Selasa, 12 Julai 2011

KEGAGALAN YANG DIDAKYAHKAN SEBAGAI KEJAYAAN.

Kegagalan besar dan mengejut rusuhan awam terancnag Beershit banyak mengundang pelbagai reaksi daripada puak pembangkang terutamanya jentera fitnah alam maya mereka.

Seboleh-bolehnya mereka cuba memberikan gambaran positif bahawa RAKYAT menyokong mereka dan BEERSHIT adalah suatu kejayaan terbesar buat mereka walaupun mereka tahu ianya merupakan suatu KEGAGALAN TOTAL dan BLUDER yang terbesar. Mereka akan melakukan suatu gerak kerja dalam bulan RAMADAN.

Kita jangan sesekali alpa kepada puak Melayu revolusioner yang terpengaruh dengan dakyah-dakyah komunis yang meresap masuk ke dalam wadah ISLAM. Dalam bulan RAMADAN ini, mereka telah bersiap sedia untuk melacurkan kesucian bulan RAMADAN sekali lagi. 

Dalam bulan RAMADAN ini, mereka akan memperalatkan puak taksob ahzab PAS untuk melakukan pelbagai aktiviti bersama umat ISLAM di semua masjid dan surau. Paling ketara ialah mereka akan menyalurkan derma kepada ahzab PAS untuk berbuka puasa. Takzirah-tazkirah politik akan diperhebatkan oleh mereka pada setiap waktu bagi tujuan mengindoktrinasikan semula ISLAM mengikut acuan SOSIALISMA. 

Di dalam bulan RAMADAN nanti, mereka akan menyebarkan FITNAH TERBESAR mengikuti cara MUAWIYAH pada zaman Khulafa Ar Rasyidin ke 3, yakni akan mempamirkan dan memberi tontontan kepada semua jemaah video saat-saat arwah BAHARUDDIN menghembuskan nafasnya yang terakhir.

MEMANG CELAKA PAKATAN AHZAB DAPKRPASM MEREKA ADALAH PAKATAN ' PEMBUNUH LAKNATULLAH HARAMJADAH' RAKYAT ! BELUM PUN MEREKA MENJADI KERAJAAN PUSAT, MEREKA (DAPKRPASM) TELAH MEMBUNUH SEORANG RAKYAT DI JALANAN.!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ingat PAS ingat MEREKA ADALAH PEMBUNUH RAKYAT
ingat PKR ingat MEREKA ADALAH PEMBUNUH RAKYAT!
ingat DAP ingat MEREKA ADALAH PEMBUNUH RAKYAT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...