Ahad, 1 Januari 2012

HENTIKAN MEMBUNUH MASADEPAN ANAK-ANAK MUDA-MUDI MELAYU DI IPTA/IPTS MELALUI HASUTAN MENGAPI-APIKAN MEREKA MERUSUH.


Para penghasut dan tukang fitnah mega Pakatan mahu memastikan agenda penghapusan etnik Melayu Islam berjaya. Agenda ini dilaksanakan secara halus melalui hasutan-hasutan di fesbuk dan semua laman media sosial. Mereka sengaja mengapi-apikan anak-anak muda-mudi Melayu di IPTA/ IPTS untuk memberontak dan merusuh. Mereka ini sama zalimnya seperti Rejim Zionis Israel yang mahu menghapuskan semua generasi dan anak-anak benih bangsa Palestin.

HENTIKAN !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PERUSUH SMM MENTALQINKAN PAKATAN.

DIKATAKAN ADAM ADLI sudah dibebaskan dari tahanan polis, benar atau tidak tidaklah diketahui. Kini puak perusuh SMM mahu merempuh lagi UPSI untuk kali kedua. Malam semalam dan tengahari tadi mereka gagal kerana majoriti mahasiswa enggan bersama SMM untuk melakukan tindakan yang mengaibkan mereka. SMM hanya mampu menarik minat segelintir kecil kumpulan tegar pelajar tercicir. Hanya sekitar 50 orang pelajar tegar tercicir.

Para mahasiswa UPSI sedang menghadapi peperiksaan semester mereka. Begitulah caranya PKR dan DAP rasis mahu melihat kegagalan anak-anak muda Melayu di IPTA tersohor di dunia. Kita bersyukur kerana majoriti anak-anak muda Melayu lebih advanced daripada pemikir strategik politik PKR dan DAP rasis.  

Hamba tidak meletakkan kesalahan ke atas segelintir kelompok ahli SMM tegar dalam kategori pelajar tercicir. Hamba meletakkan kesalahan amat berat kepada bapak-bapak penghasut mereka. Hamba senaraikan di sini kepala-kepala penghasut anak-anak muda Melayu:-
 1. Anwar Ibrahim
 2. Kak Wan Jijah
 3. Nurul Izzah
 4. Azmin Ali
 5. Isham Rais
 6. Fahmi Rezza
 7. Lim Guan Eng
 8. Lim Kit Siang
 9. Aziz Bari
 10. Tian Chua
 11. Sapudin Nasution
 12. Sapudin Abdullah
 13. Chegu Bard
 14. Fariz Musa
 15. Ambiga
 16. Khalid Gagap
 17. Nik Nazmi
 18. Badrul Amin
 19. Penggerak SMM
 20. Penggerak BEBAS
 21. Aktivis BERSIH
 22. Majlis Peguam
 23. Kumpulan siber PKR -Jingga 13
 24. Kumpulan siber PKR- RTPJ
 25. Portal Pembangkang
 26. Kepimpinan Pusat AMK
 27. Kepimpinan Pusat DAP
 28. Jentera PAS di IPTA dan IPTS
Kesemuanya mereka sepatutnya dikenakan tindakan berat. Mereka menghasut agar anak-anak muda Melayu di IPTA dan IPTS menjadi lemah dan ketinggalan dari arus perdana pembangunan dan kemajuan.

Hasutan mereka lebih merbahaya dari jenayah membunuh. Mereka telah 'membunuh' bakat-bakat dan potensi-potensi anak-anak muda Melayu di IPTA / IPTS.

Merekalah yang wajib di kutuk dan di cerca serta di tahan polis bagi kesalahan menghasut anak-anak muda Melayu di IPTA / IPTS untuk melakukan kacau ganggu dan rusuhan awam.

Jom ramai-ramai kita perangi hasutan jahat mereka ke atas anak-anak muda Melayu di IPTA dan IPTS. Ingatlah mereka sedikit pun tidak menghasut anak-anak muda Tamil dan Cina untuk merusuh dan melakukan kacau ganggu.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


APAKAH YANG 'TIDAK KENA' PADA NEGARA INI?

Hamba mengajak anda semua melihat, mendengar dan memikir. Apakah yang dituliskan oleh seorang pecacai tukang fitnah mega-merangkap-ahli DAP Pakatanguks ini adalah BENAR?Adakah BENAR kerajaan SALAH dan PAKATANGUKS BETUL?


Adakah BENAR agamawan, sasterawan dan anak-anak ikan Anwar Ibrahim bersuara kerana ada yang 'TIDAK KENA' pada negara? Atau mereka hanya mengeluarkan pendapat peribadi mereka sendiri?
Adakah suara mereka yang disebutkan di atas mewakili semua SUARA HATI NURANI kelompok mereka?

Tambah kapsyen
Apakah berjuang untuk membebaskan seorang gay tua kerepot seperti Anwar Ibrahim dari KESALAHAN 
LIWAT
ROGOL
ZINA
AMALAN SEKS LUAR TABIE'
itu merupakan 
KEBENARAN YANG DI TUNTUT DALAM AGAMA?

Adakah memperalatkan orang lain untuk KEPENTINGAN DIRI SENDIRI tanpa memikirkan apa akan terjadi di kemudian hari itu adalah suatu KEBENARAN YANG DI TUNTUT? 

ATAU ADAKAH IANYA MERUPAKAN PERBUATAN YANG MENJADI BUKTI KEPADA KEZALIMAN KE ATAS DIRI SENDIRI OLEH PELAKUNYA?

Anda mampu berfikir sendiri mengenainya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KLIP VIDEO ANGGOTA SMM KERASUKAN JEMBALANG GAY TUA KEREPOT.

Tontonilah klip video ini dan saksikanlah betapa ganasnya perusuh-perusuh SMM. Adakah ini yang kita mahu banggakan?
TEPUK DADA TANYA IMAN!

GAMBAR KITAR SEMULA ANANG SAFWAN?

Kiriman di fesbuk ini pula cuba menyakinkan orangramai bahawa kejadian Anang Sfawan benar-benar berlaku dengan memberikan gambaran kononnya abang Lan tempohari berada di lokasi kejadian di UPSI pada malam tadi. 
TIADA GAMBAR TERKINI ANANG SAFWAN KENA PUKUL YANG DIKELUARKAN OLEH PAKATANGUSELALUTIPO KERANA APA?
SEBAB KEJADIAN ITU TIDAK BERLAKU SEBENARNYA?

Selepas ini bolehlah kita menggunakan isitlah PAKATANGUKSELALUKUATIPO. Fitnah Mega yang cuba mereka ketengahkan mengenai Anang Safwan nampaknya memakan diri Pakatangukselalukuatipo.Perhatikanlah gambar-gambar yang disyakki adalah kitar semula ini. Semuanya di petik dari fesbuk.


Gambar Anang Safwan yang di atas telah digunakan untuk menyebarkan fitnah mega kononnya Anang Safwan telah di pukul sehingga koma.
Anda sendiri boleh melihat beberapa kejanggalan dalam gambar di atas.
Satu gambar Anang Safwan terbaring .. bajunya lain .. kepala nya tiada kesan darah
Satu gambar lagi ... kepala Anang Safwan tiba-tiba berbalut
Pakai baju lain....
Adda baju plak kesan darah walhal dalam gambar Anang Safwan terbaring bajunya tidak memperlihatkan sebarang kesan darah pun.
Jadi? Jelaslah gambar-gambar di atas adalah gambar-gambar kitar semula sahaja.

DI BAWAH INI ADALAH CARA DAN TEKNIK PAKATANGUKSELALUTIPO PUTARBELIT INSIDEN DI UPSI MELALUI GAMBAR-GAMBAR KITAR SEMULA.PAKATANGUKSELALUTIPO sudah kantoi dalam isu yang sengaja mereka rekacipta. Perhimpunan haram SMM pada malam semalam disuraikan tanpa sebarang kejadian tidak diingini. Begitu juga pada sebelah pagi tadi. Protes haram SMM turut disuraikan secara aman. 

PAKATANGUKSELALUTIPO memang bergantung harap kepada fitnah-fitnah mega untuk menjayakan rancangan jahat mereka. 

Sebenarnya PAKATANGUSELALUTIPO melakukan tindakan yang menggali lubang liang lahad mereka dan menyelamatkan UMNO/BARISAN NASIONAL. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SMM MELALAK DEPAN BALAI POLIS TANJUNG MALIM


Oleh kerana tidak berpuashati rancangan merusuh mereka digagalkan oleh pihak polis, mahasiswa bijak dan pengurusan UPSI pada tengahmalam tadi, pada hari ini SMM melalak lagi. Pada kali ini mereka melalak di depan balai polis Tanjung Malim. Mereka menuntut agar perusuh-perusuh tajaan mereka dibebaskan. Dibebaskan? Ata dasar apa mahu dibebaskan mereka yang telah mengaibkan maruah mahasiswa seluruh Malaysia? Apakah keistimewaan perusuh-perusuh SMM? Adakah kini mereka menuntut agar semua ahli SMM diberikan pengecualian perundangan? 

Pada tengahmalam semalam SMM mengadakan rusuhan bagi mencetuskan kempen FACK yakni FREE ANWAR CAMPAIGN KE DUA. Tidak ada kena mengena pun dengan menuntut kebebasan bagi mahasiswa. Akibatnya, teraju utama SMM di tahan oleh pihak polis. Bukan untuk di dera tetapi untuk di soal siasat. Nampaknya SMM sudah jauh tersasar dari matlamat mereka sendiri. Kini mereka menjadi penghasut-penghasut fitnah mega. Mereka menghasut agar penjenayah-penjenayah dibebaskan. 

Mereka mahu perundangan negara dan polis hanya berpihak kepada mereka dan gay tua kerepot mereka. Pada masa yang sama, mereka membahayakan keselamatan negara dan awam. Kebebasan mereka untuk membuat protes telah disalahgunakan oleh mereka sendiri. Tujuan mereka melakukan protes menentang pihak polis merupakan tindakan mengaibkan. 

Jika kehendak SMM ini diperturuti ini akan memberikan gambaran bahawa segala penjenayah di Malaysia ini boleh dibebaskan melalui proses rusuhan dan bukan melalui proses perundangan negara.Ini adalah budaya yang amat memalukan dan membahaykan keselamatan awam.

SMM hanya mementingkan diri mereka sahaja dan tidak mempedulikan mengenai keselamatan pihak awam dan negara. Adakah ini halatuju dan budaya politik matang ?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TERKINI FITNAH MEGA GUNA SKRIP SUHARDI DIULANG SEMULA.


Seperti yang di duga skrip basi Suhardi dimainkan oleh tukang-tukang fitnah mega pecacai pakatan haram jadah dalam insiden rusuhan tak menjadi di UPSI pada malam 31hb Disember 2011. Mereka menyebarkan fitnah mega kononnya ada demonstran yang di pukul lalu koma. Ha ha ha ha ... inilah kan, apabila fitnah mega mereka sudah di cantas awal-awal oleh bloger dan fesbuker UMNO/BN, skrip yang mereka cuba mainkan nampaknya telah mengkantoikan diri mereka sendiri.

Apa yang berlaku? Sebenarnya para demonstran SMM yang terdiri daripada campuran orang luar dan ahli SMM telah berbaring di tengah jalan. Aduhai ... kesian .... macam lembu pulak. Semasa bebaring itulah para pecacai yang ditugaskan mengambil gambar kononnya yang berbaring itu koma kena cota FRU. Tidak mengapalah. APA YANG PENTING IALAH FITNAH TERANCANG MEREKA (PAKATANGUKS TELAH GAGAL TOTAL) berjaya di cantas awal-awal oleh sibertruper tak bertuan.

Kisah sepenuhnya esuk pagi yea.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

GERAKAN SMM MERUSUH DINEUTRALISASIKAN DI AMBANG 2012.


KINI sudah masuk tahun baru masihi 2012 bersamaan dengan hijriah 1433. Di ambang 2012, usaha SMM dan AMK untuk merusuh di UPSI telah berjaya digagalkan oleh pihak UPSI, polis dan mahasiswa bijak. Diharapkan tindakan susulan dan berjaga-jaga di semua IPT. Berikutan dengan semakin hampirnya 9hb Januari 2012, di mana dalam persediaan menghadapi 901, Anwar kini berada di Phuket Thailand untuk mandi bunga membuang sial badannya dengan seorang tok sami Siam. Inilah antara perkara khurafat yang dilakukan oleh si gay tua kerepot selama ini. 


Amat malang sekali kerana si gay tua kerepot memperalatkan dan mengheret rakyat Malaysia khususnya segelintir minoriti mahasiswa dalam SMM dan BEBAS ke dalam kancah masalah peribadinya.dalam gambar di atas, anak-anak ikan anwar ibrahim cuba mencetuskan rusuhan bagi menghalalkan liwat, rogol dan amalan seks bebas luar tabie' anwar ibrahim. Akibatnya, Adam Adli dan Shukri SMM telah di tahan polis. 


Kita bertanya kepada diri kita sendiri kenapakah mereka sanggup mengorbankan masa depan mereka sendiri untuk seorang gay tua kerepot ? Si gay tua kerepot kini berada di Phuket untuk membuang sial badannya. Nampaknya, kesialan tersebut terkena kepada mahasiswa yang menjadi anak-anak ikannya. mereka sendiri yang mencari padah. Sungguh malangnya nasib mereka kerana mempercayai penipuan dan pendustaan seorang gay tua kerepot seperti Anwar Ibrahim. Diharapkan mereka cepat sedar agar daapt menyambung kembali pengajian mereka secara aman. Mereka telah tersilap berkorban.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

STATUS TERKINI: SYUKRI SI LAHABAU SMM DI TAHAN POLIS PADA WAKTU INI! TAHNIAH PDRM.

Sumber maklumat terkini, syukri ketua kawanan lembu peliharaan gay tua kerepot dalam SMM kini di tahan polis. Tahniahlah PDRM. Manakala kelompok pro Aspirasi pula sedang berusaha keras menenangkan keadaan di kampus. Tahniah mahasiswa bijak!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TERKINI STATUS KEMASKINI - RIOT LAHABAU SMM DI UPSI


INGAT JASA MAK BAPAK DAN BUKAN INGATKAN GAY TUA KEREPOT ANWAR IBRAHIM KERANA YANG MENJAGA SEMASA KECIL ADALAH KEDUA IBU BAPA DAN BUKANNYA SMM, BEBAS,  AMK ATAU GAY TUA KEREPOT.

MOHON MAKLUMKAN KEPADA SEMUA IBU BAPA DAN PENJAGA MAHASISWA DI SELURUH MALAYSIA UNTUK MENASIHATI ANAK-ANAK MEREKA AGAR TIDAK TERLIBAT SECARA LANGSUNG MENYOKONG DAN MENCETUSKAN REVOLUSI HAPRAK MENGHALALKAN LIWAT, ROGOL DAN AMALAN SEKS LUAR TABIE' GAY TUA KEREPOT ANWAR IBRAHIM. SESIA JU PENGORBANAN IBU BAPA YANG MAHUKAN ANAK-ANAK MEREKA MENJADI INSAN BERGUNA DAN BERJASA KEPADA AGAMA, BANGSA DAN NEGARA KERANA DIMUSNAHKAN DAN DI HASUT OLEH SEORANG GAY TUA KEREPOT MELALUI WAKILNYA SAM KEMETOT DALAM AMK.

SELAMATKAN ANAK MUDA MALAYSIA !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...