Ahad, 29 Mei 2011

HELOOO MCA ! ORANG DAH KE MARIKH EKAU BERDENGKUR

DAP MERASAKAN BEGITU SELESA sehinggakan mampu mengherdik SAPP dikhalayak ramai dan memperkudakan PAS sesuka hati mereka. DAP tetap meletakkan calun Pengkhianat Melayu bertanding di kawasan majoriti Cina untuk memalukan MCA. MCA masih berdengkur, DAP sudah jauh ke hadapan. 


1. DAP sudah bersedia meletakkan calun-calun Melayu berketurunan pengkhianat untuk bertanding di  kawasan majoriti Cina bagi memalukan sekaligus mengaibkan MCA serta tempiasnya bakal mengena UMNO serta BARISAN NASIONAL. Kelompok pengundi Cina (sebahagiannya terutama golongan muda) yang khayal dengan ilusi kekuatan cauvinis rasis DAP sudah pasti akan memberikan undi kemenangan kepada calun pengkhianat Melayu dari DAP. 

2. MCA di bawah kepimpinan Chua Soi Lek ternyata tidak berupaya melawan pengaruh jahat satanisma DAP cauvinis rasis; sebaliknya Chua Soi Lek mencari pasal dengan pengundi Melayu di kawasan di mana kebanyakan calun MCA menang seolah-olah memberi laluan mudah kepada DAP untuk menjayakan rencana satanisma jahat DAP.


3. Teguran demi teguran dan nasihat demi nasihat telah diberikan kepada MCA namun Chua Soi Lek ibaratkan orang yang sudah mabok air ketum mahadewataraya Nik Aziz dan oberdos candu cauvinis DAP terus lena dan lena. Sepatutnya MCA berusaha keras dan memastikan segala gejala buruk dalam komuiti Cina dihapuskan terus terutama 'Pasar Bunga' . istilah yang digunakan dalam komuniti Cina merujuk kepada amalan Ah Loong, serta menghapuskan budaya perlindungan Kongsi Gelap ke atas perniagaan dan komuniti Cina.

4. MCA sepatutnya mengambil alih peranan dan fungsi sebagai pelindung komuniti Cina walau di mana saja menggantikan peranan kongsi gelap dan 'Pasar Bunga'. Bukannya bising mengenai isu-isu yang menyebabkan MCA bergaduh besar dengan pengundi Melayu. Chua Soi Lek perlu aktif membanteras dan menghapuskan amalan Pasar Bunga dan kongsi gelap dalam komuniti Cina di samping mendidik semula komuniti Cina agar BERASMILIASI secara aman dan sukarela.Jangan asik hendak duduk di bawah tempurung kepala lutut.


5. Sebenarnya, MCA sudah lama ketiduran sehingga komuniti Cina tidak selesa dengan kehadiran mereka. MCA gagal untuk mebawa mesej perpaduan acuan Malaysia dan enggan berganjak dari idealisma lapuk mereka. Jika Chua Soi Lek sudah tidak mampu, elok serahkan saja kepimpinan MCA kepada yang lebih layak lagi kerana masih ramai pemimpin MCA yang layak daripada beliau jika beliau enggan bangun dari lena panjangnya.

Perkara yang sama juga boleh dikatakan kepada sesetengah Bahagian dan cawangan UMNO masih terkedu dan terkelu. Sudahlah ! Bangun ! Maju ke hadapan, masa depan agama bangsa dan negara kini terancam dek fahaman pakatan TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS. Bangun semua! TEPUK DADA TANYA IMAN.

CARA FAHAMI PAKATAN JAHAT PAS DAP & PKR (11): Bila Mereka Buat Lapuran Polis Maknanya Pusingan U 360 Darjah Mereka Buat.

Hujah Pusingan U 360. Lapuran Polis hanya sekadar membolehkan pihak Polis menjalankan siasatan ke atas pengaduan yang di buat oleh pengadu jika pada pendapat Polis ianya berbaloi untuk di siasat. Lapuran Polis bukan bererti pembuktian Jenayah Berlaku. Samalah seperti perlawanan bola, yang menang Barcelona bukan penanda aras Rejim Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS boleh menang PRU 13. 1. Kalau sudah bahlol memanglah bahlol. cerdik entah ke mana, bahlolnya berganda dan bertingkat-tingkat. Anda semua sudah biasa membaca hujah-hujah pusingan U 360 darjah termasuk segala temberang tembelang yang amat bahlol daripada orang-orang rejim Pakatan Toghut Satanisma dapkrpas. Ianya membuatkan kita terbahak-bahak mentertawakan kebahlolan yang mereka tunjukkan.

2. Ada 3 isu terkini yang dijadikan bahan pusinagn U 360 oleh mereka sekarang. Pertama isu minyak, pada mulanya mereka mengatakan minyak naik 30 sen, entah sumber bahol mana di ambil oleh mereka. Apabila minyak tidak naik, mereka membahlolkan lagi diri mereka dengan mendakwa selepas pru 13 baru naik. Setakat dakwaan sajalah tanpa bukti kukuh. 

3. Kedua mengenai isu tarif elektrik, sekali lagi mereka mambahlolkan diri mereka dengan mendakwa tarif elektrik sudah naik dan akan dinaikkan pada Isnin ini. Tup-tup, ianya hanya dakwaan bahlol mereka sahaja. Ketiga mengenai cara mereka buat pusingan U 360 darjah ke atas setiap lapuran Polis bahlol mereka.

4. Mereka akan menjual cerita bahlol mengatakan bila laporan polis di buat maka itu sudah menjadi pembuktian apa yang diadukan dalam laporan polis tiu adalah benar. Selepas itu mereka akan memburukkan pula pihak polis jika laporan polis mereka di bolayan oleh polis disebabkan memang perkara yang diadukan itu tidak berlaku. 

5. Paling lawak mengenai laporan polis yang di buat oleh Azuan Ab Rahman aka bloger dan facebooker mereka yang menggunakan nama alam maya HARAPAN RAKYAT. Bukan sahaja beliau buat pusingan U 360 darjah dengan membuat alasan bohong kepada Papa Gomo tetapi sebenarnya mahu menutup pelbagai kesalahan yang telah beliau lakukan selama ini terhadap individu, bloger dan facebooker pro Barisan Nasional dan UMNO dengan mendedahkan maklumat peribadi kelompok tersebut yang boleh membawa ancaman nyawa, keluarga dan hartabenda akibat pendedahan itu. 

6. Terlawak apabila mereka cuba menyakin rakyat dengan temberang mereka mengenai kekalahan MU dengan kemenangan rejim pakatan toghut satanisma dapkrpas dalam pru 13. Memanglah bahlol dan begitu desperado mereka sekarang ini kerana rakyat sudah muak dan jemu dengan mereka. 

7. Anda semua boleh mendapatkan gambaran yang lebih jelas apabila membaca artikel Husin Lempoyang di sini PROGRAM ANGKASA LEPAS PAKATAN MENEROKA MARIKH . Sejak kemunculan mereka di persada politik negara, mereka memang sekelompok manusia yang tidak berintergriti, tidak berwibawa, tidak telus dan tidak bertanggungjawab. Mereka hanya menjual mimpi dan janji kosong. Apabila mereka gagal melaksanakannya, apa susah,  buat saja LAPORAN POLIS terhadap UMNO!

Perhimpunan BERSIH 2 merupakan suatu lagi usaha desperado mereka untuk memastikan rakyat terus diperbodohkan dan perlekehkan untuk menakut-nakutkan rakyat dengan temberang mereka supaya rakyat mengundi mereka. Anda masih mahu diperbodohkan terus oleh mereka? TEPUK DADA TANYA IMAN.

KAUM CINA MULA MERASA TERPINGGIR DAN TERANCAM (9): Tuntutan Yang Melampaui Hak Berpatutan.EDISI INI DIKELUARKAN KEMBALI kerana akhir-akhir ini Ketua kelompok Cina Chua Soi Lek dan gerombolannya (bukan semua) yang sudah hilang arahtuju dalam politik kini membuat tuntutan-tuntutan yang melampaui hak berpatutan dalam soal biasiswa dan masih membontoti semangat cauvinisma rasis DAP.1. Penerima Biasiswa yang diberikan oelh kerajaan Barisan Nasional sebagai menunaikan janji mengikut polisi Transformasi 1 Malaysia, ialah sebanyak 4 000 orang. Seramai 1 400 orang dari kaum Cina menerima biasiswa tersebut. Chua Soi Lek masih belum waras lagi nampaknya apabila membuat gesaan dan terus menerus mendesak secara melampau batas hak berpatutan.

2. Pentadbiran DS Najib sendiri pun sudah terlalu banyak mengesot dalam soal pemberian biasiswa ini hanya semata mahu menunjukkan keikhlasan beliau mengenai keprihatinan pentadbirannya. Beliau sanggup menghadapi kritikan hebat akibat tindakannya itu yang telah menimbulkan pula keresahan di kalangan pelajar cemerlang 9A dan 8A etnik lain khususnya etnik Bumiputera yang mana hak tersebut telah dijamin di dalam Perlembagaan Malaysia.Masih belum cukupkah apa yang pentadbiran DS Najib berikan kepada 1 400 orang pelajar kaum Cina tersebut? Jangan melampau sangat dan bersikap ultra kiasu kelak kaum Cina juga akan sentiasa rugi sepanjang masa.


3. Negara sudah menghampiri titik di mana semakin ramai bilangan etnik Bumiputera berjaya dalam mendapatkan 9A dan 8A, akan tiba masanya nanti apabila jumlah pelajar Bumiputera yang cemerlang melebihi kecemerlangan pelajar etnik Cina dalam ratio 600 : 1 ( 600 pelajar Bumiputera cemerlang berbanding 1 pelajar Cina cemerlang). Masa itu apakah ketidakwarasan Chua Soi Lek masih mahu diperturuti?

4. Realitinya, kaum Cina dari dulu sehingga sekarang masih duduk dan terperangkap dalam pemikiran sempit alam budaya Cina sendiri yang sering menganggap mereka lah terhebat dan tidak mahu menerima persaingan hebat daripada mana-mana kelompok lain. Golongan persatuan peniaga dan Dewan perniagaan kaum Cina jugalah bertanggungjawab sepenuhnya mencipta Inflasi Harga pada masakini. Inilah baruanya perangai mereka semata-mata mahu membuka jalan kepada DAP menguasai Malaysia. Belumpun mereka menguasai sepenuhnya, mereka sudah tunjukan lagak samseng Ah Long. 


5. Malah Budaya Rasuah jugalah bermula dari amalan perniagaan mereka yang selalu memujuk halus pegawai-pegawai kerajaan dan ahli politik dengan 'Duit Kopi' apabila sudah ketagihan dan/atau ada yang mahu keluar, terjun bangunanlah jawabnya. Pentadbiran DS Najib sudah patut sedar bahawa hanya ada 1 cara sahaja untuk menundukkan kaum Cina ini iaitu MEMPERKASAKAN BUMIPUTERA DALAM SERBA SERBI kerana kaum Cina hanya tunduk kepada kaum yang lebih perkasa dan kuat daripada mereka seperti orang Putih dan puak Manchu yang pernah menjajah mereka. 

6. Pentadbiran DS Najib juga wajib menghapuskan semua KONGSI GELAP dan MAFIA CINA SEBERANG LAUT,  lakukan sepertimana yang pernah dilakukan oleh RANCANGAN BRIGGS di bawah SIR HENRY GURNEY yang memisahkan kelompok majoriti Cina dengan kelompok komunis. Aktiviti PERJUDIAN, RUMAH MAKSIAT, PENYELUDUPAN, PERDAGANGAN MANUSIA, PELACURAN dan DADAH WAJIB DIHAPUSKAN TERUS. Aktiviti inilah yang menjana pendapatan kongsi gelap dan kumpulan Mafia Cina yang menjadi dalang kepada komuniti peniaga dan Dewan Perniagaan Cina. Kelemahan kekuatan Kongsi Gelap dan Mafia Cina bakal memerdekakan Persatuan dan Dewan Perniagaan Cina sekaligus mengembalikan mereka ke pangkuan Barisan Nasional.

Kumpulan Pemikir pentadbiran DS Najib sepatutnya memberikan penekanan dan tumpuan kepada penghapusan dan pemecahan rangkaian PASARAN MODAL HARAM melalui kegiatan PEMBERSIHAN WANG HARAM [ MONEY LAUNDERING] dan bukannya berfikir seperti kartun Walt Disney ataupun kartun watak TOM and JERRY. TEPUK DADA TANYA IMAN.

EDISI SARAPAN: Pelanduk Sibertruper AMK Masuk Jerat.PELANDUK  MASUK JERAT atau AMK MASUK JERAT. Nahai nala punya besar bingai sibertruper satanisma PKR. Papa Gomo bagi pihak NADI RAKYAT berjaya memerangkap pasukan sibertruper AMK yang selama ini menghasut dan membuat ancaman di alam maya. 


AZUAN AB RAHMAN aka HARAPAN RAKYAT
Muka macam cipet berminyak 
macam PATI lari dari Pusat Tahanan
Tengkiu Papa Gomo
Muaaahhss sama AZUAN. Ha ha ha 


1. Sebelum daripada ini, milosuam telah didedahkan, kini terbaru kepala besar sibertruper dan pemimpin AMK PKR yang mendalangi kegiatan hasutan dan ancaman yang dilakukan oleh sibertruper AMK selama ini terdedah bagaikan pelacur China Doll dibogelkan dalam video salahlaku seksual pemimpin pembangkang. Mari berkenalan dengan AZUAN AB RAHMAN aka HARAPAN RAKYAT, AZMIZAM ZAMAN HURI dan FARIZ MUSA yang menjadi tulang belakang kepada kegiatan perang saraf siber AMK dan PKR. 

2. Mereka sering mendedahkan identiti para facebooker dan bloger Barisan Nasional dan UMNO tanpa memikirkan soal keselamatan nyawa, keluarga dan hartabenda orang yang mereka dedahkan sesuka hati mereka. Kini, NADI RAKYAT  mengambil inisiatif dan memasang jerat agar sibertruper AMK PKR pula mendedahkan diri mereka secara sukarela. Ternyata, perangkap yang di pasang oleh Papa Gomo  menjadi ! Begitulah tahap bahalolnya sibertruper satanisma AMK PKR ini. 


3. Papa Gomo dan JS sendiri pun seringkali diberikan ugutan dan ancaman bunuh, malah Papa Gomo baru-baru ini menerima ancaman ugutan bunuh begitu juga dengan Azmy Awang Kelanajaya. Kini Papa Gomo sengaja memerangkap sibertruper satanisma AMK PKR. Ternyata perangkap tersebut amat menjadi dan mengena sekali. Tahniah kepada Papa Gomo kerana sanggup menjadi Kambing Hitam dalam Gameplan terhebat ini.


4. Terus terang dikatakan alasan yang diberikan oleh AZUAN AB RAHMAN adalah tidak benar kerana bukanlah kerana berdebat dalam isu yang disebutkan oleh AZUAN AB RAHMAN tersebut dan kini kita dapat gambaran jelas bagaimana mereka menipu dan berbohong. Sila ke pautan PAPA GOMO
5. Apapunlah, kini semua sibertruper UMNO/ BARISAN NASIONAL sudah mengetahui siapakah dalang utama kepada sibertruper AMK PKR selama ini.

Berilah sokongan padu kepada Papa Gomo dan selepas ini tim NADI RAKYAT akan membongkar dan mendedahkan siapakah sebenarnya yang sering membuat ancaman dan ugutan bunuh di facebook dan di laman sosial lain terhadap sibertruper UMNO/ BARISAN NASIONAL serta individu yang pro UMNO/ BARISAN NASIONAL. Tahinah PAPA GOMO ! Terimakasih AZUAN AB RAHMAN! TEPUK DADA TANYA IMAN. 

KEJUTAN ! JAM 3 PAGI & KISAH AHLI PAS MOHON RUMAH MELALUI UMNO.


PUTRAJAYA, AHAD MEI 29,2011. YAB DS Najib Tun Razak akan bersama-sama golongan belia menyaksikan perlawanan antara MU dengan Barcelona di Putrajaya jam 3 pagi ini. Sertailah beliau untuk memeriahkan suasana dan beramah mesra dengannya. Bloger Taipingmali mendedahkan pengakuan seorang bekas ahli PAS.1. Dinihari ini jam 3 pagi, jom bersama YAB Perdana Menteri DS Najib Razak akan bersama-sama golongan belia menyaksikan perlawanan MU dengan Barcelona di Putrajaya. Jangan lepas peluang ini bersama dengan DS Najib Razak. Apa tunggu lagi? Cepat hidupkan enjin kereta dan mtorosikal anda dan menuju ke Putrajaya ! Jom !!!!

2. Dengarkan video ini pengakuan ikhlas orang PAS mengenai keadaan PAS sebenarnya, di mana dapat difahamkan bahawa kepimpinan PAS meraih kekayaan peribadi dan membiarkan ahli-ahli PAS di bawah terkontang kanting tanpa pembelaan wajar. Didedahkan juga mengenai penyelewengan yang berlaku semasa PAS memerintah di bawah telunjuk DAP. Terimakasih kepada Taipingmali. !


Bekas Ahli PAS tersebut menyebutkan ' PAS tipu ..... PAS sebenarnya tidak ada peruntukan ... berbelas bulan mana hak kita (Melayu) ?'  Di mana kesemua wang derma dan wang perbendaharaan negeri Perak semasa PAS memerintah di bawha telunjuk DAP? Jelas, Nizar Lambai adalah BONEKA HIDUP DAP. DAP PARTI RAISI CAUVINIS AMAT CELAKA. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...