Selasa, 27 November 2012

PUAK SASAULISMA 'R' TUMPANG GLAMER DI PERHIMPUNAN TERBESAR MELAYU ISLAM BERSATU SEBENTAR TADI..

Photo: MUKA MANGKUK PAKATAN YANG BUAT PROVOKASI BODOH DI KUBU UMNO !!! FREE JE KENA HALAU !!! POK NIK AJAR BERADAP KA biaDAP ??? BODOH !!!

TERKINI:- Puak Sasaulisma 'R' nak tumpang glamer di Perhimpunan Terbesar Melayu Islam Bersatu. Sungguh biadap dan kurang sopan mereka ini. Majlis orang pun tak dihormati. Tak di undang datang tapi nyibuk buat rapat umum tunjuk bangang dan sasau mereka. Mujurlah segera ditangani oleh pihak keselamatan PWTC. Selepas ini agaknya apalagi cubaan sasau oleh puak pakatam ahzab bagi menggangu kelancaran perhimpunan terbesar Melayu Islam Bersatu? Sekarang ini anda faham kenapa anda perlu menolak pakatam ahzab sasaulisma? 

EMPAYAR MELAYU ISLAM BERSATU BERHIMPUN !

 

ASSALAMUALAIKUM WARRAHMATULLAHI WA BARAKATUH kepada semua perwakilan Empayar Melayu Islam Bersatu termasuklah pemerhati, perisik , pelobi, pembodexs tegar, broker kuasa dan penjual 'ubat-ubatan' termasuklah sekelian tok bomoh serta ahlul nujum, jika ada. Syukurlah kerana Empayar Melayu Islam Bersatu masih mampu berhimpun secara beramai-ramai. Masih ada lagi diizinkan Allah Ta'ala menyebut nama Melayu bersekali dengan identiti Islamnya. Sudah 66 tahun Empayar Melayu Islam Bersatu menjadi pemerintah adil dan saksama di bumi bertuah ini. Kebangkitan kali kedua. Tak sesialah pengorbanan tok nenek moyang terdahulu. Bersusah payah mempertahankan hak-hak dan mengumpul harta untuk ditinggalkan kepada anak cucu di kemudian hari. Berbaloilah segala pengorbanan nyawa dan darah para pejuang terdahulu mahu memastikan Empayar Melayu Islam Bersatu terus relevan dan ada sehingga ke akhir zaman. Insya Allahu Ta'ala, Empayar Melayu Islam pada kali ini mampu bertahan melampaui seratus tahun yang mendatang. Biarlah pada kali ini Empayar Melayu Islam Bersatu mampu bertahan selama berabad-abad.

Hari ini sehinggalah 1hb Disember, Empayar Melayu Islam Bersatu akan berhimpun sebelum menghadapi PRU 13. Perwakilan Empayar Melayu Islam Bersatu akan bersuara. Dan suara mereka adalah suara akar umbi rakyat jelata. Hasrat mereka dalah hasrat rakyat jelata. Impian mereka adalah impian rakyat jelata. Harapan mereka adalah harapan rakyat jelata.

Empayar Melayu Islam Bersatu adalah pewaris segala daulah-daulah Islamiyyah terdahulu. Pewaris perjuangan mempertahankan dan mendaulatkan Tauhid. Penjaga kepada keturunan bangsa Melayu Islam. Memelihara warisan Tauhid turun temurun. Empayar Melayu Islam Bersatu ini mempunyai aura keramatnya tersendiri yakni kelebihan yang dikurniakan kepada Melayu Islam kerana mahu bersatupadu.

Pesan Hamba yang fakir ini kepada perwakilan empayar Melayu Islam Bersatu , bulatkan permuafakatan, nekadkan tekad dan perkasakanlah apa yang sepatutnya. Teruskanlah tradisi membela umat Melayu Islam, teruskan perjuangan mempertahankan kedaulatan Empayar Melayu Islam Bersatu, teruskan memelihara keturunan bangsa Melayu Islam Bersatu dan memperkasakan warisan Tauhid empayar Melayu Islam Bersatu waima di keji, di cela, di perlekehkan, di caci, di umpat keji, di fitnah dan di benci oleh para pengkhianat dan musuh empayar Melayu Islam Bersatu. 

Teruskanlah perjuangan di bidang Politik bagi mengekalkan kuasa pemerintahan dan menjadi kerajaan yang disegani dan dihormati oleh kawan dan lawan. Tanpa Kuasa Politik keturunan bangsa Melayu Islam Bersatu akan diperkotak-katikkan oleh musuh dan para pengkhianat. Jangan biarkan lagi keturunan bangsa Melayu Islam Bersatu di jajah dan terjajah. Kekalkan kemerdekaan dan kebebasan umat Melayu Islam Bersatu.

Teruskanlah perjuangan di bidang Pendidikan berimbang di antara ilmu agama dan ilmu dunia agar anak-anak keturunan bangsa Melayu Islam Bersatu berilmu dan memanafaatkan ilmu mereka untuk kebaikan. Martabatkan Bahasa Melayu menjadi Bahasa Lingua Fanca dan bahasa Ilmu seperti dahulukala. Hidupkan kembali aksara-aksara lontara, Rencong dan Jawi.

Teruskanlah perjuangan di bidang Sosial & Budaya agar warisan kebudayaan dan taraf sosial umat Melayu Islam Bersatu mampu bersaing dan mendapat kemuliaan serta berada di tempat yang teratas dalam hirarki sosial.

Teruskanlah perjuangan di bidang Ekonomi agar umat Melayu Islam Bersatu tidak jatuh miskin dan keluar dari kemiskinan. Agar Kuasa Beli umat Melayu Islam Bersatu tidak lagi dimanipulasi dan di tipu oleh para peniaga. Agar kekayaan dan kemewahan turut dirasai oleh semua umat Melayu Islam Bersatu. Biarlah kekayaan generasi pada hari ini mampu diwarisi sehingga seratus generasi akan datang.

Teruskanlah perjuangan di bidang Agama melaksanakan dan memperkasakan bidang-bidang mualamat dan ibadah menurut sepatutnya. Mempertahankan dan sentiasa memelihara Tauhid. Melaksanakan semua ajaran-ajaran di dalam Al Quran dan hadis. Menjadi 'Khairatun Ummah' yang amat perkasa. Membinasakan segala penyelewengan agama. Menjadikan Islam sebagai Agama yang dihormati dan disenangi. Mengekalkan Islam sebagai Agama Persekutuan melalui polisi dan tauladan pada peribadi pemimpin dan cara berkerajaan yang baik.

Kepada para pejuang dan perwakilan Empayar Melayu Islam Bersatu, MAJULAH DAN TERUS MAJU dan Hamba ucapkan jutaan terimkasih di atas segala pengorbanan anda selama ini. Lakukanlah pengorbanan dua hala dan rakyat akan menyenangi anda serta sanggup mempertaruhkan nyawa dan hartabenda mereka untuk mempertahankan empayar Melayu Islam Bersatu.


AKTIVIS SASAULIS ANTI-LYNAS TAK RESPEK PERINTAH MAHKAMAH

INILAH PUAK-PUAK SASAULIS CAUVINIS YANG TAK RETI BAHASA DA MEMBALAS BUDI BAIK ORANG LAIN.

PUAK SASAULIS CAUVINIS MEMANG SUKA BERLUCAH DI KHALAYAK RAMAI -WARISAN DARI TAHUN 1969 BILA DAP CAUVINIS TUNJUK LUCAH MENCABAR KESABARAN ORANG MELAYU

Dunia ni menjadi kacau sejak wujudnya fahaman sasaulis. Sasaulis lahir daripada komunisma. Komumisma lahir dari puak setan atheis. Atheis lahir kerana Seigmund Fraud kata nak kasi masyarakat aman temteram biarkan saja masyarakat bebas melakukan apa kehendak mereka. Bermula era seks bebas. Di mana setan Siegmund Freud galakkan amalan seks bebas ikut hawa nafsu tanpa perlu patuh kepada sebarang nilai moral dan sekatan agama. 

Kemudian setan Karl Marx plak kata ada angota masyarakat yang jadi miskin tertindas berlakunya gejala sosial dan jurang perbezaan luas antara miskin dan kaya kerana SALAH SISTEM (Amacam pernah dengar tak alasan tu darpada puak sasaulis pakatam ahzab?).
Kononnya wujud pertentangan kelas sosial. Yang kaya semakin kaya dan yang miskin semakin miskin. Kononnya lagi ini semua.gara-gara puak kapitalis yang manipulasi barangan dan buruh kerana mereka ada modal.

Jadi Karl marx kata nak beri keadilan sosial kepada semua perlulah disamaratakan segala-galanya. Semua harta dihakmilikkan kepada negara. Cuma masa Karl Marx menulis teori itu beliau hutang sewa bilik dan nasi lemak dengan makcik jual karipap di depan rumah bungalo Dr Chen Man Hin.

Malaon ni jugak yang kata agama adalah candu bagi manusia. 

Teori sasaulisma dan komunisma akhirnya berkembang serta berebolusi selama beberapa abad. Di England dan di Perancis pulak, timbul gagasan REFORMASI yang mencipta Budaya RENAISANS. Puak-puak Reformis mencabar semua dogma dan kekuasaan tradisi gereja Katolik Papal dan raja-raja mereka. Mereka turut melaungkan KETUANAN RAKYAT!. Bermula nya idea Sistem Pemerintahan REPUBLIK dan sistem UNDI.

Malaon bernama Siegmund Freud. Beliau keturunan Yahudi dan dilahirkan di Austria. Menurut biografi beliau adalah salah seorang pengikut setia Zionis. Beliau lah orang yang bertanggungjawab mempengaruhi orang Barat mengamalkan Seks Bebas dan Rambang.

Beliau menganggap agama adalah ILUSI. Akhirnya beliau mati membunuh diri kerana pengambilan morfin berlebihan.  
Bila Mahkamah menolak permohonan injuksi puak-puak sasaulis anti-Lynas kerana terbukti Lynas Gebeng tidak membahayakan alam sekitar dan selamat; keputusan ini tidak dihormati oleh puak sasaulis anti-Lynas. Mereka memaksa majoriti rakyat dan mahkamah Malaysia menuruti kehendak minoriti mereka.

Sebaliknya mereka mahu melakukan ROBOHLUSI yakni mencabar kewibawaan mahkamah. Puak sasaulisma ini belum lagi menjadi pemerintah. Bayangkanlah untung nasib rakyat jika segelintir malaon ini menjadi pemerintah dan penguasa. Puak sasaulisma akan meletakkan diri mereka di atas sebarang perundangan yang ada.

Puak Sasaulisma mempraktikkan DISKRIMINASI ETNIK. Ada dua negara Republik Sasaulisma Demokrat yang berjaya melakukannya. Pertama Amerika Syarikat melalui penghapusan etnik pribumi nya. Kedua Republik Singapura melalui penindasan dan marginalisasi etnik Melayu.

Puak Sasaulisma anti- Lynas merupakan puak paling rasis dan mengamalkan diskriminasi etnik terhadap majoriti Melayu. Kempen anti-Lynas bersifat RASIS & DISKRIMINASI terhadap pekerja Lynas yang majoritinya adalah etnik Melayu yang bermastautin di kawasan perbandaran baru.

Seboleh-bolehnya puak anti-Lynas yang membawa agenda kafir harbi dapigs tidak mahu Melayu berada di dalam kawasan perbandaran. Lynas Gebeng memberikan peluang besar kepada orang Melayu di Gebeng untuk mendapat gaji lumayan di samping bekerja dalam suasana yang kondusif bagi membangunkan ekonomi mereka. 

Puak sasaulisma anti-Lynas tidak mahu Melayu Gebeng, negeri Pahang dan negara menjana pendapatan tinggi dan menjadi pemain utama dalam industri nadir bumi. Punyalah lahanat dan gampang sikap puak anti-Lynas nie. 

Kita kena fikir waraslah, mustahil kerajaan negeri Pahang dan Pusat hendak melakukan sesuatu yang memudaratkan rakyat. Tapi puak sasaulisma anti-Lynas memang melakukan sabotaj kepada kebajikan rakyat dan ekonomi negara.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...