Rabu, 26 Oktober 2011

GUAN ENG LABEL UMNO PARTI LUCAH. PALA HOTOKNYA.

LIM GUAN ENG. Lapuran Polis tidak mahu buat tapi terus menerus putar belit sana sini minta simpati belas kasihan. Mengenali sifat pembohong Guan Eng, reaksinya dalam klip video ini menjelaskan kepada kita siapakah sebenarnya Guan Eng ini. A Pervert Father Who Sins His Son. Helo Guan Eng Grow-Up Please.TEPUK DADA TANYA IMAN!

BAI'AH WALAK & PERPADUAN JIKA PAS MAHU HUDUD.

Wallahi Watallahi  Wabillahi 
Saya .. errr ... Saya ... errrr ... Saya 

HUDUD. Berdasarkan kepada maklumat terkini, PAS akan mengadakan perjumpaan dengan DS Najib bagi membincangkan soal perlaksanaan HUDUD. Bagi hamba mudah sahaja. Kita tahu mengenai penyelewengan dan kesesatan politik tanpa akidah bawaan PAS. Kita juga tahu PAS sememangnya hendak menggulingkan BARISAN NASIONAL dan menghapuskan UMNO tanpa alasan syara' yang benar. Kita juga tahu PAS mempolitikkan Hudud. Kita juga tahu TAUHID masih belum kuat berakar umbi secara menyeluruh di kalangan umat Islam sendiri. Kita juga tahu fahaman PAS terlalu banyak bertentangan dan berlawanan dengan ISLAM. Oleh itu kita juga tahu niat sebenar PAS mengadakan perbincangan tersebut. Bagi menguji niat PAS dan keikhlasan PAS dalam soal perlaksanaan Hudud terlebih dahulu UMNO/BARISAN NASIONAL mengambil janji / akuan / bai'ah daripada PAS. Ini bukan syarat tetapi ikrar janji / sumpah setia / bai'ah daripada PAS yang sentiasa menentang pemerintah Utama. Janji / Akuan / Bai'ah yang di tuntut daripada PAS adalah speerti berikut:-
 1. Berbai'ah bahawa Hudud hendaklah dilaksanakan setelah tertegaknya TAUHID berdasarkan kepada pegangan Ahlus-Sunnah Wal Jamaah mengikut al Qur'an dan Hadis.
 2. Berbai'ah bahawa berwala' kepada Yang DiPertuan Agong, kerajaan Pusat dan Majlis Raja-raja selagi mana tiada bersalahan dengan al Quran dan Hadis.
 3. Berbai'ah bahawa sebelum Hudud dilaksanakan diperbaiki dan dipulihkan hubungan silaturrahiim dengan UMNO dan BARISAN NASIONAL dipelihara mengikut kehendak al Qur'an dan Hadis.
 4. Berbai'ah bahawa tidak akan mengkhianati umat Islam, bangsa Melayu beragama Islam dan Bumiputera beragama Islam.
 5. Berbai'ah dan berwala' untuk tunduk patuh kepada YDPA, Majlis Raja-raja, Majlis Fatwa Kebangsaan dan kerajaan Pusat.
 6. Berbai'ah dan berwala' berdamai dengan UMNO/ BARISAN NASIONAL.
 7. Berbai'ah dan berwala' tidak akan melanggari dan mengingkari al Qur'an dan Hadis.
 8. Berbai'ah dan berwala' tidak akan membuat sebarang keputusan dalam perlaksanaan hukum Hudud tanpa terlebih dahulu merujuk kepada YDPA, Sultan Kelantan dan Majlis Raja-raja serta berbincang dengan UMNO.
 9. Berbai'ah dan berwala' hanya melaksanakan hukum hudud setelah persetujuan secara muzakarah dalam kemuafakatan ulama dan ketua-ketua Agama Rasmi.
 10. Berbai'ah dan berwala' menarik semua takfir ke atas UMNO/ BARISAN NASIONAL.
Selebihnya terpulanglah kepada kebijaksanaan para pemerintah sendiri.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

APA NIAT SEBENAR PAS TUBUHKAN KEM LATIHAN MILITAN DI SELATAN THAI?

 

USTAZ SAIDI. Bekas Ketua Keselamatan PAS. Di dalam pendedahannya beliau mengakui di hantar PAS Pusat unutk menjalani latihan para-militan di Selatan Thai sebagai memenuhi syarat menjadi pasukan keselamatan PAS. Di sebut juga mengenai Interpol Politik PAS. Banyak maklumat yang beliau dedahkan mengenai kegiatan-kegiatan tajaan PAS Pusta yang bersifat militan. Apakah sebenarnya niat dan maksud PAS PUSAT menyediakan latihan para militan kepada ahli-ahlinya yang terpilih? Ini mengingatkan kita mengenai kejadian Al Mau'nah tidak lama dulu. Maklumat ustaz Saidi juga mengimbaukan kembali peranan arwah Ibrahim Libya dalam insiden Memali. Hamba yakin pihak keselamatan negara tahu mengenainya Justeru itu kadangkala kita melihat kerajaan Barisan Nasional begitu berwaspada dan berhati-hati dalam menangani PAS. Terfikir juga hamba mengenai persoalan-persoalan berbangkit seperti adakah DAP dan PKR turut mempunyai kegiatan-kegiatan subversif sama seperti PAS? Apakah peranan yang boleh kita lakukan untuk meneutralisasikan semua unsur-unusr subversif yang ada pada PAS-DAP-PKR? Ya lah takkan kita hanya mengharapkan pihak keselamatan sahaja. Kita juga mampu memainkan peranan penting dalam meneutralisasikan anasir-anasri subversif. Terlintas satu jawapan mudah, eloklah kita menghindari daripada menyertai sebarang demonstrasi jalanan seperti BERSIH dan tidka melayani provokasi-provokasi PAS-DAP-PKR. Betul tak?

TEPUK DADA TANYA IMAN!AYOH KITA HADAPI AKHBAR BERBAHSA CINA!

LU LANGSI LU MATI 

CHINA PRESS. Satu artikel telah dikeluarkan oleh China Press mengkritik gerombolan bloger pro BN yang dilabelkan sebagai rasis dan tidak berakhlak. Kami para bloger pro Barisan Nasional tidak gentar sedikit pun dengan cemuhan tersebut. Malah kami sememangnya sudah bersedia awal-awal untuk menghadapi apa saja di hadapan kami. Bak kata pepatah Melayu dalam perjuangan ' Membujur Lalu Melintang Patah Bara Di Genggam Menjadi Abu'. Oleh kerana China Press sudah membujur maka kami akan melaluinya, China Press sudah melintang maka kami akan mematahkannya, China Press menjadi bara maka kami akan mengenggamnya sehingga menjadi abu. Bahasa bukan halangan bagi kami. Kuasa bukan galang buat kami. Pantang ANAK MELAYU BERUNDUR BILA DI CABAR! Kami pun memang lama menanti cabaran daripada suratkhabar berbahasa Cina yang pro-koumintang, pro-komunis, pro-sosialis, pro-rasis, pro-ultra kiasu dan pro-cauvinis. Insya-Allahu Ta'ala dalam 'Peperangan' ini kami akan menang cemerlang. Semua Kepala 'Lumbu' Editor/ Ketua Pengarang/ Wartawan suratkhabar berbahasa Cina disarankan belajar daripada SEJARAH di mana Maharaja kamu Terpaksa Tunduk Akur kepada kebijaksanaan PANGLIMA MELAYU hanya dengan helah sayur kangkung. Kami tahu bahawa sejak 1998 kamu semua mengapikan sentimen perkauman dan menghasut agar Melayu di benci ISLAM di hina. Persoalannya adakah kamu sudah bersedia apabila kami menyerang?

TEPUK DADA TANYA IMAN!


TERBARU! RAKAMAN RAMAS NENENG

Boleh berlaku Bila-bila masa saja .........

Boleh terjadi kepada Siapa Saja ...............
.
Ianya Semakin Lumrah Berlaku Di Mana Saja Jangan Biarkan Ianya Berleluasa !
dan 
~Di anggap AMALAN BIASA~

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Kempen Anti Ramas Neneng Di Taja Oleh
PERSATUAN MANGSA RABA

ANWAR IBRAHIM RAKSAKSA PELBAGAI WAJAH.

Akulah RAKSAKSA PELBAGAI WAJAH!
Tanya Akaq Wan Kalu Tak Cayer 
Nak Berjoget?
Can I F**K U Today?
MOKHTAR

ANWAR IBRAHIM. Ini di petik daripada Hansard Parlimen bawah label DR-17032010 (71hb Mac 2011). Kenyataan YB Dato' Zahrain Mohamed Ahli Parlimen Bayan Baru (bebas) semasa mendedahkan pembohongan 16 hb September oleh Anwar Ibrahim. Sudi-sudilah membacanya. Bukan selalu dapat baca pun kan. Penat woo nak mencarinya dalam Hansard Parlimen (Penyata Rasmi).Tapi dek sayangkan korang para pembaca takpa penat itu berbaloi-baloi dalam mendedahkan siapakah Anwar Ibrahim.

Anwar Ada Mengaku 'JOGET SIKIT' 

KENYATAAN YB DATO' ZAHRAIN BIN MOHAMED HASHIM
Ahli Parlimen BAYAN BARU.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

KELANTAN & SELANGOR DI TEGUR.KETUA AUDIT NEGARA.
LAPURAN KETUA AUDIT NEGARA. Hangat diperkatakan mengenainya samada lapuran berkenaan perjalanan kewangan di peringkat kerajaan Pusat mahupun di peringkat kerajaan negeri. PAC bakal menjalankan siasatan terperinci dan pada kali ini kita mengharapkan agar kakitangan perkhidmatan awam atau sesiapa saja yang tidak amanah dalam mebelanjakan wang negara wajar dikenakan tindakan disiplin yang amat keras. Amaran lisan dan bertulis tidak mencukupi. Kerajaan Pusat sememangnya amat cepat dan berani bertindak membaiki segala kelemahan jentera pentadbiran dan agensi-agensi pusat. Namun kita amat kesal kerana kerajaan negeri seperti Kelantan dan Selangor tidak mengambil sebarang tindakan berani untuk memperbaiki kelemahan yang ada walaupun di tegur oleh Ketua Audit Negara. Sebolah-bolehnya mereka (dap-pkr-pas) mahu menyembunyikan segala tindakan penyalahgunaan dan penyelewengan yang berlaku dalam urustadbir kewangan negeri-negeri.  Episod Lapuran Ketua Audit Negara pada kali ini memang hebat dan impaknya begitu besar. Kita melihat dua perkara yang amat jelas yakni:-
 1. Kerajaan Pusat tidak menyembunyikan sebarang kecacatan dan kelemahan urustadbir kewangan sebaliknya mengambil langkah memperbaikinya dengan kadar segera. Inilah amalan kredibiliti, akauntabiliti dan ketelusan yang sebenar. Tidak hanya pada perkataan tetapi dizahirkan kepada perbuatan.
 2. Kerajaan negeri Kelantan & Selangor berdiam diri dan tidak melakukan sebarang pembaikan mahupun penjelasan sebaliknya hanya menuding jari ke arah kerajaan Pusat. Semestinya amalan seperti ini membawa kepada suburnya amalan nepotisma, kronisma dan rasuah berleluasa. Dap-pkr-pas tidak ada komitmen untuk menajdi sebuah pentadbiran dan kerajaan yang berkredibiliti, berakauntabiliti dan telus.
Rakyat semakin pandai menilai dan melihat bagaimana cara pentadbiran BARISAN NASIONAL dengan dap-pkr-pas beroperasi dan cara tindakan mereka. Sejak tiga tahun ini dap-pkr-pas semakin mendapat markah demerit. Lagipun sibertruper pro UMNO/ BARISNA NASIONAL semakin hebat. Diperkuatkan lagi dengan komitmen tinggi barisan kepimpinan BARISAN NASIONAL menunjukkan contoh teladan dan mengotakan janji-janji. Manakala saf pakatan pimpinan dap-pkr-pas masih menjual janji-janji kosong.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


DAP P.PINANG MANSUHKAN KEBEBASAN MEDIA.

Wa Tahap Tuhan ! Apa Lu Berani Mao Kritik Sama Wa???
Itu Tuhan Guru Nik Ajih Sudah Cakap Kita Olang TUHAN!
TAU KA !!!!!!!


KEBEBASAN MEDIA. Sempena menunjukkan sifat samseng dan gengster jalanan, pentadbiran DAP P.Pinang memansuhkan kebebasan media terhadap Utusan Malaysia (musuh Utama DAP). Alasan yang diberikan ialah kononnya Utusan Malaysia enggan memohon maaf di atas apa yang di dakwa oleh pentadbiran DAP P.Pinang sebagai fitnah mengenai sidang DUN yang lalu. Arahan dikeluarkan oleh Tuan Speker DUN P.Pinang , orang Melayu sendiri. Cantiklah! Orang Melayu diperalatkan untuk jahanamkan orang Melayu, Tindakan tersebut adalah tahap Supa Dupa Rasis. Kemana menghilangnya konsep C.A.T? Di mana pula suara Mat Syabu yang lantang menuntut kebebasan media dalam 8 Tuntutan BERSIH TAK SUCI? Mana Isham Rais dalam hal ini? Dua ekor badut tu pergi spa dan salon rambut? Urut-urut dan geli-geli dengan amoi impot China? Betullah apa ynag karpal Singh kata tempohari, DAP ini sebuah parti politik cakap taks erupa bikin dan begitu pengencot. Tiada kritikan dibenarkan ke atas mereka tetapi mereka boleh sebarkan fitnah hasutan kepada UMNO, BARISAN NASIONAL setiap hari di mana saja dan itu adalah hak kebebasan bersuara. Pihak yang tak berani menerima kritikan dan menjawab kritikan adlah pihak yang hanya berkelayakan menjadi tukang cuci tandas awam saja. 
GEORGE TOWN – Ekoran keengganan akhbar Bahasa Malaysia, Utusan Malaysia yang enggan memohon maaf di atas fitnah disiarkan pada persidangan Dewan Undang Negeri (DUN) yang lalu, pihak terbabit dilarang memasuki perkarangan DUN bagi membuat liputan pada Persidangan Mesyuarat Kedua Penggal Keempat DUN Pulau Pinang yang ke-12 di sini hari ini.  Speaker DUN, Datuk Abdul Halim Hussain berkata, Utusan Malaysia dilarang membuat liputan persidangan di dalam perkarangan dewan, namun, sebarang maklumat yang hendak mereka (Utusan Malaysia) laporkan, boleh diambil secara langsung melalui online“Ini dewan perjuangan, apabila mereka membuat fitnah, maka mereka telah menghina dewan, ini adalah satu kesalahan besar,” ujar beliau ketika sidang dewan ditangguhkan seketika di sini hari ini. Utusan Malaysia sebelum ini menfitnah Kerajaan Negeri berkaitan pengubahsuaian rumah Ketua Menteri yang mencecah RM1.5 juta
 TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...