Jumaat, 4 November 2011

'HANG NAK MAKAN PENAMPAQ AKU KA JIJAH?!!!!' GARA-GARA TAK DAPAT HADIR PESTA GAY.


KRISIS RUMAH BERBANGLO. Sungguh mengejutkan! Seorang suami bernama Anwar Ibrahim (kebetulan bukan disengajakan) yang beristerikan seorang wanita biasa bernama Wan Jijah (juga kebetulan tidak disengajakan) telah berang apabila di sindir oleh isterinya mengenai karnival PESTA GAY. Menurut jiran yang telah disoal oleh pihak polis mengenai kejadian itu seorang berbangsa Cina bernama Lim Guan Eng (kebetulan tidak disengajakan) beliau berkata tidak ingat apa yang berlaku serta terlupa. Seorang lagi saksi wanita India bujang berkerjaya sebagai peguam bernama Ambiga Sreenivasagam berserta teman lelakinya Dr Xavier Jeyakumar (nama keduanya adalah kebetulan dan tidak disengajakan) membantah penyiasatan polis di atas kejadian tersebut. " Ini melanggar hak bersuara kuat dan lantang dalam rumah kediaman sendiri! Suami isteri berhak berhimpun secara aman." tegasnya sambil menyondol-nyondol kepalanya di bahu Dr Xavier Jeyakumar. Manakala teman lelakinya berkata " Semua manusia berhak memilih apa yang mereka mahu anut. Tidak salah mereka berkongsi sehelai kain kuning bersama.' Menurut tukang kebun pasangan suami isteri tersebut Mat Syabu (kebetulan dan bukan disengajakan) berkata " UUuuuuuuu ... Eeeeeeeee .. iiieeeeeeeee..." kerana trauma akibat terlanggar jip Anwar Ibrahim. Pihak polis terpaksa membawa pakcik kepada Anwar Ibrahim, seorang guru tak bertauliah bernama Tuan Guru Nik Aziz (kebetulan bukan disengajakan) untuk memujuk Anwar Ibrahim yang masih berang dengan isterinya. Peguam keluarga tersebut bernama Karpal Singh (kebetulan bukan disengajakan) turut hadir bagi menenangkan keadaan. "Anwar Ibrahim has made enuf trouble, Anwar Ibrahim harus bertobat" katanya bila di soal oleh wartawan Malaysiakini (kebetulan tidak disengajakan) Ayah angkat kepada Wan Azizah Uncle Lim Kit Siang  (kebetulan dan tidak disengajakan) berkata ' Just because a pair of tits they  behaved like 16 years old teenager so morally despicable, cruel and barbaric!'  Kebetulan pada masa yang sama sekumpulan Mat Rempit berbaju kuning telah di tahan oleh polis kerana berbuat bising. Ketuanya berkata " Kami bukan orang UMNO. Saya ahli PAS Teluk Kembar. Kami sedang menuju ke Komtar untuk buat bantahan kepada Kalipah' katanya. Seorang saksi yang tidak mahu dikenali berkata 'Saya masa kejadian sedang asik menonton video klip pendedahan skandal seks Chinadoll dengan seorang VVVIP pembangkang. Saya fikir video itu adalah lucah dan sewajarnya polis mendakwa mereka yang menyebarkannya di internet." Polis masih lagi menyiasat semua saksi-saksi yang berkenaan dan kertas siasatan di jangka siap pada penghujung bulan ini.

Teladan: Jika anda mendapati sukar untuk memahami cerita di atas itu bermakna anda bukan seorang penyokong tegar pas-dap-pkr tetapi jika anda memahaminya bermakna anda sentiasa mengikuti perkembangan politik tanahair. Sebaliknya jika anda tidak bersetuju dengan kesimpulan yang hamba buat ini bermakna anda adalah penyokong tegar pas-dap-pkr kerana hanya merekalah kelompok manusia yang sentiasa keluar tajuk apabila berhadapan dengan isu-isu berbangkit dan sentiasa mencari helah menyalahkan orang lain di atas kejahilan mereka sendiri.

Ianya adalah contoh bagaimana pembangkang sentiasa menimbulkan kekecohan dan huru hara tanpa kita sendiri jelas mengenai mana pangkal dan mana hujung isu tersebut. Cuma yanga da adalah penafian berbaur fitnah hasutan.

TEPUK DADA TANYA IMAN

KAK WAN JIJAH MENGAMOK BILA THE WEST AUSTRALIA MEMOHON MAAF.

Owh Akaq One Jeeja, Khita O-ren kata Maaf
Awat Mat Salleh Ausie Kawan Bang Nuo Nie Semua Lagu Nie?????? 

ISU ANAK YAB DS NAJIB BERADA DI CHOGM. Tentunya masih segar diingatan anda bagaimana The Western Australia mengejutkan anda semua mengenai berita palsu bertajuk 'Delegates Goes Shopping and sightseeing". Jadi tidak perlu diulangkan apakah fitnah yang tercetak oleh suratkhabar Australia tersebut. Buat tambah dosa fitnah sahaja jika diulang-ulangkan. Sebagai rekod di bawah ini adalah petikan di mana The West Australia berbohong dan memohon maaf:-

Fitnah Yang Kantoi.

Twitter YAB DS Najib Menafikan Pembohongan The West Australia


Konsulat Jeneral Malaysia di Australia Mengeluarkan Surat Teguran kepada The West Australia.

The West Australia Mohon Maaf.

Sebelum ini KOMPAS Indonesia juga turut memohon maaf kepada YAB DS Najib di atas suatu berita bohong yang disiarkan olehnya. Beginilah cara orang dap-pkr-pas berpolitik. Sepanjang masa mereka berbohong dan terus berbohong. 

Teladan Isu: Semenjak dari bulan Ramadan lalu sehingga kini, setiap berita palsu, pembohongan dan fitnah yang dikeluarkan dan disebarkan oleh pihak pembangkang dapat dipatahkan dan dibuktikan ketidakbenarannya. Selepas ini apasaja yang dibangkitkan oleh mereka mengenai apajua sekalipun, anda jadikanlah pendedahan dan pembuktian pendustaan pembangkang seperti ini dan sebelum ini sebagai kayu ukuran. Sudah jelas bukan? Pembangkang hanya berminta bermain politik kotor dan jijik serta menyebarkan fitnah hasutan semata-mata. Kalau mereka tidak berbohong, berdusta, menipu dan menyebarluaskan fitnah hasutan bukanlah namanya dap-pkr-pas.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AMBIGA MENYOROK DALAM JUBAH TUHAN GURU HJ HADI!


BANTAHAN KE ATAS SEKSUALITI TERLAKNAT KE NERAKA. Pihak PERKASA dan berserta beberapa NGO telah mengambi langkah awal membawa memorandum kepada pihak JAWI. Memorandum bantahan itu menggesa pihak JAWI mengambil perintah Injuksi dan Larangan daripada mahkamah menghentikan kempen memperjuangkan hak keturunan Nabi Luth a.s.Ambiga dikatakan sedang berpeluh-peluh dalam pejabatnya yang berhawa dingin dan khabarnya sedang bersiap sedia untuk membuat kenyataan balas terhadap bantahan PERKASA di masjid Negara sebentar tadi. Kak Wan Jijah pula dikatakan telah menutup hanfonnya. Manakala bang Nuo dikatakan sedang mempersiapkan dirinya untuk mandi buih di Ampang. Pemimpin PAS PUSAT pula dikhabarkan telah mengambil cuti senak perot untuk melakukan korban awal di kawasan pilihanraya memasing. Ketua Dewan Pemuda PAS PUSAT tidak dapat dihubungi dan dipercayai sedang minum teh tarik sambil makan roti canai di sebuah lorong jalan berdekatan dengan masjid kg Baru. Apapun TAHNIAH kepada PERKASA!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SINISTERS-IN-ISLAM (SIS) HARAMKAN PENGHARAMAN POLIS KE ATAS SEKSUALITI NERAKA HARAMJADAH.


SINISTERS-IN-ISLAM (SIS). Sebuah Badan Bukan Kerajaan yang berimamkan kepada Fatimah Wadud. Tidaklah diketahui dengan jelas jalan apakah yang mereka ambil dalam ISLAM kerana tidak ada satu pun pendirian mereka sama dengan syariat Islam melainkan pada syahadah mereka sahaja. Terkini SIS membantah keras pengharaman ke atas kempen SEKSUALITI TERLAKNAT KE NERAKA atas alasan Hak Asasi Manusia (hak kebebasan bersuara, hak berhimpun dan hak untuk main lobang taik).SIS mendakwa tindakan tersebut tidak bijaksana (kurang cerdik kerana mengikuti syariat Islam yang sebenar). Amatlah kurang jelas dari mana SIS mendasarkan pendirian dan pendapat mereka tersebut kerana sudah puas di cari dalam al Quran tidak ada pula menyebutkan pendirian yang sedemikian. Entahlah mungkin SIS menggunakan teknologi nano untuk menafsirkan beberapa kod di dalam al Quran untuk itu. Malah di dalam perundangan negara pun melarang keras sebarang bentuk promosi kegiatan laur tabie dan sumbang seks. Mungkin SIS tersalah baca al Quran dan perundangan negara dalam Bahasa Ibrani atau dalam Bahasa Croatia.Inilah jenis kelompok manusia yang tidak faham bahasa tapi buat-buat faham. Kesimpulannya faham-faham sajalah pe'el mereka ini yang menghalalkan apa yang telah diharamkan oleh Allah SWT dan Rasul Nya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HUH HAMPIR PITAM KAK WAN JIJAH.


DEWAN PEMUDA PAS PUSAT. Oleh kerana Ronnie Liu pakar 'overhaul'  bangunan kompleks sukan Kelana Jaya maka didapati amat perlulah juga mengoverhaulkan bersekali kesemua 'Dewan-dewan; yang ada dalam PAS (dalam bahasa Crotia bermakna 'Anjing') Bermula dari 'Dewan Himpunan Penyokong PAS' sehinggalah ke 'Dewan Pemuda PAS Pusat diluluskan di bawah program pakej Merakyatkan Ekonomi Selangor untuk dioberholkan oleh DAP. Dan kerana itu ....................

Hari Semalam: Dewan Pemuda Pas Pusat (DPPP) dengan bangganya berserta semangat 'konek' , dengan penuh riak egois, dengan rasa MARAH berkobar-kobar kepada Ambiga, dengan penuh keinsafan sehangat 'taik-taik ayam' mereka mahu berdemonstrasi membantah SEKSUALITI TERLAKNAT KE NERAKA. Tapi itu semalam lah sebelum Ronnie Liu mengeluarkan Notis Oberhol Dewan Pemuda Pas. 

Hari Ini: Dewan Pemuda Pas Pusat terpaksa tunduk akur kepada kemahuan Ronnie Liu wakil kepada DAP memmmmmmmmmbaaaaaaataaaaaalkan niat mereka yang diisytiharkan semalam. Saja je semalam tu buat gempaq.Alasan yang mungkin keluar nanti ialah kerana Dewan mereka akan dioberholkan oleh Ronnie Liu untuk mendapatkan C.F (Certified Fuck-up). 

Sekian terimakasih dilapurkan, Maaf di atas 'kelembutan' bahasa yang mungkin menyinggung perasaan sesetengah pihak (perasaan tersinggung umat Islam takde pula pas-dap-pkr hendak ambil peduli kan).

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AKHIRNYA KAK WAN JIJAH TARIK NAFAS LEGA!


SEKSUALITI NERAKA TERLAKNAT. Terkini, di atas bantahan RAKYAT TERBANYAK yang masih waras dan sihat akal , pihak PDRM telah mengeluarkan arahan mengharamkan semua aktiviti SEKSUALITI NERAKA TERLAKNAT. PDRM sudha mengenalpasti pihak-pihak yang terbabit dan akan memberikan nasihat terlebih dahulu kepada mereka agar membatalkan terus kempen tersebut. PDRM juga turut kesal kerana Majlis Peguam gagal menasihati penganjur mengenai keadaan sebenar perundangan negara yang tidak membenarkan sebarang bentuk kempen seperti itu. Tindakan PDRM bukanlah sebagai melarang dan membantah sebarang kegiatan aktiviti mempromosikan Hak Asasi Manusia. Bahkan PDRM tidak ingin mendiskriminasikan hak asasi nama-mana kelompok rakyat. Kempen SEKSUALITI NERAKA TERLAKNAT telah mendapat banyak bantahan daripada majoriti rakyat yang tidak mahu Hak Asasi Manusia disalahgunakan oleh sesetengah pihak yang berkepentingan bagi mengugat ketenteraman mereka. Tambahan lagi kerangka Perlembagaan Malaysia serta adat resam budaya setempat amalan LGBTIQ merupakan amalan yang buruk dan keji.Ianya di tolak oleh seluruh rakyat jelata. Amalan LGBTIQ tidak boleh ditafsirkan sebagai Hak Asasi Manusia kerana amalan itu amat bertentangan dengan Hak Asasi Manusia. Berikut petikan PDRM mengenainya:-
Polis Haramkan Seksualiti Merdeka
5:34PM Nov 3, 2011


Timbalan Ketua inspektor-polis Khalid Abu Bakar telah mengisytiharkan pengharaman semua aktiviti penganjur 'Seksualiti Merdeka' yang dijadualkan pada 9 hingga 13 November ini.Bercakap dalam satu sidang akhbar di Sungai Besi hari ini, Khalid berkata polis tidak akan teragak-agak untuk menahan mereka yang menyertainyaKatanya, pihak polis bertanggungjawab untuk mengekalkan ketenteraman awam.Khalid berkata, apabila terdapat ancaman kepada ketenteraman awam, maka pihak polis perlu mengambil sewajarnyaArahan itu tersebut datang dari pihak polis sendiri, tambah Khalid. Seksualiti Merdeka adalah festival tahunan yang meraikan hak asasi manusia rakyat yang terdiri daripada pelbagai orientasi seksual dan identiti jantinaIa dianjurkan oleh sekumpulan gabungan longgar NGO, artis, aktivis dan individu sejak 2008.Program festival itu, termasuk forum, ceramah, bengkel, pelancaran buku, pameran seni dan persembahana dijangka dirasmikan oleh Ketua BERSIH 2.0 Datuk Ambiga Sreenevasan. [Baca berita penuh]Sementara itu, Bernama melaporkan Khalid berkata polis telah mengenal pasti dan akan memanggil kesemua mereka yang terlibat dalam penganjuran rogram itu termasuk Ambiga untuk dirakam keterangan mereka."Polis akan mengambil tindakan di bawah Seksyen 27 A (1) (C) dan juga 298 A kta Polis untuk menghalang sebarang penganjuran majlis itu," katanya.Beliau berkata undang-undang di negara ini tidak mengiktiraf kegiatan ongsang yang boleh menghancurkan kehidupan beragama di negara ini.Polis menerima banyak bantahan dari pihak Badan Bukan Kerajaan termasuk badan Agama Islam dan bukan Islam yang bimbang majlis ini akan menimbulkan suasana tidak harmoni, perasaan permusuhan serta mengganggu ketenteraman awam," katanya Khalid berkata dua laporan polis telah diterima setakat ini yang meminta polis mengambil tindakan terhadap penganjur kerana cuba menganjurkan program yang menganggu gugat ketenteraman awam"Berdasarkan laporan itu dan hasil siasatan, kita akan panggil mereka untuk nasihat. Mula-mula nasihat supaya jangan teruskan. Kalau masih berdegil, kita tidak teragak-agak untuk tahan mereka (penganjur) termasuk mereka yang menyertainya," katanya Bagi mengelak suasana tidak diingini berlaku, beliau berkata polis meminta orang awam supaya tidak menyertai program itu kerana ia boleh mengganggu ketenteraman awam."Mulai hari ini, kita akan hentikan apa sahaja event yang dilakukan penganjur dan saya juga nasihatkan orang ramai supaya tidak menghadiri apa-apa program anjuran penganju "Majlis Peguam sepatutnya menasihatkan penganjur bahawa tindakan mereka salah di sisi undang-undang. Saya tidak faham kenapa mereka (Majlis Peguam) tidak jelaskan kepada mereka (mengenai kesalahan ini)," katanya. Khalid berkata sebagai badan keselamatan negara, polis bertanggungjawab terhadap ketenteraman awam dan ia perlu menangani sebarang ancaman dengan lebih awal."Jangan sudah kena ketuk kepala, baru kita hendak ambil tindakan. Penganjur fikirlah dahulu sebelum buat program. Saya rasa majoriti masyarakat kita tidak boleh terima perkara ini, jadi jangan agungkanlah"Polis bukan menentang sebarang pergerakan hak asasi manusia untuk bersuara. Tapi apabila perkara (program) ini timbul dan mengancam keselamatan negara, kita perlu ambil tindakan"Inilah polis, pastikan keselamatan semua pihak terjamin," katanya. -MK
Melepaslah bang Nuo kita hendak bersukaria dan berpesta.  Apakata Pak Seks DeSIAL Anwar Ibrahim mengenainya?


TIDAK SETUJU? Bermakna Pak Seks DeSIAL menyokong SEKSUALITI TERLAKNAT NERAKA ke? Apapun akaq Wan Jijah sudah tentu dapat menarik nafas lega !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KERANA UNDI ANWAR IBRAHIM & AMBIGA MEMPERALATKAN SEKSUALITI NERAKA.


Pendedahan mengenai KISAH SEBENAR kempen SEKSUALITI NERAKA. Ianya telah di rancang dengan begitu teliti dan rapi oleh DeSIAL Anwar Ibrahim, DAP dan Ambiga bagi maksud-maksud berikut:-
  1. Bagi mencetuskan gelombang sokongan Melayu kembali kepada Anwar Ibrahim melalui gerak kerja wayang olehnya. Satu bantahan besar-besaran akan diadakan olehnya bermula dari Penang sehingga ke seluruh negara.
  2. DAP mahu memastikan momentum perpecahan di kalangan umat Islam dengan mengharapkan kempen tersebut dapat menajamkan lagi kontradiksi sesama umat Islam.
  3. Ambiga digunakan bagi menampilkannya sebagai Heroin Tamil yang berwibawa untuk kaum India dan pengundi LGBTIQ. Ini kerana Ambiga akan dicalonkan oleh PKR untuk bertanding di sebuah kawasan Parlimen dalam PRU13. 
baca seterusnya di sini ARMANDPJU.BLOGSPOT

Selamat membaca dan diharapkan anda semua tidak termakan dengan politik kotor dan jijik oleh dap-pkr-pas. Mereka yang memulakannya bagi mendapatkan peluang meraih kembali sokongan masyarakat yang semakin meminggirkan mereka.

Kepada dap-pkr-pas ... anda semua telah K A N T O I !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HAQ TIDAK BERCAMPUR DENGAN BATHIL.


HAQ. Terdahulu puak pembangkang menebarkan jala fitnah hasutan berdasarkan kepada sebuah petikan suratkhabar Australia. Kononnya anak perempuan DS Najib berbelanja besar dan boros semasa menyertai bapanya di sidang CHOGM. Ternyata ianya plasu dan fitnah. Konsulat Jeneral Malaysia di Australia telah mengeluarkan sepucuk surat rasmi menafikannya. Sebetulnya, anak perempuan DS Najib tidak pernah menyertai bapanya di sidang CHOGM. Lihat surat daripada Konsulat Jeneral Malaysia di Australia.Malah sumber-sumber lain juga mengesahkan perkara ini.

Kemudian timbul pula pembohongan berkenaan pemergian Anwar Ibrahim mengerjakan ibadat Haji yang sebenarnya dibuktikan pernah berlaku samasekali kecuali kemungkinan mengerjakan umrah.Paling menghairankan pembangkang dok bising sampai bingit telinga pasal orang beribadah dalam rukun Islam ke 5 tetapi menikus mengenai kemaksiatan yang sedang dianjurkan di kawasan yang mereka menangi dalam PRU 12 lalu. Sikap berkecuali PAS mengisyaratkan bahawa mereka menyokong SEKSUALITI MERDEKA NERAKA Tahaluf Syaithanirojim laknatullah yang PAS amalkan kini membuahkan hasilnya. Sepatutnya sekutu PAS mengikuti PAS tetapi PAS mengikuti sekutu mereka. Perjuangan politik PAS sudah tunggang terbalik. Sokongan PAS ini kerana dalam Hudud amalan PAS, perbuatan liwat kepada isteri dibenarkan jadi apalah sangatkan menyokong 'benda' tak elok seperti anjuran SUARAM, MAJLIS PEGUAM, AMNESTI INTERNASIONAL dan 20 buah NGO lain yang diimamkan oleh AMBIGA Sang RATU PAS.Tambahan lagi bukankah penasihat PAS juga seorang GAY tersohor di tanahair ini yang disangsikan pernah mengerjakan haji. Perlukah kita menyokong lagi pas-dap-pkr? Sila baca juga entri sebelum ini /wajib-baca-rangkaian-ayat-al-quran-yang-mampu-mengalahkan-dap-pkr-pas

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...