Ahad, 10 Mac 2013

OPS DAULAT HARI 6:PKR UPAH USD 2 JUTA PENGGANAS KIRAM III SUKU BUNUH RAKYAT YANG TAK UNDI PR??!! #PrayForSabah @

PKR = PENGKIANAT KEPADA RAKYAT! PEMENGGAL KEPALA RAKYAT! PENGGANAS KERAT RAKYAT! PENGGAL KEPALA RAKYAT!
( Nama Baru dan Iltizam Baru PKR Ke Putrajaya)


DEMI KEDAULATAN AGAMA BANGSA & NEGARA NAK SAMAN ..SAMAN LER!

Ng Lum Yong bekas pengasas PKR dan kini Presiden mendedahkan kepada umum bagaimana PKR dengan kerjasama SUARAM mengupah pengganas Kiram III suku MEMBUNUH RAKYAT MALAYSIA YANG TAK MENGUNDI PR !

Bukan rahsia lagi bahawa PKR idamkan Sabah.
Macam-macam cara PKR dah guna untuk menguasai Sabah tapi semuanya gagal!

Akhinya, mungkin pada perkiraan PKR cara paling mudah ialah:-

MENGURANGKAN BILANGAN DAN MENAKUTKAN PENGUNDI DI SABAH DENGAN MENGUPAH PENGGANAS KIRAM III MELAKUKAN PEMBUNUHAN KE ATAS PENGUNDI MELALUI TANGAN-TANGAN ZALIM PENGGANAS KIRAM III !Utusan Malaysia memetik sumber philSTAR.com melaporkan jurucakap Presiden Filipina Edwin Lacierda mengesahkan pendedahan Ng Lum Yong, bahawa pengganas Kiram III telah menerima upah sebanyak RM1,800 seorang dan dijanjikan TANAH & JAWATAN ! (Tipikal Janji Skema yang selalu digunakan oleh PKR )
Jurucakap Presiden Filipina, Edwin Lacierda berkata, pengikut Jamalul Kiram III yang menceroboh Sabah telah dipujuk untuk pergi ke Lahad Datu dengan janji akan menerima ganjaran sebanyak AS$600 dolar (RM1,800) seorang.
Menurut Lacierda, beberapa media turut melaporkan beberapa pengikut Kiram telah dibayar AS$600 (RM1,800), selain dijanjikan tanah dan jawatan.
Lacierda berkata, kerajaan Filipina juga telah meminta Kuala Lumpur mengakses penuh rakyat Filipina yang terjejas akibat krisis pencerobohan di Sabah.
Katanya, bilangan rakyat Filipina yang berada di Sabah dan menjadi pengikut Kiram hanyalah kecil, lapor philstar.com.
Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130310/dn_05/Pengikut-Jamalul-Kiram-dijanji-upah#ixzz2N6yyapB2 
© Utusan Melayu (M) Bhd 
PhilSTAR.com turut melaporkan bahawa BIRO SIASATAN NASIONAL Filipina (NBI) memulakan siasatan mengenai insiden Lahad Datu. Antara lain, disebutkan penasihat kepada Kiram III, Pastor "Boy" Saycon telah di panggil. Artikel penuh DI SINI .

Pada masa yang sama media Kanada juga mendedahkan perkara yang hampir senada.

Malah tak semena-mena pula status fesbuk Nur Misuari turut memainkan propaganda jahat dan fitnah PKR mengenai u-turn Aslan Lajim bapak kepada Saiful.

  

Klip video Anwar Ibrahim menyanyi lagu Sabah jatuh juga menjadi rantaian pembuktian kepada Konspirasi Curang & Jahat PKR dalam pencerobohan Lahad Datu. 

Lagipun selama ini melalui pertubuhan haram BERSIH, PKR sentiasa memarahi dan memaki hamun anggota Polis dan ATM yang tak mengundi mereka.

Malah Pok Nik dan Hj Hadi pun turut maki hamun rakyat yang menerima BR1M.

Jadi apalah sangat kan PKR upah pengganas KIRAM III suku untuk BUNUH & TAKUTKAN PENGUNDI SABAH kan dan dalam masa yang sama MENGURANGKAN BILANGAN PENGUNDI YANG TAK UNDI PR DALAM POLIS & TENTERA SECARA DRASTIK.

Hari ini, KPN dalam sidang media menyatakan 44 orang warga asing dan 4 orang yang terbabit melindungi pengganas Kiram III suku di Kampung Pinggir Bakau.

Seramai 85 orang orang di bawah Seksyen 130 (c) Kanun Keseksaan yang dibaca bersama dengan Akta Kesalahan Keselamatan (Langkah-langkah Khas) 2012 (SOSMA) ekoran pencerobohan kumpulan pengganas Sulu baru-baru ini.

Manakala dua orang PGA tercedera dalam satu pertempuran dengan pengganas Kiram III suku yang makin terdesak di asak di Kampung Tanjung Batu, Tanjung Labian. 

Tergamak DAP PKR PAS menawarkan khidmat guaman percuma kepada para Pengganas dan Pengkianat tajaan mereka yang telah bersyubahat dalam pembunuhan tak berperikemanusiaan anggota keselamatan kita!

BEGITU MAHAL HARGA PKR DAP PAS KE PUTRAJAYA .. NYAWA PENGUNDI DI SABAH , POLIS , ATM DAN KEDAULATAN NEGARA MENJADI BAYARANNYA ! 

CAIT ! 

HARAMJADah PUNYA PKR!

ANWAR IBRAHIM, KIRAM III SUKU & 2 MILLION DOLLAR PENGGANAS

LAHAD DATU OPS DAULAT MASUK HARI KE LIMA.

Two Million dolar Pengganas Kiram III sudah terjepit. Dipercayai bergerak dalam kumpulan kecil bagi mengelak di kesan oleh anggota keselamatan.

Tapi dalam dunia serba canggih dan teknologi maklumat dengan bantuan google map segalanya mungkin. Oleh itu amat penting sekali segala bentuk radio gelombang dijemkan dalam radius tertentu.

Menurut KPN jumlah tahanan meningkat kepada 103 orang kerana 27 orang yang menaiki tiga buah bot di tahan dalam keadaan mencurigakan semasa mereka memasuki kawasan merah OP Daulat.

Kekuatan anggota sang Saka Biru akan ditambah lagi dan para anggota keselamatan semakin menghampiri tempat persembunyian para pengganas Kiram III suku.

Ambe baru sahaja menonton video yang telah di rakam oleh pengganas Kiram III suku yang menyiksa tahanan anggota polis. Mangsa telah di ikat pada kerusi. Jari jemarinya di kerat satu persatu dalam keadaan mangsa masih sedar. Setelah itu, seorang pengganas telah menghiris mengelar leher mangsa tanpa belas kasihan semasa mangsa masih hidup sehingga putus kepala dari badan ! Mangsa mengelupur kesakitan!

Nyatalah, perbuatan pengganas Kiram III suku adalah provokasi yang amat melampau. Dan kemungkinan besar disengajakan untuk membangkitkan kemarahan agar berlaku pertempuran sepertimana yang dikehendaki oleh para dalang.

Insiden Lahad Datu ini sebenarnya membawa banyak keuntungan kepada pihak musuh luar negara dan para dalang. Oleh itu Pejabat Peguam Negara di minta segera melakukan pendakwaan ke atas mereka yang terbabit.

Dalam keadaan krisis sebegini, ambe fikir molek lah di gantung segala hak-hak pesalah di bawah Perlembagaan.

Kita mendesak agar Kiram III suku diekstradisikan ke Malaysia bagi perbicaraan jenayah mengikut perundangan negara.

Darah-darah anggota keselamatan yang terkorban kini di tangan-tangan para dalang insiden Lahad Datu. Bila mereka sendiri sudah berani bertindak di luar batasan maka pembalasan ke atas mereka tidak boleh ditangguhkan lagi waima melalui jalan perundangan.

Tunjukkkan saja video tersebut kepada Peguam Negara dan para hakim agar mereka sedar. Molek juga dipertontonkan kepada ahli Parlimen Malaysia dan kesemua Ahli Dewan Undangan Negeri secara tertutup.

Molek juga dipertontonkan kepada MAJLIS PEGUAM dalam sesi tertutup.

Kita lihat reaksi mereka.
Adakah mereka gembira atau mereka merasai setiap detik  'kesakitan' yang dialami oleh mangsa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...