Khamis, 8 September 2011

POLITBURO PUSAT PKR BAKAL TUTUP CABANG INDERA MAHKOTA!

Berdasarkan kepada pendedahan oleh gerombolan bloger PahangKu, Politburo PKR dan AMK 'lidah' cabang Indera Mahkota telah sebulat suara pada hari ini akan meletak jawatan secara beramai-ramai akibat kecewa dengan keputusan POLITBURO PKR semalam.

POLITBURO PKR telah memutuskan (secara diktaktor dan kuku besi) berdasarkan kepada amalan pemerintahan kepentingan individu menangguhkan pemilihan bagi mana-mana cabang yang mempunyai kurang 30% AJK yang kurang aktif.
"Kami kecewa, kerana cabang Indera Mahkota kini tidak mempunyai Ketua dan Timbalan selepas YB Azan Ismail ke Trengganu dan Ibrahim Ishak keluar parti awal tahun ini. Hanya yang ada ialah Pemangku Ketua Cabang yang dipikul oleh Naib Ketua sekarang iaitu Lee Cheang Chung.
Tidak menghairankan kerana PKR mengamalkan Budaya Politik Keluarga Dinasti. Bukankah POLITBURO PKR merupakan kelompok Elitis bertaraf Dewataraya? Keluarga Anwar Ibrahim wajib didahulukan, ahli wajib dipinggirkan. Lagipun sejak dahulu kini dan selamanya PKR sentiasa dipenuhi oleh mereka yang bermasalah mental dan sakit jiwa. 

Dalam parti sendiri pun kelam kabut dan huru hara, bagaimana hendak mmerintah dan mentadbir sebuah negara? Sedangkan Selangor pun sudah jadi haru biru.


GEMPAR ! AZMIN PUNYA SELAPUT DARA ATAU DI TIKAM BELAKANG??????

HAH ?????????? BIOR BETUL NIE ! ADAKAH AZMIN ALI KHUNSA YANG MEMPUNYAI SELAPUT DARA SEHINGGA ADA DARAH HAID ATAU BELAKANGNYA 'DITIKAM' SEHINGGA BERDARAH? INI KISAH DICERITAKAN OLEH KAK LONG NYA SENDIRI. DOKTOR KATA SAKIT BUAH PINGGANG? YE KE? 
KEJADIAN ITU BERLAKU SELEPAS AZMIN ALI KEMBALI DARI HAWAII

WOW !
SUNGGUH MISTERIUS.


INJUKSI ADALAH PENAWAR BAGI PENYAKIT MENTAL MAT SYABU & PAKATAN PRO KOMUNIS,

Jika kita terus membiarkan penyakit mental yang sedang melanda mentaliti pemimpin Pakatan Pro Komunis seperti Anwar Ibrahim, Wan Azizah, Teresa Kok, Azmin Ali, Isham Rais, Sam Kemetot, Pok Nik, Mat Syabu, Tuan Ibrahim Tuan Man, Guan Eng, Kit Siang, Karpal Singh, Nurul Izzah, Khalid Gereja, Khalid Gagap, Malaysia akan hanya menjadi sebuah hospital sakit jiwa terbesar di dunia. 

Bloger Dr Novandri mendedahkan bahawa Tuan Ibrahim Tuan Man pula mengeluarkan Fatwa Sesat menyentuh pentadbiran agama Islam di semua negeri-negeri di Malaysia. Bacalah dua kenyataan hasil daripada penyakit mental pemimpin Pakatan Pro Komunis:-
Apa yang menyayatkan hati ialah kebutaan golongan ini dalam membakulsampahkan 
golongan yang ikhlas berjuang menghalau penjajah kini sebagai komunis.......
Bukan itu sahaja, malah majoriti institusi-institusi agama turut dikongkong untuk 
mengembangkan ajaran Islam dengan pelbagai enakmen yang direka bukan sahaja 
menyusahkan dan pada masa yang sama menyebabkan agama Islam ditertawakan.


Dua kenyataan di atas amat jelas mempamirkan tahap penyakit mental pemimpin Pakatan Pro Komunis sudah ke tahap membimbangkan sekali. Bukan sahaja dua kenyataan itu amat keliru dan bercelaru tetapi juga membawa 'penyakit berjangkit'. 


Terlalu kerap tafsiran-tafsiran salah dan menyeleweng diberikan oleh pemimpin Pakatan Pro Komunis sehingga menjadikan pesakit mental di Hospital Tg Rambutan nampak lebih sihat daripada mereka. 


Melalui kenyataan di atas Tuan Ibrahim Tuan Man sudah menghina kedudukan istimewa agama Islam dan Perlembagaan Malaysia serta menghina institusi pentadbiran agama Islam di seluruh negeri di Malaysia termasuklah menghina institusi Raja selaku Ketua Agama Islam bagi setiap negeri-negeri termasuklah Yang DiPertuan Agong.


Kenyataan Tuan Ibrahim Tuan Man juga menyokong perjuangan Komunis sama seperti Mat Syabu. Ikhlaskah para pejuang komunis bila membunuh orang awam kanak-kanak dan wanita semasa darurat dari tahun 1948-1960 dan seterusnya hingga ke tahun 1989?


Tindakan undang-undang amat perlu di ambil ke atas pemimpin-pemimpin Pakatan Pro Komunis yang semakin menebal kebebalan dan ketololan mereka. Penyakit Mental mereka hanya boleh diubati melalui tindakan perundangan negara.
MAT SYABU HINA PEJUANG KEMERDEKAAN, ISHAM RAIS HINA TOK JANGGUT!

ISHAM RAIS atau saya momokkan  beliau sebagai ISAPMOCKDUNCE, seorang yang pernah melarikan diri ke luar negara meninggalkan rakan-rakannya pada 1974 selama 21 tahun, telah menghina TOK JANGGUT secara terang-terangan!

Setelah beliau, Mat Syabu dan Aziz Bari , Trio Tolol Pro Komunis mengadakan Forum mengangkat seorang pemimpin Komunis yag telah menyerang tanpa perikemanusiaan Rumah Pasung Bukit Kepong pada Febuari 1950 pada malam semalam yang diadakan di sebuah dewan KLSCAH, pada hari ini beliau menghina TOK JANGGUT!

Di dalam entrinya di blognya, si tolol itu menjustifikasikan Mat Indera sebagai pejuang kemerdekaan kerana mati di gantung oleh British sama seperti Tok Janggut. Tok Janggut mati di gantung dan kemudiannya mayatnya telah di gantung kaki ke atas kepala di bawah. Ini terjadi semasa British menguasai Kelantan. Pada hari ini Kelantan dikuasai oleh PAS. Pernahkah PAS Kelantan mengadakan sebarang hari mengingati Tok Janggut?

Malah pendaftaran PAS diluluskan oleh kerajaan British. bagi menyaingi UMNO, Tidakkah ini bermakna PAS sememangnya sejak awal penubuhan mereka adalah BARUA & TALIBARUT BRITISH? Malah PAS pernah mengadakan pertemuan dengan wakil komunis di Gunung Semanggol sehinggakan Dato' Onn pernah mengatakan ' BAHAYA TURUN DARI GUNUNG SEMANGGOL'!

Malah KMM PKMM AWAS API termasuklah AMCJA dan PKM semuanya didaftarkan oleh British.Hujah pendaftaran oleh British merupakan hujah dangkal yang amat tolol untuk menuduh UMNO sebagai barua British.

Mat Indera mati sebagai seorang pengganas komunis yang menyerang dan membunuh anggota Polis yang berkhidmat dengan Kerajaan Negeri Johor yang berkhidmat dengan Sultan Johor. 

Tok Janggut di serang oleh anggota sepoi British yang dianggotai oleh ramai Sikh kerakyatan British. Sikh yang sama keturunan dengan Karpal Singh di dalam DAP dan anaknya Gobind Singh Deo yang kini membela kes liwat 2 Anwar Ibrahim. 

Oleh itu, jelas justifikasi Isham Rais berdasarkan kepada cara hukuman adalah berbentuk penghinaan kepada Tok Janggut. Ini amat mengelirukan kerana jika Pejuang Kemerdekaan di nilai dengan cara hukuman di hukum gantung sampai mati, tidakkah ini bermakna bahawa semua penjenayah dan pengedar dadah yang di hukum mati oleh British sebelum 1957 adalah PEJUANG KEMERDEKAAN JUGA? 

Inilah TOLOLNYA pemikiran Isham Rais yang pernah lari ke luar negara dan berlindung di Belgium di bawah SUAKA POLITIK selama 21 tahun kerana pengecut dan bacol. 

Harus diingat PKM menentang British bukan atas semangat kemerdekaan tetapi hendak menubuhkan sebuah NEGARA KOMUNIS MERDEKA.

Justifikasi Isham Rais merupakan PENGHINAAN KEDUA TERBESAR kepada pejuang kemerdekaan selepas PENGHINAAN UTAMA oleh Mat Syabu. 

Pada hari ini sekumpulan bekas Persatuan anggota Polis dan Persatuan Bekas Perajurit telah mengadakan demonstrasi aman di depan ibupejabat PAS di Jalan Raja Laut. Mat Syabu yang berada dalam bangunan pejabat telah ENGGAN menemui para pendemo. 

Mat Syabu bukan sahaja tolol tetapi juga adalah pengecut dan bacol sama seperti Isham Rais sebab itu mereka boleh bergandingan bahu dalam isu memertabatkan pengganas komunis dan menghina pejuang kemerdekaan mengikut tafsiran bahlol sifat pengecut mereka. 

Akhirnya pihak polis juga digunakan oleh PAS PUSAT untuk MENGHALAU PENDEMO AMAN, Inikah SEMANGAT CINTAKAN KEBEBASAN BERHIMPUN OLEH PAKATAN PRO KOMUNIS? KALAU MEREKA BERHIMPUN DIKATAKAN AMAN DAN JIKA OIHAK LAIN BERHIMPUN MEMBANTAH MEREKA ITU TIDAK AMAN?

PERJUANGAN POLITIK PKR PAS DAP PSM BANYAK MERUGIKAN RAKYAT MALAYSIA DAN BANYAK MENGHINA PEJUANG-PEJUANG KEMERDEKAAN NEGARA. 

INGAT! UNDI PAKATAN PRO KOMUNIS ANDA UNDI SEBUAH NEGARA KOMUNIS MERDEKA!

BIDASAN DARIPADA SEORANG ANGGOTA FESBUKER NADI RAKYAT UTARA KEPADA PKR DAP PAS & PSM - ISHAM RAIS BAKAL MERAUNG GILA.


British 'kalah' dengan orang Melayu apabila orang Melayu bangkit bersama Raja-raja Melayu membuang Malayan Union dan Harold McMicheal d hantar pulang ke England pada Mei 1946.

ITULAH Istilah KEMERDEKAAN sebenar pada waktu tu, namun oleh kerana British yang juga telah membekalkan senjata kepada PKM dan BINTANG 3 semasa pendudukan Jepun selama 3 tahun 8 bulan bagi tujuan melemahkan kedudukan Jepun di Tanah Melayu, Tunku tidak mahu British lepas tangan. 

Tangungjawab MENYUCIKAN TANAH MELAYU daripada ancaman senjata2 komunis harus di lunaskan terlebih dulu oleh pihak British. Perlu di ingat, pada semasa Melayu bangkit melawan British pada 1946, British merupakan sekutu TENTERA BERSEKUTU yang baru memenangi perang Dunia ke-2 d Eropah dan Perang Pasifik. PIHAK BERSEKUTU juga baru menggugurkan bom atom di 2 bandar di Jepun iaitu NAGASAKI dan HIROSHIMA pada Ogos 1945. Pada 1946 British mempunyai kemampuan menghancurkan Melayu. British hanya perlu 'Menghalakan' muncung-muncung senjata dari Eropah, Pasifik dan Jepun ke Tanah Melayu dan terus menggulingkan Raja-raja Melayu dan orang-orang Melayu. 

Tapi itu tidak berlaku. Kenapa? Kerana sifat orang-orang Melayu yg suka menyimpan perasaan dan pandai menyembunyikan air muka dari mahu mengamuk habis habisan walaupun sudah ada niat dan rancangan begitu. Nanum kerana orang-orang Melayu ini memiliki sifat kesabaran yang tinggi di tambah pula mereka mendakap Islam sbg AQIDAH mereka.

MAKA MEREKA MEMERHATIKAN GERAK GERI BRITISH DENGAN AMAT-AMAT DEKAT. British tahu dalam banyak-banyak medan perang, 'they cannot afford to win THIS SINGLE BATTLE if they wish to battle with the Malays'. 

Mahu tidak mahu, British terpaksa menuruti kemahuan orang-orang Melayu kerana pemimpin-pemimpian Melayu pada masa itu amat-amat tahu cara orang Ingeris Mat Salleh ni berfikir....Orang Barat amat-amat malu jika dikatakan TIDAK MENGHORMATI PERJANJIAN KERANA ITU TRADISI MARUAH KTAMADDUNAN BANGSA MEREKA'.

BETUL, AKIBAT KETAJAMAN PIKIRAN TUNKU KITA DAPAT MERDEKA MELAUI MATA PENA. SAMA SEPERTI CARA DAN KAEDAH BAGINDA RASULULLAH S.A.W. BERHIJRAH DARI MAKKAH KE MADINAH, MENEGAKKAN PIAGAM MADINAH TERLEBIH DULU SBLM MENEGAKKAN NEGARA, SELEPAS ITU MEMERDEKAN MADINAH ITU MENJADI NEGARA ISLAM PERTAMA TANPA MENITISKAN SATU TITIK DARAH PUN. 

Semangat yang sama Tunku contohi......kebanyakaan perang yang baginda Rasullullah s.a.w. kepalai ialah mempertahankan kota Madinah dari di serang pengancam Islam ke atas kota itu.....apakah Tanah Melayu ini tidak melalui sejarah yg sama? 

Siapa anasir PERTUALANG pada 1946 dan selepas Piagam @ PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN TANAH MELAYU DI TEGAKKAN?

PISAU TERAJANG KUNTAU PEMBOHONGAN DAP !

TAHNIAH PISAU ! Bloger Pisau sekali lagi terajang Kuntau kepada DAP. Teramat sakit hati dan kepala Guan 'Dung' Eng dengan gerombolan blogers pro UMNO Pulau Pinang. Malah dalam isu penyelewengan pembayaran kos rawatan Mat Syabu 77 Bintang 3 , gerombolan bloger Utara telah memaku paku terkahir pada keranda DAP. 

Banyak lagi isu-isu yang dibangitkan oleh gerombolan bloger UMNO Pulau Pinang yang menjadikan Guan 'Dung' Eng pernah dua kali menerima rawatan khas sakit jantung kerana teramat sakitnya hati beliau. 

Tidak hairan apabila gandingan grup Fesbuker NADI RAKYAT dengan gerombolan bloger UMNO Pulau Pinang berganding bahu, DAP semakin tertekan sehingga terpaka membuat tawaran terbuka kepada mana-manan bloger Melayu dan cendikiawan Melayu menyertai mereka!

Asakan demi asakan daripada bloger pro UMNO Pulau Pinang menyebabkan DAP terpaksa berbohong lagi dalam lidah rasmi pembohongan mereka MUTIARA ntah-apakenama (sebab tak penting). 

PISAU mendedahkan bahawa sekali lagi DAP cuba merasuah pemimpin-pemimpin PAS dan PKR melalui pemberian peruntukan kepada umat Islam. DAP fikir umat Islam di Pulau Pinang ini boleh digula-gulakan dengan wang ringgit. 

Kita semua maklum bahawa peruntukan kepada MAJLIS AGAMA ISLAM PULAU PINANG adalah KEWAJIBAN PEMERINTAH P.PINANG dan bukannya bersifat PEMBERIAN SAGUHATI atau HADIAH. 

Oleh kerana DAP adalah sebuah PARTI CAUVINIS ULTRA KIASU yang amat tolol dan bengap mengenai peruntukan perundangan dan agama ISLAM, DAP berpendirian bahawa peruntukan kepada MAIPP merupakan SAGUHATI dan PEMBERIAN HADIAH. Inilah ketololan DAP. Amat terserlah.

Kita tunggu lagi sepak terajang KUNTAU bloger P.Pinang yang handal-handal menjadikan DAP dan Guan Eng sentiasa menjadi 'Pesakit Wad ICU Politik'.

INGAT !
UNDI DAP ANDA UNDI KOMUNIS!ABDULLAH CD MENGAKUINYA ADIK MAT INDERA MENAFIKANYA, KATA SIAPA LEBIH DIPERCAYAI?

Dalam kemelut isu Timbalan Presiden PAS Mat Syabu mengiktiraf pengganas komunis sebagai pejuang kemerdekaan , PAS telah mengheret adik Mat Indera ke dalam kemelut tersebut bersandarkan kepada buku 'PENGUKIR NAMA JOHOR' yang telah diterbitkan oleh Yayasan Warisan Johor. Editor buku itu telah menafikan sekeras-kerasnya bahawa kisah Mat Indera di dalam buku itu adalah pengiktirafan kepada Mat Indera sebagai pejuang kemerdekaan.

Kisah Mat Indera diceritakan di dalam buku itu bertujuan bagi rakyat menilai samada Mat Indera adalah pejuang atau pengkhianat. Abdullah CD pernah menulis sebuah buku dan mengakui bahawa Mat Indera adalah Ketua Bahagian Rejimen ke 10 PKM di pantai barat Johor.Malah Abdullah CD turut mengakui bahawa serangan ke atas balai polis Bukit Kepong paa 1950 turut disertai oleh Mat Indera.

Manakala adik Mat Indera yang digunakan oleh PAS pula semasa abangnya bergiat cergas di dalam PKM, beliau baru berusia 4 tahun. Jadi perkataan siapa yang boleh dipercayai ? Abdullah CD ketua kepada Mat Indera atau adik Mat Indera yang berusia 4 tahun?


KERAJAAN SELANGOR BAKAL TUMBANG SEPERTI PERAK.

Khalid Gereja menulis di dalam blog nya menyatakan kerisauan mengenai tindakan yang bakal menimpa kerajaan pakatan sosialis pro komunis/ Ini semua gara-gara isu GDMU yang mana PKR dan kelompok Islam liberal seperti Khalid Gereja tetap mahu melindungi perkara sebenar. 

Hai Khalid Samad, jika ianya berlaku pun, eloklah Pakatan sosialis pro komunis ini tumbang di Selangor malah di Kedah Pulau Pinang dan Kelantan. Keberadaan Pakatan Sosialis Pro komunis dalam senario politik Malaysia tidak menguntungkan rakyat. Membebankan lagi rakyat.

Apa tidaknya, khazanah negeri semakin susut tidak bertambah. Hasil negeri semakin kurang. Wang PBT di seluruh Selangor semakin mengering.  Dalam hal Pakatan Sosialis pro komunis tumbang di Selangor, bukanlah kerana sebarang konspirasi jahat. Sebaliknya ianya kerana kejahatan Pakatan Sosialis Pro Komunis sendiri. Masa Honeymoon kamu semua sudah tamat tempohnya. Selamat Tinggal !


MARKAS KOMUNIS DI JALAN RAJA LAUT BAKAL DI SERANG BEKAS PERAJURIT NEGARA!


Oleh kerana PAS hendak bermain senda gurau dengan bekas tentera dan bekas polis dalam isu mengiktiraf pengganas komunis, akhirnya PAS terpaksa telan dan terima padah yang berpanjangan. Pada perkiraan PAS, bekas tentera dan bekas polis yang menjadi ahlinya dan para simpatisan yang menjadi saksi kepada undi pos ATM mampu memahami mainan senda gurau tersebut. Ternyata perkiraan PAS amat jauh meleset dan kali ini kerosakan yang berlaku amat parah. 
Hilang segala isu mengenai barang naik, altantuya, kapalselam dan isu-isu lain yang menjadi ikatan antara PAS dengan dunia ketenteraan dan kepolisian. Kini PAS tidak akan dapat menikmati lagi kenikmatan perhubungan tersebut. Sendiri bakar jambatan. Padan muka. 

Pengorbanan para tentera dan polis sejak sekian lama dari tahun 1948 -1989 bukanlah pengorbanan yang boleh diredakan dengan fatwa Pok Nik, pujuk rayu dan segala isu lain. Pengorbanan itu nilainya adalah nyawa.Nilai nyawa lebih berharga dari nilai sebarang isu politik mahupun fatwa Pok Nik.

Luka di badan nampak parutnya,  luka di hati ..... kerana itulah markas komunis PAS di Jalan Raja Laut akan di serbu secara aman oleh Persatuan Bekas-bekas Polis dan Persatuan Bekas-Bekas Perajurit. pada jam 11 pagi esuk hari 8hb September 2011.

Mereka akan menyerahkan memorandum mendesak PAS bertanggungjawab sepenuhnya di atas kenyataan Mat Syabu dan permainan politik kotor mempertahankan kenyataan Mat Syabu.

AYOH sertai mereka yang terbukti semangat cintakan tanahair dengan menggadaikan nyawa mereka sendiri agar KEMERDEKAAN tetap dikecapi selama 54 TAHUN! Mereka lebih berharga daripada PAS DAP PKR PSM dan pro komunis !

Kali ini benar-benar KEBANGKITAN RAKYAT SUARA RAKYAT SEMANGAT RAKYAT kerana mereka telah membuktikan di medan tempur selama 54 tahun melawan musuh negara iaitu KOMUNIS!

SEBARKAN !


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...