Isnin, 20 Jun 2011

AHZAB = PAKATAN SATANISMA HARAMJADAH BEJADAH DAPKRPAS

Jom dengar apakata Mat Nor Deris bekas ahli Dewan Ulama PAS mengenai AHZAB dan siapakah AHZAB. MND ini amat dibenci oleh pentaksob PAS kerana beliau lantang menceritaka KEBENARAN mengenai PAS.


 1. Pengertian AHZAB kata jama' kepada HIZB yakni parti/puak. AHZAB merujuk kepada TENTERA GABUNGAN. Makna TENTERA bukan sahaja yang berunifom tetapi termasuk juga PARTI-PARTI POLITIK seperti DAPKRPAS yang menggelarkan diri mereka sebagai PAKATAN dan NGO yang diberikan nama GABUNGAN PILIHANRAYA BERSIH DAN ADIL

 2. Perhatikan bagaimana istilah Melayu jika diterjemahkan secara harfiah kepada Arab, PAKATAN RAKYAT = AHZAB RAKYAT, GABUNGAN PILIHANRAYA BERSIH DAN ADIL= AHZAB PILIHANRAYA BERSIH & ADIL.

 3. Jadi jelaslah bahawa DAPKRPAS adalah AHZAB DI MALAYSIA!
Politik adalah Siasah. Tuntutan agama Islam adalah jelas yakni setiap muslim dan muslimiin, mukmin dan mukminat wajib mengambil berat mengenai Siasah / Politik negara dan tidak boleh bersikap acuh tak acuh kerana ianya menjadi sebahagian tugas dan amanah sebagai KHALIFATULLAH FIL ARDHI.

JOM BANTAH RAMAI-RAMAI RAT B2 DENGAN BERSUARA LANTANG KEPADA PAS PKR DAP ! TEPUK DADA TANYA IMAN.

PROSEKS JIHADIS PAS KECUT KERANDUT DENGAN PERKASA, DARI 300,000 KE 100,000 KE O RIBU!KAMI ANTI DEMO HARAMJADAH
Rusuhan Awam Terancang
RAT B2 !

Kami mendesak agar RAT B2 dibatalkan segera!

 1. Kita tidak mahu mana-mana organisasi dan NGO membuat desakan yang tidak senonoh dengan memperalatkan ORANG MELAYU ISLAM ! Tidak kira samada 300 000 orang atau 100 000 orang atau seorang Melayu Islam diperalatkan demi kepentingan perjuangan PLURALISMA dan IFC Ambiga lahanat betine sial celake.

 2. Kita mendesak agar kepimpina PAS dan PKR tidak lagi bersengkongkol dengan puak-puak Kafir Harbi untuk memperalatkan anak-anak muda Melayu Islam yang tidak berdosa untuk mencapai kepentingan dan agenda POLITIK RASIS dan ANTI ISLAM mereka!

 3. Kita mendesak ahli-ahli PAS dan PKR yang bersikap sederhana MEMBOIKOT RAT B2 untuk mengagalkan AGENDA JAHAT puak Kafir Harbi memperalatkan orang Melayu Islam dan anak-anak muda kita.

 4. Kita mendesak agar ahli-ahli PAS dan PKR menulis Surat Bantahan kepada kepimpinan mereka yang menjadi boneka dan pepatungan kepada Agenda Anti Islam. 

 5. Kita hampir berjaya kerana kini pihak Proseks Jihadis PAS sudah mula kecot kerandut mengurangkan jumlah bilangan peserta dari 300 000 ke 100 000 orang tetapi kita mahu TIDAK ADA SEORANG PUN MELAYU ISLAM DIPERALATKAN !

Dulu ............


KINI , setelah bantahan di buat oleh PERKASA .......Mahu apalagi lahanat-lahanat RAT B2 ini? Populariti ? Kuasa? GAGALKAN AGENDA JAHAT MEREKA SUPAYA MEREKA TAHU ! TEPUK DADA TANYA IMAN.

GEMPAR VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM: KALAU LAH ANDA TAHU !

YB Zulkifli Nordin telah banyak mendedahkan, menerangkan dan menjawab isu Perhimpunan Haram RAT B2, Video Salahlaku Seks Anwar Ibrahim, Qazaf dan Artikel ini menerangkan pendedahan dan jawapan YB Zulkifli Nordin mengenai isu Video salahlaku Anwar Ibrahim, Qazaf dan Perhimpunan Haram Rusuhan Awam Terancang B2 (RAT B2)


RAT B2 ( Rusuhan Awam Terancang BERSIH 2.0) menurut YB Zulkifli Nordin Ahli Parlimen Bandar Bharu Kulim Kedah dalam siri ceramahnya bertajuk 'WAJAH SEBENAR ANWAR IBRAHIM' adalah merupakan suatu rancangan yang di susun oleh Anwar Ibrahim atas sebab-sebab berikut:-
 1. Pembelaan Anwar hanya ALIBI, sedangkan pendakwaan mempunyai bukti kukuh kehadiran Anwar di tempat kejadian sekaligus boleh menjahanamkan pembelaan Alibi Anwar Ibrahim.
 2. 7 orang pakar yang tidak ada kaitan antara satu sama lain mengesahkan DNA Anwar Ibrahim di dalam dubor Saiful.
 3. Wan Azizah tidak mampu menahan soal siasat semasa dalam perbicaraan berdasarkan gabranya semasa Sidang Akhbar di rumahnya sendiri yang pada masa itu dikelilingi oleh ramai penyokong Anwar. Dalam kandang saksi, Wan Azizah bersendirian saja 
 4. Sikap Anwar Ibrahim sendiri yang terkemut-kemut dan gelabah beruk sentiasa mahu melarikan diri dari mengambil tindakan proaktif seperti kes liwat 1 dulu.
 5. Pada kali ini, jarak masa kejadian liwat dengan perbicaraan adalah dalam tempoh masa yang amat dekat berbanding dahulu.
 6. Anwar tidak mempunyai Pembelaan yang teguh dan baik.
Kerana itulah Anwar Ibrahim membuat perancangan melakukan RAT B2 untuk melepaskan dirinya semata-mata dan niatnya itu disahkan oleh Chegu Bard dan Sam Ketot dalam sebuah ceramah di Negeri Sembilan
Siapakah Ambiga ?
 1. Bekas Presiden Majlis Peguam yang menyokong kuat orang Islam Murtad atas alasan HAK KEBEBASAN BERAGAMA yang tafsirannya mengikut fahaman PLURALISMA bertentangan dengan Syariat Islam.
 2. Pendokong Interfaith Committee yang mahukan Islam disamaratakan.
 3. Memberikan khidmat guaman percuma kepada mana-mana pihak yang murtad.

Malaysia sudahpun menduduki tempat ke 19 naik 2 anak mata tangga dalam indeks GPI bagi negara yang paling aman di dunia dalam 150 buah negara. Kejayaan ini adalah hasil GTP DS Najib dan sikap Wasatiyyah dan kesederhanaan yang diamalkan oleh rakyat Malaysia yang terdiri dari pelbagai kaum dan agama. Sanggupkah kita menggadaikan apa yang ada sekarang?  

Marilah kita bangun dan bersuara lantang kepada pihak militan RAT B2 ,Ambiga, DAP, PKR, PAS PSM termasuk penganjur RAT B2 bahawasanya Rakyat Malaysia ENGGAN MENYERTAI RAT B2 AGAR MEREKA MEMBUBARKANNYA. Kita ada pilihan yakni melalui PILIHANRAYA SECARA AMAN DAMAI . 

Mereka telah diberikan pilihan untuk membuat protes di dalam satdium tetapi mereka enggan dan masih mahu ke jalanraya. Kerana apa? Di atas sebab-sebab yang telah dinyatakan di atas. 

JOM BOIKOT PERHIMPUNAN HARAM RAT B 2 !

TEPUK DADA TANYA IMAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...