Rabu, 2 Februari 2011

PARTI ANAK IBLIS [PAS] ; Pok Nik shallalohu-alaihi-wassalaam?


1. Sejak dalam rahim ibu lagi, aku tak percayakan Parti Anak Iblis [PAS]. Lahirnya tampak ISLAM tapi batinnya adalah IBLIS LAKNATULLAH. Aku bukan ulama tersohor, tapi aku berani mengatakannya kerana selama ini PAS menyesatkan umat Nabi Muhammad s.a.w. di Malaysia selama berpuluh-puluh tahun sejak penubuhannya. Kenapa aku katakan begitu?


2. Pada satu ceramah politik di FELDA CHEMPELAK BARAT di dalam daerah Labis, dalam Negeri Johor Darul Ta'zim, dalam suasana hujan lebat, Pok Nik mengeluarkan kata-kata MENGHINA RASULLULLAH S.A.W. dan berkata mengenai Rasullullah s.a.w. seolah-olah baginda s.a.w. adalah anaknya. SUNGGUH BIADAP! Apakah yang dituturkan oleh Pok Nik mengenai junjungan besar baginda saidina Rasullullah s.a.w hamba Allah , kekasih Allah , rasul Allah dan nabi Allah yang amin? 


3.Pok Nik kata : 10 tahun sebelum peristiwa Isra' Mi'raj, Nabi s.a.w. TIDAK BERSOLAT! Celakalah Pok Nik! Pada saat Pok Nik menuturkan kata-katanya, ianya disambut oleh deruan hujan yang amat lebat secara tiba-tiba dan guruh petir!!!

4. Apalagi yang dituturkan oleh Pok Nik?: Bahawa Nabi s.a.w. berebut kuasa dengan Abu Jahal untuk perintah Mekah ! Biadap ! Biadap ! Biadap ! 


5. JIka dikatakan kepada anak-anak iblis PAS, sudah tentu mereka menafikannya kerana hati-hati mereka sudah dikuasai oleh Iblis Laknatullah. Mata, telinga dan hati mereka ibarat ditutup oleh satu tutupan tapi Allah Ta'ala itu MAHA PENGAMPUN. Masih ada masa untuk BAPAK IBLIS SE-MALAYA POK NIK dan anak-anak IBLIS LAKNATULLAH itu bertaubat NASUHA.


6. Benarlah sabda baginda Rasullullah s.a.w. bahawa saat kiamat itu hampir apabila kita mendengar perkara-perkara yang tak pernah didengar oleh nenek moyang kita terdahulu. Nah ! Sekarang terbukti benar! PAS ADALAH PARTI ANAK IBLIS ! Kepada mereka yang masih berpegang kepada rukun 5 dan rukun 6 yang menjadi ahli PAS, KELUARLAH DENGAN SEGERA ! MUFARAKAH UNTUK MENYELAMATKAN AKIDAH KAMU! ANJING LEBIH MULIA DARIPADA POK NIK!


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!!!!
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA MALA KFC & IBLIS LAKNATULLAH
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMINIS CAUVINIS RASIS TEGAR!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...