Selasa, 16 Ogos 2011

AWAT KHALID GEREJA GABRA BEROK NIE???

APABILA BERSALAH dan 'push to a corner' pemimpin-pemimpin pembangkang sudah pasti akan menggunakan Politik Ugutan/Ancaman untuk menutup skandal yang mereka kantoi. Begitulah terjadi kepada Khalid Samad. Apabila beliau dikantoikan oleh Papa Gomo melalui pendedahan campurtangannya bersama Nik Nadzmi, Teresa Kok, Ronnie Liu dan Elizabeth Wong mempengaruhi MBPJ agar membatalkan tindakan sita ke atas DUMC


Khalid Gereja hanya memberikan alasan bahawa salah seorang pengadu yang dinyatakan di dalam Minit Mesyuarat tersebut beralamat di satu tempat yang 'amaaattttt jjjjjaaaaaauh dari Petaling Jaya'. Oleh itu mustahil lah. Tak lah jauh mana pun, pengadu itu beralamat di Damansara. Tapi takkan itu saja alasannya ? Apakata jika Papa Gomo tampilkan saksi berkenaan. Ini bermakna kesemua pihak yang membuat lapuran polis pada hari ini telah MELAKUKAN LAPURAN PALSU DAN BOLEH DIKENAKAN TINDAKAN. MALAH PAPA GOMO BOLEH MENYAMAN KEMBALI MEREKA YANG TERBABIT SAMPAI MEREKA JUAL SUAR DALAM .

LECEHLAH PAKATAN HARMAJADAH INI. TIDAK ADA KEBEBASAN BERSUARA LANGSUNG LAH !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

GEGAK GEMPITA ! SAMBUNGAN VIDEO JAIS SIASAT GDUMC & AKSI MURTAD.

GEGAK GEMPITA ! Dalam video ini amat jelas terdapat seorang yang dipercayai bekas penganut Islam sedang memberikan ucapan mengenai pengalaman murtadnya. Sungguh selambanya mamat itu berbuat demikian seolah-olah kemurtadan yang dilakukan olehnya merupakan sebuah Kejayaan Yang Paling Besar dalam hidupnya. CIS !!! Sungguh Kurang ajar benar DAP ! Sila baca juga di sini screwkuat69.blogspot.com: pemeriksaan jais di gmdu 3 ogos 2011.html. Ini kerana sumber asal video ini adalah daripada bloger screwkuat69. Ok saksikanlah video ini.


Menurut screwkuat 69, Teresa Kok dan peguam bagi pihak gereja sel Annou Xavier , seorang peguam dari Persatuan Peguam Katolik telah membuat rancangan untuk menutup gerakan Agenda Murtad ini daripada diketahui umum. 

Dalam masa yang sama, Nik Nadzmi dan Elizabeth Wong Ratu Bogel PornoKR telah berang dengan pendedahan PAPAGOMO mengenai LAPURAN KRONOLOGI yang disiarkan dalam blog nya. Kedua bahlul politik tersebut menuduh PAPA GOMO . Mereka berdua dikatakan melompat-lompat bagaikan dua ekor kera kena belacan Melaka dan akan melapurkan kepada SKMM. Manakala kononnya MBPJ turut akan membuat Laporan Polis terhadap PAPA GOMO.

Nik Nadzmi dalam nada kecewa kerana dikantoikan menyatakan bahawa itu semua adalah pembohongan dan penipuan serta bloger pro kerajaan mendapat upah mahal tapi buat kerja tak teliti. Kesian Nik Nadzmi muda-muda sudah mengalami kontusi otak dan berhalusinasi berkenaan dengan kepakarannya sendiri yang dipertuduhkan kepada pihak lain.

PKR sudah berada di ambang kehancuran kerana jika perkara perlindungan khas yang diberikan oleh PKR kepada Agenda Murtad diketahui umat Islam, niscaya gegak gempitalah sekelian umat Islam berbondong-bondong meninggalkan PKR tekrontang kanting. Suatu natijah di mana Nik Nadzmi dan Elizabeth Wong mahu terjadi kerana mereka terpaksa menjadi bloger jalanan kembali.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENGAKUAN RAFIZI MENGENAI SOKONGAN PADU PKR KEPADA AGENDA MURTAD??!!

Berdasarkan kepada maklumat yang didedahkan oleh doktor bloger Dr Novandri (mindaintelekmelayu.blogspot.com) yang memetik sumber asal daripada bloger screwkuat, Rafizi Ramli Pengarah Strategik PKR Pusat dalam pertemuan dengan screwkuat mengakui bahawa  mempunyai pengetahuan mengenai kegiatan memurtadkan umat Islam yang dilakukan oleh sesetangah gereja di negara ini. 

Pengetahuan ini berdasarkan kepada maklumat peribadi yang diperolehinya daripada lingkungan rakan-rakannya dari gereja. Modus Operandi pihak gereja terbabit ialah dengan secara perlahan 'menarik' umat Islam bermasalah sebelum akhirnya di minta menukar agama. Namun Pakatan Rakyat tidak dibenarkan membicarakan mengenainya dan diarahkan menunggu laporan penuh. Baca seterusnya di sini

 PANAS ISU GEREJA DUMC;- JAMBU ANWAR DEDAH PERINTAH TUTUP MULUT DALAM PKR!
Seperkara yang menarik, hasil perbualan Tukang Screw dengan Rafizi Ramli, Pengarah STrategik PKR Pusat, beliau secara peribadi mengetahui dan sedia maklum bahawa gereja-gereja di Malaysia sememangnya ada mengadakan gerakan mengkristiankan umat Islam di negara ini kerada dia sendiri mempunyai ramai rakan dari gereja. Modus Operandi pendakwah kristian dalam gerakan ini ialah dengan secara perlahan “menarik” umat Islam yang bermasalah sebelum akhirnya diminta menukar agama. Tambah Rafizi lagi, Pakatan Rakyat dilarang memberi sebarang komen berhubung isu ini dan hanya menunggu laporan penuh sahaja. Beliau turut mengulas kenyataann Tuan Ibrahim Tuan Man yang mahukan bukti yang cukup dan kukuh sebelum “menceroboh” gereja. Kenyataan “play safe” daripada Ketua Penerangan PAS Pusat.-ScrewKuat
Kalau benarlah begitu bermakna Pakatan Haramjadah memang sokonglah usaha-usaha murtad, ya la DIAM bermakna SETUJU ! Yea tak?

JAWATANKUASA TERPILIH PARLIMEN UNTUK MENGHILANGKAN SYAK WASANGKA KEPADA PROSES PILIHANRAYA.


Di atas adalah petikan daripada BERNAMA yang melaporkan bahawa DS NAJIB memberikan respons unutk menunjukkan komitmen BARISAN NASIONAL bagi menghapuskan sebarang keraguan dan syak wasangka kepada proses pilihanraya yang mungkin di dakwa dimanipulasikan oleh BARISAN NASIONAL. 

Diharapkan bahawa cadangan-cadangan dan usul-usul oleh JAWATANKUASA TERPILIH PARLIMEN nanti tidak memasukkan sebarang PEMERHATI BEBAS dari luar negara. Ini kerana motif PEMERHATI BEBAS amatlah diragukan sekali. 

Kita tidak mahu kerahsiaan keputusan JAWATANKUASA TERPILIH PARLIMEN bagi pembaharuan pilihanraya dimaipulasikan oleh pihak pembangkang bagi memastikan kemenangan mereka secara tidak adil, tidak bersih dan tidak telus melalui campurtangan pihak asing. Perkara yang sama pernah terjadi di Afghanistan dan di Timur-Timur tidak lama dulu. 

KEPIMPINAN NGOKS PAS & PKR SANGGUP BERSENGKONGKOL MURTADKAN UMAT ISLAM.

Saf kepimpinan soSIALis PAS dan PKR bukan semuanya 100% orang Melayu dan mengikuti mazhab As Syafie' manhaj Assyariyya dan Maturiddi Kebanyakkannya mengikuti ntahapakebenda punya manhaj. Kebelakangan ini mereka lebih cenderung kepada fahaman SoSIALis Religus kerana mahukan undi kaum muda Cina dan India. Bagi mengekalkan jawatan politik dan pengaruh mereka selama mana hayat di kandung oleh tubuh badan mereka merasakan perlunya melakukan pembodekan berterusan kepada pengundi-pengundi muda Cina dan India. Natijah pembodekan berterusan tanpa akal tidak dipedulikan oleh mereka lagi. 

Isu DUMC dan Nasihat Hukum bukanlah perkara main-main. Ianya perkara serius. Ianya membabitkan soal AKIDAH dan mempertahankan perlindungan agama Islam di dalam Perlembagaan. Perbandingan dengan isu Ratu Cantik dan isu serbuan JAIS ke atas the SHIP dulu tidak sama tarafnya dengan isu DUMC dan Nasihat Hukum. 

Pemimpin-pemimpin ngoks dalam PAS wajib menyedari bahawa apa pyang mereka lakukan dalam isu DUMC dan Nasihat Hukum hanya membantu puak SOSIALISMA DAP. Kenyatan-kenyataan pemimpin-pemimpin ngok PAS mempertahankan tindakan DUMC dan mempertikaikan tindakan JAIS hanya membersihkan 'dosa-dosa' yang dilemparkan kepada UMNIO dalam isu Ratu Cantik dan The Ship.  Malang sungguhkan PAS lebai Malang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...