Jumaat, 18 Mei 2012

PIKA EUGENE SILA HUBUNGI KAMI ...Terjumpa dengan klip video hebat nie oleh seorang anak muda bernama Pika Eugene. 
Jika Pika Eugene ada terbaca artikel ini sila hubungi kami di inbox di akaun 
fesbuk 


Jom layan santai Pika nyanyi sambil petik gitar .. suaranya kelas gituuuuuSIRI JELAJAH KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1MALAYSIA - PERAK.

KEMPEN MAKAN AISKRIM 'DUDUK DAN JILAT SAMPAI BERSIH 1.0'

Pada kali ini diadakan di Ipoh Perak Darul Ridzuan. Bertempat di Grand Ballroom Hotel Syuen. Pada hari Sabtu bersamaan dengan 19hb Mei 2012. Bermula pada jam 7.30 am sehingga jam 2 pm. Semuanya di jemput hadir. Kepada semua bloger dan fesbukar serta pengamal media sosial di negeri Perak semua di jemput hadir. Jangan lupa untuk cetak sticker di bawah dan lekatkan pada dashboard kereta anda bagi kemudahan parking di sekitar kawasan konvensyen. Selamat berjumpa di sana. Jom bertukar-tukar fikiran dan mengeratkan kesefahaman sesama kita semua.

OOPSS WELKANG TO SEL...A.....NGOR ???????

   

YIPPI KAYYEEE !!!
WELKANG TO SEL ...A ...NGOR ..KOR MENG 


CAI SPESIFIK CEMARI NAMABAIK UMB MULA KENA SAWAN TANGIS.

Bloggers Langgar Tembok
Aku Nak Jadi pemes Jadi Aku Hentam lah Gomo.

BILA GOMO TULIS ARTIKEL klik di sini ARTIKEL PANAS GOMO ada pihak kata GOMO berperang dengan UMB. Ini bukan perang saudara yang diletuskan oleh Gomo. UMB adalah sebuah unit di bawah sayap Pergerakan Pemuda UMNO MALAYSIA. Adalah mustahil Gomo mahu mencetuskan perang dengan unit di dalam parti. 

UMB pada masakini dikuasai oleh seorang individu spesifik yang mabok kuasa dan ingin mendaki tangga hirarki parti. Di bantu oleh cai spesifiknya yang ada beberapa kerat sahaja. Manakala penasihat strategiknya adalah seorang yang cacat mindanya. Si Mamat tu amat diragui peranannya kerana sikit yang dibukakan rahsia pihak sana tapi banyak yang dibocorkan dari sini ke sana. Malangnya setiap perlakuan jahat segelintir cai spesifik dalam UMB yang berada di dalam LINGKARAN SPESIFIK API DALAM SEKAM merosakkan dan mencemari namabaik UMB. 

Mereka inilah jugalah yang turut menyerang dan mahu menghapuskan dominasi dan intergriti IKATAN PERSAUDARAAN BLOGER OTAI yang bersekutu tambah mutu dengan Gomo. Apa yang Gomo tuliskan di dalam artikelnya adalah berkenaan dan merujuk kepada individu, penasihat dan cai spesifik Lingkaran Spesifik Api Dalam Sekam yang merosakkan namabaik UMB. Bilangan mereka tidak ramai. Kurang lebih hanya dalam sepuluh orang sahaja. Mereka bersarang di Putrajaya. Telahpun menubuhkan sebuah grup spesifisik yang membawa nama dan aspirasi spesifik mereka. Mereka diberikan kemudahan lengkap dan pelbagai kemudahan lain oleh individu spesifik berbanding dengan anggota-anggota lain UMB.

Kami pemerhati di luar ini menyatakan kebimbangan kami mengenai keberadaan dan kewujudan vakum  yang disengajakan oleh Lingkaran Spesifik Api dalam Sekam tersebut di kalangan pejuang maya pro UMNO/BN. Kami tidak mahu lagi melihat mana-mana ahli UMB dan tunas muda UMB diperalatkan oleh grup Lingkaran Spesfik Api dalam Sekam tersebut bagi tujuan pengukuhan dan kepentingan peribadi-peribadi yang menjadi Pak Dalang menaikkan diri mereka sendiri melampaui fungsi asal UMB itu sendiri. UMB adalah jentera parti dan bukan jentera peribadi bagi mana-mana kepentingan individu spesifik dan grup spesifik. Malah mereka menggunakan blog-blog mereka untuk menghentam pemimpin-pemimpin UMNO.

Papa Gomo merupakan Halangan Utama yang wajib mereka musnahkan agar mereka dapat mengumpul Dana sebanyak mungkin. Paip air mereka sudah tersumbat dek karenah mereka sendiri. Cai spesifik seperti APA yang pernah mengemis simpati dan belas kasihan daripada Gomo bertindak sebagai Cai Utama yang suka melancap mindanya sendiri dan berangan untuk menjadi terkenal. Mereka ini hanya takut kepada bayang-bayang mereka sendiri sahaja.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...