Sabtu, 1 Disember 2012

FITNAH SCORPENE & ALTANTUYA - BILA NAK SAMAN KIT SIANG, SUARAM, RPK, BALASUBRAMANIAM, CHEGUBARD, DEEPAK JAIKRISHNAN ???

HARI INI hari kelima Melayu Islam Bersatu Berhimpun. 
Insya-Allahu Ta'ala, semoga pada tahun depan dan seterusnya, masih diizinkan Allah Ta'ala Perhimpunan Terbesar Melayu Islam Bersatu.

PENCIPTA FITNAH Scorpene & pembunuhan Altantuya sudah terlalu lama dibiarkan bebas tanpa sebarang tindakan perundangan. Fitnah adalah lebih merbahaya daripada bom hidrogen, C4 dan racun. Fitnah-mehnah adalah suatu jenayah yang lebih besar daripada jenayah membunuh. Dalam zaman/ era ini pihak musuh tidak guna senjatapi tetapi propaganda. Salah satu bentuk fitnah-mehnah adalah PROPAGANDA yang WAJIB DIPERANGI. PEMFITNAH SERTA PENYEBARNYA WAJIB DI HUKUM mengikut syara' dan perundangan sesebuah negara.
Sudah lama maruah bangsa Melayau dan agama Islam dicerobohi oleh puak penceroboh (pakatam ahzab sasaulisma). Pelbagai fitnah dakyah fahaman Sasaulis Religus, Kebebasan Memilih Agama dan Sasaulisma cuba di tanam ke dalam hati dna minda generasi ini.

Kajilah ayat-ayat ini untuk bertindak melawan fitnah pakatam ahzab sasaulisma sehingga TIADA LAGI FITNAH DAN HANYA TINGGAL AGAMA SEMATA-MATA KERANA ALLAH TA'ALA.


Kita sendiri pun sudah jemu dan bosan dengan fitnah-mehnah pakatam ahzab sasaulisma yang tak mendatangkan sebarang manafaat pun kepada Agama Bangsa dan Tanahair ini.

Jom kita perangi semua fitnah-mehnah pakatam ahzab sasaulisma sehingga mereka berhenti menceroboh, memerangi dan melakukan fitnah dan mereka kembali semula ke pangkal jalan.

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...