Jumaat, 8 Julai 2011

LEGA ! AKHIRANYA AMBIGAL SETUJU TERIMA TAWARAN TERESA KOK BERHIMPUN DI LADANG MEGA KHINZIR SELANGOR.

Berdasarkan kepada tweet-tweet, faciecrook dan blog pro pembangkang terutamanya yang di taja oleh Projek Ladang Mega Khinzir Selangor, MB Incorporated, perhimpunan BEERSHIT akan diadakan di Ladang Mega Khinzir Selangor sebagai menyambut baik kelonggaran yang diberikan oleh KDN dan Polis membenarkan perhimpunan di luar ibukota negara. 

"Setelah berbincang dengan semua rakan-rakan dalam DAPKRPASM, mereka semua bersetuju dengan cadangan YB Teresa Kok agar di buat perhimpunan di Ladang Mega Khinzir Selangor, tempatnya BERSIH, tidak najis dan dilengkapi dengan sistem penghawa dingin" menurut jurucakap yang ditemui semasa sedang membersihkan najis khinzir di lokasi berkenaan.

" Kami tidak ada masalah jika perhimpunan diadakan di sini memandangkan pihak pengurusan akan memberikan cuti sehari kepada kami dan bolehlah kami enjoy-enjoy shoping-shoping di KL' menurut seorang buruh wanita berasal dari Selatan India tempat asal suami AMBIGAL.
Pihak pengurusan tidak dapat diketemui melainkan dengan sinis berkata " Lu olang apa pasat picaya sama tu bloger/ fesmuker Jas Salleh ? Lia tulih tulih lawak maa !" 

Manakala reaksi yang sama di terima daripada pejabat YB Teresa Kok di mana makcik cleanernya dengan nada kesal berkata " YB Teresa Kok amat kesali ama pak Jas Salleh yang aja-aja tulis maonya BERSIH ke Ladang Mega Khinzir."

Sekian dilapurkan.

MORAL YANG HENDAK DISAMPAIKAN:-
Begitulah analogi BERSIH. bagi pihak penganjur dan penyebar dakyah BERSIH, kononnya matlamat mereka ialah untuk membersihkan sistem pilihanraya tetapi sebenarnya TIDAK. Niat dan maksud mereka adalah kotor dan jijik kerana sebenarnya mereka mahu menimbulkan PROVOKASI dan MENCABAR INTERGRITI KERAJAAN MALAYSIA. Sasaran mereka sebenarnya ialah perhimpunan yang diadakan di luar negara. Beginilah sikap golongan kelompok politikus dan aktivis anarkis revolusioner sosialis komunis yang tidak mempedulikan apa kemahuan rakyat jelata tetapi lebih mementingkan kehendak mereka. Belumpun mereka menjadi KERAJAAN PUSAT, mereka telah memperlihatkan bagaimana cara dan kaedah mereka memerintah, yakni secara KUKU BESI, ANARKIS & BERSIFAT ZALIM kepada rakyat. 
TEPUK DADA TANYA IMAN.

SEMUA ADUN DAPKRPAS DI SELANGOR KETULAHAN SULTAN SELANGOR.

MENGEJUTKAN ! Itulah yang dapat digambarkan oleh penulis apabila diberitahu oleh Pawang Tempatan ( kali ini mangkuk tandas hayun awam berhampiran ibupejabat UNIT FITNAH SELANGOR - Kilang Fitnah Rejim Talibarut Zionis DAPKRPAS) yang memaklumkan sebentar tadi melalui pesanan ringkas telekomunikasi bahawa semua ADUN-ADUN DAPKRPAS kini bersesak-sesak di seluruh lokasi KLINIK 1 MALAYSIA yang berdekatan akibat baru sahaja terkena tulah Sultan Selangor yang bertitah murka kerana angkara ADUN-ADUN DAPKRPAS yang masih berdegil mahu melakukan perhimpunan haramjadah di ibunegeri Selangor. Paling terok ketulahan adalah Elizabeth Wong, Teresa Kok dan Khalid gagap yang kini dikatakan akan menyondol-nyondol kepala mereka apabila melihat warna kuning.

KDYMM Sultan Selangor telah memberikan amaran keras kepada penganjur dan peserta perhimpunan haram BERSIH agar tidak melakukannya di mana-mana bahagian jajahan takluk negeri Selangor termasuk menggunakan masjid dan surau sebagai tempat penginapan percuma.

Lapuran penuh petikan mstar di bawah:-

Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah menitahkan supaya surau dan masjid di negeri ini tidak dijadikan tempat berehat atau tidur oleh mereka yang menyertai perhimpunan Sabtu ini.
Baginda bertitah sekiranya orang Melayu sanggup berkumpul di masjid atau surau untuk melakukan sesuatu yang salah di sisi undang-undang, maka ini menunjukkan betapa rendahnya pemikiran orang-orang Melayu di dalam memuliakan rumah suci Allah kerana rumah ibadat itu adalah tempat mulia untuk beribadat dan mendekati diri kepada Allah.
"Beta menegaskan sekali lagi agar peraturan dan arahan yang dikeluarkan oleh Majlis Agama Islam Selangor (Mais) dan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dipatuhi kerana ianya bertujuan untuk menjamin kesejahteraan umat Islam di Selangor," titah baginda ketika merasmikan Masjid As-Salam, Bukit Sentosa di sini.
Turut hadir ke majlis itu ialah Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dan Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Mohd Khusrin Munawi.
Berkaitan ada pihak-pihak yang mahu menganjurkan demonstrasi jalanan, baginda menasihatkan kepada seluruh rakyat Selangor supaya tidak terlibat atau mengambil bahagian atau menyertai demonstasi jalanan ini pada bila-bila masa jua pun kerana ianya akan merugikan negeri ini.
"Pada hemat beta, demonstrasi jalanan pada bila-bila masa jua pun boleh merebak dan menjadikan keadaan tidak terkawal dan akan menyusahkan rakyat jelata, di mana kedai-kedai dan premis perniagaan akan ditutup kerana takut dirosakkan oleh para penunjuk perasaan, rakyat tidak dapat menjalankan aktiviti harian mereka, sekolah-sekolah dan pusat pengajian tinggi terpaksa ditutup serta keadaan keseluruhan negeri juga akan menjadi kelam kabut," titah baginda.
Sultan Sharafuddin bertitah sekiranya keadaan kucar-kacir berlaku, ekonomi negeri akan terjejas yang bukan sahaja membabitkan sektor pelancongan malah para pelabur asing juga akan merasa takut dan bimbang untuk berniaga di Selangor.
Titah baginda, sekiranya ada sesuatu yang tidak memuaskan hati dan ingin meluahkan sesuatu pendapat, ianya hendaklah dilakukan melalui saluran yang betul bagi mengelakkan provokasi yang boleh mencetuskan suasana tegang dan menjejaskan keamanan negara.
"Beta percaya rakyat negeri Selangor boleh berfikir secara waras sebelum membuat sesuatu keputusan dan dapat membezakan perkara-perkara yang baik atau buruk bagi memastikan bahawa negeri Selangor ini akan terus membangun dan rakyatnya yang berbilang kaum akan terus bersatu-padu serta hidup dalam keadaan aman dan sejahtera."
Baginda juga meletakkan keyakinan dan menyokong penuh pihak polis dalam menjalankan tugas mereka menjaga keamanan negeri dan negara serta keselamatan rakyat keseluruhannya.
Dalam pada itu, Sultan Sharafuddin menegaskan bahawa baginda akan mengambil tindakan tegas terhadap mana-mana pihak yang cuba mencetuskan api permusuhan dan perbalahan antara kaum dan masyarakat di negeri Selangor.
Baginda bertitah sebagai ketua negeri Selangor, baginda tidak akan membiarkan adanya anasir yang akan merosakkan bangsa dan agama.
"Di sini, beta ingin menyeru kepada rakyat Melayu di negeri Selangor ini supaya hendaklah bersatu-padu dan janganlah berbalah-balahan antara satu sama lain disebabkan oleh ideologi politik yang berlainan.
"Kita orang Melayu bersatu dengan satu agama, iaitu agama Islam," titah baginda.
Baginda akan merasa sedih jika rakyat Melayu di negeri Selangor berpecah-belah disebabkan pendapat politik yang berlainan.
"Negara kita telah merdeka sebegini lama dan beta percaya rakyat Melayu di negeri Selangor ini telah banyak mempelajari dan mengetahui akan kemajuan hidup yang telah dicapai dan yang akan dicapai," titah baginda.
Baginda turut mengingatkan orang Melayu supaya tidak terlalu mengikut emosi dan cepat terpengaruh dengan hasutan-hasutan yang tidak memberi keuntungan serta manfaat kepada diri sendiri, masyarakat, bangsa dan agama.
"Beta mengucapkan terima kasih kepada semua rakyat beta yang peka dan prihatin terhadap usaha-usaha mengekalkan keamanan dan kedamaian dalam negeri Selangor ini walaupun terdapat beberapa golongan yang cuba mencetuskan provokasi yang tidak diingini sejak kebelakangan ini.
"Tidak ada manusia normal yang sukakan pertelingkahan, ketidaktenteraman, permusuhan, apatah lagi memendam rasa benci dan syak wasangka," titah baginda.-MStar

MANA LAH KHALID G HENDAK LETAK MUKANYA SELEPAS INI. MALU ! 

TEPUK DADA TANYA IMAN.

PESANAN RINGKAS KEPADA WARGA IBUKOTA.

Kepada semua warga ibukota yang tidak berdosa dan tak angkat pot pasal perhimpunan sarkis kuning taik pundak pamblek pambu pundekutty AMBIGAL pada hari esuk, anda semua dinasihatikan agar TIDAK KELUAR RUMAH dan BERADA DALAM KELOMPOK KEJIRANAN ANDA SAHAJA. Jangan anda keluar rumah mahupun membiarkan barangan berharga anda berada di dalam rumah kediaman anda. Memandangkan kaki-kaki pecah rumah sudah bersiap sedia untuk melakukan acara jenayah kerana mereka tahu pihak polis akan sibuk menangani masalah jiwa dan mental pundek pamblek pambu pundekutty AMBIGAL dan konco-konconya. Namun begitu pihak polis sentiasa berada dalam keadaan bersiap siaga. sila hubungi KETUA BALAI POLIS yang berdekatan untuk mendapatkan nasihat-nasihat dan langkah-langkah pencegahan bagi keselamatan diri anda serta keluarga anda. 

Dinasihatkan agar anda bersama jiran anda mengawasi dan membantu menjaga keselamatan masing-masing. Dinasihatkan juga anda tidak turut serta dalam perhimpunan haramjadah BEERSHIT 2.0. Anda juga dinasihatkan agar sentiasa berhubung dengan mana-mana Balai Polis berdekatan.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

AMBIGAL BELAJAR ILMU KEBAL SEGERA DENGAN NIK AJIH.

PUNDEK PAMBLEK PANBU PANDEKUTTY AMBIGAL terpaksa belajar Ilmu Kebal segera dengan Nik Ajih di sebuah lokasi rahsia di ibukota di samping turut juga belajar Ilmu Halimunan Berok Betine agar tidak dapat di kesan oleh pihak Polis. 

Menurut sumber maklumat yang di terima daripada Pawang Tempatan, maklumat ini berdasarkan kepada tenungan makrifat dalam mangkuk hayun tandas di markaz PAS di Gombak yang di taja sepenuhnya oleh MPP PKR Parlimen 'kepala' BATU dan  KEPALA 'Hotak" BATAS.  

Tindakan desperado tersebut di ambil setelah si pundek pamblek panbu pandekutty AMBIGAL menerima Perintah Larangan memasuki KL pada hari esuk dan setelah dimaklumkan oleh pihak Polis bahawa permit untuk pertunjukkan sarkisnya dibatalkan disebabkan oleh 2 faktor utama yakni  (1) Pertubuhannya NGO hanya mempunyai Lesen 'LUMBU' daripada MAJLIS PEGUAM yang tidak diktirafkan , dan (2) kerana kesilapan mengisi borang permohonan di mana tujuan perhimpunan di tuliskan sebagai ' RUSUHAN AWAM TERANCANG BAGI MAKSUD PROVOKASI DAN PENGISYTIHARAN PERANG KE ATAS YDPA OLEH KUMPULAN MILITAN ANARKIS REVOLUSIONER KOMUNIS SOSIALIS YANG SUDAH KEHILANGAN SOKONGAN MAJORITI PENGUNDI SENYAP KERANA GAGAL MENUNAIKAN SEMUA JANJI-JANJI MANIFESTO PRU 12"


Buat masa ini pundek pamblek pambu pundekutty AMBIGAL gagal ditemuramah kerana sewaktu wartawan kami pergi ke lokasi tersebut, beliau dikatakan sedang berkemban dimandikan BUNGA bagi membuang segala SIAL dan ROH JAHAT dalam badan beliau. Cuma wartawan kami mendengar suara dengusan dan kelihatan dinding bilik air bergoyang hebat beserta suara rengikan perempuan dalam bahasa Ingeris .." Ayooo . appa .. amma .. tambi .. ayooo ..ayooo.. give it to me .. aaahss .. ooohsss '" Tidak diketahui suara siapa. 


Sekian dilapurkan.


JADI TAK PERLULAH MELAYU MILITAN PAS & PKR REVOLUSIONER HENDAK PERTAHANKAN PUNDEK PAMBLEK PAMBU PANDEKUTTY AMBIGAL HARI ESUK KERANA BELIAU TELAH MENERIMA ILMU KEBAL DAN HALIMUNAN. TEPUK DADA TANYA IMAN.

INFOKINI: GEMPAR!!! DADAH DIJADIKAN PEMANGKIN SEMANGAT PERUSUH REVOLUSIONER BEERSHIT 2.0?

BERIKUT ADALAH DIPETIK DAN DI SALIN SEPENUHNYA DARIPADA CATITAN SHABAT FB SAYA, RAHIM RAHMAN YANG MENDEDAHKAN DAN MEMAKLUMKAN BAHAWA BELIAU MENERIMA MAKLUMAT YANG AMAT MENGEJUTKAN. SATU ROMBONGAN BAS EKSPRES DARI KELANTAN YANG MEMBAWA PESERTA REVOLUSIONER MILITAN ISLAM (PAS) YANG TERPENGARUH DENGAN DAKYAH KOMUNISMA BEERSHIT 2 TELAH DI TAHAN BERHAMPIRAN LEBUHRAYA PANTAI TIMUR DAN HAMPIR 90% DARIPADA MEREKA KANTOI UJIAN AIR KENCING DENGAN PELBAGAI JENIS DADAH MERBAHAYA. 12% MUSLIMAH YANG IKUT SERTA JUGA KANTOI. BERIKUT ADALAH SALINAN PENUH CATITAN RAKAN FB SAYA, RAHIM RAHMAN.

(TIADA TAJUK) OLEH RAHIM RAHMAN:-

sahabat dari bentong, baru sms beritahu, hampir 90% penumpang lelaki penumpang beberapa buah bas sewa khas dari kelantan didapati postif, dalam ujian air kencing ( dadah meth dll - ice baby, pill kuda, morphin, heroin, ganja ) di sebuah sekatan trafik berhampiran lebuhraya pantai timur ... 12% muslimah2 juga di dapati positif !

  • Rahim Rahman tengah tunggu sms dari sahabat di kemaman & cendor ... sana pun tengah check urine d sekatan jalan raya trafik tu
    34 minit yang lalu · 
  • Rahim Rahman sms tu juga beritahu, 4 pemandu2 bas ditahan kerana memiliki dadah dan positif ujian dadah ! ...

BUKTI DOKUMEN BEERSHIT 2.0 ADALAH ANASIR SUBVERSIF ANARKIS REVOLUSIONER DAPKRPASM.

ARTIKEL INI AKAN MENULIS SEMULA BUKTI-BUKTI DOKUMEN DI SAMPING MEMBERIKAN PENJELASAN SERBA SEDIKIT BAGI MEMPERTAHANKAN DAN MENJUSTIFIKASI TINDAKAN TEGAS KERAJAAN DAN SEBAB-MUSABAB KENAPA KAMI BLOGER PRO KERAJAAN BN/UMNO AMAT MEMANDANG SERIUS ANCAMAN KESELAMATAN AKIBAT PERHIMPUNAN HARAMJADAH BERSIH DAN BUKANLAH KAMI MENYEBARKAN TOHMAHAN MAHUPUN KAMI MENULIS TANPA BERFIKIR. KAMI JUGA TAHU BAHAWA PENYOKONG DAPKRPASM DAN SIMPATETIK KEPADA PERHIMPUNAN HARAMJADAH BEERSHIT 2.0 TIDAK MEMPUNYAI AKSES MAKLUMAT SEPERTIMANA YANG KAMI ADA.  KAMI TIDAK MEMPUNYAI MASA ATAUPUN JENIS KELOMPOK MANUSIA YANG SUKA MEMBUANG MASA, TENAGA DAN WANG RINGGIT KAMI SEMATA-MATA HENDAK MENULIS PERKARA-PERKARA REKAYASA SEPERTIMANA TEBIATNYA PARA PENULIS PRO DAPKRPASM. MEREKA ITU SEMUA PENULIS YANG MENULIS KERANA MAHUKAN POPULARITI DAN NAMA SERTA MENDAPATKAN IMBUHAN WANG RINGGIT YANG TIDAK SEBERAPA, BOS MEREKA DAH SAPU DULU. 

BUKTI DOKUMEN 1.


EKSPLOITASI AGAMA OLEH "PARTI KOMUNIS MALAYA"(PKM) - 38. Komunisma tidak menerima hakikat kewujudan Tuhan dan menganggap agama adalah sebagai candu kepada masyarakat. Walaupun komunisma tidak menerima hakikat kewujudan Tuhan, ia sentiasa mencari kesempatan dan sanggup memperalatkan agama demi mencapai matlamatnya, Berasaskan kepada fahaman tersebut (mencari kesempatan dan sanggup memperalatkan agama demi mencapai matlamatnya [ Rejim Anarkis Revolusioner Sosialis Ekstrimis]  dan dalam usahanya (PKM) menyebarkan fahaman mereka, masyarakat khususnya yang beragama ISLAM , telah menjadi sasaran muslihat jahat komunis seperti yang telah dan sedang dijalankan oleh PKM yang diharamkan oleh kerajaan sejak 1948.
39. PKM mengeksploitasi sentimen agama di Malaysia melalui dua pertubuhan bonekanya iaitu apa yang dinamakan " Parti Persaudaraan Islam (PAPERI) dan " Parti Kebangsaan Melayu Revolusioner Malaya (PKMRM)" PKM juga menyalurkan dakyahnya melalui apa yang di panggil ' Suara Demokratik Malaya" radio sulit PKM.
 " PARTI PERSAUDARAAN ISLAM (PAPERI)-TEKTIK JAHAT PKM
40. Sejak penubuhannya pada 1965, PAPERI telah digunakan oleh PKM untuk meluaska pengaruh komunis di kalangan masyarakat Melayu dengan mengeksploitasikan sentimen agama melalui dakwaannya bahawa komunis tidak bertentangan dengan Islam. Di masa yang sama PAPERI TELAH MENYAMBUT "FATWA" DAN "HUJAH" PAS DENGAN MENYOKONG DAKWAAN BAHAWA KERAJAAN MALAYA TIDAK ISLAM. UNTUK MELEMAHKAN LAGI KEPERCAYAAN ORANG-ORANG MELAYU, PKM TURUT MENYELEWENGKAN DALIL-DALIL DARI AL QURAN DAN HADITH-HADITH. 
Baiklah, adakah IDEA PAPERI INI MASIH WUJUD ? DIMANAKAH BUKTINYA? JANGAN TERPERANJAT SILA LIHAT PRINT SKRIN INI YANG DIPETIK DARIPADA BLOG BICARA ABU NAWAS , ENTRI YANG DI TULIS PADA 30HB APRIL 2010, AHAD. PAUTANNYA BICARA ABU NAWAS

PENULIS ARTIKEL BERKENAAN SENDIRI MENGAKUI BAHAWA PERTEMUAN DI GUNUNG SEMANGGOL YANG BERLAKU PADA TAHUN 1947, TURUT DIHADIRI OLEH BELIAU SEBAGAI WAKIL PARTI KOMUNIS MALAYA. PERHATIKAN JUGA TERMA YANG BELIAU SENDIRI GUNAKAN ' MELAYU REVOLUSIONER'.

Maklumat yang diberikan di dalam dokumen di atas adalah BENAR. Dokumen di atas di tulis dalam sekitar tahun 1985 dan artikel blog BICARA ABU NAWAS di tulis pada tahun 2010! Oleh itu, idea PAPERI dan semangat KOMUNISMA PKM masih segar serta sudah mula meresap ke dalam gerakan militan ISLAM yang ditermakan oleh penulis blog BICARA ABU NAWAS sebagai 'MELAYU REVOLUSIONER'

Lihat juga bagaimana penulis blog BICARA ABU NAWAS menulis ' .... berbagai aliran nasionalisma, sosialisma, agama dan komunisma' dan inilah yang terjadi pada hari ini, pertama pergabungan antara KeADILan dengan PRM menjadi PKR serta gabungan nasionalisma, pluralisma, militan pelampau agama dan komunisma dalam PAKATAN RAKYAT.

... bersambung/TEPUK DADA TANYA IMAN

VIDEO YANG MENJADI ALAHAN KEPADA SEMANGAT MELAYU BERHALUAN KIRI BERSEMANGAT ANARKIS REVOLUSIONER EKSTRIMIS (KEPALA LUMBU)

APAKATA KITA LAYAN 2 VIDEO INI BERSEMPENA MENYAMBUT KETEGASAN KERAJAAN DAN PDRM MENGENAKAN SEKATAN LARANGAN MASUK KE KUALA LUMPUR KE ATAS 91 ORANG DAN LARANGAN BERHIMPUN DI STADIUM MERDEKA DAN NEGARA SERTA PERINTAH BERKURUNG TERHAD SELAMA 24 JAM DI KUALA LUMPUR BAGI MENYELAMATKAN KERUGIAN BESAR KEPADA PARA PENIAGA DI KUALA LUMPUR. SELEPAS INI, BOLEHLAH KITA PULA MENYAMAN PUAK EKSTRIMIS ANARKIS REVOLUSIONER MELAYU , CINA & INDIA YANG BERHALUAN KIRI KERANA MENYEBABKAN PELBAGAI KERUGIAN KEPADA KITA, AKU CADANG HENDAK SAMAN SETIAP SEORANG PIHAK SEJUMLAH RM 1 BILLION.  MULA-MULA KITA TENGOK SENARAI 91 ORANG YANG DI LARANG MASUK KE KUALA LUMPUR SECARA TERHAD SELAMA BEBERAPA JAM. MEREKA SEMUA BOLEH BERKUMPUL DI SHAH ALAM. 


SENARAI NAMA 91 ORANG YANG DIKENAKAN LARANGAN TERHAD 
MEMASUKI & BERADA DI DALAM KUALA LUMPUR PADA HARI SABTU
JULAI 9, 2011. DI PETIK DARIPADA BLOG PAPA GOMO.


Perkasa


Ibrahim Ali
Rahman bin Abu Bakar
Syed Hassan Syed Ali
Irawah Fahmi Ideris
Roslan Kassim
Sharifuddin Abd Hamid
Dr Zubir Harun
Ameir Hassan
Ahmad Saad
Ahmad Zaini Ismail
Muhammad Zaid Md Arip
Abdullah Mansor
Zaira Jaafar
Norkhaila Jamaludin


Pemuda Umno


Khairy Jamaluddin Abu Bakar
Megat Firdouz Megat Junid
Reezal Merican Naina Merican
Megat Zulkarnaian Omardin
Rizalman Mokhtar
Tengku Azman Tengku Zainol Abidin
Lokman Noor Adam
Abdul Azeez Rahim
Ungku Saleh Ungku Jamal
Arman Azha Abu Hanifa
Tun Faisal Ismail Aziz


BerSHIT


Ambiga Sreenevasan
Mohamad Sabu
Hishamuddin Md Rais
Khairul Anwar Ahmad Zainuddin
Maria Chin Abdullah
Chua Tian Chang
Kamarulzaman Mohamad
Dr Mohd Hatta Md Ramli
Syed Shahir Syed Mohamud
Syed Ibrahim Syed Noh
Teresa Kok
Badrul Hisha Shaharin
Shamsul Iskandar Mohd Akin
Arutchelvam Subramaniam
Wong Chin Huat
Ong Boon Keong
Enalini Elumalai
Haris Fathillah Sathiasingam Mohd Ibrahim
Khalid Yunus
Dr Zubir Harun
Abd Hadi Awang
Anwar Ibrahim
Lim Kit Siang
Nik Abdul Aziz Nik Mat
Nurul Izzah Anwar
Kohila Yanasekaran
Zaid Kamaruddin
Khoo Teng Swee
Fadiah Nadwa Fikri
Yap Swee Seng
Salahuddin Ayub
Mahfuz Omar
Nasarudin Hasan
Mazlan Aliman
Dr Syed Azman Syed Nawawi
Dr Dzulkifli Ahmad
Dr Mujahid Yusof
Khalid Abd Samad
Mohammad Nizar Jamaluddin
Azman Shapawi Abd Rani
Suhaizan Kaiat
Nor Azli Musa
Mohd Firdaus Jaafar
Loke Siew Fook
Lau Wen San
Mohd Azmin Ali
Mat Shuhaimi Shafie
Satipul Bahari Amamt
Wan Hassan Mohd Ramli
Mohamad Izzudin Hilmi Mohd Zaini
Mohd Shazni Munir Mohd Ithnin
Muhammad Hilman Idham
Mohd Shukri Che Ab Razab
Mohd Syukri Kamaruddin
Ahmad Syazwan Muhammad Hasan
Choo Chon Kai
Sarasvathy Muthu
Soh Sook Hwa
Nurul Izham Nurul Anuar
Abd Rahim Osman
Mohd Sibri Ismail
Mohd Lukam Muda
Prof Kamaruddin Kachar
Mohd Noor Nordin Abdullah

VIDEO 1.
PENDAPAT ULAMA' MUKTABAR MENGENAI PERHIMPUNAN BEERSHIT.
VIDEO 2. 
ANALISA PERBANDINGAN FATWA YANG BENAR & SALAH.TEPUK DADA TANYA IMAN.

KESALAHAN HIRABAH & BUGHAH OLEH PAS SEJAK 1955. (2) -GMC OSMAN.

ARTIKEL INI ADALAH SAMA SEPERTI SEBELUMNYA, DIKREDITKAN SEPENUHNYA KEPADA SAHABAT FB SAYA, GMC OSMAN DAN BUKANLAH TULISAN SAYA SENDIRI.  INGAT, ARTIKEL DI BAWAH INI BUKAN HASIL NUKILAN SAYA TETAPI HASIL USAHA KARYA TERBAIK RAKAN FB SAYA GMC OSMAN. TULISAN ASAL ANDA BOLEH KE AKAUN FB GMC OSMAN ATAS TAJUK : PASS2. 


PASS2 - OLEH GMC OSMAN.

[TRAGEDI AKIBAT AMANAT DAJAL HADI] 

Selepas amanat itu diucapkan pada 7 April 1981, kira-kira setahun kemudian berlakulah suatu tragedi yang menyayatkan iaitu sebulan sembahyang Tarawih dua imam dan Jumaat bergilir dalam satu masjid di kampung Gong Pasir, Besut Terengganu pada bulan Julai-Ogos 1982.] 

[Pada 29 Disember 1985 (40 hari selepas peristiwa berdarah Memali 19 November 1985) YAB Hj Abd Hadi memberi ceramah umum di Kampung Raja, Besut Terangganu. [Saya masih menyimpan rakaman dalam bentuk video. ]

Majlis Fatwa PAS negeri Kedah, bahawa 14 orang sahabat kita yang telah dibunuh itu adalah syahid (Disambut Allahu Akhbar) dan kita kebumikan mereka sebagai syuhada', sebagai orang yang mati syahid yang dikafankan... dan dikafankan dengan pakaiannya yang berdarah, dikebumikan dengan keadaan tidak disembahyangkan, darah mereka dalam keadaan hidup; inilah keyakinan kita bahawa mereka adalah syahid". 

Hukum PAS ini jelas bercanggah dengan fatwa Jawatankuasa Fatwa negeri Kedah Darul Aman yang jelas menyatakan tidak syahid maarikah (Utusan Melayu 3 Februari 1986) Apa yang pelik ialah pengumuman yang dibuat oleh Hj Abd Hadi "Inilah keputusan Dewan Ulamak PAS Kedah" telah dinafikan oleh Hj Fadzil Noor dalam Utusan Melayu 7 Februari 1986. Siapakah sebenarnya yang betul? ]

Persoalan sekarang….setelah AMANAT DAJAI HADI AWANG di gadai pada Dapig…. Masih halalkah hukum/fatwa/kenyataan ini…

"Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah negara, menjadi kafir atau haram" Majlis Ulama PAS Kelantan pada Ogos 1963]

Soalannya: Masih Islam atau sudah menjadi KAFIR Penyokong2 serta pemimpin PAS hari ini?

Bagaimana dgn mangsa2 yg terkorban di Memali …yang
dikafankan dengan pakaiannya yang berdarah, dikebumikan dengan keadaan tidak disembahyangkan,……??????

Setelah Amanat Dajai Hadi sudah disepak kekandang babi DAP…PAS / Hj Hadi pada hari ini berpelokan dan  berdakapan pula dgn AmboiGA dan DAP ?????

Apakah perlu mengali semula kubur dan menyempurnakan semula jenazah mereka (arwah yang terkorban di dalam peristiwa MEMALI) seperti biasa…? Kerana amanat dajai Hj Hadi sudah bertalam dua muka?? Mahukah PAS mengambil risiko ini..???

Sedarkah kita tentang penipuan PAS hari ini…?

Allahuakbar...!!! Renung2lah wahai umat Melayu mengenai halatuju politik PAS pada hari ini.

WASSALAM GMC.


ULASAN JS:


Kita kaji semula kronologi penglibatan Hj Hadi di dalam PAS.
 
Hj Hadi adalah bekas orang kuat dan kepercayaan Anwar Ibrahim semasa di dalam ABIM termasuklah arwah Ustaz Fadhil Noor. Beliau telah diarahkan oleh AMWAR IBRAHIM untuk menyertai PAS kononnya di atas permintaan Pak Natsir (Tokonh WAMY di Indonesia, WAMY adalah sebuah pertubuhan tajaan Yayasan USA)

Beliau memasuki PAS pada tahun sama ANWAR IBRAHIM menyertai UMNO yakni pada tahun 1981. Sebaik sahaja beliau menyertai PAS, maka keluarlah AMANAT HJ HADI tersebut pada 7hb April 1981,

Setahun selepas itu terjadilah TRAGEDI MEMALI pada 29hb Disember 1989. Lalu, kerajaan BN/UMNO dipersalahkan ke atas kejadian itu. Sekali lagi Hj Hadi meloloskan dirinya daripada dipersalahkan. Kuburan para arwah ditaburkan dengan minyak attar bagi mengabui dan menipu orangramai ini mengikut maklumat terkini YB Bandar Bharu , Zulkifli Nordin dalam siri ceramahnya,

Menurut KERTAS PUTIH KERAJAAN mengenai TRAGEDI MEMALI, penglibatan unsur subversif parti komunis Malaya yang diharamkan amat jelas sekali yang bertujuan memperalatkan dan memperdayakan kebangkitan semangat ISLAM di seluruh dunia agar kelompok militan dan ekstrimis ISLAM dapat didakyahkan secara halus bergabung dengan GABUNGAN KOMUNIS. 
Pada hari ini kepincangan TABUNG MEMALI didedahkan di dalam buku AIR MATA MEMALI dan sehingga kini penulisnya tidak berani di saman oleh pihak PAS mahupun dinafikan oleh pihak PAS.

Kemudian, berlakulah pula kesepakatan PAS dengan DAP dalam BARISAN ALTERNATIF yang kemudian disertai oleh KeADILan. Apabila KeADILan bergabung dengan PARTI RAKYAT MALAYSIA sebuah parti politik fahaman Sosialis Revolusioner sayap kiri yang sama fahaman dengan DAP dan PKM, pada 2003, muncullah PAKATAN RAKYAT.

Pengaruh SOSIALISMA di kalangan orang MELAYU bukan berpunca daripada DAP tetapi daripada PRM yang mana Presidennya sentiada orang MELAYU. PKR pula menelan bulat-bulat semangat revoluisoner sosialisma berhaluan kiri PRM sebagai ideologi utama mereka. 

Pada hari ini, semangat melawan dan membenci UMNO yang sudah menjadi tradisi dan wadah perjuangan MELAYU berfahaman SOSIALIS BERHALUAN KIRI yang di bawa oleh AHMAD BOESTAMAM dan BURHANUDDIN HELMI, SHAMSIAH FAKEH , RASHID MYDIN dan ABDULLAH CD diteruskan oleh PKR.

Jika pada 20hb Oktober 1948, mereka (PRM) mengadakan HARTAL membantah deraf Perlembagaan dan menggangu proses perundingan KEMERDEKAAN antara pihak Sultan-sultan Melayu, UMNO dengan pihak BRITISH, pada hari ini mereka mengadakan PERHIMPUNAN BERSIH 1 DAN BERSIH 2 bagi menggulingkan KERAJAAN UMNO/BARISAN NASIONAL yang dianggap oleh mereka sejak sebelum MERDEKA sebagai PEWARIS BRITISH / NEO-KOLONIAL BRITISH sedangkan pada era pemerintahan TUN DR MAHAHTIR, kesemua hubungan yang masih mengikat MALAYSIA kepada BRITISH sudah di buang dan diputuskan seperti RUJUKAN KES RAYUAN KE PRIVI COUNCIL.

TEPUK DADA TANYA IMAN

KESALAHAN HIRABAH & BUGHAH OLEH PAS SEJAK 1955.

ARTIKEL KALI INI SAYA KREDITKAN KEPADA USAHA RAKAN FB SAYA DI ATAS NAMA AKAUN GMC OSMAN berdasarkan kepada 2 kiriman dindingnya yang bertajuk PASS2. Oleh kerana kekurangan yang ada pada FB dan artikelnya itu bagus, maka saya arkibkan di dalam blog saya. Ingat yea, tulisan yang ada dalam artikel ini adalah hasil usaha kawan saya GMC OSMAN, dan bukan tulisan saya. Saya hanya mengarkibkannya saja untuk pembacaan ramai agar mudah di baca. 


TULISAN OLEH GMC OSMAN: PASS2.

Para muslimin dan muslimat yg GMC hormati...Ukurlah sendiri perjuangan MahaShiT PAS disini ….!!. 

Bismillahirohmanirohim… Masih layakkah Pemimpin-pemimpin PAS hari ini untuk terus menerajui Pertubuhan Ulama yang dipinda? Lebih lebih lagi apabila mereka bersekutu dengan segala bangsa dan agama serta bekerjasama dengan musuh islam yang nyata… semata-mata untuk memenangi pilihan Raya? Adakah untuk memperkasakan Hukum Allah ta’alla seperti mana mereka menyalak hari ini!!.Bukan setakat itu saja Pemimpin PAS sendiri juga, turut menafikan asas perjuangan Pertubuhan Islam selama ini….Semata2 untuk mencabar D‘pig..bahwa dlm pelembagaan politik PAS yg berserban, berjubah dan bertaraf ulama kasut kayu yg ditabal oleh pemimpin al-juburit ….tak ada pun menunjukkan bahawa politik PAsHiT ini nak tubuh Negara islam ….jika org2 kapiaq tak percaya buka pelembagaan kami…!! tengok dgn batang butoh sendiri ada ke?..yg PAS kata nk tegakkan hukum!!???

Dgn bangga PAS menabik dada didepan kapiaq harbi.. lihat D’pig!! betoi ke PAS…nk laksana hukum…?....semua tu ‘kami’ auta saja pada penyokong2 kami..!! khususnya org mlyu agar depa blh sokong Politik PAS…!!!! D’pig kurang percaya nah !!! boleh tengok sendiri dan baca-Nik Aziz BUKTINYA….!!!! "Bukan sahaja dalam menifesto, dalam perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu." - Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos 2001. Bijak … ke Pemimpin isle PAS ini?? … 

Bukankah PAS sudah membuka ruang yang luas pada musuh islam sendiri?.Jadi tidak hairanlah DAP sanggup bersekongkol dengan PAS hari ini kerana DAP sudah jelas dan faham Perjuangan PAS selama ini ..satu perjuangan putaq belit sggup menipu bangsanya sendiri selama ini. Pada DAP, PAS lebih rapuh dan rangup.. dr UMNO yang tk mampu D’pig perkuda untuk terus memecah belah perpaduan Melayu…kini kehadiran lembu2 kebajikan ini bagai sireh pulang ke gangang !!! yg mengantuk disorong bantal..yg kemaruk dihidang daging babi….!!..pucuk dicita ulam mendatang !! kecil nyiru…padang Kota.. 

DAP tadahkan dgn kehadiran PAS yg sanggup berkorban apa sj demi DAP untuk ke Putera Jaya!! Ceh !! melayu sial !! Lebih-lebih lagi hari ini PAS sendiri dgn rela hati dan sanggup menadah lubang pungkok pada DAP lalu…mengistiharkan gugurnya Negara Islam oleh Mat Sabu sendiri bersama Yb CHONG ENG DUN DAP Bkt Mertajam,dalam satu Siminar PKR,Kedah,Perlis,Pulau Pinang di Dewan Sri Malysia Sg Petani. .. Ruj: [Bekas2 ketua Cabang PKR yg terlibat]….dgn..nada bersahaja Mat Sabu menerima Prinsip DAP yg menolak Islam….!! allahuakbar !! Manakala dlm sidang Parlimen di Perak pula, Ir Nizar turut menafikan sekeras2nya bahawa PAS “TIDAK” akan melaksana Hukum seperti yg dicanangkan oleh pemimpin mereka selama ini….. dengan ini menguatkan lagi hujah Mat Sabu yg turut menyokong Prinsip DAP!!. 

Bila lubang taik PAS redha utk DAP diselami…PAS keluarkan pula kenyataan MAHA BullShit !!.. untuk para penyokong mereka supaya ditelan bagai menelan Panadol untuk hilang bengkak gusi..kononnya… " PAS bersyukur dengan pendirian DAP sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam" - Nik Aziz Nik Mat, Berita Harian 12 Mei 1999 Sial !!! Sial !! Sial !!!cuuuuuuuuuuukup !! Sial !! Sepatutnya kenyataan tersebut keluarkan oleh DAP bkn PAS !! ..bunyinya begini…. DAP bersyukur dengan pendirian PAS sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan DAP, asalkan tidak mendirikan negara Islam" …itu baru tepat !! dan betol..bkn PAS yg sepatut buat kenyataan tersebut,bkn pula PAS yg sepatut bersyukur tp DAP !! 

Tetapi …..lihat !!! betapa bijak nya YB Lim Kit Siang….. [GMC tabik Spring sama lu !!] krn mampu melembukan pemimpin Melayu yang tersohor bertaraf ulama trompah satu anugerah gelaran dari Anuar untuk Nik Aziz satu ketika dulu….!!. Syabas !! Syabas !! Syabas !! YB Lim Kit Siang !! wa…caya ! Lu !!you’re indeed a brilliant scumbag…………………………!A real twisted head politician! Hari ini dimana kebenarannya perjuangan PAS yg berdakikan taik babi ini…….? “…...kami rela kalah kerana melaksanakan islam,kita rela ditolak rakyat kerana melaksanakan suruhan Allah swt… apa lah ertinya sebuah pemerintah tanpa mendapat redha Allah swt” - Hadi Awang pencipta Amanat Dajai…]kenyataan yang dikeluarkan satu ketika dulu ……..bukan sahaja dalam egara to, dalam perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah egara Islam….- Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos 2001. …….”Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah egara, menjadi kafir atau haram” – Hukum Dewan Ulama PAS Kelantan, Ogos 1963…………. 

KINI……[apakah kini dlm zaman millennium dasar perjuangan PAS dah berubah dan bertukar haluan] …………"PAS Sedia gugur slogan negara Islam….digantikan dengan Negara kebajikan….kononnya tidak terdapat dlm al-quran….beginilah putaq belit pemimpin PAS ....besok halal …!! Lusa haram…!! dan seterusnya hingga ….mampuihlah…pemimpin mereka memutaq belit hukum dgn kita…..astagfirullaha’azim !! Maaf andai terkasar bahasa terlanjur kata..demi kebenaran ku gagahi jua….!!! -GMC.

TEPUK DADA TANYA IMAN !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...