Isnin, 7 November 2011

AWAT BANGANG SANGAT SELIPARTERUPER ANWAR BERAHIM?!!!

ISU HAJI ANWAR IBRAHIM. Tahanp mentaliti dan tahap kecerdikan seliparteruper pembangkang semakin hari semakin mengendur.Ini disebabkan penggunaan otak mereka lebih banyak untuk membuat fitnah hasutan sehingga menjejaskan kredibiliti mereka sendiri. Shabat bloger GWM telah memberikan dua gambar imej bertindih yang dijadikan sebagai bukti oleh seliparteruper pembangkang kononnya Anwar Ibrahim telah mengerjakan haji dua kali. Lihat foto di bawah ini, dan baca selanjutnya di sini GELOMBANG WANGSA MAJU
Apa punya mentaliti seliparteruper pembangkang. Takkan hanya ada kemahiran buat imej bertindih sahaja? Atau ini merupakan daya usaha seliparteruper pembangkang untuk 'meliwat' kerjaya politik Anwar Ibrahim yang semakin merundum?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Saya Manyak Marah Lah Sebab Orang Islam Sembelih Lumbu

GOBIngai KRISHNAN. Apalah masalah mental yang Go-Bingai ni hadapai pun hamba tak taulah. Kalau sebelum ini Majlis Perundingan Agama Buddha, Kristian, Hindu, Skihism dan Taois mengatakan adalah HARAM SYARIE bagi umat Islam sembelih lembu, pada kali ini Go-Bingai kata adalah HALAL SYARIE sembelih babi. Kalau bertanya kepada Dato Mustafa Ali, katanya Go-Bingai ini pun tolol juga seperti Tony Puaka dan hanya menyatakan pandangan peribadi bukan pandangan rasmi kesepakatan pembangkang kerana Dewan Ulama Pakatan masih bercuti sempena hari raya aidil adha. Go-Bingai ini bukan sahaja Rasis tetapi anti Islam. Dr MAZA, kamu jangan ambil hati lah kerana ini pun gara-gara kamu yang selalu kata 'Budaya Membodek' bila tindakan di ambil terhadap kebiadapan pepuak sinun. Agak-agaklah pada perayaan KRISMAS yang mendatang ini apa pula ONAR yang bakal muncul?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENDEDAHAN PERJUMPAAN ANTARA TEO NEO CHING DENGAN TUHAN GURUNYA,

IYAAAAAA !!! KATA PAH BEDAH, Video ini dikirimkan oleh Pah Bedah (bukan nama sebenar) kepada MatKilaupenang (nama pena) diterbitkan untuk tontonan ramai. Teo Noe Ching telah berjumpa dengan Tuhan Gurunya Mahadewataraya Nik Ajih di sebuah lokasi terpencil untuk mendapatkan sedikit sebanyak tunjukajar dan nasihat. Seronok gak tengok Teo Neo Ching seperti kencingkan Tuhan Guru Mahadewataraya Nik Ajih.TEPUK DADA TANYA IMAN!
BILA MUSTAFA ALI KATA TONY PUAKA TOLOL.

Ko ni Tony Puaka Kalo Iya Pun Bila Bercakap Guna Bahasa Hindi la
Atok Stapa, I'm NOT CLEVER .

PANDANGAN PERIBADI & RASMI. Dato Mustafa Ali Setiausaha Agong (tingkat ke berapa agongnya ntahlah) menafikan kenyataan Setiausaha Penerangan DAP Tony Puaka berkenaan menamatkan perkhidmatan sejumlah besar kakitangan awam sebagai pandangan peribadi Tony Pua. Menurutnya (kata dustanya) kesepakatan parti pembangkang masih belum buat sebarang ketetapan rasmi mengenainya (kalau dah buat pun takkan nak mengaku) "Saya perlu memberi respons ( berbohong) tentang isu ini kerana ia bukan pendirian rasmi pihak pembangkang (hanya DAP tapi kami sokong secara diam-diam sebab ahli kami akan mengisi semua jawatan kosong tersebut), sebaliknya (sebenarnya) bagi saya (sebagai setiausaha Agong PAS atau atas kapasiti peribadi?) ia hanya merupakan pendirian peribadi Tony Pua (sebagai Setiausaha Penerangan DAP)" katanya kepada Mingguan Malaysia (uiks????? Boleh plak memberi pandangan kepada akhbar yang paling di benci olehnya?). Sudah-sudahlah Mustafa Ali. Pada pandangan peribadi saya bukan pandangan rasmi para bloger tak bertuan dan gerombolan bloger pro UMNO/BN mengenai kenyataan kamu (Mustafa Ali) ada seperti berikut:-
  1. Sejak bila Setiausaha Agong PAS diberikan kuasa untuk menafikan kenyataan Setiausaha Penerangan DAP?
  2. Tony Pua telah membuat kenyataan itu bukan di dalam bilik tidur atau bercakap dengan gelfrennya dalam bilik mandi tetapi dalam sebuah majlis.
  3. Mustahil Tony Puaka tidak tahu menahu apakah pendirian rasmi kesepakatan parti pembangkang.
Jangan menjadi seperti Anwar Ibrahim lah Mustafa Ali, tak pernah mengerjakan haji tapi mengaku kemudian terkantoi dek kerana malu tuduh DS Najib macam-macam. Cuma sedikit pertanyaan lah Mustafa Ali, adakah segala kenyataan Tuhan Guru Nik Aziz mengenai Hudud adalah pendangan peribadinya sahaja dan bukan pandangan rasmi PAS? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

UPACARA RITUAL IKRAR SUMPAH DEMI UNDI OLEH JENTERA PILIHANRAYA PAS DUN KUALA BESUT.
(SURAH AL QALAM: AYAT 7-10))
 (7) إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِين
 (8) فَلَا تُطِعِ الْمُكَذِّبِينَ
 (9) وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَيُدْهِنُونَ
 (10) وَلَا تُطِعْ كُلَّ حَلَّافٍ مَّهِينٍ
Sesungguhnya Tuhanmu, Dia lah jua yang lebih mengetahui akan orang yang sesat dari jalanNya, dan Dia lah jua yang lebih mengetahui akan orang-orang yang mendapat petunjuk. (7)
Oleh itu (berpegang teguhlah pada ajaran Islam yang sedang engkau amalkan, dan) janganlah engkau menurut kemahuan orang-orang yang mendustakan (ugama Allah). (8) 
Mereka suka kalaulah engkau bertolak ansur (menurut kemahuan mereka), supaya mereka juga bertolak ansur berlemah-lembut (pada zahirnya terhadapmu).(9)
Dan janganlah engkau (berkisar dari pendirianmu yang benar, dan jangan) menurut kemahuan orang yang selalu bersumpah, lagi yang hina (pendapatnya dan amalannya), (10)

Sekarang anda saksikan pula UPACARA RITUAL 'ORANG YANG SELALU BERSUMPAH LAGI HINA (PENDAPATNYA DAN AMALANNYA) secara langsung dalam klip video Youtube ini oleh Jentera Pilihanraya PAS DUN Kuala Besut yang di buat dalam markaz PAS. 


Kenapa mengenepikan ikrar sumpah di dalam Doa Iftitah dan dalam Tahiyyat Awal dan Akhir? Kenapa ikrar sumpah yang sedemikian rupa diutamakan? Kenapa diutamakan nama pemimpin? Kenapa berumpah dan berikrar di ats nama pemimpin? Kenapa dilakukan dalam tempat ibadah? Sudahkah jelas kepada anda semua mengenai ayat-ayat al Quran yang di petik di atas dengan amalan yang ditunjukkan dalam klip video ini?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENUBUHAN DUA CAWANGAN DAP 100% MELAYU !


Kenapa ada Melayu sanggup menjadi ahli DAP? Kenapa wakil-wakil DAP mempamirkan sikap berbaik-baik dengan pengundi Melayu? Kenapa ada Melayu tidak memikirkan lebih baik mereka menjadi ahli DAP daripada menjadi ahli UMNO? Kenapa DAP berjaya memujuk rayu pengundi Melayu menjadi ahli DAP? Adakah Melayu akan bertambah baik jika menjadi ahli DAP? Kenapa Melayu tidak mahu menguatkan parti politik Melayu sendiri? Kenapa Melayu masih suka berbelanja di kedai milik bukan Melayu? Inilah sikap sesetengah Melayu yang terlalu mengambil berat mengenai kebajikan dan kebaikan orang lain daripada memandang kepada kebaikan bangsa sendiri. Kenapa orang Melayu masih suka menperhambakan diri kepada kaum lain?Atau mereka yang menjadi ahli DAP tersebut merupakan pemegang kad pengenalan kod 71?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...