Khamis, 6 Oktober 2011

DEDAH!!! SKANDAL DAP SELANGOR LEXUS MEWAH & SONGLAP DUIT RAKYAT


Lexus RM 500,000 JEYAKUMAR YANG PUNYA?

Rakyat Selangor Nak Tengok Jer?


TEPUK DADA TANYA IMAN!


VIDEO ZINA SIAM BANG NUO KONSPIRASI KAK WAN JIJAH DENGAN BLOGER PRO UMNO.


SAH ! Setelah penat ber sms dan menalipon para sahabat bloger lain. Serta menerima pelbagai alasan dan tuduh menuduh antara Papa Gomo, RBF, Parpukari, MIK dan TFK mengenai siapakah yang mempunyai video ZIna Siam bang Nuo, ini memperkuatkan lagi wujudnya Konspirasi Sulit antara Bloger Otai Pro UMNO dengan Kak Wan Jijah. 

Setelah bloger misterius bernama SEL13 mendedahkan bukti mengenai kehilangan Bang Nuo pada 12 dan 13 Januari 2011 selepas Dr Novandri membuat analisa kepada twitter dan facebook bang Nuo pada tarikh yang sama, kini timbul persoalan DIMANAKAH VIDEO ZINA SIAM tersebut?

Papa Gomo telah mengakui bahawa video itu tiada dalam simpanannya. RBF hanya mengakui bahawa beliau pernah menontonnya seketika di Siam tetapi tidak membuat salinan atau menyimpannya. TFK telah memperjelaskan bahawa beliau tersilap sangka mengenai video yang mana satu tetapi mengakui ada rakan bloger menontonnya di laptop peribadinya. Orang yang dimaksudkan ialah MIK. Setakat ini MIK masih belum membuat sebarang entri.

Anihnya, Padi Jantan pula banyak mengedit dan membuat klip-klip video treler ZINA SIAM..Dari mana beliau memperolehi bahannya? Papa Gomo terdahulu menyebutkan mengenai 'makluman SUMBER RAPAT' mendedahkan pengakuan Anwar Ibrahim kepada Kit Siang dan Hj Hadi bahawa beliaulah pelaku seks video tersebut. 

Kisah mengenai video Zina Siam bang Nuo ini pertama kali didedahkan oleh Datuk Eskay semasa memberikan lima soalan kepada bang Nuo.  RBF mengesahkan ianya ada kerana pernah menontonnya di Siam atas undangan seorang rakannya. Tetapi enggan mengakui menyimpannya. Peliknya, nama MIK pula di sebut oleh TFK. Adakah ini bermakna mereka semua terlibat dalam sebuah KONSPIRASI BERSAMA DENGAN 'SUMBER RAPAT' PKR? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH ARAHKAN AHLI PARLIMEN PAKATAN 'TIPO' RAKYAT SOKONG RUU KG BARU.


PELAN PEMBANGUNAN KG BARU kini sudah direalisasikan ke dalam bentuk PERUNDANGAN. Rasionalisasinya ialah bagi menjamin dan menjaga hak-hak pewaris dan tuantanah asal. Melalui perundangan ini setiap hak dan tanggungjawab dinyatakan dengan jelas. Mana-mana pihak boleh menguatkuasakan hak mereka melalui mahkamah jika tidak berpuashati. 

RUU KG BARU mempunyai 55 Fasal yang menggariskan hak semua pihak. Tertubuhnya Perbadanan memudah cara pembangunan sahaja. Tidak timbul soal pengambilan tanah secara paksa dan tidak adil. Malah Perbadanan dianggotai oleh pewaris dan pemilik tanah. Mereka diberikan pilihan samada mahu membangunkan tanah mereka atau sebaliknya. Baca selanjutnya DOUBLE-Y.


Antara lain RUU Pembangunan Kg Baru menetapkan:-
1. Hakmilik kekal kepada orang MELAYU.
2. Perbadanan dianggotai oleh 5 orang pewaris/pemilik tanah, 2 wakil kerajaan yang dilantik oleh Menteri, wakil kerajaan Negeri Selangor yang dilantik oleh Sultan Selangor dan 3 orang yang berpengalaman dan berpengetahuan dalam hal ehwal pembangunan Kg Baru.
3. Akaun Laporan Tahunan dibentangkan setahun sekali di Parlimen.

Inilah baru dinamakan POLISI BERKEBAJIKAN DAN MENJAGA KEPENTINGAN RAKYAT DI MANA RAKYAT TERLIBAT LANGSUNG DALAM PENGURUSAN DAN MEMBUAT KEPUTUSAN. BUKAN SEPERTI SLOGAN 'KETUANAN RAKYAT' , RAKYAT DIPERHAMBAKAN SEPERTI HAMBA ABDI.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


INI KISAH AMALAN KEBEBASAN MEDIA PAKATAN 'TIPO' RAKYAT. JANGAN TUNJUK BURUK SENDIRI.Anda dengar kata-kata penghinaan Anwar Ibrahim kepada semua hakim-hakim di Malaysia selepas Mahkamah memberikan keputusan yang tidak memihak kepadanya. Apakah penilaian anda? Anda masih ingat dua kes Anwar Ibrahim terdahulu, satu kes mahkamah memihak, Anwar Ibrahim kata Kehakiman Bagus. Satu kes lagi mahkamah tidak memihak kepadanya, Anwar Ibrahim kata Kehakiman Korup.

Begitu juga dalam semua keputusan-keputusan mahkamah yang membabitkan kepentingan Pakatan 'Tipo' Rakyat. Pendirian yang sama di ambil oleh mereka. Jika Mahkamah memihak kepada mereka, mereka kata Kehakiman Bagus! Bila tidak memihak kepada mereka, Kehakiman Korup! Mudahnya 'Penialaian' mereka kepada Badan Kehakiman.

Percayalah jika mereka memerintah negara ini TIDAK AKAN ADA SATU PUN KEBEBASAN DIBERIKAN. KEBEBASAN HANYA DITAKRIFKAN DALAM RUANG LITUP KEFAHAMAN 'TIADA KRITIKAN DAN TIDAK BOLEH MEMBANGKANG WALAU SATU HURUF!'.

Dengarkanlah klip video ini yang 'Telah Dipadamkan' oleh Malaysiakini atas dasar perlaksanaan Polisi Kebebasan Media mengikut takrifan Pakatan 'Tipo' Rakyat. BARISAN NASIONAL tidak mengamalkan TAKRIFAN tersebut. BARISAN NASIONAL sentiasa terbuka mendengar dan menerima kritikan dan teguran. Sekawan 'Berok' seperti Pakatan 'Tipo' Rakyat sudah tentu tidak dapat menghargai 'Kebebasan' ibarat Berok Dapat Bunga.


KEBEBASAN MEDIA?
CAKAP TAK SERUPA BIKIN!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANWAR IBRAHIM PANGGIL PAPA GOMO MELANCAPKANNYA DALAM MAHKAMAH SEBAGAI BUKTI 'BARANG TAK NAIK'.Ceq sanggup gadai maruah ceq sendiri dalam mahkamah .....

Ceq pikiaq angpa semua dok sah lagi UNDI CEQ noooo ....

Hangpa Undi BN saja lah.

SELAMAT TINGGAI !
Banyak kali juga hamba fikir sebelum menulis. Apakah kebaikan dan manafaatnya kepada kepentingan rakyat jelata dan negara jika hamba mengulas mengenai perjalanan kes prima facie Anwar Ibrahim meliwat jubo Saifol pada hari ini. Setelah diyakinkan oleh LOGOS , PATHOS dan ETHOS di atas perlaksanaan NAHI MUNKAR AMAR MAKRUF bahawa sesebuah negara yang diterajui oleh seorang pemimpin yang amat HIPOKRIT cakap tak serupa bikin mengamalkan AMALAN SEKS BEBAS LUAR TABI'E akan mendatangkan KEMUDARATAN dan KEROSAKAN kepada negara dan rakyat, hamba menuliskannya juga. 

Hari ini di Jalan Duta menyaksikan lagi sebuah episod yang begitu menyedihkan dan menyayatkan hati. Anwar Ibrahim melalui barisan peguambelanya cuba memperbodohkan semua rakyat Malaysia berkali-kali. Setelah Dr Hoogland memberikan sedikit ceramah mengenai anatomi manusia dengan penyakit tulang belakang yang dialami oleh Anwar Ibrahim, peguam Anwar Ibrahim kelihatan hilang punca arah tuju bagi membuktikan 'Anu' bang Nuo 'tak naik' melalui keterangan Dr Hoogland. Oleh itu, bang Nuo memaksa agar perbicaraan tertutup dilakukan mulai jam 2.30 petang tadi. Kenapa? Bagi membolehkan Anwar Ibrahim mengaibkan dirinya sendiri dan keluarganya di dalam mahkamah 'Secara Hidup'! 

Papa Gomo anda tidak perlu lari berbogel keliling KLCC lagi memandangkan ada kemungkinan besar anda di panggil sebagai 'PELANCAP ANWAR' di dalam mahkamah nanti. Bang Nuo tak berani nak panggil Jambu-jambunya untuk melancapkkannya. 

Fikirkan sedalamnya, adakah kita mahu segerombolan ahli politik yang diketuai oleh seorang lelaki yang sanggup mengaibkan dirinya sendiri memerintah negara? Jika aib dirinya sendiri saggup digadai apatah lagi MARUAH NEGARA BANGSA ini demi kepentingan diri sendiri! SELAMAT MENOLAK PAKATAN HARAMJADAH di peti undi nanti.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

wOOiTT ! OPOCOT KAK WAN JIJAH MELATAH TENGOK GAMBAR ANAK PEMIMPIN PKR SAMBUT BESDAI DENGAN ARAK TAPI BERTUDUNG!

Di Selangor sepanjang bulan OKTOBER ini diadakan OKTO -BEER FESTIVAL sempena kejayaan DAP menundukkan PAS dalam isu HUDUD dan NEGARA ISLAM. Dek kerana itu sebagai sokongan padu tidak berbelah bagi di atas meraikan kejayaan DAP tersebut, anak pemimpin PKR turut berkerjasama dalam PROGRAM Merakyatkan Ekonomi Selangor melalui pembelian BIR. SELAMAT MENOLAK PAKATAN HARAMJADAH!


sumber medaninfokita.blogspot.com

TEPUK DADA TANYA IMAN!IMBAS KEMBALI. BARISAN NASIONAL PILIHAN KHALID G.

Akaq ingat nak pakoh BN lah pada kali ini ......

Anda tentu ingat mengenai kejadian di Ijok semasa kempen pilihanraya 2004. Sebelum Khalid G terpilih menjadi Menteri Besar Selangor. Jawatan yang pada mulanya dijanjikan kepada Dato Hasan Ali. Manifesto PKR-PAS pun menampilkan wajah Dato' Hasan Ali dengan Khalid G. Kononnya, jika Pakatan 'Tipo' Rakyat menang di Selangor, Dato' Hasan Ali akan di lantik menjadi Menteri Besar, Timbalan Menteri Besar di sandang oleh Khalid G manakala DAP akan diberikan jawatan speker DUN.

Setelah menang, Khalid G di lantik menjadi Mneteri Besar. Manakala jawatan Timbalan Mneteri Besar menjadi perkecohan antara DAP dengan PAS. Akhirnya, Dato Hasan Ali diketepikan dan begitu juga ADUN DAP yang di sebut-sebut YB Manokharam. Komposisi kerusi di Selangor ialah PKR 15, DAP 13 dan PAS 8.

Sehingga kini pentadbiran di Selangor lebih banyak dikuasai oleh DAP berbanding PKR. Apa nasib PAS di Selangor? PAS hanya memegang portfolio yang tidak penting.Manakala DAP menguasai kesemua portfolio penting! Inilah nasib PKR-PAS dipermainkan dengan begitu licik oleh DAP. Ramai tidak menyedarinya.

Pada hari ini kita melihat bagaimana perkecohan antara Dato' Hasan Ali dengan DAP semakin meruncing sehinggalah membawa kepada isu DUMC. PKR sentiasa menyebelahi DAP sedangkan semasa Anwar IBrahim kelemasan kerana kes liwat ke 2 , PKR menyembah kaki PAS meminta pertolongan.Tetapi PKR tidak pernah anggap PAS penting sebaliknya sentiasa memberikan sokongan kepada DAP.

Mungkin kerana itulah semasa berkempen di Ijok pada 2008, Khalid G TIDAK MELAKUKAN KESILAPAN LIDAH! Lihat video di bawah ini.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...