Ahad, 20 Februari 2011

TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 8: Harga Munajat Royalti Minyak depan Kaabah Collect ! Collect ! Collect !TOGHUT KULTUS MAHADWATARAYA PAS
Harga Munajat Depan Kaabah Royalti Minyak
Collect ! Collect ! Collect !

1. Papagomo , saya dan rakan-rakan facebooker dan bloggers termasuk setiap satu rakyat Malaysia hendak bertanya beberapa soalan yang menjadi kemusykilan kami. 
(a) Apa kisah kutipan derma Misi Munajat depan Kaabah Royalti Minyak?
(b) Bagaiman aliran dan tadbir urus tabung itu?
(c) Sudah pergikah atau apa?2. Tabung itu dilancarkan pada September 2010 dalam bulan Syawal. Khabarnya kutipan baru mencecah RM20 ribu. Peruntukan yang diperlukan, kononnya adalah RM400,000.00 untuk menghantar 40 orang alim ulama' dan guru pondok seluruh Kelantan bagi melaksanakannya. Wow, RM400,000.00 banyak tu. Kutipan tidak mencapai sasaran, adakah ini petanda bahawa Allah Subhanahu wa Ta'ala tidak meredhoi niat dan hajat mereka?


3. Sebanyak 100,000 keping resit derma kutipan yang bernilai RM10 setiap satu telah dicetak dan diedarkan ke seluruh Kelantan. Jom buat hisab, sebelum depa kena hisab di akhirat.

100,000 x RM 10 = RM1 juta 
[i]  Kos Perbelanjaan : RM 400,000.00 
[ii] Baki                      : RM 600,000.00


Duit baki itu nak tanyalah, bakal dibelanjakan untuk siapa dan apa?


4. Pepuak Toghut PAS ini asik kutip derma sana sini daripada orang ramai, adakah selama ini mereka menyimpan Kunci Kira-kira, Penyata-penyata Kewangan dan menghebahkan kepada umum jumlah sebenar kutipan dan perbelanjaan yang digunakan? 


5. Jawapan yang sering mereka berikan ialah, bila dah derma jangan tanya duit derma itu digunakan untuk apa, ante dapat pahala kebajikan kerana berderma cukuplah. Lalu mereka berikan 1 perumpaan, Jika dah beri kepada pengemis jangan tanya pengemis itu ke mana wang itu dibelanjakan. Phewwwwwiiitt.......pemimpin toghut Kultus PAS mengakui mereka adalah sama taraf dengan pengemis? Mana maruah dan harga diri mereka ini? Apakah kita tidak boleh menyoal pertanggungjawaban toghut Kultus PAS membelanjakan wang kutipan derma itu? Toghut Kultus PAS adalah sebuah parti politik. Adalah wajar, dipertanggungjawabkan ke mana pergi wang derma orangramai itu. 

Mereka sewajarnya mengemukakan Lapuran Audit ke atas jumlah dan perbelanjaan kutipan derma mereka. Bukan mendiamkan diri saja dan bukannya memberikan alasan bingai. 


6. Seperkara lagi mengenai tabiat mengemis Toghut Kultus PAS, mereka tidak pernah mengadakan kutipan derma bagi tujuan yang membawa manafaat besar kepada manusiawi sebagai penzahiran Amar Makruf Nahi Munkar mahupun sebagai amal jariah baik. Apa yang mereka selalu lakukan ialah, mengemis untuk kepentingan tersembunyi mereka. Itulah gambaran yang mereka berikan selama ini. Lebih elok lagi mereka mengutip derma untuk kebajikan dan kemashlahatan ummah dan membantu adik Umairah.
Bukankah sudah dibuktikan berkali-kali bahawa puak Toghut Kultus Mahadewataraya PAS ini tidak mengamalkan ajaran syariat tulin Nabi Muhammad s.a.w. sebaliknya mereka hanya menempel dan memperalatkan ISLAM demi mencapai maksud kepentingan peribadi mereka.
MAHAZALIM REJIM TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 
JOM UBAH MEREKA !
GANTIKAN MEREKA TERUS DI KELANTAN!


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 7: Rejim Toghut PAS 21 Tahun.

TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 
[Membangun Bersama TOGHUT]
REJIM TOGHUT 21 TAHUN1. Keistimewaan orang Kelantan ialah kehandalan mereka dalam bidang ekonomi dan kekuatan aura mereka sehingga mampu mengubah pertuturan mana-mana rakyat lain yang bermastautin di Kelantan untuk menggunakan loghat KELANTAN. Inilah BAKAT SEMULAJADI ANUGERAH ALLAH SWT kepada rakyat KELANTAN kepada MALAYSIA.


2. BAKAT tersebut telah dikekang oleh REJIM TOGHUT PAS selama 21 tahun dengan momokan mengenai nilai-nilai dan sangkaan-sangkaan buruk yang disebarkan dalam kefahaman toghut kultus PAS.
3. Akibatnya, ISLAM sengaja disalahtafsirkan dan sengaja diperkecilkan, Kesyumulan dan kesempurnaan ISLAM dizahirkan pada kertas-kertas undi dan bukan mengikut syariat Nabi Muhammad s.a.w.


4. NATIJAHNYA, BAKAT dan POTENSI BESAR orang KELANTAN dimatikan oleh toghut Kultus Mahadewataraya PAS. Amat ZALIM LAGI KEJAM REJIM TOGHUT PAS INI. 
5. BEBASKAN RAKYAT KELANTAN DARI CENGKAMAN REJIM TOGHUT PAS YANG MENAFIKAN HAK MEREKA UNTUK MENJADI KEBANGAAN DAN PENYUMBANG TERBESAR DALAM BIDANG EKONOMI.


JOM UBAH REJIM TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA NIK AJIS YANG MAHAZALIM INI !


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 6: Meh Tukar Rejim Mengarot lagi Toghut PAS di Kelantan


1. Toghut Kultus Mahadewataraya PAS ini cukup hampas berkali-kali, terutama di Kelantan, diikuti oleh Kedah pada tempat kedua dan pada tempat ketiga di Selangor. Macam-macam ada hal. 2011 baru masuk 2 bulan, pentadbiran DS Najib sibuk tadbir negara, toghut Kultus Mahadewataraya PAS sebuk berpolitik 24 jam sehari semalam tak sudah-sudah.

2. Terbaru, Toghut Kultus Mahadewataraya PAS mengadakan 'KONVENSYEN NASIONAL PENGUPAYAAN BANGSA' Subhanallah, kejap tolak bangsa kejap nak bangsa kejap nak jadi antarabangsa, bangsat tul Toghut Kultus Mahadewataraya PAS atau SUDAH TUKAR KA???

3. Menurut sumber blog MiM [Minda Intelek Melayu], di dalam konvensyen tersebut, Saifuddin Nasution mengakui bahawa UMNO adalah Hebat dan PERKASA adalah juara. Ada apa-apa ke Saifuddin? Mentang-mentanglah ko anak sedara kepada Raja Nong Chik, betul ke nie?


4. Kembali kepada perihalan Mahadewataraya Nik Ajis, dia mula menampilkan dirinya sebagai budak baik baru abis ngaji, arwah Datuk Mohd Asri memberikan peluang kepadanya untuk bertanding dan merasai nikmat gaji dan elaun sebagai Wakil Rakyat dalam tahun 60an, tak yah kerja terok-terok macam orang lain, kemudian mengetuai Bughah pada tahun 1977, menjadi Mursyidul Am Toghut Kultus PAS, akhirnya berkuasa menjadi MENTERI BESAR KELANTAN selama 21 tahun. Dia semakin ketagih 'Air Ketum' politik. 24 jam kepalanya asik stim dan birahi dengan kuasa dan wang percuma. Nak mujur dia bukan kaki betine, kalu tak mungkin di Kelantan akan timbul cerita lucu pula mengenai setiap pengundi berdaftar semuanya berbinkan NIK AJIS.

5. Tempoh masa 21 tahun bukanlah sekejap masa, kalu dibandingkan dengan pusingan tanaman getah, getah dah tua, lateks nya semakin kurang dan tiba masa untuk ditebang untuk di tanam semula. Sepanjang tempoh itu, cerita dongengan karut marut menyelubungi dirinya agar tampak seperti KERAMAT HIDUP lagi berjalan. Umpama, seorang MAHADEWATARAYA yang penuh sakti dan berdarah ajaib, segala kata menjadi dan segala perbuatan hatta kentut pun wajib dipuji. Jangan sekali-kali dikeji nanti tulah bertimpa tak terperi, Cuma alah badi bila berhadapan dengan anak keturunan Raja Bugis Sulawesi, doanya asik tak menjadi. Kuat jugak daulat anak Raja Bugis Sulawesi, Mati akal dibuatnya Mahadewataraya Nik Ajis.

6. Makan tidur berak mencangkung selama 21 tahun ditanggung sepenuhnya oleh kantung perbendaharaan negeri dan Pusat. Kita senaraikan sumber GAJI & ELAUN Mahadewataraya Nik Ajis ini selama 21 tahun  

(a) sebagai AHLI UNDANGAN NEGERI KELANTAN;
(b) sebagai AHLI PARLIMEN
(c) sebagai MENTERI BESAR
bukan mendengki atau irihati, fikirkanlah , bukalah minda dan berlapang dada. Pencen ke atas ketiga-tiga jawatan rasmi itupun Mahadewataraya Nik Ajis dah layak mendapatkannya. Tak menzalimi dia dan keluarganya jika dia tak memegang ketiga jawatan rasmi itu. Lagipun keluarganya dah ada perniagaan sendiri.Kalau sayangkan sangat Mahadewataraya Nik Ajis, simpanlah dia di masjid dan saralah kehidupannya.
Jangan jadikan dia seperti AL QURAN yang sudah buruk, hendak dibaca tak boleh, nak dibuang pun tak boleh dan kalau boleh jangan jadikan dia sebagai Biawak Hidup. Kasi peluang sama dia tumpukan kepada amal ibadat. Kesihatannya pun sering terganggu kerana tension 24 jam.

7. Selama itulah juga Mahadewataraya Nik Ajis memperalatkan agama sebagai tapak asas baginya untuk mengukuhkan kedudukannya dan mengekalkan status quo yang dia nikmati. Malangnya, sebagai penjawat jawatan Menteri Besar, tidak ada yang dia lakukan untuk membangunkan ISLAM dan EKONOMI orang ISLAM di Kelantan kecuali 2 biji hypermarket Tesco dan Giant dalam tempoh 21 tahun ! Orang Kelantan ini handal berniaga dan berbakat besar untuk dijadikan sebagai pesaing terhangat di pasaran, jika selama 21 tahun ini, orang Kelantan dididik dan diberikan peluang dalam bidang ekonomi, dalam 100 unit kedai di bandar gerenti 200 unit adalah milik orang MELAYU BUMIPUTERA ! Jangan bimbang mengenai soal agama, orang Kelantan ini darahnya semua jenis Super Gred 'A' kalau tidak masakan Adun Perupok dan Adun Selinsing terkucil iman.Berilah peluang kepada orang Kelantan yang selama ini dinafikan hak mereka untuk memperluaskan potensi serta bakat perniagaan mereka kerana kengkangan Rejim Toghut Kultus Mahadewataraya NIk Ajis. BEBASKAN MEREKA 
DARI CENGKAMAN REJIM TOGHUT MAHADEWATARAYA NIK AJIS!
BENARKAN MEREKA MENAKLUK DUNIA INI 
SEPERTIMANA TITAHNYA
PADUKAN ROJO VARUVAISYA
DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

SIRI 5 TOGHUT KULTUS PERSONALITI : Hepi Valentine Sepancut 3 Das


1. Dewataraya Al Juburi dengan kerjasama HINDRAF , 13 buah kereta di tahan oleh Polis termasuk semua anggota HINDRAF di dalamnya semalam 13hb Febuari, hari Ahad di Seremban, telah gagal mencetuskan arus keganasan di Seremban melalui KEMPEN BINGAI  membantah novel INTERLOK yang tak ada kena mengena dengan penghinaan kepada etnik India di Malaysia.

2. Tiga hari sebelumnya pada 11hb Febuari 2011, Mohd Farid Abdullah, EXCO WIRA PERKASA PUSAT telah hilang secara misterius tapi beliau diketemui semula pada hari Sabtu 12hb Febuari 2011 tapi dalam keadaan hilang ingatan. Kehilangan beliau mempunyai kaitan rapat dengan Dokumen pendedahan perancangan jahat Toghut Kultus PKR, PAS & DAPIGS untuk mencetuskan gelombang keganasan meniru Keganasan Kaherah. 

3. Apakah isi kandungan Dokumen Pendedahan Perancangan Jahat pihak Toghut Kultus Personaliti PKR PAS & DAPIGS itu? Baca di sini LAPORAN POLIS OLEH ARMAND AZHA KETUA WIRA PERKASA yang ditulis semula oleh Papa Gomo di dalam blognya.


4. Selepas itu, dalam perbicaraan sambung kes liwat Al Juburi kali ke2, kecoh pula berkenaan dengan keterangan saski Pendakwaraya mengenai adanya kesan-kesan air mani milik lelaki lain selain Al Juburi. Waduh, pak bergerombolan ka? Berok pun tak sebuas itu.

5. Kecoh lah pulak para tukang fitnah Toghut Kultus PKR memainkan isu ini. Riuh rendah lah , agaknya. Sebenarnya, apabila diamati dan diteliti semula fakta-fakta yang ada, ternyata saksi pendakwaraya tersebut hanya mengenalpasti semen [air mani] yang dijumpai sebagai Lelaki Y sahaja. Ini kerana dalam prosiding kes jenayah, peringkat prosiding masih berada dalam peringkat KES PENDAKWAAN bermakna pendakwaraya sedang membuktikan bahawa jenayah liwat telah berlaku secara prima facie. 


6. Dalam peringkat ini, pendakwaraya masih membina dan menyusun bukti-bukti daripada keterangan-keterangan saksi secara berperingkat-peringkat sehinggalah identiti sebenar semen itu dikenalpasti secara muktamad tanpa ada sebarang keraguan munasabah ke atas bukti-bukti dan keterangan-keterangan tersebut bahawa semen itu adalah milik OKT iaitu AL Juburi.

7. Pada pemikiran orang awam, kenapa perlu saksi kata milik Lelaki Y? Panjang nak cerita. Diringkaskan, pada masa keterangan itu diberikan, keterangan dan bukti fizikal masih berstatus 'EKSIBIT' dan belum berstatus 'P'. Selagi peguambela belum habis bersilat menyoal balas saksi berkenaan, eksibit berkenaan tidak  berstatus sebagai 'P' yakni sebagai bukti kukuh akan identiti milik semen itu.

8. Ianya adalah sebagai teknik dan taktik untuk menjadikan keterangan dan bukti saksi pendakwaraya berkenaan dari status eksibit kepada 'P'.  Pada masa bukti masih berada dalam taraf 'eksibit' ianya masih belum menjadi bukti muktamad tanpa keraguan. Rantaian bukti dan keterangan adalah amat penting pada peringkat ini bagi menyahkan sebarang keraguan munasabah yang boleh menjejaskan KES PENDAKWAAN prima facie.Oleh itu identiti milik semen itu dikenalpasti terlebih dahulu sebagai lelaki Y kemudian barulah akan dikenalpasti bahawa Lelaki Y itu ialah Al Juburi melalui keterangan lain yang berkaitan. Jadi tunggulah sehingga selesai soal balas saksi oleh peguambela dan pemeriksaan semula saksi oleh pendakwaraya selepas itu; eksibit berkenaan bakal dikemukan sebagai 'P' untuk menjadi bukti muktamad yang tiada keraguan munasabah padanya. 


Apapun yang hendak diputarbelitkan dan hendak diperlekehkan serta diperlecehkan oleh lembu-lembu Toghut Kultus PKR, mana Al Juburi nak lari lagi kan? Dah terbukti hanya 2 orang sahaja berada dalam bilik itu, tapi tak tau lah kot-kot Al Juburi ini koneknya bercabang 3 yakni sekali pancut 3 das. Mustahillah perkara itu. Semua orang tahu selaras sepucuk senapang lelaki ini kan mampu melakukan sepancut 3 das... apa ada hal pun.
................ Jangan Kecik Ati yea


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

SIRI 4Toghut Kultus Personaliti : HINDRAF Bukti Kegagalan Toghut Sosialisma


1. Menurut maklumat daripada blog papagomo, HINDRAF kumpulan anak haram bejadah sayap bertongkat Toghut Kultus Personaliti Pakatan Haram Bejadah nak mengamuk lagi. Kononnya kali ini kerana membantah penggunaan 'PARIAH' dlam novel INTERLOK.

2. Dikatakan segala poster ditampal merata oleh HINDRAF kumpulan anak haram bejadah ini di Pulau Pinang, Selangor dan beberapa tempat lagi menyeru agar kaum India bangkit dan melakukan rusuhan. 

3. Betul juga apa yang papagomo tegurkan, KDN sepatutnya ambil tindakan tegas ke atas HINDRAF ini sepertimana yang PDRM menahan angggota HINDRAF di Seremban tempohari. Elok juga ditangkap HINDRAF ini dan disekolahkan semula. 

4. Kebimbangan papagomo turut dikongsi oleh rakyat Malaysia lain kerana dibimbangkan jika KDN masih berlembut-lembut dengan anasir-anasir teroris seperti HINDRAF ini, bakal tercetus pula nanti sesi Persekolahan Swasta oleh pihak lain dengan kayu hoki dan belantan.

5. Jadi eloklah sebelum tercetus dan bermulanya sesi persekolahan sebegitu, KDN terlebih dahulu mendaftarkan kesemua anggota HINDRAF ini ke sekolah berasrama penuh gomen yang berdekatan terutama di Sungai Buloh atau Pendidikan Khas di Kamunting. 

6. Kita serulah sekelian kaum India yang berpendidikan tinggi di Malaysia ini, memandangkan mereka mempunyai taraf pendidikan walau apa pun kasta mereka, fikirlah baik-baik, mana lebih penting sekarang ini, bertindak mengikut nafsu untuk mencari publisiti murahan atau bersama-sama membangunkan Malaysia ini di bawah konsep 1 MALAYSIA. JOM UBAH CARA BERFIKIR ITU.


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

BABAD PERUPOK 2: Amokan Birah Dewi AphroditeII
AMOKAN BIRAH DEWI APHRODITE

[i]
Arakian setelah sekian lamanya
Dibelai sejak kecil
diberi makan 
diberi minum
diberi pakai
diberikan kasih sayang
diberi tempat tinggal
diberikan perlindungan
Maka datanglah 
tempoh matangnya usia

[ii]
Kalu dahulu dadanya kempis
Kini sudah berisi
Kalu dulu pipinya nipis
Kini semakin gebu
Kalu dulu rambutnya pendek
Kini semakin panjang
Kalu dulu belakangnya pipih
Kini semakin tembam
Kalu dulu masih putik
kini masak ranum dah boleh petik
Hari-hari semakin gedik
Menyasar 'budak kecik'


[iii]

Lama-lama mana boleh tahan
Mekar bunga di taman
Kumbang mana nak lepas tangan
Pantang tergesel cepat je tangan
Taim tu mana nak ingat Tuhan
Maklumlah air dah penoh dalam empangan
Mana sempat mana dan
Lupa atas kepala ada serban
Hajat tabi'e perlu disegerakan
Miang dah 1 badan
Balun ikut sedap badan

[iv]
Bila manusia lupakan Tuhan
Masa lupa datang setan
Halal haram pedulikan
asal selera dapat makan
Jadi ahli PAS bukan jaminan
Nak dakwa kuat iman
akhirnya senjata makan puan
Nyesal dulu pendapatan
Nyesal sekarang jadi habuan

[v]

Ambil kisah jadi pelajaran
yang baik jadi teladan
yang jahat jadi sempadan
berbuat baik itu tuntutan
berbuat zina murka Tuhan
jangan ingat dilupakan Tuhan
bila terbuka tak cukup tangan
Nak menepis hukuman Tuhan
wahai pembaca yang budiman
Selalulah ingat kepada Tuhan
Jauhi mencela nama Tuhan
Ingatlah orangtua berpesan
ALLAH SUBHANAHU wa TA'ALA  itulah TUHAN

TUNGGU ISNIN NANTI LAGI BANYAK GAMBAR-GAMBAR PENDEDAHAN FONSEKS ADUN PERUPOK YANG DITEMUI DALAM HANFON WANITA SKANDALNYA
HANFON TERSEBUT TELAH DITAKDIRKAN JATUH KE TANGAN KAMI
KEHENDAK ALLAH SUBHANAU wa TA'ALA JUA
BERKAT SOLAT HAJAT DAN DOA-DOA 
ORANG PAS JUGA


....JANGAN KECIK ATI YEA .DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...