Ahad, 3 Julai 2011

3 PRINSIP TRANSFORMASI : MENTERJEMAHKAN TINDAKAN KEPADA UNDI.


' SAYA TIDAK ADA ANAK EMAS, ANAK PERAK DAN GANGSA...saya tetap hargai rakan.. tapi apakan daya kalau gagal dalam Petunjuk Prestasi Utama (KPI) yang ditentukan, dan katalah nak di pilih KPI mesti dipenuhi dan ia di tangan pengundi " ujar DS NAJIB PM merangkap PRESIDEN UMNO, " dalam ucapan penangguhan perwakilan UMNO Bahagian Pekan, Pahang. Beliau menerangkan 3 Prinsip Transformasi untuk menterjemahkan tindakan kepada undi iaitu calon yang boleh menang, sifar masalah dalaman dan bersikap inklusif untuk memenangi pilihanraya yang akan datang.

Beliau mengingatkan bahawa UMNO perlu menjurus kepada Sifar Masalah Dalaman yang menjadi duri dalam daging kepada parti itu.

" Janganlah disebabkan tidak dapat sesuatu, kita rasa tawar hati dan buat sesuatu yang merugikan parti' katanya. Beliau juga mahu pemimpin UMNO bersikap inklusif memberikan khidmat dan bantuan  kepada semua rakyat dan tidak hanya kepada ahli UMNO sahaja sambil memberikan contoh peratusan ahli UMNO di Pekan, Pahang yang berjumpah sekitar 42%.

Tahniah DS NAJIB, sikap MATANG BERPOLITIK.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

TABIK HORMAT KEPADA BERANI BERUBAH NGO ANAK-ANAK MUDA KUALA TRENGGANU.

TABIK SPRING kepada sebuah NGO anak-anak muda KUALA TERENGGANU yang amat HEBAT dan MANTAP (ahli aweks pun cun melecun, tak caya tanya PAPA GOMO) BERANI BERUBAH yang berani membuat CERAMAH di dalam kawasan kubu kuat PAS di DUN LADANG KUALA TERENGGANU. Penceramah jemputan adalah PROF MADYA USTAZ MD NOR DERIS dan YB ZULKIFLI NORDIN. Keduanya orang kuat PAS suatu ketika dulu dan cukup arif dengan asam garam perjuangan PAS.
Prof Madya Ustaz Md Nor Deris sudah berpuluh tahun bersama Hj Hadi, Mat Sabu dan Nik Ajih. Dia mengenali ketiga-tiga tokoh PAS tersebut. Ceramah yang disampaikan oleh beliau adalah cukup jelas mengenai halatuju perjuangan PAS. Beliau menyeru agar rakyat Malaysia pada hari ini menolak PAS kerana yang ada di dalam PAS bukanlah ulamak sebaliknya hanya mereka yang mengisi jawatan-jawatan penting di dalam PAS. Seterusnya sila baca artikel penuh di blog PAPA GOMOl

Prof Madya Ustaz Md Nor Deris mengatakan ini berkenaan MAT SABU , 
"Berakhlak ke Mat Sabu tu? Bawa bini orang masuk hotel, berjurus kepala mak bapak dia !

Berkenaan Hj Hadi pula, dia mengatakan HJ Hadi beri duit beli mintak Attar kepada seorang ustaz untuk diletakkan diperkuburan Ibrahim Libya bagi memastikan kuburnya wangi.

Berkenaan dengan UMNO, beliau mengingatkan perlembagaan UMNO yang menegakkan, mempertahankan dan mengembangkan ISLAM di Malaysia ini !

TOLAK PAS ANDA SELAMAT !

TEPUK DADA TANYA IMAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...