Ahad, 24 Mac 2013

GOMO AJAK TENGOK VIDEO SEKSNYA EP 2 MUSIM KE 7.


ERK ... GAMBO HIASAN SAHAJA... NGEH3X
"Ada juga maklumat menyatakan pihak pembangkang bertungkus lumus sejak seminggu lalu untuk memasuki Blog Papa Gomo dan seterusnya mengambil alih blog ini dan kemudiannya memasukkan satu video SEKS yang kononya adengan SEKS Papa Gomo dengan seorang wanita. (Wanita bukan Jantan)
Adengan Seks Papa Gomo macam katak dan itulah yang Gomo dapat maklumat bahawa video tersebut telah siap Rakam, diedit dan disunting dan hanya tinggal masa sahaja untuk dimuat naik ke dalam Blog Papa Gomo ini setelah mereka berjaya HACK blog Papa ini." - PAPAGOMO.
DAN JANJI PAPAGOMO:-
" Malam ini Video Anwar Ibrahim Episode 2 akan ditayangkan! Standby!"

TUJUAN PAPAGOMO DEDAHKAN VID:-
"Gomo nak pesan kepada semua, apa yang Papa Gomo lakukan adalah untuk rakyat, Agama bangsa dan Negara yang mana mendedahkan kebenaran agar rakyat dapat berfikir secara waras apakah kita mahu pemimpin jijik seperti Anwar Ibrahim ini sebagai Perdana Menteri memimpin kita rakyat Malaysia. Jadi jangan kita bazirkan peluru yang ada dalam mendedahkan kebenaran buat rakyat Malaysia. Gomo suka simpan peluru untuk masa masa yang tepat jadi diharapkan penyokong Papa Gomo dapat faham strategi ini.
Persoalan yang kita mahukan waktu ini adalah jawapan Anwar Ibrahim sendiri untuk mengakui beliau lelaki didalam video tersebut. Rafizi Ramli sendiri telah mengesahkan bahawa lelaki tersebut adalah Anwar Ibrahim jadi kita hanya mahu Anwar Ibrahim tampil ke hadapan menjelaskan dakwaan yang Papa Gomo buat keatas beliau."
JOM TONTON EPISOD 2 MUSIM 7 DIIIIIIIiiiiiiiiiiiiIiiiiiiiiiIII ...........

PAPAGOMO  


SATU LAGI VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM ???!!!


Betul-betul ambe gelak besar lepas baca entri terkini daripada PapaGomo.
Setiap hari ambe asik gelak sokmo baca kiriman-kiriman lucu puok PR mengong pasai Gomo di fesbuk.

Macam-macam cerita lucu puok fesbuker PR tag ambe pasal Gomo.
Ambe gelak lah sebab baik gambo, baik cerita dan baik apasaja berkenaan siapa Papa Gomo yang puok fesbuker PR kata adalah Gomo cuma rekaan dan fiksyen depa saja.
Ambe pun boleh kater atok sedara tiri sebelah kepala bapak Anwar Ibrahim itu adalah PapaGomo. What da heck pun?!

Apalagi yang depa boleh buat pun?
Melainkan bikin cerita dan jaja fiksyen je la pasal Gomo.
Kali ini Gomo kata blog nya cuba di hack oleh pakar-pakar PR untuk memasukkan Video Seks Gomo. MUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
HADOYAI ! ...

PEMES LA GOMO NANTI ...
BLEH MASUK CENTERFOLD MAJALAH PORNO JEPUN DAN BERLAKON DENGAN MARIA OZAWA!

OK GAK PE ... BOLEH KITA BANDINGKAN MANA 'BELALAI' LEBIH HEBAT ... PAPA HOMO KA ATAU PAPA GOMO KAN ....

BETUL TAK AMBE TULIS DULU .. PUOK-PUOK PR CEPAT BENOR BERINZAL BILA SEBUT NAMA PAPAGOMO.

GOMO DAH BERJANJI AKAN KELUARKAN EPISOD KEDUA MUSIM KE 7.
TENGOK LA NANTI...
KOT-KOT KELUAR KE TIDAK ...

KALU KELUAR BESH GAK KAN ...
KALI INI AMBE NAK UKUR LA DAN KENALPASTI 'BELALAI DURJANA'.
ANUGERAH SESEORANG YANG CAM BABI TONYOK SUKER SONDOL REKTUM ANAK-ANAK MUDA MALAYSIA.

MANA LA TAU KOT-KOT BOLEH DIGUNAKAN UNTUK BUAT 'TEROWONG BAWAH LAUT' GUAN END PLAK.


MENJAWAB FITNAH PR MENGENAI PUNCA PENCEROBOHAN LAHAD DATU #OpsDaulat #PrayForSabah


Setelah sekian lamanya PR menabur fitnah-mehnah mengenai insiden Lahad Datu, kini tiba masanya untuk kita mengupas perkara tersebut.

Segalanya berpunca dari angan-angan PR untuk menawan Putrajaya. Dua buah negeri di Borneo, Sabah & Sarawak merupakan penghalang utama cita-cita PR.
Di tambah dengan Johor, Pahang, Terengganu, Melaka dan Negeri Sembilan. 

Kerusi-kerusi Parlimen di Sarawak dan di Sabah di anggap oleh PR sebagai 'Simpanan Tetap BN'. PR sukar menembusi Sarawak dan Sabah dengan hanya sokongan Cina Sarawak dan Sabah. PR juga mendapati mereka sukar mengalahkan pengaruh UMNO Sabah dan PBBS SARAWAK. 

So, PR mula memainkan sentimen-sentimen sensitif di Sarawak dan di Sabah.
Di Sarawak, puak PR mempertikaikan KM Sarawak. 
Isu Tanah Adat dijadikan sentimen membangkitkan kemarahan kepada KM Sarawak. Termasuklah memainkan sentimen agama melalui isu penggunaan kalimah Allah.  Di Sabah, isu IC dan isu sentimen agama dimanipulasikan oleh PR.
Mudah bagi PR untuk memanipulasikan isu-isu tersebut memandangkan ramai bekas pemimpin UMNO dan bekas pemimpin parti komponen BN di beli oleh PKR. 

Tapi sebelum itu. Mari kita renung dulu satu fakta sejarah yang tidak berapa enak dibincangkan kerana menjaga keharmonian perpaduan kaum dan antara agama.

Sejak 1511, alam nusantara hanya berperang dengan puak mubaligh kristian Sepanyol, Portugis, Belanda dan Ingeris sahaja.

Agama kristian di bawa masuk oleh penjajah Sepanyol, Belanda dan Ingeris ke alam nusantara ini. Di Manila sendiri yang dikuasai oleh kesultanan Melayu Islam dari empayar Chermin Kemboja dikalahkan oleh Portugis. 

Mubaligh Portugis dan Sepanyol menyebarkan agama kristian dengan kekerasan di kalangan penganut Islam di negeri-negeri yang mereka kalahkan. Ini lanjutan daripada dendam Sepanyol dan Portugis kepada penguasaan Islam ke atas Andalusia selama beratus-ratus tahun.

Setelah pengaruh Sepanyol dan Portugis lenyap dan digantikan dengan pengaruh Belanda dan Ingeris, barulah polemik antara Kristian dengan Islam agak berkurangan. Namun pengembangan dan gerakan kristianisasi bergerak secara senyap dan tersembunyi.

Ianya adalah PEPERANGAN DAN PERJUANGAN PRIBUMI NUSANTARA BERAGAMA ISLAM MENENTANG PIHAK ASING YANG BERAGAMA KRISTIAN.

Akhirnya pada Ogos 1957, Semenanjung Tanah Melayu merdeka dengan pengisytiharan bahawa AGAMA PERSEKUTUAN IALAH AGAMA ISLAM. Tapi agama-agama lain dibenarkan selagi pengembangannya tidak menyentuh mana-mana masyarakat penganut Islam. 

Sabah di awal kemasukan Malaysia dikuasai sepenuhnya oleh arwah Tun Datu Mustapha. Ini kerana jasa arwah Tun Datu Mustapha yang tak ramai ketahui. Arwah merupakan pejuang kemerdekaan Sabah. Bapa beliau keturunan Sulu dan ibunya keturunan Banjar dari Balambangan. Agamanya ialah Islam. 

Kemasukan Sabah ke dalam Malaysia ialah melalui Referendrum rakyat Sabah sendiri yang di pantau oleh PBB. Malah satu suruhanjaya dinamakan Suruhanjaya Cobbold ditubuhkan bagi mengesahkan kehendak pribumi dan anak tempatan Sabah.

Pada masa Joseph Pairin Kititngan menjadi Ketua Menteri Sabah selama sembilan tahun, ramai warga Papua New Guinea, Kepuluan Solomon dan kaum Toraja yang bergama Kristian di bawa masuk menetap di Keningau. Termasuklah juga warga China. Ini semua gara-gara Agenda beberapa pertubuhan luar negara yang mahu menjadikan Sabah majoriti Kristian.

Kebanjiran Tausug dari Mindanao berpunca dari pemberontakan di Mindanao terhadap Filipina. Dunia melihat ianya satu Konflik bersenjata di antara Islam dengan pemerintah Kristian Filipina. Ini berlaku sejak 1970. Secara turun temurun, ramai Tausug bersaudara-mara dengan Sulu di Sabah.

Lama-kelamaan pelarian Tausug memenuhi syarat-syarat kelayakan memohon menjadi warganegara atas sebab naturalisasi. Namun begitu RCI Sabah hanya menumpukan permasalahan Tausug sahaja. Perkara ini dikritik hebat rakan bloger MYMASSA. 

Kerana itulah PR menjadikan isu IC sebagai isu membangkitkan sentimen terhadap BN di Sabah. Di samping itu ianya menyentuh mengenai Agenda Kristianisasi oleh pihak luar yang cuba menggangu keharmonian beragama yang selama ini dinikmati oleh semua pribumi Sabah.

Apasaja isu yang boleh mencetuskan kebangkitan kemarahan rakyat kepada BN akan dimanipulasikan oleh PR. Itulah yang sebenarnya. Ini semua gara-gara PR hendak ke Putrajaya. PR gunakan POLITIK KOTOR mereka!

#PrayForSabahJANGAN LUPA SEJARAH KRONOLOGI DALANG CEROBOH LAHAD DATU! #OpsDaulatKITA MENDESAK AGAR SEBUAH SURUHANJAYA DIRAJA DITUBUHKAN BAGI MENYIASAT DAN MEMBONGKAR SIAPAKAH DALANG INSIDEN DI LAHAD DATU DENGAN KADAR SEGERA!

Ambe petik sepenuhnya dari blog sumber MYMASSA.

16.7.2012 - Anwar jumpa Nur Misuari secara rahsia dan berasingan. Pertemuan melebihi 1 Jam.

17.7.2012 - Anwar sekali lagi bertemu Nur Misuari. Pertemuan kurang 1 Jam.

18.7.2012 - Sehari kemudian, Anwar membayar Lajim RM20 Juta untuk tinggalkan UMNO. Imbas semula pada tahun 1994, Anwar membayar Lajim RM3 juta supaya tinggalkan PBS.

12-13.10.2012 - Anwar ke Lahad Datu, turut mengadakan pertemuan dengan Kumpulan Kiram.

18.10.2012 - Anwar sekali lagi menemui Nur Misuari! Pertemuan kali ini sangat serius dan fokus.

2.11.2012 - Anwar mula membuat "spin" dengan lagu "SABAH NAK HILANG"

1.12.2012 & 7.12.2013 - Anwar sekali lagi mempengaruhi minda rakyat dengan lagu "SABAH NAK HILANG"

17.1.2013 - Kapal Perang USS Guardian berlabuh secara salah di Laut Sulu.

29.1.2013 - Anwar meyakinkan rakyat Malaysia "SABAH DAH HILANG"

7.2.2013 - ANWAR menghantar Tian Chua & R. Sivarasa ke Manila. Mereka turut membawa dan menguruskan sejumlah wang. Pergerakan mereka diintip oleh Philipine Military Intelligence. Anwar turut berjumpa sekali lagi Nur Misuari, pertemuan Anwar dengan Nur misuari direkod dan diambil gambar oleh Philipine Military Inteligence.

8.2.2013 - Sebelum mendarat di Lahad Datu, pengganas-pengganas Kiram memberikan sejumlah wang yang banyak kepada keluarga masing-masing selepas mereka dibayar-upah oleh seseorang. Mereka meneka istilah Individu Penting Pembangkang Malaysia, ianya merujuk kepada Anwar Ibrahim.

9.2.2013 - Pendaratan pertama Pengganas-pengganas Kiram, selepas kedatangan Tian Chua dan R.Sivarasa pada 7.12.2013.

              - Pada hari yang sama juga, Tian Chua dan R. Sivarasa mendarat di KLIA.

16.2.2013 - Nurul Izzah Anwar memperlekeh PGA.

19.2.2013 - Pengganas Kiram menaikkan bendera Kiram di sekitar Kg. tandou dan Kg. Tg. Batu di Lahad Datu.

               - Pada hari yang sama, di Kuala Lumpur, Tian Chua dan R. Sivarasa mengadakan Press Conference mengenai Filipina.

28.2.2013 - Pengganas Kiram dimaklumkan Parlimen akan dibubarkan, SERENTAK dengan itu juga serangan dimulakan ke atas pasukan keselamatan kita.

               - Anwar berharap dengan "peperangan" yang meletus di Lahad Datu, kerajaan akan mengisytiharkan Darurat di Sabah. Anwar berharap PRU13 hanya akan diadakan di Semenanjung.

               - Pada hari yang sama Anwar menyanyi dengan gembira lagu "SABAH DAH HILANG"

1.3.2013 - Inqurer.Net, The Manila Times, Reuters, Kedutaan Amerika di Manila dan Wikileaks menyebut "Tokoh Pemimpin Pembangkang" lebih jelas "Anwar Ibrahim" terlibat dalam Pencerobohan di Lahad Datu. Mereka diberitahu oleh Philipine Military Intelligence!

              - Pada hari yang sama, Tian Chua mengatakan kes di Lahad Datu SANDIWARA!

4.3.2013 - Media Antrabangsa ABS.CBN melaporkan Pengganas Kiram sebenarnya diundang oleh "Tokoh Pembangkang" lebih tepatnya ialah "Anwar Ibrahim"!

7.3.2013 - Anwar membayar Azlan Mohd. Lazim supaya memohon maaf kepadanya dan menyertai PKR. Anwar menguruskan hal ini melalui Johari Abdul.

             - Nur Misuari dalam FB nya menyatakan Kegembiraannya, Azlan Mohd. Lazim memohon maaf kepada Anwar!

10.3.2013 - Ejen kami seorang Palauk yang terlatih, memaklumkan kepada kami bahawa Pengganas Azumudie sudah mati ditembak pengawal elitnya atau 4 orang askar MNLF.

             - Sebuah lagi Media Internasional, Global Research mendedahkan "Anwar Ibrahim" dalang di sebalik Pencerobohan di Lahad Datu!

11.3.2013 - Pasukan tentera Filipina berjaya menangkap 38 Pengganas Kiram yang melarikan diri dari Lahad Datu, bersama-sama mereka sejumlah Senjata M16, senapang patah, pistol dan senjata tradisonal seprti parang dan pisau.

12.3.2013 - Wikileaks sekali lagi mendedahkan "Anwar Ibrahim" terlibat dalam Pencerobohan di Lahad Datu.

13.3.2013 - Azmin Ali Mengakui Anwar memang ada menghubungi Nur Misuari!

15.3.2013 - PKR menyatakan sokongan kepada Harry Roque mengadakan Protes di Kedutaan Malaysia di Manila.

16.3.2013 - Setiausaha Luar Filipina mengesahkan mereka mempunyai Bukti Kukuh penglibatan Anwar Ibrahim dalam pencerobohan pengganas Kiram di Lahad Datu!

20.3.2013 - Akhirnya, tidak tahan dengan pendedahan demi pendedahan, Anwar mengaku ada menemui Nur Misuari !

21.3.2013 - Pengganas Kiram didakwa di Mahkamah Tawau. Beberapa Pengganas Kiram menyatakan kepada Mahkamah mereka Diupah, Dibayar dan Dijanjikan bayaran.

22.3.2013 - Ejen Palauk kami di Kunak dan Lahad Datu menyatakan Keluarga Pengganas Kiram di Filipina menuntut Ganti Rugi dari "Tokoh pembangkang Malaysia", lebih tepat "Anwar Ibrahim" (Butiran maklumat akan menyusul selepas ditranslate ke dalam bahasa Melayu).

*Nota : Pertemuan Anwar dengan Nur Misuari ketika Anwar menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan pada pertengahan tahun 1990an tidak disertakan.

Manakala seorang rakan bloger MYHOMESOIL mendedahkan pergerakan-pergerakan Tian Chua, Sivarasia di Manila yang turut di intip oleh badan perisikan Filipina:-
Manila – Philippine Military Intelligence mengesahkan kehadiran Sivarasa dan Tian Chua ke Manila, Filipina pada 7 Februari 2013, yakni dua hari sebelum pendaratan Pengganas Kiram ke Lahad Datu pada 9 Februari 2013. 
Media antrabangsa seperti Reuters, Inquirer  Manila Times, The Philipine.ABC.CBN, Wikileaks dan Kedutaan Amerika di Manila mengesahkan akan “Pembabitan Individu Pembankang dari Malaysia”. Kemudiannya individu pembangkang ini dikenalpasti sebagai Tian Chua, R. Sivarasa dan Bapa Pengkhiamat Negara Anwar Ibrahim. 
Dua hari lepas, Atik Husin dan Holanda mengesahkan di Mahkamah Tawau bahawa mereka dibayar upah dan wang oleh seseorang semasa di Filipina lagi. 
Pada 8.2.2013 iaitu sehari selepas R.Sivarasa dan Tian Chua bertemu dengan Kelompok-Kelompok MNLF, dipercayai memberikan Sejumlah Wang yang maha besar kepada MNLF untuk mengkucar-kacirkan Sabah menjelang Pembubaran Parlimen kononnya pada 1.3.2013. 
Perjumpaan pada 7 Feb 2013 merupakan janji manis Buku Jingga ke-2, dua orang pengkhianat kepada penceroboh untuk menceroboh negara sendiri. 
Begitu juga bapa segala pengkhianat negara Anwar Ibrahim turut bersama-sama berada di Manila bertemu Nur Misuari. Ini juga dipantau oleh Philipine Militarry Intelligent dan dilapor oleh media-media cetak antarabangsa. 
RM 20 JUTA ANWAR BAYAR LAJIM
Ramai orang di luar sana tidak mengetahui bahawa Bapa Pengkhianat Negara Anwar Ibrahim, telah membayar Lajim sejumlah Wang RM20 Juta untuk melompat lagi kepada PKR. Info ini diberitahu kepada kami oleh Salah Seorang Pegawai Tinggi Lajim di Kementerian Perumahan…(Kinabaluboy akan ulas perkara ini kemudian). 
Maknanya, jika Anwar boleh bayar Lajim RM20 Juta supaya melompat parti. Maka anda teka berapa Jumlah Wang yang Anwar usahakan kepada Kelompok MNLF ini? 
Baca seterusnya di blog MYHOMESOIL tersebut.

#OpsDaulat: PR MULA MENGHASUT DAYAK SARAWAK.

Gambar di atas di ambil daripada kiriman seorang fesbuker berbayar PR.
Sejak insiden Lahad datu, fesbuker PR semakin kepanasan.
Tertangkapnya kepala-kepala komander pengganas Kiram 50sen menyebabkan fesbuker PR TRAUMA.
Sumber asal posting di atas ialah daripada profil SERAMBI POLITIK.
bacalah apa yang telah di hasut oleh profil SERAMBI POLITIK.
Hasutan tersebut menggunakan TEKNIK TROLL.
PR menghasut seolah-olah pihak kerajaan bertindak kejam dan zalim ke atas penduduk yang terbabit. Seolah-olah tembakan sengaja dilepaskan. Seolah-olah kerajaan menggunakan kekerasan untuk menyelesaikan Konflik. 

Upacara Miring ialah upacara tradisi dan dilakukan dengan penuh berhati-hati. Ianya adalah Upacara Puja Memuja. Jadi adalah mustahil pihak kerajaan bertindak menggangu upacara tradisi.

Pada masa yang sama dalam kiriman tersebut dinyatakan telah berlaku prosiding mahkamah. Dan kita semua tahu bahawa permasalahan Tanah Adat di Sarawak sedang ditangani dengan baik. 

Kenapa pengirim tersebut menimbulkan perkara tersebut?

Tidakkah itu bermakna PR bersepakat dengan pengganas Kiram 50sen?

Setelah pencerobohan Lahad Datu digagalkan.
Kini PR mencuba nasib mereka menghasut agar TRADISI BURU KEPALA dimulakan terhadap kerajaan Malaysia.
Ianya amat TERANCANG. 

Isu Tanah Adat di Sarawak dan isu mengenai KM Sarawak digunakan sekali lagi oleh puak PR selepas mereka GAGAL DALAM PRN SARAWAK.

Masih ingat apa yang YB Zulkifli Nordin pernah dedahkan dalam ceramahnya mengenai 10 Kejahatan yang PR akan lakukan?

Apalagi suasana yang kondusif untuk merealisasikan KEJADIAN TERSEBUT ?

Memang terbukti PR merancang MERAMPAS KUASA MELALUI PEMBERONTAKAN DAN SEDANG MENGISYTIHARKAN PERANG KEPADA YDPA.


#OpsDaulat: TOK MENTERI PERTAHANAN KIRAM 50 SEN DI TAHAN.

Wajah Seorang Kepala Pembunuh Tim Pengganas Kiram 50sen


Sabtu lalu jam 1.30 pagi, Jeneral Perang merangkap Tok Menteri Pertahanan grup Kiram 50sen berjaya di tangkap di kawasan Paya. Dengan tertangkapnya kepala-kepala utama pengganas Kiram 50sen, ada kemungkinan betulnya lapuran mengenai matinya Agbimuddin di tangan pengawal peribadinya sendiri. Cuma lokasi di mana mayatnya di tanam tidak diketahui. Tak lama lagi lah tu. Semakin terdedahlah nanti siapa Dalang pencerobohan Lahad Datu. 

Kepada saki-baki pengganas Kiram 50sen dinasihati menyerah diri atau terbunuh sia-sia. Sekurang-kurangnya sebarang keterangan diberikan akan menghukum juga para dalang. 

Tidakkah kamu para pengganas Kiram 50sen ingin membalas dendam kepada  para dalang yang memperalatkan kamu? 

Dalang yang memperalatkan kamu berbunuhan dengan pihak yang selama ini banyak membantu meringankan kesengsaraan pelarian Tausug.
Pendedahan terbaru daripada seorang wartawan Amerika Syarikat memberikan maklumat perihal seorang pemimpin pembangkang Malaysia. Pemimpin berkenaan dikatakan terlibat langsung dalam pencerobohan Lahad Datu. 

Pencerobohan Lahad Datu adalah konspirasi jahat yang turut melibatkan  agen-agen dan kuasa-kuasa asing. Mereka mendapat kerjasama pihak pembangkang di Malaysia. Ianya bertujuan mencetuskan Konflik yang diharapkan mampu memangkinkan suasana kondusif OCCUPY SABAH. 

Sekumpulan aktivitis mahasiswa telah di tahan kerana melancarkan kempen 'OCCUPY RTM'. Aktiviti 'OCCUPY' akan tetap berlangsung sehinggalah tertangkapnya kepala-kepala , mandur-mandur dan para penghasut utamanya.
Kita tunggulah saat dan ketikanya nanti apabila mereka yang bertanggungjawab mencetuskan huru-hara di negara ini dikenakan TINDAKAN YANG SETIMPAL.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...