Khamis, 2 Januari 2014

MELAYU DITIPU PROVOKASI SOSIALIS RELIGUS - SIASATAN KEATAS PERSATUAN BABEL MALAYSIA.

Helo ! MELAYU ... berapa lama lagi korang nak SEDAR ? KITA NI ASIK DITIPU OLEH PEPUAK PAKATAN RAKYAT SOSIALIS sejak 2008. Mustahil korang tak sedar-sedar jugak? Pelajaran memasing dah tinggi melangit. Jangan fikir puak SOSIALIS cuma ada dalam PAKATAN RAKYAT sahaja.

SOSIALIS sedang menghancurkan MELAYU dari dalam dan dari luar. Ramai jugak cerdik pandai MELAYU yang menjadi penganut SOSIALIS TEGAR. Dan sosialis ini selari dengan syiah-wahhabi-kiasu-liberal. Kaji betul-betul ancaman sosialis ini yang bekerjasama dengan syiah-wahhabi-kiasu-liberal siangmalam sejak 2008. 

Ini bukan lagi soal perbezaan politik tetapi persoalan penghapusan etnik jatidiri MELAYU. Jangan leka. Segeralah bangkit dan hadapi musuh-musuh Melayu ini disekeliling kita. Apa guna nak sokong mana-mana puak sosialis, syiah wahhabi kiasu liberal bila jiwa dan semangat mereka adalah BENCI MELAYU !

Dibelakang mereka adalah puak Kiasu dan Sosialis Religus yang memang benci kewujudan MELAYU dan amalan ISLAM sunni. Kenapa kita masih terikut-ikut rentak dan irama genderang mereka?

Ini bukan lagi soal, Keadilan sosial, Islam PAS, UMNO sekular assobiyah atau mazhab tak boleh pakai, ini soal kemandrian bangsa MELAYU. Kita ada budaya kita. Kita ada sejarah kita yang panjang. Kita ada peradaban dan tamaddun kita yang sama tua dengan mana-mana peradaban dan tamaddun bangsa hebat lain. Kita bukan bangsa lekeh dan boleh diperlekehkan sesukahati mana-mana pihak!

Kita ada bahasa kita sendiri.
Kita ada senibela kita sendiri.
Kita ada falsafah kita sendiri.
Kita ada sejarah kita sendiri.
Kita ada kehebatan tersendiri.
Kita ada kelebihan tersendiri.
Kita ada tulisan dan aksara tersendiri.

Kita ada HAK UNTUK WUJUD SEBAGAI MELAYU DI DUNIA INI !

Kita ada hak untuk mengamalkan budaya, bahasa, agama, politik, peradaban, ketamaddunan, sejarah dan adat resam kita sebagai MELAYU !

Kita tak ambil hak kiasu, tak ambil hak tamil naidoo, tak ambil hak eurasian, tak ambil hak mana-mana PATI imigran pun. Kita sudah Hak Asasi sebagai MELAYU.

Kita bukan bangsa IMIGRAN ! Nenek moyang kita sudah lama bertapak disini sejak beribu tahun lalu dan mendirikan kerajaan-kerajaan purbakala.

Malah candi-candi sekitar Lembah Merbuk bukan dibina oleh bangsa lain. Ianya dibina oleh kepakaran dan senibina nenek moyang MELAYU !

Dan kita semua disatukan kembali dalam perjalanan takdir panjang bangsa Melayu sejak Nabi Ibrahim a.s. bernikah dengan moyang Katurah. Tak percaya ? Meh tengok gambar ni 

File:Gunung Padang Site.jpg

ANWAR IBRAHIM TIPU MELAYU JUGAK !


FIGURA YANG PALING SENSASI DI MALAYSIA. Malaon Anwar Ibrahim , mantan pemimpin UMNO dan mantan TPM. Dibuang dari UMNO kerana terlibat dalam kes liwat dan penyalahgunaan kuasa. Semasa didalam UMNO, memang ramai ler Melayu tertipu dengan drama dan lakunan wara' alim dan penuh idealistik. Kononnya berjuang diatas nama ISLAM. Akhirnya beliau juga yang menempelak hukuman liwat adalah outdated. 

Malaon tu memang sukakan publisiti. Semakin banyak publisiti sensasi semakin populer lah beliau. Itulah cara beliau naik dalam kerjaya politik. Ambe masih ingat, sewaktu beliau dalam UMNO dan menjadi TPM, saban bulan dalam setiap tahun ada je isu-isu sensasi. Semuanya gerak kerja dan perang saraf malaon tu nak fofulerkan dirinya dan membunuh musuh-musuh politikalnya.

Ok lah, Vijay Yuktes mendedahkan mengenai kekayaan dan kemewahan anwar Ibrahim. Tapi, siapa yang tak tau Anwar Ibrahim memang kaya-raya dan miliki harta sana sini? Wang bagi beliau bukan masealoh pun. Sebab itu beliau mampu naik semula dalam politik.

Malaon tu juga lah kini dok rapat dan ketat hantam UMNO macam-macam. Dan secara tak langsung, Melayu pun terpalit dek gara-gara malaon tu. Malaon itu jadikan PENIPUAN dan KELICIKAN sebagai senjata aura nya yang utama. Siapa yang terpesona dengan kepetahan lidahnya bercakap, akan tertipulah oleh malaon tersebut.

Malaon itu bengong tahap cipan terputus ekor. Bila malaon itu setat kutok UMNO, puak Kiasu ambil kesempatan. Buat tindakan dan akhirnya MELAYU PULAK TERDESAK. Bila MELAYU terdesak, malaon itu tak buat apa-apa pun bantu MELAYU keluar dari kekusutan dan kemelut. 

Dari laungannya yg mahu 'Keadilan' buat dirinya, akhirnya bertukar menjadi laungan Kiasu mahu 'Kekiasuan' mereka mendominasi semuanya. Dan masih berterusan, MELAYU dikeji dan dihina serta dicerca melalui kutukan keatas UMNO. 

PKR sudah menjadi wadah perpecahan Melayu. PAS sudah menjadi wadah perbalahan Sosialis Religus-Syiah-wahhabi-Sunni. Yang dulunya tak pernah sehebat kini. Natijah daripada PENIPUAN yang keluar daripada MULUT BUSUK malaon tersebut, Melayu semakin berpecah-belah. Dan yang mengambil peluang ialah DAP KIASU.

Akibat daripada PENIPUANNYA juga, MELAYU generasi muda semakin melupai asal-usul sejarah bangsa mereka sendiri dengan mengagungkan Komunis Kiasu dan Kiasu. Tak ketinggalan puak rasis dari Tamil Naidoo pun turut serta dalam mengutok dan menghina Melayu serta ISLAM. 

So kepada semua MELAYU, bila korang nak sedar ? Korang ada hak keatas Tanah Ini dan keatas semua kekayaan hasil negara ini. Takkan korang nak biarkan puak Kiasu, puak syiah, puak wahhabi, puak liberal dan puak Tamil naidoo rasis pijak dan jadikan korang keldai dan lembu ?

OMAR ONG TIPU MELAYU, GUAN END TIPO MELAYU, RAFIZI PUN TIPU MELAYU.


atas anak muda Melayu syok kena tipu dek Rafizi dok guling atas jalan, kononnya Hero ada telo nak lawan gomen .. adeeehhhh

Yang ni plak kepalanya si Rafizi dok beri alasan MOOD, kalau nak guling beliau guling, anak muda yang dah kena saiko tertipu dengan Rafizi main guling-guling. 


Malaon Kiasu ini pulak, dah senang hati dan gumbira hati sebab dapat MENIPU MELAYU sana sini sejak 2008. Akhirnya, anak muda Melayu guling atas jalan, Malaon Kiasu tu dapat MERCEDES BERGAYA DIATAS JALAN-RAYA , RAYA LAGI !


Sekur lagi Malaon Kiasu-Nyama Jadi Melayu. Hatinya tetap Kiasu. Jiwanya Tetap Kiasu. Pemikirannya Tetap Kiasu. Tapi mendapat tempat dihati Najib. Ambil kesempatan keatas Melayu dan UMNO serta kepercayaan yang diberikan oleh Najib kepadanya. Kalau betul malaon kiasu tu terer, kenapa dari 140 kerusi Parlimen cuma tinggal 133 sahaja kepada Melayu dan berlaku TSUNAMI KIASU PRU13? Cer citer ?????

MELAYU alaf baru ni suka benor kena tipu dan ditipu KIASU. Yang peliknya, malaon macam Isham Rais and da genk dan Omar and Da genk dipercayai anak muda MELAYU. Aiseh. Apa sudah jadi?

Abis segala legasi kemajuan MELAYU sejak merdeka, puak-puak tu nak lenyapkan dan hapuskan. Terkini, Omar Ong dan gengnya mula melantik KIASU-KIASU dalam FGVH. Nak buat hapa lantik kiasu-kiasu itu ? Sedangkan KIASU-KIASU TU PUN tak pernah nak BUKA RUANG DAN PELUANG KEPADA MELAYU PEGANG DAN KUASAI EKUTI DALAM SYARIKAT MEREKA. Baca disini 

Ini ke LIBERALISASI yang dikatakan membawa KEBAHAGIAAN kepada semua KAUM? Yang ambe nampak cuma SEKTOR AWAM sahaja dibuka. SEKTOR SWASTA, Omar Ong n da genk buat DERQ JE ! Jadi apa yang tinggal kepada MELAYU ? HARAPAN SAJA LA KOT ????? HARAPAN YANG TAK AKAN MENJADI SEBARANG KENYATAAN.

Jumlah penduduk Malaysia adalah 28.3 juta yang mana;
67.4% merupakan kaum bumiputera, dimana 
56.4% terdiri daripada Bumiputera Melayu dan 11% dari Bumiputera Lain. 

Kira kira 24.6% daripada penduduk Malaysia ialah kaum Cina. 
Kaum India pula merangkumi 7.3% daripada penduduk Malaysia. 

Jadi, jumlah kaum bumiputera adalah hampir 3/4 daripada jumlah penduduk di Malaysia. 

Jumlah penduduknya begitu besar namun pencapaian kaum bumiputera masih jauh ketinggalan berbanding dengan kaum-kaum yang lain lebih-lebih lagi kaum Cina. 

Mengapa ini terjadi? 

Bagi ambe ini semua salah puak kiasu yang terlalu kiasu untuk bersaing secara sihat dengan MELAYU.

KIASU terlalu pentingkan diri dan kelompok mereka sahaja. 

Manakala MELAYU terlalu fokus bermusuhan sesama sendiri, merebut kuasa, mengumpul kekayaan peribadi, merebut jawatan dan membantu AGENDA-AGENDA KIASU. Ini tak boleh jadi lah !

MELAYU perlu segera SEDAR bahawa tiada KIASU AKAN BANTU MELAYU, itu fakta !

MELAYU juga harus sedar, bermusuhan sesama sendiri tidak menguntungkan MELAYU dan keturunan mendatang. 

MELAYU adalah kelompok bangsa yang hebat, Dan banyak Kehebatan Melayu sememangnya tidak dapat ditandingi oleh bangsa-bangsa KIASU pun. Hanya MELAYU yang mampu membawa MELAYU menjadi HEBAT, Dan bukan KIASU yang mampu menjadikan MELAYU hebat. 


HIMPUN HARAM-HARAM... SEPATAH HARAM PUN TAK ADA TINDAKAN KE? 2014 TAHUN POYOS.

SEMPENA TAHUN 2014 = 2+0+1+4 =  2 + 0 + 5 = 7, so ini tahun adalah tahun 7. 

2013 = 2 + 0 + 1 + 3 = 2+0+4 = 6- Tahun 6 - Unsur Api + Angin 

2012 = 2 + 0 + 1 + 2 = 2+0+3 = 5 -Tahun 5 - Unsur Api + Api

2011 = 2 + 0 + 1 + 1 = 2+0+2 = 2 -Tahun 4 - Unsur Tanah 

2010 = 2 + 0 + 1 + 0 = 2+0+1 = 3 -Tahun 3 - Unsur Air 

2009 = 2 + 0 + 0 + 9 = 2+0+9 = 11 = 1+1 = 2 Tahun 2 - Unsur Angin

2008 = 2 + 0 + 0 + 8 = 2+0+8 = 10 = 1+0 = 1 Tahun 1- Unsur Api 

So, brader dan sistah, segalanya bermula dari Sakal 1 /Tahun 1 (2008). Pusingan lengkap bagi kesemua yang bermula pada 2008 ialah Sakal 9. Jadi bila Sakal 9 ? Kita sambung mengira , 

2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 2+0+7 = 9 -Tahun 9 - Sakal 9 - 
API + API

2015 = 2 + 0 + 1 + 5 = 2+0+6 = 8 -Tahun 8 - Sakal 8 - Api + Tanah

2014 = 2+0+1+4 =  2 + 0 + 5 = 7 - Tahun 7 - Sakal 7 - Api + Air  

Bermula dari Sakal 1 sehingga Sakal 9 itu lengkap satu pusingan disebut Kala Sakal 

2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 2+0+8 = 10 = 1+ 0 = 1 -Tahun 1- Sakal 1 - Api

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2+0+9 = 11 = 1+ 1 = 2 -Tahun 2- Sakal 2 - Api + Api 

2019 = 2 + 0 + 1 + 9 = 2+0+10 = 12 = 1+ 2 = 3 -Tahun 3 - Sakal 3 - Api + Angin

2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 2+0+ 2 = 4 =  Tahun 4 - Sakal 4 - Api + Air

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tahun 2014 adalah Tahun 7 - Sakal 7 Api + Air di dalam Kala Sakal API.

Maknakata , puak pejuwang dap kiasu, syiah pas, lgbtx Pgayr akan terus membakar dan BN akan tetap defensif. Jika kekuatan AIR BN tak kuat , jawabnya Api bakar Air , air mendidih jadi wap. Tapi kalau kekuatan AIR BN adalah kuat, maka API akan terpadam. BN perlu memperkuatkan lagi kekuatan sebanyak tiga kali. Dan sentiasa perlu menenangkan keadaan. Menguasai unsur API (Isu dan Konflik)  dan mengawal unsur ANGIN (Propaganda) .

Puak PR akan lakukan sabotaj grup-grup dan laman-laman pro BN di fesbuk dan blog. Jadi hati-hati lah. Perketatkan semua sekuriti emel dan hanfon serta lappy. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lanjutan daripada insiden Himpun Toron Haram, ya la nama je haram tapi DBKL pun tak tau pe tindakan yang nak diambil sebab TAK BERSEDIA ! So, Menteri aka SUA UMNO kena ALERT ler. Anak buah Menteri berkenaan pun kena ALERT SELALU ! Bahagian Penguatkuasaan DBKL kena lebih arif pasal AKTA PERHIMPUNAN AMAN. Dan kena bertegas. Oleh kerana KL adalah dalam bidangkuasa DBKL, maka DBKL kena PRIHATIN dan SIAP SIAGA selalu. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undang-undang sudah ada.
Peraturan pun sudah ada.
Tapi MENGAPA TIADA KETEGASAN DALAM PENGUATKUASAAN UNDANG-UNDANG?

MACAM TAK SERIUS JE NAK MENTADBIR NEGARA INI 

DAN PR MACAM NAK NEGARA INI JADI SIFAR PERUNDANGAN BOLEH BUAT SUKAHATI DEPA.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...