Selasa, 25 Oktober 2011

FUYOOO SABOTAJ GILER PUNYER.


PAPA GOMO SEBAR LAGI VIDEO MELETOP! MEH LAYAN.


Antara perkara-perkara yang PAS sembunyikan daripada pengetahuan orangramai ialah mengenai betapa lumrahnya salahlaku seksual di kalangan para pemimpin mereka. Salah satu sebab kenapa PAS agak keberatan untuk melaksanakan Hudud, Politik secara Islam tanpa Akidah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


CARA DAP P.PINANG SABOTAJ USAHA BARISAN NASIONAL.

Buat Kerja Sabotaj Pandang-pandang Arr Jangan K A N T O I !

SABOTAJ. Matkilaupenang melaporkan usaha murni kerajaan BARISAN NASIONAL di bawah NCER telah disabotajkan oleh DAP P.Pinang (Lihat Gambar Di Atas) Inilah jenis politik TIKAM BELAKANG, MUKA TAKDE MALU. Bukan usaha sendiri tapi hendak tumpang popular dan mengambil kredit di atas usaha pihak lain. Kenapa DAP P.Pinang sengaja mempaparkan tulisan FREE CAT sedangkan RAPID PENANG merupakan usaha kerajaan BARISAN NASIONAL. Sepatutnya logo 1 MALAYSIA dipaparkan. Projek RAPID PENANG  dibiayai oleh Kementerian Kewangan Malaysia (di bawah kerajaan Pusat-BARISAN NASIONAL). Dirasmikan pada 31hb Julai 2007 oleh Tun Abdullah Badawi mantan Perdana Menteri semasa beliau menjawat jawatan tersebut. Projek yang telah dimomokkan oleh DAP P.Pinang samalah seperti projek jambatan kedua. Ini sikap talam bermuka-muka DAP P.Pinang. Mereka ini nampaknya masih tidak serik lagi apabila pagi tadi kereta Lim Guan Eng dirantai! Perbuatan sabotaj sebeginilah merupakan taktik berpolitik secara kotor dan jijik.DAP memang patut dinyahkan terus dari politik Malaysia ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

CAP BASIKAL LAWAN CAP NENENG- POLITIK P.PINANG.

Uikss Lu Mao Fight Sama Saya Ka Sukoon? 
Aaa ??? Apaa ??? .. Wa Tunggu Apa Langit Mao Kasitau 


BILIK BERITA HAPRAKNEWS. Welaweh. Ramai beno lah pulak tiba-tiba jadi berani nak berlawan dengan Parti Cap Neneng (DAP). Dulu tak berbunyi pun. Asek merajok sana sini. Tapi sejak skandal Neneng keluar dan tersebar luas ..wahhh kemain muncul macam-macam hero plak' Like Mushrooms After Rainfall' (itulah pentingnya Englis Education-Yusop Wilchar). Takpe lah. Neneng punya pasal. Memang power lah kuasa neneng nie kan. Boleh bergolak politik sebuah negeri dalam Malaysia. Hari tu bergolak pasal saiz belalai bang Nuor menyebabkan kak Wan Jijah jaja 'Cerita Kak Wan'. Pasal isu akidah isu murtad isu Khalid G jual aset PKNS tak laku pulak. Kuat seks lah orang Malaysia inii tapi bilangan penduduk tak bertambah jugak, bayi kena buang ke longkang jugak. SPR nak buang 45,000 lebih nama pemilih kerana status meragukan. Macam-macam hal Malaysia ini. Ok, kembali kepada berita yang benar tiada yang tak benar melainkan benar berlaku walaupun tanpa akuan bersumpah. Ini cerita pasal keberanian Tan Sri Koh Tsu Koon nak lawan parti cap neneng (DAP) di Pulau Pinang. kerasokan 'Hantu Neneng' kot Tan Sri Koh Tsu Koon nie. Apapun dari HAPRAKNEWS memetik Tan Sri Koh Tsu Koon hendka bertanding menentang Guan Eng, satu lawan satu, ono et ono, one by one. Jadi nak playsafe bukan safe sex , korang pergi je le ke link ini HAPRAKNEWS. Koh Tsu Koon juga di petik (bukan hamba yang petik) sebagai menyesali perbuatan Lim Guan Eng yang masih tidka membuat lapuran polis berkenaan dengan isu 3R (Ramas, Raba. Rasuah) neneng yang melibatkan anaknya si Marcus. Secara ringkasnya Koh Tsu Koon menyatakan bahawa beliau yakin 100% menang jika bertanding pada kali ini memandang Guan Eng terbelit dengan skandal neneng. Moleklah tur, cuma nak bertanyalah kat Koh Tsu Koon kalau menang nanti jangan buat skandal anggota tubuh badan lain plak. Cukup-cukuplah Chua Soi Lek toron pelacur dan Guan Eng dengan neneng. Kita juga hairan kenapa Lim Guan Eng sebagai bapa sengaja membiarkan anaknya dijadikan bahan untuk menaikkan rating fofuler politiknya? Hai Guan Eng, habis anak ko peralatkan camtu. Buatlah Polis Repot dan minta Polis campurtangan cam Ng Weik mintak Polis dan MPP setelkan kereta ko yang dikunci oleh PCM. Ada berani ka Guan Eng? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!


GUAN ENG & NENENG TERKUNCI.

 
Nah Hambik Ko Guan Eng Nak Sangat Jadi Gomen !
Ng Weik YB Tong Gas Muka Tak Nak Senyum Punya Bengang.
NENENG TERKUNCI. Tu la pasal politk Malaysia. Jangan lah nak mulakan sesuatu yang berlainan pasti diikuti oleh pihak lawan. Dulu DAP sebelum menjadi kerajaan negeri banyak perkara-perkara protes yang pelik mereka lakukan kini mereka terkena pula. Kereta Lim Guan Eng dikunci dan dirantai oleh anggota PCM sebagai tanda protes dan bantahan ke atas kutipan bayaran parkir sehingga jam 12 tengahmalam. Paling melucukan bila Ng Weik bergegas ke kenderaan Guan Eng dan mula tunjuk aksi bengap menjilat Guan Eng. Polis pun tidak dapat membantu Ng Weik. Terpaksa menunggu anggota MPP untuk hadir. Amalan pentadbiran DAP ialah sewenang-wenangnya mengunci mana-mana kenderaan yang parkir di atas garisan kuning. Kejadian ini berlaku pagi tadi sewaktu sidang DUN P.Pinang. Tindakan PCM itu bagi menyedarkan Guan Eng untuk mematuhi dan berlaku adil saksama dalam perlaksanaan undang-undng yang sendiri kuatkuasakan. Berlaku sedikit pertelingkahan dan akhirnya pihak Guan Eng mengalah dan akur. Kenderaan Guan Eng itu dialihkan. Hamba nak gelak nie. Tu la kan bila mulut banyak sangat bercakap tapi tak sama dengan perbuatan dah keteguran dengan cara memalukan serta mengaibkan. Alahai DAP dan Guan Eng bila lah korang hendak menjadi dewasa dan berfikiran matang? Pssst dengar cerita Koh Tsu Koon nak bertanding melawan Guan Eng betul ke? Sila klik di sini HAPRAKNEWS.


Kereta Guan Eng Yang Dikuncikan Oleh PCM Untuk Menyedarkan Guan Eng.
TEPUK DADA TANYA IMAN!


GEGAR! SURAT TERBUKA UNTUK MARCUS TERSAYANG (SKANDAL 3R).


SURAT TERBUKA. Diperpanjangkan di sini Surat Terbuka yang di petik dari blog APANAMA khas unutk Marcus.
Dear Marcus Lim

I'm writing this letter as a father of a teenage son of about your age. 

I'm writing this open letter to you so that you could have some broader perspective of the issues surrounding you and your family.

I'm in no position to be certain if you are guilty or innocent of the accusations leveled against you i.e. the molest of a fellow student at the Heng Ee Chinese Secondary School in Penang. 
I would however give you the benefit of the doubt, based purely on the denial of your former school headmaster Goh Boon Poh that no such incident had taken place. 
I take it that you must be an innocent boy who is caught in a political web.

Marcus

I'm sure you are old enough to understand simple logic, and differentiate facts from fiction.

My observation of this damning issue from day one clearly points that you have been purposely dragged into this by none other than your father Lim Guan Eng, followed by his father and your grandfather Lim Kit Siang.

Basically DAP and Pakatan Rakyat are using or rather abusing you for their political survival.

Why am I saying so? 

If I had been in your father's position on the first day when members of the Press asked Lim Guan Eng to respond to those 'wild allegations' against you,  I would have set the record straight. I wouldn't have kept mum. 

I would have defended my son (knowing well that he is innocent and was merely a target of my political enemies - as your father said). I would have called for an immediate investigation by lodging reports to the police and the State Education Department.Read more ......
NO KOMEN. Teruskan membaca dan semoga LGE anak beranak juga turut membacanya. Di sini hamba petik tulisan PAPA GOMO yang menulis:
So bila Lim Guang Eng akan membuat laporan Polis ke atas Blogger Blogger yang memainkan cerita Raba Tetek anaknya itu? Apakah Lim Guang Eng akan berdiam diri dan sebaliknya menyalahkan UMNO dalam hal ini? Atau Lim Guang Eng mempunyai TELOR dengan membuat laporan Polis?Isu utama adalah RM 200 Ribu yang disogok Guang Eng kepada keluarga remaja perempuan yang dicabul itu. Dari mana datangnya Wang RM200 Ribu? Apakah ianya bukan wang Rakyat Pulau Pinang?Bermoralkan pemimpin DAP yang juga ketua Menteri melakukan Sogokan dalam menutup kesalahan Juvana anaknya?
TEPUK DADA TANYA IMAN! 

PENDEDAHAN! CIRI-CIRI PEMIMPIN DAP-PKR-PAS DI SEBUT DALAM AL QUR'AN.SURAH AL QALAM. Anda baca dan fahamilah surah Al Qalam di bawah ini yang menceritakan mengenai ciri-ciri dan keadaan pemimpin dap-pkr-pas. Menariknya disebutkan bahawa mereka (dap-pkr-pas) mempunyai ciri-ciri sifat seperti berikut:-
 1. Suka bersumpah lagi amat Hina.- Ini benar kerana dalam mana-mana ceramah mereka suka kata DEMI ALLAH ! .... DEMI AL QURAN ... DEMI HADIS INI DAN ITU....

 2. Suka Mencaci - Ini juga benar. Lihat saja di blog-blog mereka, di fesbuk dan di twitter.

 3. Suka menghalang amalan kebajikan - Ini 100% betul sangat. Apasaja kebajikan yang BN buat semuanya mereka bantah lihat reaksi mereka kepada BAJET 2012.

 4. Suka menghalang amalan agama - Mereka menolak perpaduan dan menolak HIMPUN (pertahankan akidah) dan mereka turut menyokong kemurtadan (Hak Asasi Manusia) dan menolak MAULIDUR RASUL.

 5. Suka Menyebarkan Fitnah Hasutan.- Itulah kerja mereka sejak mereka ditubuhkan.

 6. Bersifat Jahat dan Kejam.- Lihat sendiri apa yang mereka lakukan di Selangor, Perak, Kedah, Kelantan dan Pulau Pinang. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HIMPUN: GELOMBANG YANG MEMBANGKITKAN KEMARAHAN PAS-DAP-PKR.


HIMPUN. Perkara ini diulangi oleh hamba kerana membabitkan soal nilai dap-pkr-pas kepada permasalahan akidah. Makna akidah dari segi bahasa Arab bermaksud 'Pengikatan'. Kata dasarnya adalah 'aqad'. Ianya merujuk kepada rukun iman dan rukun Islam terangkum di dalam Tauhid yakni mengEsakan hanya Allah SWT sebagai Tuhan. Kupasan kepada rukun Iman dan rukun Islam memanglah terlalu panjang dan hanya yang ahli saja mampu mengupasnya. Cukuplah setakat itu saja dulu kerana dalam tajuk ini yang hendak dianalisa ialah mengenai reaksi / maklum balas dap-pkr-pas terhadap matlamat dan tujuan HIMPUN diadakan.

Kita semua maklum bahawa reaksi/maklum balas dap-pkr-pas kepada HIMPUN adalah majoriti mereka menentangnya. Alasan yang mereka pergunakan ialah kerana HIMPUN tidak membabitkan parti-parti politik. Tidak menghairankan kerana bagi PAS soal AKIDAH tidak termasuk dalam politik tetapi soal ISLAM adalah POLITIK. Anda perlu mengetahui apakah TAUHID, apakah ISLAM dan apakah POLITIK untuk memahami apa yang hamba cuba sampaikan dalam ayat sebelum ini. 

Tanpa AKIDAH tidak akan ada ISLAM tetapi POLITIK tetap ada. Cuma apakah pilihan anda? Bagi memudahkan di tulis seperti berikut:
 1. Politik tanpa  AKIDAH dan ISLAM.
 2. Politik  yang berdasarkan kepada ISLAM tanpa AKIDAH
 3. Politik yang berdasarkan kepada AKIDAH tanpa ISLAM
 4. Politik berdasarkan kepada AKIDAH dan ISLAM
 5. AKIDAH sahaja. 
Berdasarkan kepada maklum balas kepada HIMPUN kita melihat sekelompok besar PAS memilih Politik ISLAM tanpa AKIDAH. Ini tidak bermakna hamba menuduh mereka kafir atau sebagainya. Di dalam POLITIK kepimpinan PAS menolak AKIDAH dan mengambil ISLAM. Justeru itu apakah ISLAM mampu tertegak tanpa AKIDAH? DAP juga mampu berpolitik secara ISLAM tapi tanpa AKIDAH. Ibaratnya memakai serban dan berjubah tapi tidak melakukan rukun Islam dan rukun Iman. Dek kerana itulah DAP sanggup mempertikaikan mengenai hukum hakam MURTAD. Dalam hal pendirian PKR, kita sudah amat maklum maklum mereka lebih suka berjenaka dan menepuk gendang dalam soal-soal agama. PAS (termasuk saf pemimpinnya, ahlinya dan penyokongnya) berpolitik kerana ISLAM tetapi bukan kerana AKIDAH. 

Persoalan seterusnya buat kepimpinan PAS, ahli PAS dan penyokong mereka (hanya yang menentang dan membantah HIMPUN) ialah bagaimana HUDUD mampu ditegakkan jika dalam soal mempertahankan AKIDAH pendirian PAS ialah tidak mahu memberikan sokongan? Sedangkan HUDUD hanya mampu terlaksana dan ditegakkan dalam keadaan AKIDAH dipertahankan. Mampukah mereka menjawabnya atau mereka hanya akan melalak kemarahan?

TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...