk dada sebagai hiburan kepada pengunjung zoo.

BINASALAH PAKATAM SELURUHNYA !

DOLOH SANI-MADU DUA AHLI PARLIMEN PKR BIADAP KUTOK CLA & HINA TUN DR MAHATHIR @ NajibRazakBIADAP DAN KURANG AJAR !

DI ATAS PENTAS CERAMAH DAP, DOLOH SANI-MADU DUA YANG MENGHALAU ISTERI PERTAMANYA KELUAR RUMAH DALAM BULAN RAMADAN LEPAS, MENGUTUK, MENCELA, MENCACI DAN MENGUMPAT TUN DR MAHATHIR NEGARAWAN ULUNG NEGARA !

APA JASA DOLOH SANI NI BERBANDING TDM?

APA PENGORBANAN DOLOH SANI KEPADA NEGARA BERBANDING TDM?

APA SUMBANGAN BESAR DOLOH SANI KEPADA AGAMA BERBANDING TDM?

DOLOH SANI DAH LUPA KE DR CHAN MAN HENG LAGI TUA 

KARPAL SINGH PUN DAH O.K.U 

POK NIK PUN DAH TUA GANYUT 

ANWAR AIB BRAHEEM PUN DAH NAK MASUK KUBUR


DAN BELIAU MELAKUKANNYA DI HADAPAN PULUHAN RIBU KERUSI-KERUSI PLASTIK KOSONG !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...