Ahad, 20 Oktober 2013

GAMBAR INI BIKIN CAI DAP PKR SYIAH TAUBAT NASUHA.


TAHNIAH KEPADA DR SHAHRUL AZMAN ALANG SAIDI - MENDAPAT MANDAT AJK UBP.


DIPERPANJANGKAN UCAPAN TERIMAKASIH KEPADA SEMUA PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN PUTRAJAYA YANG MEMBERI MANDAT KEPADA DR SHAHRUL AZMAN ALANG SAIDI SELAKU AJK UMNO BAHAGIAN PUTRAJAYA BAGI SESI 2013-2016.

AYUH KITA MANTAPKAN SEMUA JENTERA DAN KEKUATAN PARTI UNTUK HADAPI PRU 14.


SELEPAS PAU2013, MASA UNTUK BEKERJA PASTIKAN PRU14 MILIK UMNO/BN.


SIGNAL YG AMAT JELAS DARIPADA PERWAKILAN UMNO DALAM PAU2013. 

MEREKA AKAN MEMILIH PEMIMPIN YANG BIJAK, BERANI DAN BENAR.

LIHAT SAHAJA DATO SERI ZAHID HAMIDI MAMPU MERAIH 187 UNDI KERANA BELIAU TAHU MENTERJEMAHKAN KEHENDAK ORANG MELAYU KEPADA TINDAKAN YANG PRO AKTIF. 

MANAKALA , UNDI 91 KEPADA MUKHRIZ MAHATHIR BERBANDING 100 KEPADA HISHAMUDDIN ADALAH 'AMARAN KERAS' DARIPADA PERWAKILAN, MEREKA MAHUKAN PEMIMPIN ULTRA MELAYU YANG BIJAK BERANI & BENAR. 

KEJAYAAN DATO AZALINA OTHMAN SAID DAN DATO ROSNAH SHIRLIN ADALAH PETANDA BAHAWA BEKAS PUTERI DIHATI PERWAKILAN. 

DATO AZALINA OTHMAN SAID berjaya mengekalkan dan memperbaharui mandatnya selaku Ketua Bahagian Pengerang buat kali kedua. Dan keputusan tak rasmi menyaksikan beliau memperolehi undi daripada 106 Bahagian bagi Majlis Tertinggi, MENDUDUKI tempat ke 19. Calon yang memegang nombor 03 dan 36 ni Menang Bergaya kerana beliau dilihat oleh perwakilan selaku Pemimpin Bijak, Berani dan Benar. 

Beliau selaku Ahli Parlimen Pengerang, Johor, buat kesekian kalinya berjaya membuktikan Kepimpinan beliau diterima ramai. Soal samada beliau masih singel, bukan isu utama. Malah beliau lebih cantik dan ayu dengan kulit wajah kemerahan beserta tahi lalat penyeri di muka.

Beliau pernah berkata, "Tugas bermula pada 20hb ni sehinggalah PRU14. Matlamat kita untuk mencapai kemenangan pada PRU14" Benar kata beliau, selepas PAU2013, semua ahli dan perwakilan serta calon-calon yang menang PERLU BEKERJA UNTUK PRU14. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...