Selasa, 28 Jun 2011

KARPAL SINGH MENGIKUTI FB JAS SALLEH MENGENAI ISTILAH IBLIS???


"Dalam surat khabar Tuan Speaker (Tan Sri Pandikar Amin Mulia) ekoran daripada apa yang jadi dalam mahkamah,pada hari Sabtu dalam The Star,jelas Anwar dalam Sinar Harian,memang Anwar dan 'Utusan iblis' ini sama" katanya.
Petikan ini saya petik daripada blog sahabat baik saya BADUT RAKYAT yang melapurkan mengenai keberangan KARPAL SINGH akibat pendedahan mengenai identiti anakguamnya AnWAR IBRAHIM di dalam prosiding mahkamah yang tidak boleh dipertikaikan. Ini berdasarkan kepada peruntukan perundangan dalam AKTA KETERANGAN .


Natijah perundangan di dalam perbicaraan terhadap Datu Eskay ialah setiap keterangan lisan dan dokumentari serta keterangan pakar mengenai identiti ANWAR IBRAHIM boleh diterimpakai sebagai KETERANGAN YANG SUDAH DIBUKTIKAN di dalam prosiding liwat 2 ANWAR IBRAHIM. 

Natijah seterusnya ialah orang awam mengetahui kebenaran identiti lelaki dalam video salahlaku seksual adalah ANWAR IBRAHIM tanpa melakukan sebarang kesalahan subjudis. Keterangan ini pula tidak dapat disarkiskan oleh peguambela ANWAR IBRAHIM kerana perbicaraan tersebut tidak melibatkan ANWAR IBRAHIM mahupun dicabar kesahihannya oleh KARPAL SINGH. 

KARPAL SINGH tidak perlu mengamok kerana kita boleh andaikan bahawa beliau juga yang memberikan nasihat guaman kepada AMK agar membuat LAPORAN POLIS mengenai kesalahan mengedar bahan lucah terhadap Datuk Eskay.

Kita mengingati suatu ketika dulu KARPAL SINGH jugalah yang lantang bercakap dalam Parlimen mengatakan bahawa beliau mempunya Bukti salahlaku liwat ANWAR IBRAHIM dan desakan oleh seluruh ahli pakatan toghut satanisma dapkrpas mahukan DATUK ESKAY dibicarakan di atas kesalahan mengedar bahan lucah. 

Kini, KARPAL SINGH tidak perlu menempelak UTUSAN MALAYSIA melapurkan perjalanan perbicaraan DATUK ESKAY. atau mengamuk di dalam sidang Parlimen. Bukankah kapasitinya sebagai AHLI PARLIMEN dan PEGUAMBELA adalah jauh berbeza ? Tak perlu KARPAL SINGH menciplak idea istilah IBLIS daripada facebook JAS SALLEH. 

Senjata Makan Tuan. Padan muko KARPAL SINGH. TAPUK DADA TANYA IMAN

PAPA GOMO TAMATKAN KARIER PENGACARA JOHARI ABDUL LEBIH AWAL DARI YANG DI JANGKA.

JOHARI ABDUL baru saja berjinak-jinak dengan dunia pengacaraan hiburan tv slot Analisis bagi mencari alternatif penghidupan dan kerjaya baru jika kerjaya politiknya tidak mampu bertahan lama akibat skandal seksual Anwar Ibrahim. Pada hari ini tanpa diketahui sebab musabab yang sahih, Papa Gomo telah membuat keputusan untuk menamatkan kerjaya pengacaraan tv Johari abdul dengan begitu kejam sekali. Selepas ini, Johari Abdul mungkin terpaksa mencari alternatif lain pula, mungkin dia akan dicalonkan menjadi BINTANG MALAP PALING CEPAT MERUNDUM.Apa yang yang keluar daripada mulut mana-mana ahli pakatan toghut setanisma dapkrpas tidak ada yang benar, semuanya BHONG DUSTA PENDEK AKAL BELAKA. Maka tamatlah riwayat kerjaya JOHARI ABDUL dan Pendusta Kian Rosak.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

AZIZ BARI & JOHARI ABDUL KEMBALI KE BILIK DARJAH????

ARTIKEL INI ADALAH PENDAPAT PERIBADI PENULIS DAN TIADA KENA MENGENA DENGAN MANA-MANA ORGANISASI POLITIK DAN PERTUBUHAN BUKAN KERAJAAN MAHUPUN PERTUBUHAN KERAJAAN TERMASUKLAH MANA-MANA GRUP SIBERTRUPER UMNO / BARISAN NASIONAL. PENDAPAT INI AMAT PEDAS DAN MUNGKIN TIDAK DISUKAI RAMAI SAMADA KAWAN MAHUPUN LAWAN.

Mula-mula, Aziz Bari menyalah tafsirkan seksyen 27 Akta Polis 1967 mengenai kuasa polis yang tidak mahu mengeluarkan permit untuk perhimpunan haramjadah beershit kerana sudah ada 1 000 lebih lapuran polis membantah perhimpunan tersebut. 

AZIZ BARI risaukan mengenai natijah pihak Polis enggan keluarkan permit. Ini menjadikan perhimpunan tersebut bertaraf HARAM dan salah di sisi undang-undang.
Ini membolehkan pihak polis membuat tangkapan ke atas mana-mana pihak yang berkempen secara terang-terangan mengajak dan menghasut rakyat menghadiri perhimpunan haram tersebut di bawah seksyen 105 Kanun Acara Jenayah.

Manakala Johari Abdul pula bukanlah seorang PAKAR ANALISIS KETULENAN VIDEO. Oleh itu pandangan dan pendapat yang diberikan oleh nya merupakan TAFSIRAN PERIBADINYA SENDIRI dan tidak terpakai sebagai keterangan dan bukti sahih mengenai identiti Anwar Ibrahim di dalam video salahlaku Anwar Ibrahim.

Kita tengok pula apakah yang mereka mahu kelentong lagi.

TEPUK DADA TANYA IMAN,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...