Sabtu, 18 Jun 2011

4 000 NELAYAN PESISIR PANTAI MENGUCAPKAN TERIMAKASIH KEPADA KERAJAAN BARISAN NASIONAL .

 
Rupa-rupanya penarikan balik subsidi disel kepada bot laut dalam diberikan kepada nelayan pesisir pantai. Perlis, seramai 4 000 orang nelayan pesisir pantai mengucapkan TERIMAKASIH kepada kerajaan Barisan Nasional kerana mengekalkan subsidi disel pada kadar harga RM1.25 seliter. Tindakan ini amat tepat dan begitu proaktif memberikan subsidi kepada golongan yang benar-benar memerlukannya.
TERIMAKASIH DATO SERI NOH OMAR, KABINET dan KERAJAAN BARISAN NASIONAL  kerana mengambil tindakan berani dan tegas dalam isu penarikan subsidi disel kepada pengusaha bot laut dalam yang banyak karenah dan mengambil kesempatan ke atas subsidi kerajaan selama ini.Dalam masa yang sama kerajaan Barisan Nasional mengekalkan serta menumpukan usaha membangunkan kelompok nelayan pesisir pantai yang lebih jujur dan ikhlas kepada kerajaan.

Persepsi dan gambaran salah yang diberikan oleh jejuak haprak rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah dapkrpas dengan sendirinya terbongkar. Selepas ini apasaja yang ditemberangkan oleh mereka kepada kerajaan Barisan Nasional tidak akan dipercayai lagi oleh rakyat jelata. 

Kita pun tahu jejuak dan pemimpin rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah dapkrpas hanya tahu menyalak seperti anjing menjeirkan lidah tetapi enggan bekerjasama dengan Kerajaan Pusat melakukan sesuatu yang bermanafaat untuk kebajikan rakyat jelata. Jejuak dan pemimpin rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah hanya menyibukkan diri untuk menyelamatkan kerjaya politik masing-masing. Mereka  hanya mementingkan diri sendiri dan bersikap sombong bahlol kepada rakyat jelata.

Marilah kita semua ucapkan sahaja SELAMAT TINGGAL kepada Rejim Satanisma Pakatan Haramjadah Bejadah. Mereka tidak membawa sebarang manafaat kepada agama bangsa dan negara. TEPUK DADA TANYA IMAN.

WAJIB KETAHUI & DI BACA ! SUATU ANALISA MENGENAI MATLAMAT TERSEMBUNYI BERSIH 2.0


Artikel ini akan menganalisa matlamat tersembunyi perancangan kotor dan jahat BERSIH 2.0. Menguji tindakbalas rakyat dan membentuk momentum ledakan pemberontakan jalanraya.

1. Saya mengajak semua rakyat Malaysia berbilang kaum berfikir sejenak mengenai bahaya dan ancaman keselamatan yang bakal timbul akibat Perhimpunan Haram Bersih 2.0 pada Julai 9, 2011.

2. Semua aspek demonstrasi jalanan yang berlaku di seluruh dunia telah di kaji dan di teliti oleh kepimpinan rejim satanisma pakatan haramjadah bejadah. Apakah faktor-faktor yang mereka kaji dan analisa bagi menjayakan agenda mereka BERSIH 2.0?

SUATU ANALISA.

(A) Faktor Kejayaan & Kegagalan.

(aa) Kejayaan terbesar yang di ambil contoh adalah demonstrasi Medan Tahrir, Kebangkitan Reformasi Indonesia dan kejayaan beberapa demonstrasi jalanan di negara Balkan. Manakala, kegagalan demonstrasi seperti Medan Tiananmen, Baju Merah Thailand, Syria, Yemen dan beberapa buah negara lagi dijadikan iktibar memperbaiki kelemahan.

(ab) Kesemua demonstrasi tersebut bermula dari sebuah matlamat umum yang kemudiannya mengambil momentum tersendiri di atas pelbagai sebab musabab. Penguasaan ke atas sebab musabab itulah dijadikan panduan kepada BERSIH 2.0.

(ac) Bermula sebagai sebuah perhimpunan aman dan kemudiannya enggan bersurai menyebabkan pihak berkuasa keselamatan mengambil modus operandi biasa menyuraikan perhimpunan yang mana tindakan tersebut menjadi punca menimbulkan simpati serta belas kasihan kepada pihak lain melalui bantuan lapuran media asing yang tidak bersimpati kepada Kerajaan Sasaran.

(ad) Faktor-faktor berikut akan dijadikan punca momentum menjadi besar dan yang dikehendaki:-

(i) Unsur Simpati: Mengujudkan persepsi simpati di seluruh negara dan di dunia yang akan menekan Kerajaan Sasaran di dalam keadaaan serba salah dan tidak kena.

(ii) Enggan Bersurai: Mereka telah bersedia dan tidak akan bersurai selagi mana tuntutan mereka tidak dipenuhi. Tempoh masa memainkan peranan penting di mana dalam tempoh masa Keengganan ini, media asing serta suatu idola sementara bakal muncul dengan membuat rayuan demi rayuan. Kebiasaannya idola ini adalah kanak-kanak perempuan ataupun remaja perempuan.

Jika mereka dipaksa bersurai dengan cara biasa yang digunakan, mereka tidak akan melawan sebaliknya membiarkan diri mereka dicederakan dan diperlakukan sewenang-wenangnya oleh pihak berkuasa bagi menimbulkan persepsi rasa simpati & belas kasihan secara umum.

(iii) Semakin lama mereka enggan bersurai secara beramai-ramai, akan mengakibatkan keresahan di kalangan rakyat yang tidak menyertai mereka. Keresahan inilah menjadi senjata utama mereka pula untuk menekan Kerajaan Sasaran untuk memenuhi tuntutan mereka.

(iv) Jika tuntutan mereka dipenuhi, ianya akan di sambut dengan sorakan secara beramai-ramai dan pada masa kritikal inilah akan berlaku pula Rantaian Pencetusan di mana mereka akan mengalih pula tujuan dan matlamat mereka kepada matlamat sebenarnya.

(v) Ada kemungkinan besar mereka akan bergerak secara beramai-ramai ke arah Parlimen atau ke arah Putrajaya atau ke mana-mana lokasi yang difikirkan selamat dan mampu membawa momentum ke peringkat seterusnya bergantung kepada momentum yang terhasil. Jarak antara Istana Negara ke Putrajaya tidaklah begitu jauh dan mereka sudahpun memetakan jalannya yang mereka harus lalui. 

(vi) Apa yang mereka kehendaki seterusnya ialah memanjangkan tempoh masa berhimpun. Mereka memerlukan alasan kukuh untuk melakukannya. Ini tidak sukar kerana mereka sudahpun melakukan Gerak Saraf awal di media baru dan melalui siri ceramah di serata pelusuk negara. 

(vii) Segala tindakan Kerajaan Sasaran mereka sudah duga dan bersedia dengan perancangan teliti serta halus untuk menanganinya agar dijadikan sebab pencetus momentum ke fasa seterusnya. 

(ae) Perhimpunan tersebut akan melalui beberapa FASA/PERINGKAT tertentu. Pada dasarnya mengikuti teladan yang berlaku di seluruh dunia, FASA/PERINGKAT tersebut ialah:-

(i) Fasa Awal.
 • Gerak Saraf , menyeru seberapai ramai peserta hadir dan membina persepsi awal sebagai pertahanan dan menjadi kisah yang akan diceritakan di kemudian hari.
 • Berhimpun secara aman di suatu poin pada masa serentak, KL, Kuching, Kota Kinabalu.

(ii) Fasa Pertengahan
 • Enggan bersurai dan membuat ucapan-ucapan menaikkan emosi.
 • Melaungkan slogan secara serentak bagi menimbulkan Hipnosis Umum.
 • Mendekati pihak berkuasa yang mengawal dengan tindakan-tindakan yang bakal di ambil gambar untuk membina persepsi pertentangan antara yang lemah dengan yang kuat.
 • Menantikan tindakan penyuraian daripada pihak berkuasa.
 • Menggerakkan Perang Media antarabangsa bagi menimbulkan keresahan, ketakutan dan rasa simpati kepada perjuangan mereka.
 • Menunggu pertembungan dengan pihak pro Kerajaan Sasaran.

(iii) Fasa Momentum
 • Menyebarluas gambar-gambar penyuraian
 • Idola Sementara akan membuat rayuan pada masa yang tepat.
 • Penyebaran persepsi-persepsi salah melalui media.
 • Memaksa Kerajaan Sasaran melakukan tindakan drastik dan bakal digambarkan sebagai desperado.

(iv) Fasa Terakhir.
 • Memberikan gambaran bahawa keadaan berada di luar kawalan Kerajaan Sasaran.
 • Memaksa Kerajaan Sasaran di tekan oleh rakyat yang resah gelisah dengan keadaan huru hara yang tercetus.
KESIMPULAN ANALISA.

Mereka telah bersedia untuk menghadapi segala kemungkinan. Ada kemungkinan besar, Anwar Ibrahim pada Fasa Awalan akan keluar negara terlebih dahulu bersama satu kluster untuk bersedia kembali mengambil alih kerajaan jika berjaya.

Ada kemungkinan juga unsur-unsur luar di bawa masuk pada Fasa Awalan untuk meneruskan ke Fasa Pertengahan sebelum memasuki Fasa Momentum.

Insiden pengodaman laman-laman kerajaan baru-baru ini bukanlah suatu perkara yang berasingan malah ianya merupakan salah satu gerak kerja awalan bagi mengawasi pergerakan komunikasi agensi-agensi kerajaan. 

Adalah amat penting bagi kerajaan Pusat untuk bertindak sekarang sebelum ianya menjadi lebih parah lagi. Perkara ini amat serius kepada keselamatan negara dan awam. Bertindaklah sekarang sebelum terlambat.

Puak-puak satanisma haramjadah bejadah ini jangan dipercayai.Mereka kuat menipu dan berbohong.Kaki putar belit alam nombor wahid. Eloklah bertindak awal dan mengekang sebelum Nasi Menjadi Bubur. Diharapkan analisa ini dapat disambut dan di sambung oleh rakan-rakan bloger lain. SELAMATKANLAH MALAYSIA DARIPADA PETUALANGAN JAHAT SATANISMA DAPKRPAS! TEPUK DADA TANYA IMAN.

ANDA WAJIB TAHU 25 MALAPEETAKA MENGENAI BAKAL PERDANA MENTERI.

Sebagai seorang rakyat Malaysia yang prihatin, anda wajib mengetahui 25 Malapetaka yang bakal di bawa oleh bakal Perdana Menteri daripada pihak Rejim Satanisma Pakatan Haramjadah Bejadah. Di petik dari sumber sahih, blog papa gomo, maaf Gomo gua salin semula kandungan blog lu. 

Bakal Perdana Menteri Malaysia?
Hancusss!

Kalau nak tahu, lu orang sila lakukan perkara ini:-


Tu diaa ! Pendedahan dan juga peringatan buat semua. Pemimpin PAS ini lebih teruk daripada Hitler lebih zalim daripada Firaun. Kalau pemimpinnya teruk dan zalim, jangan bayangkan bagaimana suweynya perangai penyokong mereka, nanti anda terkejut! TEPUK DADA TANYA IMAN.

BILA MAT SABU MOHON DIBERSIHKAN OLEH AMBIGA.


Jika anda ingin menyaksikan sebuah perarakan sarkis sekawan haiwan ternakan yang diketuai oleh si jahil daripada pihak pakatan haramjadah bejadah dapkrpas, anda boleh melihatnya pada Julai 9, 2011. Mereka yang sepatutnya menyumbangkan wang ringgit, masa dan tenaga untuk meringankan bebanan ekonomi rakyat ; membazirkan Anu-gerah Tuhan di jalanraya.Semakin senyum lebarlah tauke-tauke dap.

1. Bila kita katakan Jahil lagi bengap kepada mereka , mereka melenting dan menjerit-jerit marah tak ubah seperti berok kena belacan. tak usahlah nasihatkan mereka, mereka lebih tahu apa yang terbaik buat rakyat, sedangkan rakyat semakin meluat dan menyampah melihat gelagat dan telatah berok yang ditunjukkan oleh puak pakatan haramjadah bejadah yang asik hendak berdemo di atas jalanraya; selepas berdemo, bebanan rakyat masih tidak berubah di negeri-negeri yang ditadbirkan oleh pemimpin-pemimpin mereka yang mabok kepayang terlebih ketum.

2. Rejim pakatan satanisma haramjadah bejadah hanya memberikan wifi percuma dan air percuma yang tidak percuma dalam ertikata sebenarnya, selain itu apa yang mereka lakukan untuk membantu rakyat? Setahun pertama dibazirkan oleh mereka dengan aktiviti politiking dan siri ceramah-ceramah termasuklah berdemonstrasi di jalanraya dan di stadium.Pada mulanya, rakyat masih teruja, lama kelamaan rakyat pun sedar apa kebaikan dan manafaat yang mereka perolehi ?

3. Setelah menyedari kantung khazanah negeri semakin mengecil tanpa suntikan, mereka mula mencari idea untuk menekan kerajaan Pusat agar rakyat melupakan kelemahan pentadbiran mereka. Terbaru ialah Perhimpunan Haram Bersih yang kononnya menuntut keadilan dan proses pilihanraya yang lebih bersih menurut piawaian mereka akibat kalah dalam 6 siri PRK terakhir dan PRN Sarawak disebabkan rakyat menolak kelemahan dan budaya kotor politik pakatan satanisma haramjadah bejadah.

4. Sewajarnya mereka memperbaiki banyak kelemahan mereka sendiri dan bekerjasama dengan kerajaan Pusat untuk memulihkan ekonomi negara serta membantu meringankan bebanan rakyat tapi mereka enggan melakukan sedemikian sebaliknya mereka terus menerus berusaha menimbulkan kemarahan rakyat. Mereka tidak akan berubah dan kerana itu mereka akan REBAH ! Kuasa Rakyat bukan sahaja keramat tetapi amat Hebat! Senjata yang bakal memakan pelopor Ketuanan Rakyat.

Para pemimpin rejim pakatan satanisma haramjadah bejadah dapkrpas tidak akam mampu membawa rakyat keluar daripada semua permasalahan yang dihadapi oleh rakyat kerana Kerajaan Pusat pimpinan BARISAN NASIONAL yang menyelesaikan semua permasalahan rakyat. Para pemimpin rejim pakatan satanisma haramjadah bejadah hanya sibuk berpolitik 24 jam sambil seronok dan leka dengan bodekan para penyokong mereka sendiri. Syok sendiri. TEPUK DADA TANYA IMAN. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...