Sabtu, 6 Ogos 2011

PAS SOKONG SOSIALIS KECAM HASAN ALI & JAIS.

PEPATAH MELAYU ada mengatakan 'Genggamlah Bara Api Sampai Jadi Arang' pepatah ini berdasarkan kepada sebuah hadis sahih baginda Rasullullah s.a.w. mengenai keadaan umatnya di akhir zaman dimana sesiapa sahaja di kalangan umatnya yang mempertahankan agama ibarat memegang bara api. Begitulah keadaannya umat Islam di Malaysia pada masakini menghadapi serangan demi serangan daripada puak Sosialis yang kini berada di dalam PKR dan PAS.Sepuluh tahun yang lalu, jika siasatan yang JAIS lakukan di gereja DUMC, pihak PAS akan menyanjung dan mempertahankan tindakan itu sepertimana tindakan bekas Mufti Selangor yang menghukum wanita Islam memasuki pertandingan Ratu Cantik dulu. 

Tapi itu suatu masa dahulu, kini PAS telah 'Masuk Sosialis' dan mengarahkan semua ahli-ahlinya berdiam diri saja dan tidak bercakap apa-apa mengenainya. Kecaman terhadap tindakan Hasan Ali mempertahankan JAIS di lihat dari sudut kepentingan Sosialis yang ingin mendirikan sebuah Republik mengamalkan PLURALISMA AGAMA. 

Karpal Singh seorang Sosialis tegar pernah mencabar PAS untuk melangkah mayatnya dulu jika hendak tubuhkan sebuah Negara Islam, kini ahli PAS pula kata langkah mayatnya dulu jika hendak tangkap Karpal Singh. Jauh PAS berubah. Terus jadi makhluk mutasi Sosialis. Bacalah artikel menarik YB Zulkifli Nordin mengenai perubahan mutasi PAS ini di sini ZUL4KULIM.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ISU SOSIALIS MURTADKAN UMAT ISLAM: KITA DENGAR APA KATA WANITA INI


DEMIKIANLAH PETIKAN PENGAKUAN SEORANG WANITA DARIPADA 12 ORANG UMAT ISLAM YANG DI TAHAN PENGUATKUASA JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR.

SIAPA PUNYA KERJA INI? SUDAH TENTULAH SOSIALIS EKTRIMIS YANG MENYUSUP MASUK KE DALAM GEREJA DUMC. SOSIALIS SUDAH BERJAYA MENYUSUP MASUK KE DALAM ISLAM MELALUI PAS.

SOSIALISMA DI MALAYSIA SEBENARNYA SUATU ANCAMAN KEPADA NEGARA. ELOKLAH PIHAK BERKUASA BERTINDAK TEGAS TERHADAP PUAK SOSIALISMA INI.

TEPUK DADA TANYA IMAN

KHALID G MB 'BAYI MATANG' YANG BARU LAHIR.

KHALID G, di petik oleh SINAR HARIAN edisi Selangor pada hari ini Sabtu 6hb Ogos 2011 sebagai berikut;
Sehingga itu, beliau melarang semua Anggota Majlis Kerajaan Negeri Selangor membuat sebarang kenyataan berkenaan isu tersebut.
"Seperti yang kami katakan semalam kami kesal dengan kejadian tersebut.
Kerajaan Negeri yakin rakyat Selangor tidak rasa terbela dengan kejadian tersebut,” kata Abdul Khalid.
YB, hambe tumpang tanya soalan-soalan ini boleh? Seperti berikut:-

1. Rakyat Selangor yang mana YB maksudkan sebagai ' Tidak Rasa Terbela Dengan Kejadian Tersebut'?

2. Adakah YB percaya dan yakin bahawa kongregasi DUMC adalah mewakili seluruh rakyat Selangor?

3. Adakah YB berasa kesal kerana 12 orang umat Islam tidak berjaya dimurtadkan dalam bulan Ramadan?

Kenapalah lu boleh jadi MB Selangor Khalid ? Adakah sebab kamu terlalu bengap atau terlalu gagap?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

APEK SOSIALIS TERTUA INI MERENG.

APEK SOSIALIS TERTUA DI MALAYSIA  Lim Kit Siang telah mempertahankan tindakan puak muda sosialis ekstrimis memurtadkan umat Islam di dalam bulan Ramadan seperti berikut 

What is a matter of concern and must be viewed seriously is the public defence of the Jais action by Hasan, issued shortly after Khalid’s statement expressing regret for the raid and asking Jais to submit a full report on the incident — as it is an act of breaking ranks in the Selangor state government,” he pointed out in a statement here.
Apek sosialis tertua sudah 'miss the point' lah membangkitkan isu mengenai kenyataan Hasan Ali mempertahankan tindakan JAIS yang di buat dalam masa yang singkat selepas MB Selangor penjilat tegar sosialis membuat kenyataan rasa kesal dan meminta JAIS berikan laporan. Menurutnya tindakan Hasan Ali adalah salah kerana sudah lawan tokeh sama MB. Apek sosialis tertua itu lupa bahawa MB takde kuasa ke atas JAIS. Hasan Ali sebagai EXCO Hal Ehwal Agama Islam bertindak betul mempertahankan JAIS kerana Hasan ALi adlah EXCO yang bertanggungjawab ke atas JAIS.

Lim added that Khalid’s response had been “timely and appropriate” as the raid was “deplorable” and detrimental to efforts to build a more open, tolerant and harmonious plural Malaysia.
Oklah apek sosialis tertua mendakwa 'serbuan itu adalah salah dan merupakan 'ancaman' kepada usaha-usaha sosialis untuk membina sebuah MASYARAKAT PLURALISMA HARMONIS MALAYSIA YANG LEBIH TERBUKA (umat Islam boleh dimurtadkan oleh mana-mana pihak tanpa memperdulikan syariat Islam) BERTOLAK ANSUR (Islam di tolak ansur-ansur).

HELOOO !!!! Ini negara bukan SOSIALISMA lah apek, lu apa cerita ini ? Ok apa pula komen kepimpinan pusat PAS ?

PAS’s national leadership also stepped in today, telling all parties to refrain from issuing “provocative” statements over raid despite the conflicting views expressed by leaders within its own ranks.
Kepimpinan PAS Pusat minta semua ahli PAS BERDIAM DIRI ! SHHHHH JANGAN BISING-BISING lah. Sebab apa?
The party’s National Unity Committee chairman Dr Mujahid Yusof Rawa issued a statement here expressing fear that the sensitive issue may be exploited to further endanger interreligious harmony in the country.
Sebab TAKOT GOSIP LIAR ATAS ISU SENSITIF  MEMBAHAYAKAN HARMONI (usaha-usaha sosialis memurtadkan umat Islam dalam bulan Ramadan) ANTARA AGAMA. WOW ! PAS pertahankan tindakan SOSIALIS EKTRIMIS MEMURTADKAN UMAT ISLAM. 

“I call upon all to restrain from making provocative statements regarding the issue and respect the month of Ramadan in observing sincerity and abstain from spreading falsehood,” he said.
Encik MUJAHID, adakah tindakan proaktif SOSIALIS EKTRIMIS MEMURTADKAN UMAT ISLAM DALAM KAWASAN GEREJA DUMC TIDAK PROVOKATIF ? TIDAK MEMBAHAYAKAN HARMONI ANTARA AGAMA? ADAKAH TINDAKAN MEMURTADKAN UMAT ISLAM DALAM  BULAN RAMADAN MERUPAKAN TINDAKAN MENGHORMATI BULAN RAMADAN? ADAKAH ANDA MENGATAKAN HASAN ALI BERBOHONG DAN TIDAK JUJUR ? ADAKAH ANDA MENGATAKAN BAHAWA JAIS BERTINDAK TIDAK JUJUR DAN BERBOHONG?

Lu kantoi lah MAT DEBAB! Banyak sungguh ahli politik bengap dalam pembangkang.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM TENGOK VCD HASUTAN SOSIALIS EKTRIMIS MEMURTADKAN UMAT ISLAM.

Golden Dragon avatarAnak-anak anjing sosialis laknatullah di dalam fesbuk , twitter dan di alam maya sedang cergas dan giat mempertahankan tindakan hasutan Tuan anjing Sosialis ektrimis mereka memurtadkan umat Islam di Malaysia dan membalun JAIS serta Hasan Ali kerana melakukan penyiasatan ke atas kumpulan sosialis ekstrimis tersebut berkaitan dengan lapuran orangramai mengenainya.  Pihak Sosialis ekstrimislah yang bertanggungjawab mencetuskan polemik antara agama di Malaysia. Jangan salah faham, inilah kerja-kerja amal sosialis ekstrimis di Malaysia agar keharmonian antara agama dapat diperkecohkan dan seterusnya memberikan mereka peluang mencabar Artikel 3 dan Artikel 11 lalu IFC mempunyai peluang untuk campurtangan dan mendesak kerajaan Pusat. 

Anda tentu masih ingat mengenai isu NEGARA KRISTIAN yang dicetuskan oleh puak Sosialis Ekstrimis di Pulau Pinang tidak lama dulu. Puak Sosialis ekstrimis tahu salah satu perkara sensitif ialah AGAMA. Sebenarnya, puak Sosialis ekstrimislah yang pihak yang paling jahat di Malaysia ini kerana dalam SOSIALISMA AGAMA ITU TIDAK ADA ERTI kepada mereka. Mereka hidup berpandukan kepada kepercayaan mereka bahawa ATHIESMA & AGNOSTIK itulah PENYELAMAT MANUSIA. SOSIALISMA merupakan salah satu bentuk KULTUS SATANISMA yang amat memusuhi agama dan ALLAH SWT

Semua agama di Malaysia ini seharusnya bersatu dalam hal menetang dakyah komplot konspirasi jahat puak Sosialisma ekstrimis yang cuba mencetuskan POLEMIK ANTARA AGAMA di Malaysia ini. Berikut adalah pautan kepada blog 1PELURU.BLOGSPOT yang menyiarkan bukti dakyah komplot konspirasi PUAK SOSIALISMA EKTRIMIS dalam memurtadkan umat Islam dan untuk mencetuskan kebencian antara agama dinamakan sebagai 'AHMAD'S DREAM' kepada mereka yang masih belum kuat iman dinasihatkan anda jangan menontonnya tetapi hendaklah ditonton bersama ustaz/arifinbillah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KHALID G MARAH HASAN ALI KERANA KACAU KPI NYA DI MATA PENAJA SOSIALIS.

Golden Dragon avatarKHALID G seorang bekas tokoh koporat hasil polisi DEB; MB Selangor yang paling bengap lagi bahlol di cucuk hidung, perut, mata dan pusatnya oleh puak Sosialis ekstrimis DAP yang ultra kiasu melalui belaian manja Elizabeth Wong begitu berang dengan Hasan Ali kerana menggangu KPI nya di mata Sosialis. Habislah dana-dana yang bakal menajanya nanti dalam PRU 13 untuk mengekalkan jawatannya sebagai MB Selangor yang paling bengap lagi bahlol. Selain beliau memarahi Hasan Ali kerana berjaya melaksanakan tugasnya sebagai seorang EXCO Hal Ehwal Agama Islam menghalang tindakan sekelompok sosialis ektrimis yang bergerak di bawah samaran sebuah gereja Methodist Damansara Utama menghasut dua belas orang umat Islam, tindakan yang mana kemungkinan besar tidak pernah dibenarkan oleh jemaah gereja tersebut; beliau (Khalid G) juga turut berang dengan tiga orang pegawai dan Naib Kanselor UNISEL. Beliau turut merasa dengki dengan 460 pelajar anak yatim YAYASAN SELANGOR yang tinggal menginap di asrama YAYASAN SELANGOR.

Oleh itu, hambe amat berbesar hati menyenaraikan keberangan Khalid G selama tiga tahun beliau menjadi MB yang paling bengap dan bahlol di Selangor (hanya beliau saja tau):-1. Isu konsesi Air SYABAS.

2. Isu bekalan perkhidmatan air dengan kerajaan negeri Pahang dan kerajaan Persekutuan.

3. Isu menjual aset-aset berharga PKNS kepada pihak-pihak tertentu.

4. Pembelian hutang koporat TALAM (dua muka)

5. Isu pembaziran wang rakyat melalui kempen-kempen takde pulangan ekonomi kepada rakyat.

6. Isu billboard yang tidak ada manafaat kepada rakyat dari segi ekonomi.

7. Penjualan aset-aset tanah negeri Selangor.

8. Pemberian hakmilik tanah kepada penyokong DAP pada kadar premium yang rendah berbanding rakyat lain.

9. Penghalauan penduduk-penduduk Kg Sg Kerandang yang mempunyai kebenaran menduduki daripada kerajaan BN dterdahulu.

10. Kena saman pasal hak Pasir.

11. Penjualan aset-aset penting Yayasan Selangor seperti asrama Yayasan Selangor untuk anak yatim Selangor.

12. Skandal perlantikan orang tidak berkelayakan memegang jawatan penting dalam Yayasan Selangor.

13. Skandal Pasir oleh KSSB.

14. Isu tidak menghormati Sultan Selangor.

15. Isu tidak menghormati Permaisuri Agong dalam majlis rasmi.

16. Isu menghalang pembinaan kampus UITM oleh YBK.

17. Isu enggan memberi kerjasama penggunaan stadium Melawati Shah Alam kepada BEERSHIT RM200.00

18. Isu pembaziran wang Yayasan Selangor dalam penyelengaraan kenderaan Yayasan Selangor.

19. Isu mahu meminda kuasa-kuasa mutlak KDYMM Sultan Selangor dalam perkenan perlantikan KSU Negeri.

20. Isu perlantikan Anwar Ibrahim sebagai PUNAHRANAH EKONOMI SELANGOR bergaji RM1.00

21. Isu penggunaan wang negeri untuk perbelanjaan konvensyen PKR.

22. Isu menghalang tugas-tugas rasmi EXCO Hal Ehwal Agama Islam Selangor dan JAIS.

23. Isu melantik orang-orang kesayangannya memegang tampuk jawatan-jawatan penting dalam GLC milik negeri Selangor (Perlantikan Ketua Eksekutif PKNS)

24. Isu Perjanjian Pembangunan Tanah Sungai Kelang kepada sebuah syarikat Singapura

25. Isu pembatalan kontrak perlupusan sampah.

26. Isu pembatalan kontrak ALAM FLORA.

27. Isu rasuah dan penyelewengan kuasa dalam kuota kontrak Bumiputera oleh DAP Selangor.

28. Isu tanah runtuh di Hulu Langat.

29. Isu penggunaan masjid dan surau sebagai pentas politik.

30. Isu mengenai wang zakat hendak digunakan untuk keperluan orang bukan Islam.

31. Isu penangguhan kerja-kerja kontrak penebatan banjir di kawasan terjejas.

32. Isu sokongannya kepada pesta-pesta maksiat di Selangor.

33. Isu mengenai perlanggaran pembangunan pusat hiburan di Shah Alam.

34. Isu sokongannya kepada tindakan Ronie Liu merampas semula bir yang di rampas.

35. Isu sokongannya kepada puak sosialis ekstrimis melakukan hasutan kepada umat Islam dalam bulan Ramadan.

36. Isu sokongannya kepada agenda-agenda Sosialisma di Selangor.

37. Isu ketidakprihatinannya kepada masalah rakyat yang tidak menyokong PKR PAS DAP PSM.

38. Isu kurangnya bekerja tapi banyak berpolitiking.

39. Isu sokongannya kepada skandal gambar lucah Elizabeth Wong.

40. Isu sokongannya kepada kegiatan-kegiatan yang mencemar masjid dan surau oleh puak ektrimis sosialis DAP.

KHALID G tidak akan mampu menjawab semua isu-isu di atas melainkan beliau akan hanya mendiamkan diri dan meneruskan agenda-agenda Sosialis ektrimis ultra kiasu kerana takut hilang jawatan sebagai MB Selangor. Beliau juga mempunyai isu-isu hutang kepada Bank Islam Berhad berkenaan dengan pegangan sahamnya. 

Rakyat Selangor perlu bangkit menentang pentadbiran yang ZALIM TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN DAN TAK BERHATI PERUT PKR DAP PAS PSM. MENOLAK MEREKA BERERTI ANDA MENYELAMATKAN NASIB ANAK CUCU DI KEMUDIAN HARI. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...