Khamis, 11 Oktober 2012

BILA MAT SABU DATANG BERKUNJUNG KE KUALA LANGAT.

"Saya Tak Tau Parti Komunis Malaya Hendak Tubuh Negara Komunis"
Keterangan Balas Mat Sabu Dalam Perbicaraan di Mahkamah.

Pada kali ini biarlah gambar berbicara dan anda fikirkanlah sendiri jika ceramah oleh Mat Sabu dan penceramah-penceramah biasa Pakatam sudah tidak mendapat sambutan daripada rakyat, adakah kita masih menganggap bahawa apasaja tindakan kerajaan BN di tolak rakyat?

Kehadiran Mat Sabu dan para tukang fitnah Pakatam pada malam semalam di sambut oleh hujan amat lebat, guruh gempita dan kilat sabung menyabung. Langit pun sudah marah dengan Pakatam.

Photo: TAHNIAH KPD PAS K.LANGAT KRN BERJAYA MENGKOMERSIALKAN AGAMA ISLAM DI KALANGAN PEMIMPIN BUKAN ISLAM. Atikah Gegirls Arwis Bersatu Bersetia Berkhidmat Azeeza Abdullah Jeneral Yakuza Ogawa Senja DKuala  Ahmad Fauzi
Kain Rentang Pakatam Mengkomersialkan Islam Untuk Melariskan Jualan Pakej Mimpi Pakatam Kepada Rakyat. 

Antara Kerusi-kerusi Plastik Yang Semakin Berjaya DiPengaruhi Oleh PAS Bagi Menambah Bilangan Kerusi di Semua DUN dan PARLIMEN nanti.

Antara Penceramah Yang Bermuka Kelat Dan Kesejukan

Antara Ahli-ahli PAS Kawasan Kuala Langat Yang Turut Hadir Bagi Memeriahkan Suasana Kesejukan

Photo: SEMASA BERCERAMAH MALAM SMLM DI TELUK PANGLIMA GARANG DALAM CERAMAH ANJURAN PAS TAJAAN DANA SOROS SUARAM YG KANTOI PASAL KES PERBICARAAN SCORPENE YG X WUJUD; PENCERAMAH X DPT MENHANGATKAN SUHU KEADAAN N TUBUH BADAN PENDENGAR KRN KESEJUKAN AKIBAT HUJAN LEBAT SERTA SUARA GURUH DI LANGIT YG SEAKAN MINTA PENCERAMAH BERHENTI MEMFITNAH.

Arwis Bersatu Bersetia Berkhidmat Zainuddin Samek Atikah Gegirls Senja DKuala
Penceramah Yang Kesejukan Manakala Kelihatan di Belakang Mat Sabu & seoang Lagi Penceramah Sibuk Bersms Tak Beri Perhatian Pun Apa Yang Direpekkan oleh Rakan penceramah Mereka. 

Photo: MAT SABU AGAK KECEWA KERANA BOMOH HUJAN PAKATAM GAGAL MENGALIHKAN HUJAN MALAM SEMALAM. KESIAN MAT SABU KESEJUKAN SERTA KELEMBAPAN SERBA SERBI. TAPI DEMI JTK TAMBAH KERUSI DI DUN N PARLIMEN TERPAKSALAH MAT SABU TARBIYAHKAN KERUSI KERUSI PLASTIK JENAMA DONGFENG. DUIT SOROS DAH AMIK TAKKAN TAK BUAT KERJA PLAK.
Atikah Gegirls Arwis Bersatu Bersetia Berkhidmat Senja Kelabu Senja DKuala Zainuddin Samek Rohim Ali Ali
Mat Sabu Nyanyi Lagu Untuk Hiburkan Hatinya Yang Gundah Gulana...
Katak Oh Katak Hijau Kenapa Panggil Hujan?
Macamana Tak Panggil hujan .. Mat Sabu Datang SIniii... Mat Sabu Datang Sini ,,,


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...