Ahad, 6 Januari 2013

JUARA AJL 27- YUNA MONANG .... TERUKIR DI BINTANG!

Lagu Yuna "Terukir Di Bintang' Jadi Juara AJL 27
Masa final, lagu ini dinyanyikan AIZAT.
Tahniah lah kat YUNA. 
Kalu dalam DAP, mau dua minggu lepas tu UNDI DI KIRA BALIK.... kah kah kah kah 

PERTAHANKAN KEJAHATAN DAP PKR PAS TAK MENJAMIN NEGARA BEBAS RASUAH.

e-Fatwa Jakim - Amanat Haji Hadi

PETIKAH SINAR HARIAN
(SORI BRO -BRO WARTAWAN SINAR HARIAN GWA PETIK SEMUA):-

SHAH ALAM - Fatwa mengenai Amanat Hadi telah dikeluarkan pada 24 Julai 2002 di negeri Melaka dan diwartakan sehari selepas itu.
Perkara itu dipaparkan dilaman web Jabatan Kemajuan Agama Islam (Jakim) menerusi portal e-Fatwa.
Menerusi portal itu, Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan memutuskan Amanat Hadi itu, bercanggah dari segi ajaran Islam dan bercanggah dengan kepentingan masyarakat Islam dan kemuliaan agamanya serta bercanggah prinsip dakwah Islamiah.
Selain itu, Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan turut tegaskan mana-mana orang Islam dilarang menyebar, mengajar, pelajari dan amalkan amanat itu serta menjual, mencetak, membeli atau memiliki amanat tersebut.
Sebelum itu, Mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia yang bersidang 21 November 1984 membincangkan mengenai isu kafir mengkafir sesama orang Islam. Mesyuarat buat keputusan seperti berikut:
Bahawa jika ada tuduhan atau anggapan oleh ahli atau penyokong Pas atau oleh sesiapa jua bahawa ahli Umno, pemimpin atau pegawai Kerajaan yang beragama Islam sebagai kafir atau sebaliknya iaitu ahli-ahli Umno, pemimpin atau pegawai kerajaan yang beragama Islam menuduh pemimpin atau ahli-ahli Pas kafir, adalah tidak benar sama sekali dan sia-sia.
Oleh demikian ahli Umno atau sesiapa jua mengucap Dua Kalimah Syahadah tetap orang Islam selagi tidak dihukum murtad oleh pihak berkuasa agama Islam Malaysia.
Sesiapa yang membuat tuduhan atau anggapan bahawa ahli-ahli Umno, pemimpin atau pegawai Kerajaan atau sesiapa juga yang beragama Islam sebagai kafir, maka perbuatan itu adalah haram dan hendaklah bertaubat kepada ALLAH.
 Perbuatan itu hendaklah diberhentikanserta merta.
Di bawah ini pula Khlid Ismeth Militan Syiah PAS yang sayangan DAP ANTI ISLAM tapi mahukan berbunuhan sesama Islam.

 

dan ini pula pengakuan CN Afghan otai PAS lebih lama daripada Khalid Ismeth budak mentah air liur melilih, mengaku dan mendedahkan kepincangan dan kejahatan pemimpin PAS.

Pemiimpin PAS menjadi JAHAT kerana KEJAHATAN MEREKA TIDAK BERANI DI TEGUR DAN DIPERBETULKAN OLEH AHLI MILITAN SYIAH PAS SEPERTI Khalid Ismeth. 

Manakala ahli PAS seperti CN Afghan yang lebih banyak berkorban berbanding Khalid Ismeth militan syiah PAS yang hanya tahu sepak polis yg tak berdosa di PECAT dari PAS kerana menyatakan KEBENARAN.
Kepada anda semua, JANGAN LAGI MEMBIARKAN KEJAHATAN PEMIMPIN PAS DAP PKR DIPERTAHANKAN HANYA SEMATA KERANA KEBENCIAN YANG TAK BERASAS KEPADA UMNO/ BN.


GUAN END TIDAK MEMPERCAYAI SIBERTURPER PKR DAN PAS.

Di petik daripada kiriman rakan fesbuk :-
PANAS!!! GUAN ENG BUKA PUSAT GERAKAN BAWAH TANAH BUAT CYBER TROOPERS DAP??!!
Berita yang sampai ke telinga Tuah ni agak tidak sedap di dengar. Tuah mendapat khabar bahawa LIM GUAN ENG telah terasa tercabar dengan Cyber Troopers pro-BN. Maka dengan itu beliau telah mengambil initiative untuk melatih Cyber Troopers di bawah kelolaannya sendiri kerana beliau tidak percaya kepada PAS dan KEADILAN. Disebabkan itu, hanya puak-puak DAP sahaja yang di panggil. (PAS dan KEADILAN jangan marah) Tetapi itulah hakikatnya.
Yang lebih menarik lagi, hanya Cyber Troopers yang terpilih sahaja (kasta atasan) mendapat sponsor RM5k setiap seorang. Di sini Tuah telah difahamkan pihak yang sponsor itu adalah PEMAJU yang banyak mendapat keuntungan dan kelulusan projek daripada kerajaan Negeri Pulau Pinang. Dan termasuklah hasil daripada Go Green Penang (tanpa beg plastic) untuk Negeri Pulau Pinang sahaja.
LIM GUAN ENG RASIS!!! Mengapa puak-puak DAP sahaja? Bagaimana pula degan PAS dan KEADILAN? Adakah Pakatan Rakyat sudah tidak sepakat? 
Siapakata Guan End benar-benar hendakkan sebuah  MALAYSIA BERSATU?

Jika beliau mempunya rangkaian dan dana yang cukup serta sokongan yang mampu mengekalkan kerjaya politik beliau, buat apa beliau hendak menyusahkan dirinya menyokong oranglain?

Sebab itulah beliau MAMPU MENGUBAH KEPUTUSAN PEMILIHAN JTP DAP waima sudah berlalu dua minggu.
Dan ada yang sanggup menjadi KAMBING HITAM beliau.

Kepada semua sibertruper pkr dan pas , korang nak bantu Guan End pun buat apa?
Guan End tidak akan membantu korang tau.

DAP- TALIBAN TANPA SERBAN.

In his brilliantly-written book, Myers observes that most “academics, think-tank analysts and other Pyongyang watchers have neglected to study the worldview of the military-first regime and instead choose to make sense of Juche Thought, a sham doctrine with no bearing on Pyongyang’s policy-making.”

As I read Professor Myer’s book, a staggering revelation dawned on me – of the uncanny parallels between this bellicose pariah state and another race-first organisation that is closer to home – the DAP. The similarities between North Korea and DAP are numerous and encompass the entire spectrum of politics – ideology, world-view, policies, party propaganda tactics, governance and even leadership style.

further reading FMT

DAP sanggup memalukan diri mereka dengan memecat Pengarah Pilihanraya nya semata-mata untuk mengekalkan kroni Guan End , anak Cina jadi Melayu duduk dalam CEC.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...