Isnin, 4 Julai 2011

CEGAH SEBELUM PARAH.


MEREKA BOLEH TEMBERANG APASAJA TERMASUK DIRI MEREKA SENDIRI. Niat mereka untuk merusuh dan merampas kuasa secara tidak sah melalui perhimpunan haram BERSIH bukanlah sebuah dosa yang boleh dihapuskan melalui permohonan maaf, pembatalan perhimpunan mahupun retorik KEHENDAK RAKYAT, kepala hotak mereka !
P.Sugumaran  dan AMK Rembau telah menghina dan memperlekehkan titah ucapan KDYMM YDPA hanya kerana baginda tidak menyetujui mana-mana kumpulan dan puak bermusuhan antara satu sama lain dan meminta semua pihak bertenang serta tidak menimbulkan huru hara kerana mana-mana demonstrasi jalanan , solat jemaah ikut fatwa Nik Ajih, membawa lebih banyak kemudaratan daripada kemanafaatan. 

Penulisan mereka berdua boleh di dakwa di bawah AKTA HASUTAN dan merupakan perlanggaran kepada Fasal 4 Perkara 10 Perlembagaan. Penulisan mereka mempunyai kecenderungan menghasut agar rakyat membenci KDYMM YDPA. Mereka juga boleh di dakwa di bawah Seksyen 122 KANUN KESIKSAAN yakni mengiystiharkan perang ke atas KDYMM YDPA. 

Pencacai Pakatan Haramjadah DAPKRPASM mempersoalkan mengenai larangan berbaju kuning dan mempersembahkan lawak antarabangsa terbangang di alaf ini dengan membandingkan larangan tersebut dengan penutupan aurat bagi muslimah dan mukminat.. 

Mereka mendakwa bahawa perhimpunan haramjadah BERSIH adalah kehendak rakyat, kononnya, tapi rakyat yang dimaksudkan oleh mereka telah membuat lapuran polis sebanyak 3 000 membantah keras perhimpunan haramjadah BERSIH dan bilangan itu setiap hari semakin meningkat.

Mereka mendakwa bahawa SPR adalah munafik kerana berdusta dan menunjukkan bukti senarai pengundi sebelum 2008 yang sudahpun disemak kembali oleh SPR tapi pada masa yang sama mereka lupa mereka bersifat lebih dari seorang munafik yakni saling tak tumpah seperti setan nir rojim dan iblis laknatullah yang sentiasa berbohong dan mengadu domba serta setiap hari melakukan dosa fitnah dan fitnah itu lebih merbahaya daripada dosa membunuh. 

Mengikut pemerhatian daripada laman sosial di internet dan blog para pakatan toghut satanisma haramjadah DAPKRPAS , mereka tetap akan meneruskan RUSUHAN AWAM TERANCANG PERHIMPUNAN HARAM BERSIH 2 untuk menunjukkan kononnya mereka berada di atas undang-undang negara. Begitulah degilnya dan keras kepalanya mereka puak setan nir rojim dan anak-anak iblis laknatulah dapkrpasm.Mereka semuanya memang patut di tahan di bawah ISA demi kepentingan keselamatan negara dan awam.
TEPUK DADA TANYA IMAN.PENTADBIRAN EKSEKUTIF PAKATAN HARAMJADAH TIDAK MENGHORMATI PERUNDANGAN NEGARA.

KAMI ANTI PENYELEWENGAN KUASA EKSEKUTIF SETAN NIR ROJIM DAPKRPASM SELANGOR!Bila dah gila kuasa  beginilah jadi nya.

Mereka perlu tahu bahawa bidangkuasa dan kuasa-kuasa PBT di bawah Akta Kerajaaan Tempatan 1974 dan kuasa-kuasa Ketua Eksekutif Negeri berada di bawah undang-undang negara. Mereka tidak boleh dengan sewenang-wenangnya melanggar perundangan negara serta Ketua Eksekutif Negeri tidak mempunyai KUASA MEMBERI ARAHAN KEPADA KETUA POLIS NEGARA dan mana-mana anggota Polis.


Kuasa eksekutif yang diberikan RAKYAT disalahgunakan untuk kepentingan peribadi mereka.

Tindakan segelintir AHLI MAJLIS PBT di Selangor yang memakai talileher kuning dan berbaju T Kuning sebagai tanda sokongan kepada Perhimpunan Harmajadah BEERSHIT merupakan tindakan perlanggaran undang-undang negara dan merupaka ULTRA VIRES kuasa-kuasa eksekutif mereka. 


Pihak Setan nir rojim dapkrpasm bakal dikuburkan RAKYAT pada PRU 13!


Tindakan mereka ini juyga bermakna bahawa BEERSHIT bukanlah KEHENDAK RAKYAT tetapi adalah AGENDA POLITIK pihak haramjadah. Oleh itu, pihak Polis BERHAK MENAHAN MEREKA YANG TERBABIT mengikut perundangan negara di atas kesalahan yang ditetapkan, Mereka tidak KEBAL DARIPADA TINDAKAN UNDANG-UNDANG NEGARA. 
PIHAK SETAN NIR ROJIM DAPKRPASM
TELAH MEMBUKTIKAN MEREKA TIDAK MENGHORMATI PERUNDANGAN NEGARA
BERMAKNA JIKA MEREKA MENJADI 
KERAJAAN PUSAT 
MEREKA AKAN MENGGUNAKAN 
UNDANG-UNDANG RIMBA SETAN NIR ROJIM!
fikirkanlah ......

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PERHEBATKAN BANTAHAN KEPADA BEERSHIT !


JOM PERHEBATKAN BANTAHAN TERHADAP DEMI KESELAMATAN DAN KESEJAHTERAAN NEGARA


DAN AWAM DARIPADA KERAKUSAN KEJAHATAN


PIHAK SATANISMA DAPKRPASM YANG SEDANG 


MENGGILA KEMAROK MAHU MERAMPAS KUASADI MALAYSIA !
SELAMATKAN MALAYSIA 
DARI ANASIR-ANASIR SUBVERSIF
DAPKRPASM

TEPUK DADA TANYA IMAN

BERFIKIR MAJUKAN NEGARA BUKAN MENGHURU HARAKN NEGARA- KDYMM YANG DI PERTUAN AGONG.

MENJUNJUNG KASIH TITAH KDYMM YANG DIPERTUAN AGONG pada malam kelmarin dalam Titah Khasnya dan berpesan kepada semua:-

1. Rakyat Malaysia hendaklah jangan bermusuhan sesama bangsa dan puak dan memberi laluan kepada pihak luar memporak perandakan negara.

2. Rakyat Malaysia hendaklah jangan bermusuh dengan Kerajaan Malaysia.

3. Sebarang ketidakpuashati hendaklah berbincang dengan cara baik.

4. YDPA percaya agensi yang dipertikaikan mampu memberikan penyelesaian terbaik untuk Kerajaan Malaysia.

5. YDPA percaya DS Najib mampu mengawal keadaan negara.

6. Rakyat Malaysia hendaklah berfikir majukan negara bukan menghuru harakan negara.

ULASAN:-


Puak pembangang Negara dapkrpasm telah memberikan reaksi negatif kepada titah ucapan KDYMM YDPA. 


Pembangang negara dapkrpasm merupakan KELOMPOK PELAMPAU SERBA SERBI dan EKSTRIMIS KOMUNIS SOSIALIS.


Sejak mereka berkuasa selama 36 bulan, tiada sebarang KEMAJUAN kepada NEGARA mereka sumbangkan melainkan mereka hanya terus menerus berlaku sumbang.

  1. Kita yang berada di dalam kelompok ANTI BEERSHIT sememangnya TIDAK MAHU BERBALAH.

  2. Kita juga enggan MENGAKU KALAH.

  3. Kita juga TIDAK AKAN BERALAH

  4. Kita juga TIDAK AKAN MENGALAH

  5. KERANA KITA BUKAN LEMAH

  6. Kita menjunjung kasih titah KDYMM YDPA dan kami akur.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...