Isnin, 5 Disember 2011

SURUHANJAYA SIASATAN DIRAJA UNTUK MENYIASAT AHLI PEE-GHAIRAH-AR JATUH DARI TINGKAT 1 BERSELUAR DALAM.

ISYARAT AWAL KEJATUHAN PEE-GHAIRAH-AR (PKR).
(Ahli Pee-Ghairah-Ar Jatuh Dari Tingkat 1 Berseluar Dalam)


Angin takde ribut takde tiba-tiba seorang ahli Pee Ghairah Ar boleh terjatuh dari tingkat 1 , banglo 3 tingkat, Kompleks Perumahan EXCO Kerajaan Negeri, Seksyen 7 Shah Alam dengan hanya berseluar dalam sahaja. Anih dan pelik sungguh. Alasan diberikan kononnya mamat itu dari cabang Kelang mengigau dalam tidur.  Ya la tur. Ngigau jadi Menteri Besar Selangor ker? 

Ker terngigau berjalan ke bilik jiran perempuan? Atau lelaki? Ya la parti Pee-Ghairah-Ar ini dengan jantan boleh 'on'.

Gerenti UMNO dipersalahkan. Takpun selepas ini kejadian itu dijadikan alasan untuk meruntuhkan kompleks sedia ada dan membina kompleks baru. Alarh macam di Pulau Pinang lah. Bina tempat parkir pastu isyithar tak selamat kemudian nak roboh untuk bina baru. Macam-macam cara jalan menipu Pakatan Haramjadah buat untuk merompak rakyat.

Tak nak tubuh Suruhanjaya Siasatan DiRaja ker? Itu ler letak lagi budak pengembala kambing duduk dalam kompleks tinggi-tinggi mananya reti nak duduk di tempat begitu. Yea tak?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HJ HADI AKUI DIPERKUDAKAN ADALAH TUNTUTAN PERJUANGAN PAS.

Diperkudakan dan Diperlembukan itu maksudnya adalah sama
Hj Hadi Menghina ahli PAS sendiri. 


HJ HADI mengakui bahawa PAS sememangnya diperkudakan. Anih. Beliau berkata lebih baik 'diperkudakan' daripada 'diperlembukan'. Itu tafsiran beliau. Bukan tafsiran sesiapa pun. Entah siapalah dimaksudkan oleh Hj Hadi 'diperlembukan' mungkin ditujukan kepada saf kepimpinan PKR yang diperlembukan oleh Anwar Ibrahim dan anak beranaknya di dalam PKR. 

Kalau dibiarkan pemimpin PAS seperti Hj Hadi berterusan dengan beretorik dalam keadaan mabuk kuasa lama kelamaan orang Melayu ini disamakan dengan kuda dan lembu. Malah bukan sahaja Melayu yang terkena bahkan Islam turut terkena tempiasnya.

Bukan ke lebih elok Hj Hadi berkata ' DAP diperkudakan dan diperlembukan oleh PAS. Sekurang-kurangnya nampaklah PAS ada maruah sedikit di mata pengundi. 

Paling melucukan apabila penyokong tegar PAS turut sama berdansa dengan nada dangkal Hj Hadi. Malah di dalam fesbuk mereka sibuk berbangga diperkudakan oleh DAP si kafir harbi. Rasionalisasi mereka jadi kuda boleh pergi berperang. Nak berperang dengan siapa? Dengan orang Islam sendiri? Kan sudah mengaku diperlembukan oleh DAP si kafir harbi secara tak sengaja. 

Orang PAS bila berpolitik dan beretorik mereka menampakkan mereka tidak mempunyai harga diri dan maruah yang perlu dihormati oleh kawan dan lawan. 

Pemimpin PAS dan orang PAS perlulah berlaku jujur dalam berkata-kata dan perbuatan sepertimana mereka memakai serban lilitan besar dan jubah mengheret tanah. 


Inilah yang hamba perkatakan kebelakangan ini akibat terlalu ramai budak pengembala kambing duduk dalam gudang. Sindrom ini lebih teruk dan lebih kronik di dalam PAS, DAP dan PKR berbanding dengan UMNO. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BLOGER UPAHAN ROZALI PECAH RAHSIA??? SILA BACA.

KUPASAN ISU SYABAS DAN KHALID GAGAP.
(Melayu Bergadoh Heret UMNO Ke Kancah Peribadi)

Hamba sudah lama mengatakannya. Keingingan dan cita-cita budak pengembala kambing dalam gudang merupakan masalah utama UMNO di benci oleh rakyat. Bukanlah kerana fitnah dan kerja jahat PKR DAP PAS yang melemahkan UMNO tetapi kerana perbuatan budak gembala kambing dalam gudang punya angkara.

Ikuti pendedahan dan kupasan menarik oleh rakan bloger GERAKAN ANTI PKR di sini 

Kepada si pengembala kambing tersebut eloklah anda kembali kepada asal usul pekerjaan anda. Jangan nak heret UMNO dalam kancah perseteruan impian cita-cita peribadi anda sendiri.

TEPUK DADA TANYA IMAN!PKR CEMBURUKAN KAK IJAT LEBIH EFISYEN DARIPADA MAQ LEMPIRA ZURAIDA

KEPIMPINAN DAN KETOKOHAN KAK IJAT MELAMPAUI BATAS SEMPADAN PARTI.
( Perkara Yang Maq Lempira Tak Mampu Lakukan Serta Menjadikan PKR  Amat Malu Dengan Kak Ijat)
PKR dipenuhi dengan sampah sarap serta budak pengembala kambing yang duduk di dalam gudang. Masalah ini turut melanda dalam PKR dan Pakatan Haramjadah. Namun ianya lebih kronik lagi dalam PKR berbanding UMNO. 

PKR sengaja mempermainkan isu lembu Fidlot kerana ketokohan dan kepimpinan Kak Ijat semakin menyerlah dan berdasarkan kajiselidik PKR populariti kak Ijat sukar di gugat oleh Maq Lempira Zuraida selaku Ketua Pontianak Sundalan Anwar dan Nurul Izzah yang hanya tunjuk muka cantik tapi tak reti buat kerja.

Lagipun bukannya PKR tak tahu bahawa Kak Ijat tak masuk campurtangan langsung dalam NFC serta kondo yang di beli oleh NFC itu bukannya atas arahan kak Ijat melainkan pembelian itu adalah sebuah keputusan korporat yang tidak menyalahi sebarang nilai moral dan amalan korporat.

PKR ini bila tiada isu mereka akan mencipta isu sebab apa? Sebab mereka lebih dungu dari lembu fidlot.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DIPECAT DARI SPDP TAPI MASUK BN. TABIK HORMAT KEPADA RENTAP 5 SARAWAK!SIKAP TERPUJI DAN PATUT DICONTOHI
WALAUPUN DI PECAT DARI PARTI SENDIRI TETAP BERSAMA BN LAGI.

Sekian waktu lamanya Hamba mengikuti perkembangan pemecatan dan beberapa pemimpin SPDP Sarawak yang dikenali sebagai grup Rentap 5. Pada awalnya hamba agak skeptik mengenainya. Ternyata hamba silap besar!

Walaupun pemimpin SPDP dipecat dari parti sendiri namun pemimpin yang dipecat itu tetap bersatu hati dan bersama Barisan Nasional Sarawak. Menyokong penuh kepimpinan Pehin Seri. Lapuran penuh mengenainya sila ke pautan rakan bloger Sarawak di sini http://mukapetang.blogspot.com/2011/12/reaksi-pemecatan-entri-7-cawangan.html

Inilah kematangan berpolitik orang Sarawak yang yang tidak dapat ditandingi oleh mana-mana orang politik di Semenanjung. Andaikata berlaku kepada sesetengah orang UMNO sudah tentulah mereka turut keluar dari Barisan Nasional juga.

Bekas pemimpin SPDP yang di pecat dan para penyokong mereka menjadikan BARISAN NASIONAL sebagai payung dan wadah mereka. Betul juga kerana BARISAN NASIONAL SARAWAK yang memerintah Sarawak diterajui oleh PBB melalui perkongsian kuasa dengan beberapa rakan seperti SPDP. (Tidak seperti amalan Pakatan haramjadah di mana tiga parti adalah rakan sekutu bukan rakan kongsi)

Hamba melihatnya sebagai suatu tanda aras di mana BARISAN NASIONAL menjadi sebuah entit politik yang semakin efektif.


TEPUK DADA TANYA IMAN!


BEWOK DAP RASIS PENANG MEMANG PATUT KENA HANTAM.

And It Has A Name ... Lim Guan END .. Lives in Penang.

APAKEHALNYA BEWOK RASIS SEEKUR NIE?

Bewok rasis DAP yang menjadi ketua Rasis DAP di Republik Pulau Pinang dilapurkan semakin hari semakin nyanyok walaupun masih belum mencapai usia akil baligh seperti Kit Siang, Karpal Singh, Hj Hadi, Anwar Ibrahim dan Pok Nik. 

Tanpa segan silu Lim Guan End telah memuji dirinya sendiri sebagai pemimpin yang paling bebal semasa berucap di hadapan puluhan perwakilan wanita DAP.

Si bewok rasis itu mengakui beberapa siri kejayaan yang dicapai oleh Pulau Pinang (macamlah Pulau Pinang milik nenek moyangnya) merupakan hasil usaha titik peluhnya yang bekerja siang malam seorang diri tanpa bantuan daripada kerajaan Pusat, Kementerian Perlancongan Malaysia dan pihak polis. Baca di sini pengakuan syok sendiri sang bewok tersebut

Antara pengakuan dosa-dosa oleh Father Gereja Sosialis merangkap Ketua Menteri impot dari Melaka yang anaknya suka meramas tetek ialah:-
  1. Pengurangan hutang negeri P.Pinang sebanyak 95% dari RM600 juta ke RM630 juta ke RM30 juta pada akhir bulan Oktober 2011. Hutang tersebut berkurangan kerana kerajaan Pusat BN menyerapkannya demi kesejahteraan rakyat P.Pinang dan bukannya di bayar dari poket atau harta pesaka Lim Guan End.
  2. Pelaburan asing berjumlah RM12.2 bilion yang sejumlah besarnya adalah hasil usaha dan bantuan daripada MITI dan MIDA.
  3. Pengurangan kadar jenayah sebanyak 27% bukanlah kerana setiap malam Lim Guan End meronda dan menangkap penjenayah tetapi atas usaha gigih polis.
Si bewok rasis impot dari Melaka yang mewariskan genetik gila seks kepada anaknya mengakui usaha orang lain sebagai usahanya sendiri. 

Sikap tersebut sememangnya amalan oleh mana-mana pemimpin rasis DAP di mana jua termasuklah di Selangor sendiri. Mereka lupa barangkali bahawa sedikit masa lagi akan terbongkar dan terdedah segala skandal-skandal dan penyelewengan kuasa yang mereka lakukan. Sabar. Tidak lama lagi. Bakal meloncat mereka semuanya itu. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

IKRAR UMNO DENGAN BAI'AH PAS.


PERBANDINGAN IKRAR UMNO DENGAN BAI'AH PAS.
(Bertaat Setia Kepada Pemimpin & Perjuangan)

Inilah bunyinya ikrar, janji dan sumpah yang dibacakan oleh TPM TS Muhyiddin Yassin tempohari:-
"Kami orang Umno, berikrar untuk merapatkan saf perjuangan, mengeratkan ukhuwwah, menghapuskan sengketa, menghindari hasad dengki dan irihati dan meletakkan kepentingan parti mengatasi kepentingan peribadi.

"Kami orang Umno berjanji taat setia kepada parti dengan memberikan sepenuh kepercayaan dan sokongan padu kepada Yang Amat Berhormat Presiden untuk memimpin kita mencapai kemenangan besar dalam pilihanraya nanti.

"Kami orang Umno bersumpah untuk bekerja dengan gigih, tersusun dan teratur, berjihad dan berinfaq di jalan Allah bagi memastikan kemenangan Umno dan Barisan Nasional dalam Pilihanraya Umum ke-13.

"Kami orang Umno berikrar untuk memberikan sokongan padu dan tidak berbelah bahagi kepada calon-calon yang bakal dipilih oleh pucuk pimpinan parti untuk bertanding dalam pilihanraya nanti."
Ikrar, janji taat setia dan sumpah UMNO di atas amat jauh berbeza dengan Bai'ah PAS. Orang PAS berbaiah dengan pertaruhan ikatan perkahwinan manakala orang UMNO berikrar, bersumpah taat setia dan bersumpah tanpa mempertaruhkan ikatan pernikahan. 

Bai'ah orang PAS membawa budaya jahiliyah yakni memperdagangkan wanita untuk kepentingan duniawi. Unsur itu tiada kedapatan dalam amalan ikrar, janji taat setia dan sumpah orang UMNO.

Justru itu, ianya bukan simbolis pengiktirafan kepada amalan ba'iah orang PAS yang menghampiri kepada amalan bidaah dhalollah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...