Khamis, 24 November 2011

THE DESPICABLE RULING FAMILY OF ANWAR IBRAHIM D'NASTY.

Mom, Along, Angah and Dad All In The Family To Be The Future Malaysian Government. Tell Me That It Is Not Nepotism and Cronyism At The Most Despicable Level.

PKR THE COULDRON OF NEPOTISM & CRONYISM.Crazy people do the craziest things and it is Anwar Ibrahim craziness that tells him to put his two daughters and wife in the forefront of PKR's gibberish politics. It's all rubbish ! Yet PKR leaders and members are all quiet about it. It is an open secret in PKR that the four jokers will be members both in the Dewan Rakyat and State Legislative Assembly of Penang and Selangor respectively. No doubt that Anwar Ibrahim is the most richest and filthiest politician. Billions and millions in USD are secretly vouchsafed in faraway National Bank of Israel not to mention in European countries such as Switzerland. Rainbow appears in the sky when the sun shines on to droplets of moisture in the earth's atmosphere. People say that there is a golden pot at the end of rainbow. That allegory is a sneak peek in to the Malaysian politics in future that is when Malaysians are too late to realize that they are future slaves for Anwar Ibrahim d'nasty.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

GEMPA! PAPA GOMO DEDAHKAN KLIP VIDEO SKANDAL PRAPUKARI,Bukan mudah untuk memperjelaskan KEBENARAN.
Terutamanya apabila rakyat Malaysia ini amat sukakan GOSIP.
Jelas lah bahawa NFC bukanlah suatu kegagalan.
Isu NFC ialah kerana kewujudannya telah memberikan saingan paling hebat kepada kartel-kartel pengimpot daging yang dilindungi oleh DAPigsial, PKR dan PAS.
Jadi eloklah kita semua menyokong
INDUSTRI DAGING HALAL TEMPATAN YANG BERMUTU TINGGI DAN TERJAMIN KEBERSIHAN PEMEROSESAN.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HUH TUN FAISAL KENA BELASAH DALAM KERUSI PANAS!

NAKAL SUNGGUH DJ KERUSI PANAS.
Ada beberapa soalan menarik yang dikemukan oleh DJ kepada Tun Faisal.baca juga di sini TERBAKO BEB!


TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAKATAN HARAMJADAH BENCI AKTA PERHIMPUNAN AMAN SEBAB LARANGAN KE ATAS KANAK-KANAK & WARGA ASING.


RANG UNDANG-UNDANG AKTA PERHIMPUNAN AMAN 2011. Ambiga kata ianya memperlekehkan Hak Rakyat. Betul ke? Hamboi mentang-mentanglah Ambiga fikir rakyat Malaysia ini tolol belaka sepertinya maka Ambiga fikir boleh memperbodohkan rakyat Malaysia mengenai perundangan negara. Mari kita lihat satu persatu Rang Undang-undang (RUU) Akta Perhimpunan Aman 2011 (APA2011). RUU APA 2011 masih di peringkat perbahasan dan pada bacaan pertama di Parlimen. Sekarang ini pun usul memansuhkan tiga pengiytiharan darurat sedang berlangsung.

Ok apakah RUU APA 2011? Lihat di bawah ini.
Di atas adalah beberapa petikan penting dalam RUU APA 2011.Amat jelas pembohongan Ambiga mengenainya. Inilah wajah dan sifat PEMBOHONG PAKATAN HARAMJADAH yng diwakili oleh sebahagian peguam-peguam tolol berfahaman SOSIALIS di dalam MAJLIS PEGUAM. Peguam-peguam lain pekak badak ke selama ini? Bila lagi korang nak tendang semua peguam-peguam yang memberikan nama buruk kepada Majlis Peguam dengan fahaman-fahaman karot mengarot? Bikin Malu Kompeni jek.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LOR TIPAH KOYA BUAT JUGAK.
Aiseh Tipah Koya buat jugak PROTES JALANAN untuk membantah RUU APA 2011 yang masih di dalam perbahasan di Parlimen.
Inilah yang hamba katakan penyakit Mental dan Hati (virus merbahaya) yang pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Harmajadah sedang dihidapi dan sedang di rawat oleh BARISAN NASIONAL melalui 1MALAYSIA.
Ada patut ka buat seperti ini sedangkan PROSES AMAN DI DALAM PARLIMEN BOLEH DILAKUKAN?
Lagipun RUU APA 2011 masih diperbahaskan dalam sidang Parlimen.
Ini macam ka mao perintah NEGARA????
Belum APA-APA sendiri bikin kecoh.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


PANAS MENGELEGAK! PERHIMPUNAN HARAM OLEH PAKATAN HARAMJADAH DI LUAR PARLIMEN SEDANG BERLANGSUNG!PERHIMPUNAN HARAM PAKATAN HARAMJADAH DI LUAR PARLIMEN. Berita ringkas. Tak tahulah samada ianya benar-benar berlaku atau sebaliknya. Tetapi berdasarkan kepada tweeter Tipah Koyakutty (Latheefa Khoya-Andartu Bergetah Bro!) ianya akan dilakukan. Sekarang sudah melebih jam 1 pm. Adakah ianya berlaku? Lihat tweeter di bawah ini.

Tujuannya ialah untuk MENENTANG DERAF RANG UNDANG-UNDANG AKTA PERHIMPUNAN AMAN 2011.
APAKAH BENAR dakwaan dan tuduhan liar Pakatan Haramjadah mengatakan bahawa RUU APA (Rang Undang-undang Akta Perhimpunan Aman 2011 adalah represif dan menyalahi Perlembagaan?) 
Ini akan diperbincangkan dengan lebih lanjut.
Sebelum itu sedikit penerangan mengenai RUU APA 2011.
  1. Ianya hanya mengandungi sebanyak 26 seksyen.
  2. Ianya hanya melarang penglibatan kanak-kanak (bawah umur 15 tahun)
  3. Ianya meletakkan tanggungjawab kepada penganjur, peserta dan Polis.
  4. Ianya mengenalpasti tempat-tempat larangan berhimpun.
  5. Ianya hanya hanya melarang warga asing turut serta dalam Perhimpunan Aman Tanpa Senjata.
  6. Ianya hanya menetapkan secara jelas Hak di bawah Perkara 10 Perlembagaan.

Adakah kerana RUU APA 2011 mengharamkan Protes Jalanan, penglibatan kanak-kanak, penyertaan warga asing dan meletakkan tanggungkawab kepada penganjur, peserta serta Polis maka ianya represif dan menyalahi Perlembagaan?
Lawak sungguh Pakatan Haramjadah.
Inilah berlaku apabila Tipah Koyakutty tak kawin-kawin, Hamba ajak nikah dengan hamba Tipah Koya jual mahal.
Jadi, marilah kita beramai-ramai MELAMAR TIPAH KOYA AGAR MENTALNYA STABIL.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL HALAU MANGSA KEBAKARAN.

We, DAPIGSIAL DEMOCRAT SOCIALISTS are Super Duper RACISTS, We are Able To Fool everyone Because We Are Good In Manipulating PAS PKR Voters And Able To Make Chinese To Hate MCA and GERAKAN. WE HATE 1MALAYSIA BECAUSE IT IS THE MEDICINE FOR ALL RACIAL VICES THAT WE ARE SPREADING TO ALL YOUNG MALAYSIANS!

SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL. Tidaklah keterlaluan jika dikatakan bahawa DAPigsial adalah sebuah parti berkumpulnya para Supa Dupa Rasis rakyat Malaysia. DAPigsial dipenuhi dengan Supa-Dupa-Rasis Pemarah yang Supa-Dupa-Prejudis. Rasisma dan prejudisma bukanlah penyakit mental BARISAN NASIONAL mahupun UMNO tetapi penyakit mental dan hati tersebut dihidapi oleh semua pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Haramjadah. Pembawa virusnya adalah DAPigsial. Pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Haramjadah sememangnya 'berpenyakit'. Penyakit inilah yang sedang 'diperangi' habis-habisan oleh UMNO dan BARISAN NASIONAL melalui penawar 1MALAYSIA. Sebagai penawar dan ubat sudah tentulah ianya akan di tentang hebat dan tidak disukai oleh Pakatan Haramjadah (Pembawa virus penyakit) terutamanya Supa Dupa Rasis Dapigsial (Virus Penyakit).

Contoh jelas penyakit mental dan hati tersebut terlihat pada tindakan-tindakan serta pengucapan-pengucapan keterlaluan para pemimpin DAPigsial seperti Karpal Singh anak beranak, Lim Kit Siang anak beranak, Nga Kor Ming sepupu sepapat dan terkini Ng Wei Aik.

Ng Wei Aik memang terkenal dengan sifat supa dupa rasis turut dikenali di kalangan rangkaian kongsi gelap Cina Pulau Pinang. Pada 22/11/2012 lalu, Ng Wei Aik telah memaki hamun, mencerca, mengugut dan menuduh sepasang suami isteri sebagai pengkhianat negara dan penyebab kebakaran di sebuah lokasi kejadian kebakaran deretan 4 buah kedai di Jalan Gudwara, Pulau Pinang.

Si Supa dupa rasis itu menuduh sepasang suami isteri tersebut penyebab kebakaran sedangkan mereka hanya pergi ke lokasi kebakaran kerana mereka adalah pemilik salah satu kedai yang terbakar. Si Supa Dupa Rasis tidak melepaskan peluang keemasan mengambil kesempatan ke atas kesedihan yang sedang di alami oleh sepasang suami isteri tersebut dengan menuduh mereka secara melulu tanpa belas kasihan sedangkan mereka tidak bersalah apa-apa. Mereka telah di maki hamun, di cerca dan di ugut tanpa belas kasihan oleh si Supa Dupa Rasis sebagai penyebab kebakaran dan pengkhianat negara hanya kerana si suami berketurunan Bangla.sedangkan mereka dalam kesedihan dan pilu melihat kedai mereka terbakar.

Dengan angkuh si Supa Dupa Rasis mengherdik dalam nada berunsur ugutan "'Berambus dari sini dan saya akan keluarkan you dari Malaysia,You tidak boleh duduk di Malaysia' kemudian Yb Ng terus menuduh pemilik kedai sebagai pengkhianat negara kerana berkahwin dengan seorang rakyat Bangladesh (Afzal Hossain). 

Bayangkanlah kalau terjadi pada diri anda. Kedai anda terbakar, Hanya semata anda bukan seorang ahli  DAP PAS atau PKR anda di tuduh penyebab kebakaran. Tanpa usul periksa anda di tuduh sebagai pengkhianat negara kerana anda berkahwin dengan warga asing. Anda dimalukan di hadapan ramai orang. Tentulah anda akan merasa amat terhina dan amat malu. Betul tak? Tapi inilah yang terjadi dan berlaku. Semuanya kerana hasil didikan DAPigsial yang memeluk fahaman Sosialisma dan memperjuangkan Sosialis Religus. 

Sewajarnya, si Supa Dupa Rasis memberikan kata-kata memujuk dan menenangkan perasaan pasangan suami isteri serta menunjukkan rasa simpati. Sebaliknya si Supa Dupa Rasis terus saja memaki hanun, mengugut, mencerca dan membuat tuduhan melulu serta melukai hati perasaan pasangan suami isteri tersebut. 

KENAPA si Supa Dupa Rasis melakukan perbuatan yang TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN  kepada mangsa kebakaran berkenaan? Itulah salah satu cara/ kaedah/ taktik jahat lagi kotor DAPigsial melaksanakan Agenda Pembersihan Etnik Secara Berperingkat-peringkat di semua negeri-negeri di Malaysia yang mereka kuasai. 

Hari ini orang lain menjadi mangsa SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL, ESUK LUSA GILIRAN ANDA PULA. BAGAIMANA ANDA HENDAK MENYELAMATKAN DIRI ANDA DARIPADA PENINDASAN DAN KEZALIMAN DAPIGISIAL? 

MUDAH SAHAJA, SESEKALI JANGAN ANDA BERSIMPATI DAN MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL YAKNI JANGAN UNDI PAKATAN HARAMAJDAH WALAUPUN ANDA SEORANG AHLI DAN PENYOKONG KUAT PAS ATAUPUN PKR.

JIKA ANDA MENGUNDI JUGA PAKATAN HARAMAJDAH MELAUI PAS DAN PKR KERANA SIMPATI ANDA KEPADA PAS DAN PKR KETAHUILAH BAHAWA ANDA TURUT BERSYUBAHAT DALAM AGENDA PEMBERSIHAN ETNIK SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL DI MALAYSIA!.  

ADAKAH SUARA NALURI HATI ANDA MAHU BERSYUBAHAT DALAM PENINDASAN DAN KEZALIMAN AGENDA PEMBERSIHAN ETNIK SUPA DUPA RASIS DAPIGISIAL?????


TEPUK DADA TANYA IMAN!
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...