Rabu, 30 Oktober 2013

TPM DAH MOHON MAAF, INILAH MASA NAK PECAT MAHFUZ - PRK N.20 SG LIMAU.Mahfuz Omar? Nama Juara Maharaja Lawak Astro musim tahun depan.
Apa taknya, malaon tu dah banyak kali kantoi dalam kempen selama tujuh hari di Sg Limau. Mula-mula, guna gambar ayah Jamil Khir, kononnya , berdoa BN kalah. Rupanya, ayah Jamil Khir doa untuk orang sakit.

Kemudian, superimposed gambar calon favoritnya kononnya dulu rapat dengan arwah Tok Zizan, Rupanya gambar oranglain. Last sekali, malaon tu pakai pala lutut untuk menipu pasal tin susu luput tarikh. Rupanya, tin susu tu puak deme juga yang supply bikin havoc. 

Mau tak mau depa terpaksa lah putarbelit kenyataan TPM pasal subsidi gula. Dan terkini depa cuba plak lah laga-lagakan Tun Dr Mahathir dengan Dato Seri Sahidan Kasim. Ini semua membuktikan betapa desperadonya depa di Sg Limau kerana awal-awal lagi depa sudah dapat laporan penuh yang calon depa akan kalah. 

Itu pasal lah, jentera PKR pun dok bercuti di Danok sambil menyertai pesta tarian tiang disana dengan Mat Syabu, agaknyalah. Sebab sebelum ini, Mat Syabu dipetik berkata, puak jentera luar PAS suka ke Danok sampai termasuk dirinya sendiri. Ini semua kerana mereka sudah TIADA KONPIDEN NAK MENANG DI SG.LIMAU. 

Dengan lain perkataan, jentera DAP-PKR-SYIAH dibawah penyeliaan Mahfuz Omar sudah LEMAU DI SG LIMAU. Pengundi dan penduduk disana pun sudah mahu BERANI HIJRAH. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...