Rabu, 30 November 2011

CABARAN KAK IJAT KEPADA PKR ' DESAK PRESIDEN KAMU LETAK JAWATAN!'

WILL PKR PUSHES ITS OWN PRESIDENT TO RESIGN DUE TO ANWAR'S SEX SCANDALS?

Hamba berikan persoalan ini kepada semua pembaca hamba:
Siapakah yang lebih layak meletak jawatan? Si isteri yang hanya Ketua Wanita UMNO Malaysia dan Menteri yang suaminya hanya menguruskan NFC kemudian di fitnah menyeleweng? 
ATAU 
Si Isteri yang menjadi Presiden PKR di mana sang suaminya Ketua UMUM PKR dan dalam Majlis Pimpinan Pakatan Haramjadah Penasihat Ekonomi Negeir Selangor dan di sebut-sebut sebagai PM IN THE WAITIN' tetapi terlibat dalam salahlaku seksual meliwat dan chinadoll serta bekas banduan kerana menyalahgunakan kuasa?
Tontonilah klip video ini:-TEPUK DADA TANYA IMAN!

'DON'T TAKE WANITA UMNO FOR GRANTED!' KAK IJAT BERI AMARAN.CAYALAH!!!!

"DON'T TAKE WANITA UMNO FOR GRANTED!!!!!! MENTANG-MENTANG KITA BERJUANG BERHEMAH KITA WANITA MELAYU WANITA BUMIPUTERA WANITA ISLAM
SAYA TIDAK BAWA KEPIMPINAN YANG BIADAP !!!.." 
` Dato Shahrizat Jalil 
Ketua Pergerakan WANITA UMNO MALAYSIA.
PAU 2011
Kak Ijat wa manyak caya sama Lu! Itu kata-kata manyak hikmah manyak tusuk dalam jantung hati muleh kasi itu Maq Lempira sama Rafizi sama Pudin Nasution masuk itu ICU. Jom tonton klip video Panas Mengelegak daripada Dato Shahrizat Jalil, harap-harap Lisa pun boleh menjadi seperti ini nanti .. he he he (masih kuat sokongan Wanita UMNO kepada kak Ijat rupanye ~ habis punah impian mahligai Maq Lempira)TEPUK DADA TANYA IMAN!

ABANG TAK MARAH LISA .... ABANG SUKER !!!!!!!

AL KISAHNYA , LISA SURIHANI PUTERI UMNO.

Eh ..Kenapa Abang & Kawan-kawan Tak Datang???
(Siapalah Kami Lisa Oiii .. )


Barulah kami para pejuang maya pro UMNO dalam kumpulan bukan ahli atau pemegang jawatan parti agak dipinggirkan dari PAU 2012 kerana tiada jemputan, tiada ajakan malah ajak-ajak ayam pun takde. Anging-anging pun takde. Takpe lah. Kami sedar siapa diri kami lagipun kami berjuang bukan kerana hendak glamer atau sekeping dua nota warna ungu yang ada tandatangan Gabenur Bank Negara. Kami ini hanya kelihatan apabila mereka yang berkepentingan tak cukup tangan dan tak cukup kaki serta perlukan bantuan. Oleh kerana dalam PAU 2011 mereka cukup kaki dan cukup tangan maka apalah gunanya kami di panggil buat nyemak PWTC jek. Ha ha ha. Lagipun cik Lisa Surihani dan beberapa tokoh korporat penting ada berkumpul dan kalau terserempak dengan kami nanti hilang plak glamer mereka yang berkepentingan. Yea tak? Bloger APA tentu bersetuju. Nanti ada plak grup dan individu tertentu tak boleh cari makan disebabkan oleh kehadiran kami di PAU 2011. Ha ha ha. Oklah , rakan bloger ada memaklumkan bersekali dengan gambar bahwa Lisa Surihani memilih Puteri UMNO sebagai wadahnya untuk memertabatkan agama, bangsa dan tanahair. Baguslah diharapkan cik Lisa Surihani akan memakai tudung. Bakal menambahkan lagi seri wajahnya nanti dan PUTERI UMNO yang seringkali di fitnah sebagai Tidak Taat Beragama. Kasi PAS sama PKR terutama AMK dan Dewan Pemuda PAS meleleh air liur terus sawan dan mengundi BARISAN NASIONAL. Tahniah Lisa Surihani, maaf abang dan kawan-kawan abang tidak dapat bersemuka dengan Lisa kerana kehadiran kami mampu mengugat banyak kepentingan orang lain. He he he.

Kongrats Lisa Surihani Kehadiran Anda Memantapkan
PUTERI UMNO.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TS MUHYIDDIN MEMBELASAH PAKATAN HARAMJADAH, JOM TONTON!

PAKATAN HARAMJADAH DI BELASAH OLEH TS MUHYIDDIN.


TS Muhyiddin Yassin juga sebelum ini di dalam ucapannya menyatakan bahawa perjuangan menunjangi bangsa adalah sebuah jihad fisabillillah yang tak mungkin diragui lagi. Teks ucapannya itu sudah tersebar luas di semua blog pro BN.

Mari tontoni klip video ini di mana TS Muhyiddin Yassin TPM merangkap Menteri di Kementerian Pelajaran Malaysia. Belaiu telah membelasah Pakatan Haramjadah dan menyelar semua fitnah hasutan yang dilakukan oleh Pakatan Haramjadah. Tontonilah sekarang!


TEPUK DADA TANYA IMAN!

MAJLIS ANUGERAH NADI NEGARA PENGIKTIRAFAN INTELEKTUAL MUDA.

MAJLIS ANUGERAH NADI NEGARA.
(Pergerakan WANITA UMNO MALAYSIA)
(EXCO Pengajian Tinggi)


Program ini dilaksanakan di PWTC oleh Pergerakan Wanita UMNO. Ianya memberikan pengiktirafan kepada generasi muda yang cemerlang dalam bidang akademi, kokuriulum, persatuan dan sukan Selaras dengan nama program tersebut ianya bermatlamat menjadikan generasi muda menunjangi pemerkasaan agama bangsa dan tanahair. Mewariskan kemakmuran negara kepada generasi seterusnya. Generasi mudalah merupakan Nadi Negara di masa hadapan dan apabila mereka mencapai usia matang ianya diwariskan pula kepada generasi muda seterusnya. Begitulah objektif dan sasaran program tersebut.


Program ini dilaksanakan oleh Senator Norliza Abdul Rahman EXCO Pengajian Tinggi Wanita UMNO Malaysia. Tahniah kepada beliau.

Program sebegini membuka ruang dan luang luas kepada generasi muda untuk merasakan mereka dihargai sepenuhnya dan tidak dilupai oleh parti politik seperti UMNO. Mendekati dan menyelami hati, minda dan perasaan generasi muda melalui pengiktirafan sebegini mampu membawa UMNO terus relevan dan dekat di hati serta minda generasi muda. Tahniah PERGERAKAN WANITA UMNO MALAYSIA!


Dr Novandri Bergambar Bersama-sama rakan-rakan muda penerima Anugerah Nadi Negara.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SAKIT HATI GUAN END DENGAR SERUAN PERPADUAN BANI JAWI OLEH MAT MASLAN.DAP AMAT GERUNKAN UMNO & PERPADUAN BANI JAWI.

Apabila Mat Maslan menyeru semua Bani Jawi tak kiralah samada ahli UMNO ataupun tidak Ketua Menteri yang paling Rasis di dunia Guan End terus meloncat kepanasan. Membara panas kedua cuping telinganya. Mendidih hatinya mendengar seruan perpaduan Bani Jawi. Selama ini DAP menghasut Bani Jawi agar berpecah belah. Menyebarkan fitnah hasutan mengatakan selama 54 tahun UMNO menipu Bani Jawi. Istilah seperti UMNOPUTERA digunakan bagi memburukkan UMNO agar Bani Jawi terus menjauhi satu-satunya parti politik untuk Bani Jawi berkumpul. PAS? PAS sudah lama menolak Bani Jawi dan kini berada dalam pengaruh DAP. 

Bagi memastikan Bani Jawi terus menjauhi UMNO (bilangan ahli seramai 3.4 juta orang) DAP mencipta suatu halusinasi / persepsi seperti berikut:-

Bani Jawi Bersatu, UMNO menjadi Kuat Apabila UMNO Kuat UMNO Akan Terus Menipu Bani Jawi. Selagi Bani Jawi Tidak Bersatu Bani Jawi Tidak Akan Di Tipu OLeh UMNO. 

(Walhal Ini Membuka Peluang dan Ruang Yang Luas Kepada DAP Untuk Menipu Bani Jawi seterusnya Meminggirkan Bani Jawi Dari Arus Perdana Kemajuan Dan Pembangunan EKonomi, Pendidikan, Sosial, Agama dan Politik)

Setakat ini masih belum ada mana-mana pemimpin UMNO mahupun bloger BN/ UMNO yang terhandal yang berjaya mengikis persepsi yang dilontarkan oleh DAP dengan efektif dan berkesan.  Inilah cabaran buat semua pemimpin, ahli, penyokong dan pejuang maya UMNO / BN buat masakini. 

Seruan hamba kepada semua pemimpin, ahli. penyokong dan pejuang maya UMNO/BN ialah kita semua harus bersepadu dalam satu nada keras membentak dan mengikis terus persepsi DAP tersebut.

Kita mulai dengan seruan bahawa BANI JAWI KUAT DAP MELONCAT!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...